Четки за зъби R. O. C. S: преглед на популярните серии, мнения

Компанията R. O. C. S. се появява в резултат на обединението на търговско-промишлени предприятия DRC. Към днешна дата тя заема водеща позиция сред водещите разработчици на продукти за грижа за устната кухина и тяло.

Основният фокус е производството на стоки, предназначени за грижа за устната кухина. Особено значение се отделя на производството на пасти за зъби и четки.

Във владенията на компанията включва два цеха с модерно оборудване. Всички стоки, които са изложени на лабораторна изследвания преди пускането в продажба и притежават международни сертификати за качество. Сред постиженията на компанията на голям брой отличия и победи в различни състезания. В допълнение, СКАЛИ е член на асоциацията на Руспродсоюз.

Предимства на «РОКСовых» четка за зъби

Отличителните черти на продукта ROCS от останалите производители са следните:

 1. Чистящая корона зауженной правоъгълна форма със скосени ръбове, което осигурява достъп до трудно достъпните места.
 2. Качество, форма на косъм. Я върховете са заоблени и полирани, за сметка на това, което се случва защита на пародонта. Повечето модели до външния ръб на косъм скошена. Благодарение на този дизайн почистване на зъбната повърхност минава много по-ефективно.
 3. Различна твърдост косъм: мек, экстрамягкая, нормално.
 4. Тънка дръжка, която удобно да държат в ръцете си и тя да не би да се измъкне благодарение на дугообразной форма.
 5. Цветовата палитра на четина. Всеки от купувачите може да намери себе си модел, на базата на собствените си предпочитания.

Използвани технологии

Компанията R. O. C. S. предлага голям асортимент от пасти за зъби. Различни модели притежават индивидуални характеристики, но всеки от тях е уникален и удобен по свой начин. Основни технологии, използвани при производството на:

 • два вида на работната глава;

 • четина е изложен на иновативна тройна система за полиране;
 • за вземане на дръжката се използва безопасно материал – медицински пластмаса с високо качество;
 • в някои модели се прилага четина PEDEX;
 • брой ворсинок в щетине бъдат увеличени;
 • подобрено е качеството на почистване;
 • при използване на емайла не се повреждат.

Отделно си струва да се каже за дръжка, която се извършва под формата на анатомични структури на дланта, която осигурява още по-голямо удобство при употреба.

Линия за възрастни

Стоки, произведени за възрастни потребители, се различават за разнообразие. Въз основа на собствените си предпочитания може да изберете класически вариант на четка за зъби, модел или за професионална употреба.

Избелваща

Този модел е особено подходящ за запалените пушачи и за онези хора, които обичат да пият кафе. За направата на косъм беше взето уникално влакно с полимерно слой. В състава на ворсинок влиза калциев карбонат, поради което ефективността на почистване се увеличава в няколко пъти.

READ  Дентальная имплантиране – настояще и бъдеще стоматология

Също така, това вещество помага за намаляване на порьозността на зъбната повърхност. Редовната употреба води до засилване на зъбната редица. Калцият предпазва от появата на нови пигментни петна и постепенно премахва вече съществуващите дефекти. Цената на модела ще бъде 230 лева.

Special Edition

На потребителите се предлага стилен дизайн, представен в черен и червен цвят. Дизайнът на модела е доста проста. Четина разполага с текстурирана повърхност, гладки влакна със заоблени върхове.

Чистящая зона скошена, което позволява щетине почистване от най-отдалечените кътчета. Освен почистване успоредно минава мек масаж на венците. Дръжката е удобна и лесна. Да закупи стоки могат да бъдат в рамките на 230-260 рубли.

Модел Pro

В това устройство четина притежава влакна с повишена якост. Размер на работната повърхност се увеличава и сега ворсинок върху него два пъти повече. За производство са взели ультратонкое влакна форми Trilabal. Тя притежава характерен триъгълен сечение.

Четина е била тройна полиране, благодарение на което се придобива идеална гладка повърхност. Устройството може да се използва само за массирования на венците. Цената на стоката се намира в района на 250 рубли.

Pro Gold Edition

За този модел са характерни същите показания, че и при предишния модел. Разликата е само в дизайнерски декора. Ширина на дръжката е леко увеличена, поради което му е станало по-удобен за хващане. Цената на продукта ще достигне и 250 рубли.

Uno

Четина марка PEDEX с минимална порьозност. Дръжката е от безопасна пластмаса с рельефностью в областта на заснемане на палеца и показалеца.

Четка за зъби ROKS Уно гарантира качествено почистване. Повърхността на косъм направи по такъв начин, че бактериите там не се задържат. Благодарение на това, че четката е изработена от безопасни медицински консумативи, тя се препоръчва за използване хората, склонни към алергични реакции. Закупуване на продуктите могат да бъдат в рамките на 400 рубли.

Удобно захващане

От името е ясно, че този модел е претърпял подобрения дръжки. Сега тя има двойна форма, свързващ долу специална траверса. Тази четка е разработен специално за хора, възможностите са ограничени до и им е трудно да задържа в ръцете си различни предмети.

С помощта на това устройство вече на пациента самостоятелно да може да извърши необходимите процедури, а ако все пак това ще се отдадете на обслужващия персонал, то с такава дръжка им е много по-удобно за предоставяне на помощ.

Друго предназначение на продукта – използване на родители за провеждане на масаж на венците новороденото. Освен това, бебето също ще е удобно да се държи в ръка такъв модел. За ефективно прочистване изискват минимални усилия от страна на човека.

READ  Кандидоза на гърлото: причини, симптоми и лечение на гъбични инфекции на орофаринкса

Экстрамягкая

Хората с възпаление на тъканите на пародонта този модел ще се окаже най-подходяща. Двоеточие се провежда в деликатен режим, не травмируя възпалени венци. Добре е подобна четка, след проведени хирургически интервенции в устната кухина.

Я сверхмягкие структури са способни да проникнат в най-отдалечените кътчета и да се осигури качествено почистване межзубных пространства. Въси са заоблени и полирани, което придава на работната повърхност изключителна еластичност. Купи този продукт може да се даде под наем в района на 200 рубли.

Детска линия

Компанията си мислех не само за възрастните хора, но и за техните млади потребителите. Специално за тях са разработени няколко различни модела, като се има предвид всички възрастови параметри. Има модели, които могат да се ползват с раждането.

Всяка детска четка за зъби СКАЛИ има уникални характеристики и възможности за ефективно почистване на устната кухина.

Baby – 0-3

Разрешени за използване от раждането, за массирования на венците. По отношение на израстването на малко дете четка се превръща в личен инструмент за почистване на зъбите.

Дръжка са широки, овални, си удобен за хващане от малки детски ладошками. Благодарение на достатъчна ширина дръжки от дете не успеете да приберете го много дълбоко.

Дръжка с повдигнат повърхност, която може допълнително да се използват, като прорезыватель за зъби.

Като материал за производство е избран сигурен allergy-free пластмаса фирма PET. Асоциацията на стоматолозите Русия е напълно одобри използването на този модел най-малки потребители. Цената на продукта ще бъде около 110 рубли.

Kids – 3-7

Започвайки от три години на възраст, детето може да се предложи такъв модел аксесоар. Четина супермягкая, че предупреждава за опасността от увреждане на зъбния емайл и венците.

Дори, ако бебето е перестарается и силно надавит на зъби, никаква опасност не трябва да чакаме. С цел привличане на детето и от малко разнообразяване на скучния процеса на почистване на зъбите, производителят е изпълнил артикул в красива необичайна форма, а в края е забавен куклен герой. Закупуване на този модел е на разположение за цена в района на 120 рубли.

Teens – 8-18

Тук се предлага голямо полупрозрачна дръжка, цветът на който може да изберете за вашия вкус. Космите се извършва в цвета на ириса, че със сигурност ще оценят и малки деца и тийнейджъри. Въси имат различно ниво на подстрижки, благодарение на почистване на зъбната повърхност минава бързо и качествено.

Ползват четка се препоръчва започване на осем години, и до най-зряла възраст. Цена на продукта се намира в квартал 230 рубли.

READ  Протезиране на зъби - показания, методика и цени

Мнения на потребителите

Мненията на обикновените хора, които вече се радват на зубными четки Скали.

Ако погледнете на производители, то може да се заключи, че те имат някаква странна представа за омекване на четина. Имам впечатлението, че на опаковката те се позова на твърдост или мекота пишат в произволен ред. Зъболекарят ми беше казала да закупите экстрамягкую четка ROCS.Каза, че тя е отличен за ежедневно почистване. Не е съвсем мека, но достатъчно хубава. По-рано аз се радваше на четка за деца с супермягкой четина. Само когато аз придобити Скали, а след това осъзнах, че това е детска четка се оказва много по-строги и по-неприятно. Оттогава аз напълно вярвам на това на производителя и е сигурен в качеството на това, което те предлагат и истината на това, което обозначават върху опаковката.

Марина, 29

Когато сина ми навърши три години, купи за него специална четка за децата на тази фирма. Сега той е вече на 7, и през всичките тези години аз си купувам само за нея.Тя изглежда красива, ярка, мека четина. Син харесва и той, нито кой да не се съгласи, когато аз предлагам му с други стоки. Така че вече четири години подред това е нашият надежден аксесоар, който е добре почиства зъбите, не причинява болка деснам, дори когато четка нова.

Лина, 31

Аз купих за себе си R. O. C. S. от избелваща серия. В последно време много чувала за нея, и ето най-накрая реших да опитам. Струва 200 рубли, и аз вярвам, че за тези пари по-добър вариант да се намери просто невъзможно.

През месец дневна прочистване аз всъщност отбеляза, че зъбите са станали по-бели, се появи блясък. Четина тя е достатъчно силна, най-първо е неприятно, но после към това да свикна.

И тук е реално избелващ ефект, аз от него не очаквах, че е станало за мен е приятна изненада. Докато това се промени на производителя да не отивам и на своите близки целия посъветва.

Том 37

Фирмата Rocks вече се появиха множество верни фенове. Това не е изненадващо, защото цялата продукция е уникална и е направена от висококачествени материали. Има модели, които вече не отговарят на нито един производител.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00088 sec