Макси Легла гел за уголемяване на пениса: препоръки, къде да купя

Крем гел «Макси » Легла» – уникално средство, разработен от опитни специалисти, за подобряване на потентността, което позволява да се увеличи детородный орган до 50 мм, значително засилване на либидото мъжете, като по този начин придава увереност в себе си. Благодарение на крем гелю «Maxi Size» в интимния живот ще дойдат нови усещания след лечебен курс от 6 седмици.

Този инструмент е разработен по технология от натурални продукти и е активатором растеж на тъканите на пениса, с по-голям брой положителни качества.

Описание крем-гел «Maxi Size

Maxisize развод или истина? Препаратът служи за подобряване на потентността, както и за уголемяване на пениса въз основа на протеинови съединения и аминокиселини. Основната дейност на средствата е в скапливании протеин, който е една от основните съставки на мъжкия член. Купете си крем гел «Макси » Легла» на официалния сайт на производителя.

Създаването на този наркотик имаше на фирма «Maxi Size». Според МЕДИИ, подкрепа и спонсор е списание «Men самия», с висока популярност в страни от ЕС и САЩ. Сега става ясно защо решението на проблема е толкова трепетно.

Достатъчно добре известен състава на препарата, в който са включени етерични масла, макар и не успя до края, за да откриеш всичките му тайни. Някои говорят за присъствието на индийско орехче, докато други показват див кестен.

Обаче основната маса от хора се интересуват от самия ефект от крем гел «Макси » Легла». Ако се обърнем към неоспоримому факта области, а след това смело може да се уверя за 80% задоволяване на мъже данни от употребата на наркотици.

Ако се подходи към въпроса от научна страна, трябва да се обърне внимание на комбинация от подбрани съставки, които доста добре се отразява на размера на половия орган.

READ  Сърбеж и зачервяване на главичката при мъжете: как се лекува?

Конкретна цифра клиенти, ползващи се с крем, гел «Макси » Легла» никой не се обади, но е известна информацията, че компанията изготовляющая този продукт многократно увеличи своя обем производство. Следователно, моето доверие към този продукт от страна на потребителя като дееспособный лекарство за борба с импотентност.

Разберете повече

Състав крем гел «Maxi Size

Крем гел «Maxi Size», се състои от синтетични стимуланти, които не носят вреда мъжки здраве и достатъчно ефективно да произвеждат хормони. Съставки, влизащи в състава на гела:

 • Протеин – това са протеини, които са отговорни за структурата на всички клетки в организма на човека. Влиза в състава на лекарството точно той и стимулира растежа на пениса;
 • Колагенът е протеин «фондация межклеточного втора степен на професионална квалификация», което съставлява близо 6% от цялата маса на тялото, 40% от съдържанието му да остане в кожата, близо 50% в костите, 10% във вътрешните органи в тялото на човек;
 • Еластин – това е уникален протеин, намиращ се в съединителната тъкан (кожа, бял дроб, сухожилия, кръвоносни съдове). Основната му функция е да опъна без никакви нарушения и се връща в обратно положение;
 • Триетаноламин – това е регулатор на Ph в гелях, мехлеми и кремове, подобен на вискозна течност, безцветен. Стимулант, който влияе върху целия процеса на обмен спомага за увеличаване на полов акт, не е по-малък виагре, но само лишен от нежелани ефекти върху сърдечно-съдовата система.

Трябва да се обърне специално внимание, че maxisize гел лишен от основните странични ефекти или пристрастяване, като се гарантира увеличение на полов орган е всеки месец. И най-важното, резултатът ще бъде спасен, дори ако пациентът е преминал курс на лечение и спря да се насладите на наркотици.

Основната функция на веществото е спецификата на имоти ензими – отдаването под наем на деликатно се простират на кожата в детеродна орган, увеличава го и го прави по-еластична. В същото време, с нарастването на кожата има увеличение на пещерен тялото вътре в пениса, като по този начин се възпира потентност на мъжете в одобряющую посока на увеличаване на притока на кръв в пениса.

Ефектът от използването на «Maxi Size

Един от най-ярките ефекти, които предоставя гел лубрикант изброени в инструкциите.

Резултатът е просто поразителен, без хирургични интервенции силната половина от човечеството може лесно да се направи чрез полов орган с дължина до 50 милиметра.

Не само това, тя ще се увеличи не само на дължина, но и ще стане по-широко 30 мм.

По време на рецепцията, трябва да се очаква тези промени:

 • Първото увеличение ще се случи на втората седмица на 20 милиметра;
 • На второ увеличение с 30 милиметра след три — четири седмици на приложение на гела «Макси » Легла»;
 • Третата най-шокиращ резултат до 50 мм, на пета — шеста седмица.

Тази гел-лубрикант се прилага редовно 2 пъти за 24 часа и за 30 минути до интимна близост.

Отзиви на купувачи

Как правилно да използват «Maxi Size

Лекарството е доста свободен от сместа се сгъсти и лесно впитываемый в кожата. След закупуване на средства към него инструкции за употреба. Трябва да 1-3 милиграма крем гел за пенис и плавни движения да се втрие до повърхността на кожата.
Много важно е да се избегне пропускане на всеки сантиметър място втриване особено в областта на скротума, тъй като тук са захранващите кръвоносните съдове. Крем макси легла, време на прилагането и правилното използване на:

 • Утринна процедура (1-2 mils.);
 • Вечерна процедура (2-3 мил.);
 • Преди интимна близост;

Липсват ограничения за прилагането, че говори за подбор на използване, тъй като съставки – влизащи в състава на препарата не са създадете токсична компонент. Все влияние върху детородный орган се случва по естествен начин чрез стимулация.

Противопоказания при прилагането на

Все пак, странични ефекти от крем «Maxi Легла» се наблюдават – това е дискомфорт от циркулацията на кръв и докосването на главата на пениса. Това явление продължава в продължение на няколко дни и не служи като сигнал за прекратяване на преминаване на курс на лечение. Следващата трябва да се провери съвместимостта (алергия) възприятие за крему, например, нанесете малко гел на ръка и внимателно растерев изчакайте 15 минути, ако не беше на дразнене на повърхността на кожата, изгаряне, акне, означава крем макси легла е искал.

Въпреки препоръките на лекарите не бива да бъдат пренебрегвани. Прилагането на стимулатор, не е желателно да се прилага при заболяване на репродуктивната системи, към тях се отнасят:

 • Венерическа болест;
 • Простатит;
 • Тумор на простатата;
 • Варикоз.

Наличието на изброени заболявания лишава никакъв резултат. За да се използва крем, първо трябва да се отървем от болестта.

Купи с отстъпка

MAXCACHE: 0.4MB/0.00081 sec