Беларус дентальные зъбните импланти Radix — високо качество на достъпни цени

Имплантирането се счита за една от най-съвременни методики, използвани при възстановяване на зъби, без последващо увреждане в близост.

Зъбните импланти се прилагат при изпълнението как множествено число, така и за една протеза, като достатъчно надеждна опора за различни видове мостови протези.

Беларус фирма Radix — първата сред бюджетни

Radix се счита за уникална висококачествена имплантационной система, произведени в република Беларус. Тази компания работи на пазара на зъбни имплантите от началото на 1989 година.

Основното предимство на системата е на достъпна цена в идеална комбинация, с високо качество.

Беларус импланти в действителност са изключително популярни и по качество не отстъпва на чужд производителя. Подобен вид продукти са високо ценени, дори в европейските страни. Достъпната цена на имплантите се счита за далеч не е единственото им предимство.

Специално разработена система и широка гама дава възможност да се използват дентальные зъбните импланти при решаването на всички възможни клинични задачи. Общият размер на така наречения костен оферти могат да бъде, докато това, което искате.

Благодарение на многообразието от варианти на имплантите може да се наложи почти всеки хирургичен протокол. Също така се осигурява добро взаимодействие с различни видове костна тъкан. Подобни постижения са възможни само благодарение на дългогодишния систематично актуализиране на линия на произвежданите изделия, както и различни ортопедични компоненти.

Тази марка е основана от едни от най-добрите в Беларус висококвалифицирани стоматолози, както и хирурзи, чиято специализация е в работата с лицево-дясната от двете области. Също така и в разработването участваха и други специалисти.

ООД «Проекция» в свободното си време успя да вдигне нивото на качеството изготовляемых проекти за качествена стоматологична имплантология на достойно място в света. Протезиране имплантами се извършва в съответствие с различни международни стандарти. Беларуски фирми наистина добре са се погрижили за това, за да повиши своята компания на нивото на най-високите световни стандарти за качество.

Линия от продукти непрекъснато се подобряват и разширяват, използвани най-модерните технологии.

Обща информация за беларус имплантах

Импланти Радикс са изработени от висококачествени материали. Подобни продукти се считат за забележително качество за оцеляване, така че вероятността от отхвърляне остава изключително ниска.

Компанията Radix се занимава с допълнително производство на инструменти, които са напълно подходящи за имплантам. Тези продукти успешно се различават по целия постсоветскому пространството. Имплантите са изработени в съответствие с всички съществуващи стандарти за качество.

READ  Гной на венеца: многобройни причини и професионално лечение

Много изследователи на пазара на зъбни имплантите отбелязват желанието на руски специалисти към непрекъснато усъвършенстване и реалното подобряване на качеството на произведени продукти.

Този вид стремеж е ясно отразено в изготвената концепция, която е в работата биотехнической дизайна на протези, самото импланта и околната костна тъкан.

Процедура за формиране и възможност за експлоатация на подобни системи ще трябва да се определят от конкретната морфология и устройство на взаимодействие на повърхността на импланта директно с най-костната тъкан. Взаимодействие инсталиран протеза със слизестата обвивка допринася за увеличаване на продължителността на неговия експлоатационен живот.

При производството на продуктите задължително трябва строго се спазват определени изисквания специално, за да се подобни интерфейси са образувани правилно.

Създадени титанов пръти за възможностите за рехабилитация на пациенти с различни видове адентий. Внутрикостная компонент може да бъде изработен в няколко варианта. По този начин се осигурява възможност за избор на най-подходящите продукти.

Специалисти Radix се придържат към този принцип, за да им изделия са имали възможност да си купите дори на граждани с малко доходи.

Варианти на продукта

Беларус импланти Radix се предлагат в широка гама от:

 1. Радикс-Gimet-Hext представляват винтови импланти, произведени от нанокристалического титан, които се използват за двухэтапных и одноэтапных начина за инсталиране. Закръглени ръбове титанов дърворезба нанасят по-малко вреда. Освен това значително се разширява площта на контакт с най-костната тъкан. Също така трябва да се вземе предвид възможността за значително намаляване на стреса и в костите.
 2. Серия Gimet-DM – конструкция одноэтапных на имплантите се използва за одномоментной имплантиране.
 3. Редикс-Combi представлява разборные изделия двухэтапного тип, чиято форма може да бъде комбиниран. Разработчиците

  успя да се постигне перфектна комбинация плоча, както и конично на имплантите. Площта на контакт с кост също може да се нарече много голям. Такива зъбните импланти дават възможност да постигне желаните резултати протезиране дори и в най-неудобните клинични случаи.

 4. Също така фирмата се издават линия Radix Oston, Balance, DM, IIS, Zygoline и други — не толкова популярен, поради по-тесен профил на заявлението, но не по-малко качествени.

Технология на производство

Както беше казано по-рано, обработка на титан на имплантите с прилагането на пескоструя образува на повърхността на винт част на микроскопични издатини и вдлъбнатини. Трябва да се помисли повече за предимствата, които предоставя този вид технология:

 1. Произведени зъбните импланти е много по-добре си взаимодействат с костната тъкан. Благодарение на грапавост използвана заготовки успява да се оптимизира процесът на остеогенеза.
 2. Външна слой на изделия има по-ниско ниво на еластичност. Биофункциональные характеристики поставена протеза могат да бъдат увеличени, благодарение на високото ниво на скованост и намалена еластичност.
 3. Повърхността на ползвания титан наистина е най-чистата. Благодарение на характеристиките на зъбните импланти не ще отторгнуты с течение на времето костната тъкан. По този начин се осигурява добро взаимодействие с епител на венците.

Разработчиците винаги се опитват да се изведе своите продукти на най-високо ниво.

Процесът на имплантиране

Инсталиране на господа, на имплантите Radix се извършва по няколко метода: безкръвна и отворен.

Когато се осъществява безкръвен инсталация, достатъчно е просто да пробивам на лигавицата и област на периоста. При това липсват всяка необходимостта от налагане на фуги.

При инсталиране на публичния принцип се извършва разрез с последващо отслаиванием на лигавицата тъкани, намираща се над кост. След това се извършва инсталиране на импланта. След монтиране на присадки е задължително подворачиваются под здраво заловени на главата на винта. Създадената на раната след приключване на процедурата внимателно зашивается.

Инсталиране на абатмента на Radix LLS:

Какви предимства са надарени с беларус на продукта

Помислете за ползите от беларус система стоматологична имплантология:

 • изкуствен зъб винаги ще бъде поставен в естественото си положение;
 • достатъчно високо ниво на издръжливост изделия;
 • всеки алвеолата, както и всички съставни елементи са създадени от титанова сплав с висока якост марка ВТ1-00, които в действителност се смята за един от най-широко използваните от всички известни биологично съвместими средства;
 • внутрикостная компонент произведен на протезата и да се обработва с използването на най-новата технология за почистване на обработка, и в резултат на това, благодарение на образуването на най-малките издатини и депресии, повърхността става максимално удобен за фиксиране;
 • се избегне процес на атрофия на челюстните мускули да успее, благодарение на доста максимално естественото разпределение на физическото натоварване в процеса на дъвчене;
 • осигурява възможност реимплантации или инсталирате по-голям по размер на протезата.

От основните недостатъци на подобни системи ясно се откроява влияние върху крайния резултат от работата на зъболекаря реална костната плътност на пациента. Ако има място атрофия, инсталиране на имплантите по-голяма дължина може да се окаже доста трудно.

Мнения на клиенти на дентална клиника

Имплантиране на зъби с помощта на асортимент на беларуската компания Radix популярна сред пациенти от различни класа, че се потвърждават от многобройните отзиви.

Съвсем наскоро е открил себе си зъбните импланти на предните зъби фирма Радикс. Резултати само водят до неописуема наслада, процедурата по инсталация се проведе практически безболезнена, няма кръв, отоци след това не е имало.По-рано аз устанавливала си прости метални зъбните импланти, след което трябваше за две седмици поемат облекчаване на болката. Сега резултатът ме напълно удовлетворява.

Ина, Германия

Наскоро трябваше да си постави няколко нови зъби. От всички възможни избрали продукти на министерството на производство. Всички процедури са били изпълнени в най-кратки срокове с доста висока ефективност. С нови зъби, като че ли по-лесно става да се живее.

Иван, Новосибирск

Преди една година трябваше да вградите 4 зъба. Моят зъболекар препоръчал на зъбните импланти на министерството на производство Radix, прекарал инсталацията достатъчно бързо и качествено. След това да няма усложнения аз изобщо не забелязах. Следователно трябва да се заключи, че производителят действително създава качествени продукти, както и нови зъбни коронки са визуално много приличат на истинските.

Юри от Саранск

Средната стойност на

В зависимост от квалификацията на стоматолога, инсталиране на импланта може да струва повече или по-малко. Също така се взема предвид ценовата политика на разглеждания лечебни заведения.

Средната цена на инсталация на имплантите Radix за страната е от 6 до 25 000 лева в зависимост от броя им. Всеки желающему се предоставя възможност да избере най-подходящия зъболекар лично за себе си.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.4MB/0.00135 sec