Хардуерна корекция на фигурата: методи за провеждане на процедурата, специалисти по хардуер корекция, кабинет хардуерна корекция

Как се провежда хардуерна корекция на фигурата, методи за провеждане

Поддържа тялото тънък, а кожата подтянутой само на собствените си усилия успява не е всичко. Да, и жените с добра фигура винаги могат да намерят повод за недоволство от него. По забележите в себе си недостатъците на тези, които се отървах от излишните килограми. Във всички случаи довежда външния си вид до съвършенство ще помогне на апаратна корекция на фигурата. За това има много възможности.

Общи принципи

Корекцията се поддават почти всички части на тялото, склонни към отрицателни външни промени. С помощта на хардуерни методи могат да се справят с целулита, намаляване на слой от подкожната мазнина, направи мускулите и кожата по-еластична.

Но, за да работи, трябва изпълнение на няколко условия:

  • Следва да се разкрие причината за възникването на проблема. Ако до появата на недостатъците на фигурата са довели грешен начин на живот, наследствена склонност към пълнота, временни хормонални промени, ефекта от хардуерни процедури може да се очаква, не се съмнявам. Когато проблема е виновна болестта, трябва да се отървем първо от него и след това се прибягва към хардуера техники.
  • Процедурата трябва да се прави от лекар. Всяка хардуерна техника – това е сериозно въздействие върху организма, независимо от факта, че е насочено то на локални проблеми. Специалистът ще избере режим на употреба на апарата за конкретна пациентка, учтет му характеристики. Той ще ви каже, дали може да се комбинират процедури, как да го направя, за да се получи по-добър резултат.
  • Корекция трябва да се допълни с правилно хранене и питьевым режим, физическа активност. Хардуерни техники стимулират метаболизма, други биологични реакции в тялото. В същото насочени диета и спорт.

Митове и погрешни схващания

Откакто са се появили хардуерни техники, справляющиеся с локални мастни натрупвания, целулит и други недостатъци на фигурата, се появили и по отношение на тяхната заблуда.

Митове и погрешни схващания, свързани с хардуер методики Обосновка ги погрешимост
Върнете красотата и стройность може да не се поставят повече никакви усилия Всъщност, ако процедурата е единствената мярка, ефекта може и да не бъде. Или той проявява минимално. Освен това, «режимить» трябва да бъде и след получаване на резултат. Здравословен начин на живот, помага му да се консолидира, както изобильное хранене, липсата на физическа активност бързо сведут не
Достатъчно е всяка една процедура и ефекта е задължително да бъде Това не е вярно във всички случаи. Ако проблемът е малък, може би с нея ще се справи само с ултразвук или един электролиполиз. Но повечето жени хардуерни методи за корекция на фигурата по-добре да се използват в комбинация
Можете да се отървете от обема на излишните мазнини В действителност процедурата тук няма да помогне. Ако излишната мастна тъкан е голям, първо трябва да отслабне с диета и фитнес. На методи, за които става въпрос, усовершенствуют резултат на собствените си усилия, ще елиминират възникнали странични прояви (обвисшую кожата, загубили тонус мускули)
Да се изложите на хардуерни изложени на вредни за здравето В Европа и САЩ тази част от козметиката се използва от 30 години. Доказателства за вреди няма. Не трябва само да се скрие от лекар на разположение на заболяването. В края на краищата, за използване на всички «апарати за красота» има противопоказания
READ  Диамантен пилинг на лицето: резултат преди и след на кожата, истина и мит за процедурата, тъй като често правя

Възможности за корекция с помощта на апарати

Подобряване на контурите на фигурата и състоянието на кожата, за премахване на «портокал кора» могат да бъдат няколко хардуерни методи. Кой ще пасне повече, струва си да поиска от специалист. В това, колко силен ще бъде ефектът, роля могат да играят особености на тялото на пациентката.

Ултразвук

Ултразвукова липосукция или кавитация – безоперационный метод. Вълните, излъчвани от апарат, са собственост на разрушават мастните клетки. Мастните клетки преминават в друго състояние, което дава възможност на организма да се освобождавате от тях. Процедурата се прави така:

  • лекарят размечает зона на въздействие манипулы апарат;
  • след това на тези участъци се нанася гел, за улесняване на свличане и ти ультразвуку да проникне в мастната тъкан;
  • специалист води манипулой по проблемному сайта, здраво стиснал я към тялото, от 20 до 60 минути;
  • след приключване на процедурата остатъците от гела се изтриват.

За това, как се провежда ултразвукова липосукция, вижте в това видео:

Болка ултразвукова терапия не води. Преди сесия и след него пациентите трябва да пият много вода. Режим на хранене също трябва да бъде лек, без излишни мазнини и въглехидрати. Кавитацию може да се комбинира с обертываниями, лимфодренажным масаж (ръчно). Тя е подходяща за корекция на всички проблемни зони в тялото, с изключение на млечните жлези. Резултатът се постига за 5 — 15 сеанса, направени с интервал от 7 — 10 дни.

Электролиполиз

Процедура электролиполиза е възможно благодарение на използването на импулсни токове на постоянна полярност. Те се изместват мазнините в киселина, които се отделят по естествен начин. Ток прониква в тъканите чрез електроди, обикновени или игла форма. За по-добра проводимост на кожата на третираната зона мажут гел. Ако се прилагат игли като електроди с антисептик. След това, на тялото се определя проводници на ток и включва апарат. Въздействие трае час-час и половина, му, изложени на всички проблемни зони наведнъж. Питейна режим в деня на процедурата трябва да бъдат ограничени.

READ  Лера Кудрявцева до пластика и след това, без грим, в младостта си, каква неуспешен пластику лицето е направила

За 5 — 10 сесии с паузите в 7-дневен срок на пациента е да се отървем от излишните подкожната мазнина, излишните течности, целулит и токсини. Мускулите поради влиянието на подтягиваются, кожата разглаживается.

Электролиполиз може да се комбинира с масаж, обертываниями и лимфодренажем. Хардуерни процедури за корекция на фигурата, ако ги редувате, дават по-значителен и устойчив ефект.

Препоръчваме да прочетете за масаж против целулит. Ще научите правилата за провеждане на ефективни видове масажи, противопоказаниях на процедурата, основни препоръки.
А тук повече за техники за корекции на целулита.

Лимфен дренаж

Спомага за изтичане на лимфа масаж се прави и с ръце. Но сега подобен ефект, само по-силна, може би с помощта на апарат. Той се използва и като самостоятелна процедура, и в комбинация с други коррекционными методи, които подобряват фигурата (това е най-добрият вариант).

Хардуер лимфен дренаж на тяло правят по три начина:

  • С помощта на микротоки. Се прилагат слаби импулси с определени параметри.
  • С помощта на вакуум. Тук е необходим апарат със съединените помежду си банки.
  • Прилагането на сгъстен въздух. Това пресотерапия, която включва използването на специални белезници на всяка област на тялото. В тях се подава въздух. Процес осигурява различна интензивност натиск върху тъканите.

За това, как се провежда пресотерапия за корекция на фигурата, вижте на видео:

Всеки от начините за въздействие възстановява микроциркулацията, пускане на излишък на течност, разгражда мазнините, придава тонус на мускулната тъкан и эпидермису. За ефект трябва да прекара 10 — 20 сесии. Им да прекарват два пъти в седмицата.

Электромиостимуляция

Методът се основава на прилагането на ток, постоянен, променлив или микроварианта.

Изложени не преминава мастна тъкан и мускулна. Импулси карат я да се свие, тъй като при обикновеното физическо натоварване, само че в по-дълбоките слоеве. Това дава автомобилът може да ускори притока на кръв, разграждането и отделянето под формата на течност на мастните тъкани. Миостимуляция – своеобразна тренировка на мускулите, само многократно повишена. Електродите се фиксират на проблемните места с помощта на колан, върху кожата предварително се нанася гел. Процедурата трае максимум 60 минути, като през това време интензивността на експозицията може да се промени по самочувствию.

Электромиостимуляцию може да се извършва два пъти в седмицата. Преди да започнете си струва да се направи един курс лимфодренажного масаж, а самата основна процедура се редуват с обертываниями. Максималният ефект е след 10 — 15 сеанса.

READ  Как се правят кожата гъвкава, еластична, като се поддържа красотата на лицето и тялото

Микротоки

Корекция на контурите на тялото с помощта на микротоков не само ще ви предпази от излишни сантиметра, но и подтянет кожата. Но особено добра процедура за тези, които вече видимо отслабна. Тя е подходяща и за корекция на гърдите.

Микротоки имат щадящее въздействие върху лимфната система, благодарение на което тя започва активно да функционира. От межклеточного пространство по-бързо се извежда излишната течност и токсини, ускорява синтеза на колаген в мускулите и кожата. Така че микротоки карат обвисшие и отслабената тъкан се оформят.

Преди да започне процедурата, върху кожата се нанасят добре да прекарва течения гел. След това на определени места се определя електроди. Честота, напрежение и сила на ток може да се регулира.

За курса трябва да е 10 — 12 процедури, за предпочитане е комбинацията им с мезотерапией, масаж или обертываниями.

ELOS

Методът ELOS обединява множество открития, съществуващи в козметологията. Това е едновременно инфрачервена радиация, биполярная електричество и вакуумно-ролкови масажа. Това има ефект многопосочни и се състои от проникване на светлина в по-дълбоките слоеве и механично, переменчивого налягане на повърхността на тялото.

Процедурата продължава от 30 минути до един час. През това време специалист хардуер корекция успява да се справя проблемную област, води плътно прижатым апликатор на кожата. Предварително апарат зададени правилните настройки лъчи и механично въздействие. А върху кожата се прилага специален гел.

Разогретые инфрачервен радиация тъкан добре възприемат масаж. В тях се усилва кръвообращението, лимфоотток, разделя и отделя мазнини. Това е ефектът от намаляване на обема на подвергнутых изложени на зони.

ELOS за коргиране фигури правят 4 — 12 пъти, с прекъсвания в седмицата. Можете да комбинирате метод с мезотерапией.

Всяка от изброените мерки за подобряване очертания на тялото трябва да бъдат спомагателни. Посещавам кабинета на хардуер корекция с цел премахване на излишните мазнини, целулита не препоръчват по-често пъти в годината. В останалото време се грижат за себе си трябва, чрез контролиране на храненето, чрез практикуване на спорт. Ако се съчетаят собствени усилия и за постигане на козметика, може дълго да останете стройна и привлекателна.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00097 sec