Спермаплант: цена, препоръки, инструкции, състава на

След полово предавани болести, с чести стрес и липса на витамини при мъжете може да започне проблеми с репродуктивното здраве. Такова състояние се характеризира с лошо състояние и качеството на спермата, човек губи възможността да заченат дете. В такива случаи, можете да се възползвате от наркотици Спермаплант. Състава му се качват така и естествени вещества, без да навреди да се отърве мъжки тялото е без проблеми.

Действие на препарата Спермаплант

Спермаплант – това е биологично активна добавка към храната, която може да се взема и при заболявания на половата система и за профилактика на заболявания при мъжете.

Основното действие Спермапланта – това е стимулация на естествените процеси на репродуктивната система.

Ако го сравните с едни и същи лекарства синтетичен произход, Спермаплант не води до пристрастяване, има минимален брой противопоказания и им могат да се възползват дори и по-възрастните мъже.

Основното действие Спермаплант насочена към следното:

 • Стимулиране развитието на семенната течност;
 • Храненето на клетките на половите органи на мъжете;
 • Подобряване на притока на кръв в областта на скротума и пениса;
 • Подобряване на качеството и подвижността на половите клетки;
 • Повишаване на възможностите за оплождане яйцеклетка за сперматозоидите.

В състава на препарата Спермаплант са включени следните вещества:

 1. Картинин. Активно вещество Спермаплант присъства в препарат под формата на соли на винената киселина. Без картинина не е възможна цялостна работа на мъжката полова система, тъй като на него се основава на състава на сперматозоидите. Картинин предпазва мембраната на сперматозоидите и осигурява стабилно съществуване;
 2. Аргенин. Неговата задача е подобряване на кръвообращението в областта на гениталиите и особено на скротума. За сметка на по-голямо кръвообращението се увеличава и количеството на спермата;
 3. Таурин. Този елемент е жизнено необходима аминокиселина. Тя доставя на полови клетки с енергия и им позволява да се движат по-бързо. И таурин повишава продължителността на жизнения цикъл на сперматозоидите;
 4. Фруктоза. Тя директно влияе върху фертилитета на мъжки организъм. Освен това фруктозата е един от най-мощните източници на енергия за всички системи на организма;
 5. Лимонена киселина. Тя дава възможност за защита на местния имунитет и засилване на половата система. Лимонена киселина участва в процесите на окисляване, така че е необходимо за рециклиране на енергия;
 6. Екстрактът от коприва. Той стимулира работата на тестисите и повишава либидото. Особено е полезно да се приемат екстракт от коприва на мъжете, които имат проблеми с репродуктивната функция са свързани с нарушения в работата на простатната жлеза.

Показания за приемане на

Спермаплант не е лечебно средство, така че го използват при различни заболявания на половата система, които водят до импотентност и нарушения на репродуктивната функция е безполезна. В този случай са необходими специални лекарства. Но заедно с това, Спермаплант эвалар чудесно като част от комплексна терапия.

Препоръчва се да се приема биологична добавка в следните случаи:

 • За стимулиране на сперматогенезата;
 • За възстановяване на нормалното функциониране на половата система след полово предавани болести, възпаления, заболявания на простатната жлеза и хирургически интервенции;
 • За подобряване на ерекцията в случаите, ако тя дълго не се пази, мъж еякулира бързо, зле е развълнувана;
 • При малък брой на сперматозоидите в эякулянте и малкия си мобилност;
 • При диагностициране на ранните стадии на безплодие;
 • При планиране на бременността.

За мъжете на възраст доста често препоръчват да се използва Спермаплант като отлична профилактика на импотентност и възпалителни процеси в простатната жлеза.

Спермаплант е безопасно средство за защита — инструкции за употреба се твърди, че той не се отразява на работата на нервната, мочевыводительной системи, и черния дроб. Но, заедно с това лекарство може да доведе до поява на алергични реакции. Ако прочетете на Спермаплант мненията, те не водят случаи на сериозни противопоказания, с изключение на преносимост на елементите на хранителните добавки.

Начини на прилагане

Спермаплант могат да бъдат закупени в аптеките под формата на саша, в които се намира на 3,5 г лекарствен прах. Такава разфасовка от лекарството е доста удобен за изчисляване на дневна доза Спермапланта.

Едно саше биологични добавки съдържа дневната норма на прах. Препоръчва се приема на лекарството директно по време на хранене. Няма значение, ще е за закуска, обяд или вечеря. Най-добре е да Спермаплант в едно и също време.

За прием трябва да разтворете съдържанието на едно пакетче в чаша вода или разтворени сок.

При прием на Спермапланта не е препоръчително да се консумира голямо количество мазна и много пикантни храни.

Курсът на лечение е три месеца. През това време трябва да се направи задължителна почивка и ако е необходимо, повторете курса отново.

Странични ефекти Спермапланта

Сред страничните ефекти могат да се наблюдават следните симптоми:

 • Гадене и повръщане, които са придружени с главоболие;
 • Разстройство на червата;
 • Появата на местна алергична реакция.

Странични ефекти върху Спермаплант эвалар се появяват в случай на индивидуална непоносимост, нарушаване на правилата и дозиране при прием на лекарството, не спазване на график на курса.

Комбинация с други лекарства

Спермаплант отлично се съчетава с други лечебни средства и не се отразява на тяхната ефективност. Приемат едновременно с алкохол не се препоръчва.

Колеги Спермаплант

Ако не е подходящ цена или не са доволни от дозата, може да го замените с колеги. Те са също така необходими при индивидуална непоносимост към компонентите на хранителни добавки. Аналози на лекарството са биологични добавки към храната, които съдържат картинин и аргинин, като Сперман, Спермаплант и други. Те са с различна цена и дозиране.

READ  Pearlescent рядко при мъжете: снимка, лечение

MAXCACHE: 0.39MB/0.00077 sec