Мезотерапия на гърдите: ефективна процедура или пари на вятъра?

Биоревитализация (мезотерапия) – красотата на гърдите достъпен начин

Красотата на гърдите и зоната на деколтето изисква неуморно внимание. И това не е само на разположение на всички домашни начини за грижа, спорт. Да се избегне стареенето на кожата, обвисания ще мезотерапия на гърдите. Тази процедура е добре да се утвърди в грижата за лицето. Но дали тя е ефективна за премахване на птоза и стрии, или по-добре веднага да отиде на пластичен хирург?

Какво представлява мезотерапия

Епидермиса и дълбоките слоеве на кожата се нуждаят от множество хранителни вещества. В младостта си е достатъчно количеството, което се произвежда тъкани от себе си. Но с течение на времето тялото намалява производството на колаген и еластин, не е толкова добре абсорбира витамини и микроелементи. Кожата се нуждае от стимулиране и допълнително въвеждане на полезни компоненти. Точно тази задача и решава мезотерапия.

Процедурата представлява въведение в дълбоките слоеве на кожата витамин коктейл с помощта на инжекции. Съставът на течността може да бъде различен от неговия избор зависи от това, кои вещества не е достатъчно.

Според друга методика витамин с-минерален състав се нанася върху кожата, след което я подлага на въздействието на специален апарат. Тя позволява на полезни вещества да проникнат в по-дълбоките слоеве.

С възрастта кожата започва да се нуждаят не само витамини, но и вещество, поддерживающем нейната твърдост. Това е хиалуроновата киселина, изработване на която е нормална функция на организма. Но с течение на времето и нейният размер се намалява, така че за да се поддържа тургора и здрав вид на кожата се използва бил определен. Процедурата е сходна с мезотерапией, само че вместо витамини инжектира хиалуронова киселина.

На кого е възложена процедурата

Мезотерапия на кожата на гърдите показва не целия. Затова не си струва да го прави, поглеждайки към опита на приятелки. Ако кожата и така свежа, еластична, без дефекти цвят, резултат от процедурата няма да бъде забележим.

Мезотерапия е полезна, когато е необходимо:

 • хидратира обезвоженную кожата на гърдата, му придават еластичност;
 • стимулира обновяването на съединителната тъкан-за профилактика на пролапс на бюста и корекция на слабовыраженного птоза;
 • премахване на стрии в зоната на деколтето, образувани след бременност и завършване на хранене;

 • направи незабележими белези на гърдите;
 • подпитать суха кожа, му придават по-свеж и млад вид;
 • привеждане в съответствие и да се подобри цвета на епидермиса в областта на деколтето и млечни жлези;
 • намаляване на площта на кожата в зоната на гърдите, над която обнаружился след отслабване.
READ  Маска за суха кожа на лицето: домашна подхранваща, избелваща, хидратиращи, почистване, подмладяване, подтягивающая за много суха, след 50 години, народни средства за защита за чувствителна

Реален ефект и неговата продължителност

Въведение с помощта на инжекции с витамин коктейл стимулира регенеративните процеси в кожата. Антиоксидантите, които тя получава по време на процедурата, засилват производството на колаген и еластин. Биоревитализация зоната на деколтето, а след това има ключова тъкани хиалуронова киселина, ускорява този процес. Кожата се стегна, разглаживаются даващ възраст складочки.

Ако има не е проблем само на дехидратация и сухота, а има малко опущение гърдите, процедурата е в състояние да се справят и с него. Особено когато размерът на бюста ви не е голям. Защото в този случай неговата обвисание и е причинено от слабост на кожната покривка. И мезотерапией с «гиалуронкой», на витамини може да ви се насладите отдалить необходимостта от по-сложни процедури по подтяжке на гърдите. Коктейл от полезни вещества прави кожата по-плътна, по-свежа, намалява стречинг. И външен ефект ще забележим: гърдите приподнимется, ще изчезнат неравностите на повърхността, цветът ще стане по-ярка.

Но когато опущение на млечните жлези стигна до следващия етап, не очаквайте от мезотерапия забележим лифтинг ефект. Всъщност, в този случай въпросът не е само в опъване на кожата. Птоз причинено от движението надолу на тъканите на млечните жлези. А в тях действието на витамин състав не се прилага. Така че резултатът мезотерапия ще бъде само за подобряване на състоянието на кожата.

Ефектът може да се покаже по-късно вече 3 — 4 сеанса, които се правят с почивка една седмица. Неговите прояви във вътрешността на тялото ще станат:

 • подобряване на микроциркулацията в тъканите на гърдите;
 • отлив на лимфата;
 • автомобилът ускорява синтеза на колаген;
 • стартиране на процеса на подмладяване.

Но в повечето случаи сесии са необходими повече – до 6 — 10. Уверете се положителни промени лесно, ако направите снимка на зоната на деколтето преди началото на процедурата и след рехабилитация. Продължителността на ефекта се запазва 4 — 8 месеца. Това зависи от първичния състоянието на кожата на млечните жлези на пациентката, на нейната възраст и начин на живот. Ако жената пуши, работи много и има малко почивка, това съкращава срокът на действие на витамин коктейл и намалява силата на влиянието на хиалуронова киселина.

Препоръчваме да прочетете статията за силиконови гърди. От нея ще научите за вида на имплантите, за това, как се провежда операция, последствията коригиране на бюст и цената на процедурата.

Показания за провеждане на

Биоревитализация на шията, зоната на деколтето показано в следните случаи:

 • подобряване на еластичността на кожата в съответната област;
 • предотвратяване на пролапс на гърдите и борбата с птозом на неговия ранен етап;
 • премахване на стрии и други визуални дефекти по повърхността на млечни жлези;
 • предупреждение за образуването на бръчки и работят им магия от изглажда вече съществуващите гънки.
READ  Липосукция на бузите: видове (лазерни, tumescent), бузите, след като при мъжете и жените

Обикновено тези признаци се проявяват в 30 — 35 години. Но след раждането, в края на лактацията гърди често губи предишната височина. Затова инжектиране на въвеждането на витамини може и ще бъде ефикасен и в по-младите години – от 25 до 27 години. Но и след 40, когато се случват възрастови промени, мезотерапия и биоревитализация също ще бъдат полезни.

 • кожата на гърдите с антисептичен разтвор;
 • на повърхността се полага упойка;
 • правят инжекции, поставяне на иглата 2 — 4 мм и за въвеждане на лекарството е много бавно.

За това как прекарват инъекционную лифтинг на гърдите, вижте в това видео:

Ако гърдите са малки, линия ваксини ще бъдат пренасочени от горната част на гърдата към зърното. При значителен размер на фигура инжекция е под формата на кръгове.

По време на ваксини могат да бъдат болезнени усещания. И не толкова от самото увреждане на кожата с игла, колкото при инжектиране на наркотици. И витамини и хиалуронова киселина предизвикват първоначално силно дразнене на рецептори за болка. Но в крайна сметка им стимулиращ ефект и дава резултат.

Рехабилитация след процедурата

Биоревитализация деколтето не минава без следа и в отрицателен смисъл. Това е от инжекциите неизбежно остават синини, което води до необходимостта от една седмица или още по-дълга пауза между сесиите.

За да рассасывание повърхностни хематоми вървеше по-бързо, трябва да се спазват няколко прости условия:

 • носят повече без сутиен, отколкото обикновено;
 • поне веднъж на ден да се организира за млечните жлези въздушни бани;
 • да не се пуши, не се вземат кроверазжижающих лекарства, да се откажат от алкохола (освен много други неща, това допринася за разпадането на инжектира наркотици);
 • да се отложи до пълното завършване на курса посещение на солариум, вани, горещ плаж и приемането на гореща вана;
 • не се пренебрегват правилата на хигиената на млечните жлези;
 • да се откаже от прикладывания до гърдите си студени компреси, а по-добре да се използват за ускоряване на изчезване на синини аптечные мазила.

Как да се избегне негативния ефект на мезотерапия

Отрицателни впечатления от процедурите са били минимални, а резултатът колкото се може по-силно изразени, трябва да знаете, когато трябва да се отложи неговото прилагане:

Причините, поради които процедурата не се провежда Обосновка
В период на менструация жените в репродуктивна възраст Поради спада в това време на способността на кръвта до евентуално закриване на синини след мезотерапия или biorevitalisation ще има. Болка по време на въвеждане на наркотици, също е по-силна. И най – важното- резултатът е по-лошо, тъй като витамините ще се изразходват не по възстановяване на кожата на гърдите, както и за поддържането на общия имунитет
Докато една жена все още кърми Мезотерапия, въпреки че е повърхностно и полезен намеса, но все пак това е нахлуването на работа на млечните жлези, така че процедурата може да повлияе негативно на лактационные способности. Освен това, до пълното завършване на храненето им вид, кожата е все още ще се променят
По време на настинка Вирусна инфекция, причиняваща си, влошава общото състояние на здравето и изостря чувствителността към болка
При тежки форми климакса Преди да отидете за процедура, трябва да се водят в баланса на нервната система, в състава на хормоните (доколкото е възможно), за подобряване общото благосъстояние. Иначе мезотерапия ще се окаже болезнен и малоэффективной
READ  Пластмаса Ирина Дубцовой: как се е променила преди и след това, което е направено в лицето на

Ако не се направи манипулация в тези трудни периоди, по-лесно се избегне сърбеж и зачервяване на кожата, изразени и дълго време не е застрашени хематоми.

Цена на процедура

Цена за подтянутую гърдите и свежа, без стрии и петна по кожата на нея може да варира поради разликите в разходите за лекарства, нивото на клиники, първичния състоянието на млечните жлези и брой сесии.

Биоревитализация на кожата на гърдите ще бъде по-скъпо от въвеждането на витаминни коктейли, тъй като цената на препарати на хиалуронова киселина и по-горе. Но средно всяко посещение струва 4000 — 5000 рубли. Това означава, че за целия курс трябва да бъде готова да плащам минимум 20000.

Ако има нужда от теглича на гърдите, мезотерапию не във всички случаи се счита за пълноценен заместител на маммопластике. Но тя прекрасно се справят с приданием еластичността на кожата, дефекти на повърхността, ще се превърне в отлична профилактика на птоза. И може да се използва в допълнение към маммопластике, засилване на нейния ефект.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00104 sec