Диамантен пилинг на лицето: резултат преди и след на кожата, истина и мит за процедурата, тъй като често правя

Лека и ефективна процедура диамантен пилинг на лицето

Диамант – това е силата, лукс и блясък, когато той има красива кройката. Нищо чудно, че името на скъпоценен камък дадена процедура, която помага за връщане на кожата обжалване и младостта. Това е диамантен пилинг на лицето. За разлика от други подобни манипулации е, че кожата на практика не е контузен.

Особености на вида

Вид и състоянието на кожата зависи от протичащи в нея на вътрешните процеси и външни фактори. Нейната повърхност е принуден да приеме върху себе си частици прах, козметика, продукти на мастните и потните жлези. Деленето на клетките на кожата, осигуряващи еластичността, с напредване на възрастта, се потиска. А мъртвите частици също се задържат в горните слоеве на епидермиса. Това придава на кожата земен цвят, провокира появата на бръчки и обриви. Тя се нуждае, за да се отървем от излишните материали и стимулиране на възстановителните процеси.

Регенерацията и предвижда процедура на диамантения пилинг. Тя се провежда с помощта на апарат, наставка, която е diamond изпарява и вакуум. Първото устройство внимателно премахва от кожата на натрупаните шлака и вече неразвивающиеся клетки. Това води до незначителни повреди, които стават стимул за развитие. Дермата е по-активно да произвежда нови клетки, което прави кожата възстановява се и подмладени. А «боклук» от нейната повърхност, почиства с помощта на вакуум.

Той едновременно с прочистване прави масаж, укрепване на микроциркулацията в по-дебела кожа и запълване я с кислород. Това също стимулира развитието на клетките, както и тяхното снабдяване с хранителни вещества.

Микротравмы, приложими кожата, да не вредят на нейния външен вид. Така че процедурата не изисква специални мерки за възстановяване, няма да попречи на ежедневието.

Показания за провеждане на

Почистване с помощта на диамантения пилинг не е задължителна процедура за грижа. За неговото прилагане е необходимо наличието на свидетелски показания, сред които:

 • белези, слабовыраженные рубцовые изменения на кожата, сред които и атрофичен;
 • пигментни петна от всякакъв произход;
 • фини бръчки, сухота на кожата, намаляване на еластичността;
 • желая земен цвят на лицето, причинено от гипоксией тъкани;
 • угревые обриви без гнойников;
 • грапава кожа, разширени пори;
 • следи, останали от акне;
 • прекомерното салоотделение.

Подобни прояви са възможни на всяка възраст. Но обикновено козметика предписва процедура на жените от 28 години. Може да започнете да я направя по-рано при склонност към посочените проблеми с кожата на техните предупреждения. Жените на възраст над 40 години пилинг диамантени дюзи трябва да се извърши в комплекс с други насладят на освежаващи манипулация.

READ  Биостимуляция тялото, лицето - новост в света на козметологията с апарат Futura (футура)

Противопоказания

Откриване на себе си различия, видими след провеждането на такива процедури като диамантен пилинг на лицето преди и след ще бъде само тези, които нямат противопоказания:

 • възпалителни и инфекциозни заболявания на кожата;
 • витилиго;
 • гиперкератоза;
 • купероза;
 • захарен диабет в тежка форма.

Отлагане на процедурата щеше да е, ако има:

 • увреждане на лицето (не само механично, но и химически, слънчево изгаряне);
 • инфекциозно заболяване;
 • обостряне на хронична патология;
 • бременност или кърмене;
 • критичните дни.

Препоръчваме да прочетете за дълбоко пилинге лице. Ще научите за видове химически пилинг, прилагани препарати, показания и противопоказаниях към процедура, процедура на провеждане.
А тук повече за газожидкостном пилинге различни части на тялото.

Етапи на провеждане

Процедура на диамантения пилинг се извършва от специалист на специално оборудване. Въпреки това, тя не се нуждае от обучение, както и всички ограничения. Манипулация се състои от няколко етапа:

 • Почистване на кожата. Отстранява козметика, замърсяване с помощта на средства за измиване на лицето си. По време на тази фаза човек е изложен на гъвкавост масаж и разогреванию. Това помага да се разкрие порите, за да се основният удар е по-ефективно. За по-лесно приплъзване на накрайник апарат върху кожата се нанася специален гел.
 • Всъщност пилинг. За нея се използват стерилни съвети, среден или малък размер. Тяхното последователно пуснато на манипулу апарат и да бъдат водени от лице в дадено направление. Обикновено това е масажни линии, за да може кожата растягивалась минимално. В продължение на този етап козметик постоянно мокри нейната повърхност облегчающим плъзгащи средство.

Интензивността на работа на апарата, дадени по тип и с оглед на състоянието на кожата. Обработват се всички зони на лицето, включително и деликатната област около очите. Наставка с диамант покритие се върти около себе си. И през дупката в средата й вакуум се повдига отшелушенные с повърхността частици. Болка и друг дискомфорт пациентката не го усети. Усеща се само едно докосване на съвета и присъствие на вакуум.

 • Козметично въздействие. След това, като деликатно отстранява най-горния слой на кожата, тя става чувствителна и податливи на хранителни вещества. Така че след завършване на пилинг на лицето се нанася маска или серум с активни съставки, подбрани в съответствие с нейния тип и състояние. Средство държи 15 — 20 минути.
 • Защита. След отстраняване на маската диамантен пилинг на кожата на лицето се прекратява. Сега трябва да нанесете защитен крем, който позволява на пациентка се чувствате комфортно и ще защитава повърхността от агресивната външна среда. Видими щети на лицето, не ще бъде. Максималното количество, което установих, е леко зачервяване, като след излагане на вятър или слънце.
READ  Валерия Lukyanova до пластмаси и основни промени след операции: какво е правила, как изглежда без грим

Работа козметик с цялата повърхност ще отнеме повече от час. След процедурата можете да веднага да отидете у дома, не крие лицето си от околните.

За това, как се извършва диамантен пилинг на лицето, вижте в това видео:

Възстановителен период

Пилинг, изпълнени диамант дюза, една от най-сигурните манипулация. Но и след нея трябва да пазим кожата си, защитен от неблагоприятни въздействия.

За този 5 — 7 дни е необходимо изпълнение на следните условия:

 • Използвайте за измиване на лицето си и да се грижи средства, препоръчани от козметик. Те трябва да бъдат хипоалергенни и съдържа овлажняващи компоненти.
 • Опитайте да не се излага на лицето изложени на ниски и високи температури. Т.е. трябва да се избягва продължителен престой на студ, вятър, жега, не се посещават сауна и солариум.
 • Не пропускайте да се насладите на слънчеви кремове. Печете докато ние не може. Това може да доведе до зачервяване и възпаление на кожата.
 • Не си струва да спортуват и тежък физически труд. Те предизвикват изпотяване, което за кожата с обострившейся чувствителност не е желателно.
 • Временно трябва да се откаже от използването на тонален крем и прах. Останалата декоративна козметика може да се прилага, но до минимум.

Първите 2 — 3 дни след сеанса кожата може да бъде малко по-розово от обичайното. Но това е единственото проявление, което може да се възприеме като нежелателно. Болка и сърбеж след процедурата не трябва да бъде.

Резултат

Вярно е и митът за диамант пилинге лице интересуват в по-голяма степен за ефективността на процедурата. Много хора не са сигурни, че резултатът си струва губи време и средства. Защото на пръв поглед въздействие върху кожата си, е толкова деликатна, че изглежда сравнимо само с банално ежедневните грижи.

В действителност при определяне на правия причини за проблеми с кожата, наличието на показания на такъв пилинг дава ясно изразен ефект. Видими положителни промени вече след един сеанс. Кожата се изравнява, цвят освежается, тя става по-гладка.

С всяка следваща процедура диамантения пилинг я клетките получават повече възможности за ускоряване на метаболитните процеси, доходите на кислород. Манипулация стимулира производството на колаген и еластин, задържане в долните слоеве и на повърхността от влага.

В резултат на актуални процеси стават:

 • работят им магия от изглажда дребни бръчки и намаляване на выраженности дълбоки гънки;
 • по-ясна обрисовка черти на лицето, гостилница овална;
 • подобряване и възстановяване на цвета на кожата;
 • подобряване на еластичността на епидермиса;
 • изчезването на неравностите, петна и малки рубчиков от акне;
 • стесняване на кожни на порите и регулиране на активността на работата на мастните жлези, изчезването на мастни блясък;
 • пропадание старчески петна;
 • изглаждане на белези.
READ  Пластмаса Алены Водонаевой: резултат преди и след, пластмаса лицето и гърдите

Курс терапия

За да получите ефект ще трябва да се подложи на процедури. Колко точно им ще зависи от състоянието на кожата, възраст, корректируемых проблеми. Но обикновено се назначават не по-малко от 6 и не повече от 12 сесии. Някои недостатъци като тъмни петна, може след това проступить на кожата отново. Но от малки белези и белези, възникнали поради проблеми, заболявания, може да се отървете напълно.

Още един въпрос, който предизвиква диамантен пилинг на лицето си — както често прави тази процедура? Ако става въпрос за почивките между сесиите, те са от една седмица до 3 — 4. Процедурата е лека, въпреки това, кожата след нея трябва да се отпуснете и да се възстанови. Важно е също да си ресурси да се прояви без допълнително стимулиране. След завършване на курса можете да направите помощни ефект процедура, на всеки 3 месеца. А следващото пълно въздействие е показано по-късно половин година.

Цена на процедура

Цена пилинг диамант ад в областта на лицето може да варират. Тя зависи от престиж клиника, използвани в хода на процедури, козметични средства, продължителността на сесиите и техните количества.

Ако се обработват отделните зони на лицето, това е по-евтино, отколкото цялата му повърхност напълно.

Така че цената за един сеанс в различни клиники може да бъде от 1000 автобуса до 5500 rv може да Спести, ако се направи шлифовку и по лицето и по други части на тялото. В този случай вероятно предоставяне на отстъпки.

Не очаквайте от диамантения пилинг ефект, като след пластична операция или изискващи дълго възстановяване козметични процедури. Но той добре се справят с първоначалните признаци на стареене, премахване на малки, предизвикващ недоволство външен вид дефекти. И всичко това – без болка, наранявания, страх от странични прояви и усложнения.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00105 sec