Синини след увеличаване на устните хиалуронова киселина: как правилно да се справят с гематомами?

Защо се появяват синини след увеличаване на устните? Характеристики премахване на синини след увеличаване на устните на хиалуронова киселина

Увеличаване на устни – достатъчно травматичная процедура. И тя не е без странични прояви. Синини след увеличаване на устните, може би, най-безвреден от тях. Но все пак искате да сведат появата им до минимум, а от тези, които са се образували по-скоро да се отървете.

Причините за появата на

Увеличаването на обема на устните се случва чрез въвеждане с помощта на инжекции филлера. Това означава, че кожата прокалывается, повредени от мускулна тъкан, кръвоносните съдове. Процедурата е доста болезнена, тъй като устните – едно от чувствительнейших места на човешкото тяло. Тук много от нервните влакна и рецептори за болка.

Всичко това прави задължително появата на синини. Причините за тяхното образование стават няколко неизбежни фактори:

 • Хематом е нищо друго, освен резултат на увреждане на кръвоносните съдове с разплодни от тях на кръвта и запазване на нейния съсиреци под кожата. Капилярите, травмирующиеся по време на увеличаване на устните, много малки, но на много от тях. Затова синини в норма са повърхностни, се проявяват почти веднага и почти всички, подложени на процедурата.

 • Специална роля в появата на хематоми играят филлер и обезболяващо вещество. Първият запълва мускулната пространство, което провокира свиване на непокътнати съдове. Колкото повече обем, толкова по-висока вероятност от появата на хематоми. Обезболяващо вещество, ако то се съдържа в филлере или се вписва отделно с помощта на инжекции, спомага за разширяване на кръвоносните съдове. Тогава има вероятност за тяхното увреждане се увеличава, както и броят на кръвта, попадающей от капилярите в меките тъкани.
 • Разрушаването на голям съд може да доведе до образуването на голям хематом. Това е възможно поради нарушение на козметик техника процедури, неговата липса на квалификация. Това образование на устните изисква специално внимание. Поради продължителното запазване на спечена кръв в тъканите може да нагноение.
READ  Липосукция на гърба, корема, отстрани, на ръцете: как се провежда, ефект, преди и след, рехабилитация

Препоръчваме да прочетете за методите безинъекционного увеличаване на устните. Ще научите за тези процедури, като thermage, электропорация, един вакуум увеличаване на устни, а също и за това, как с помощта на декоративната козметика за увеличаване на естествения обем.
А тук повече за причините за сухота и парене на устните.

Колко трябва да си с тях на разходка?

Нормално посиняване на устните, след увеличение трябва да изчезне доста бързо. След ден-два петна пожълтяват, а седмица по-късно при повечето жени от тях не остава и следа.

Как правилно да правят ваксини, вижте в това видео:

Малко по-дълго, хематом, могат да останат по-дълго, ако се прилага инъекционная анестезия. Ето защо козметика предпочитат обезболивать устните пациенток с помощта на подходящи кремове или салфетки. Анестезия, класирани в меките тъкани, забавя се в тях влага, пречи на стесняване на кръвоносните съдове. Подуване на устните се наблюдават по-дълго. Всичко това пречи на сгусткам кръв рассасываться. Така че синините могат да останат и 2 седмици.

 • Веднага след процедурата, натиснете леко върху устните си и останете така за няколко минути. Това ще помогне за ограничаване на разпространението на кръв от увредени кръвоносни съдове. Но по-добре в бъдеще механично въздействие върху устните на се избягва.
 • Се прилага към повърхността на леда. Трябва да го обвива в стерилна салфетка, за да студ не е обжигающим, и по няколко пъти на ден, без силен надавливания да управлява тези средства по устните. Ледът свива кръвоносните съдове, облекчава болката, спомага за резорбция на кръв.

 • Първите 6 — 8 часа, да не вземе хоризонтално положение. Това ще предизвика прилив на кръв към устните му, че ще предизвика още по-голяма травматизацию съдове. И спи на първо време трябва да си на висока възглавница. Така по-лесно да устни тишина и да не пречат на заздравяването на синини.
 • Не се допуска излагане на висока температура. Гореща вана, сауна, слънчев бряг, солариум, трябва да бъдат изключени до пълното изчезване на синини.
 • Да се откаже на няколко дни спорт. Той предполага ускоряване на кръвообращението, в това число и в областта на устните. А това ще попречи на резорбция на течностите в меките тъкани.
 • Използване на мехлеми и гелове, които допринасят за изчезването на хематоми. Само трябва да се консултира по въпроса с козметик. По-бързо да се отървете от синини ще помогне на «Троксевазин», «Гепатромбин» или «Гепариновая мехлем».
READ  Как да се спре оплешивяването при мъжете е: можете ли да направите това, ако плешивостта се наследява, народни средства за защита

 • Има след процедурата повече продукти с аскорбинова киселина и витамин К. Те ще помогнат за укрепване на кръвоносните съдове и по-бързо да се сгуша, да изчезне сгусткам на кръв в тъканите на устните. Касис, портокали, броколи, авокадо, орехи трябва да е в този период да бъде на масата е задължително.
 • Да се откаже от приема на кроверазжижающих лекарства и една седмица преди процедурата. Това е не само известен на всички «Аспирин» и подобни средства, но и нестероидни противовъзпалителни средства «Ибупрофен», «Диклофенак». Понижават съсирваемостта на кръвта и продукти, съдържащи витамин Д, така че за тях време, преди процедурата да е по-добре да се забрави.

 • Не се пие алкохол за 3 — 4 дни до увеличаване на устните. Той разширява кръвоносните съдове, пречи на кръвта да се сгуша, да увеличава риска от появата на хематоми.
 • Да се яви на козметик предварително, за да имат възможност да почиват и да почиват от бързо ходене. Добре е също така преди процедурата да се прилага няколко минути до устните студ. Той стимулира съдове за свиване, няма да им се даде толкова лесно повредиться.
 • Не правете процедурата в период на менструация и в продължение на няколко дни преди нея. Той е изпълнен с голям кървене, което стимулира образуването на синини.

Хематом след увеличаване на устните – неприятен неизбежното. Но и тя може да се противопостави, ако внимателно се подготвят за процедурата, да се спазва режим след нея. Не се притеснявайте от синини, спомняйки си, че те са временно явление.

MAXCACHE: 0.4MB/0.00097 sec