Элайнеры Орто Снэп — съвременен подход за корекция на привеждане в съответствие хапят

Грешен вкус – това е проблем, който се среща при много хора. Въпреки това, процедурите за коригиране на привеждане в съответствие хапят достатъчно неприятно, така че много от тях не са решени.

Днес в арсенала на стоматолозите са на разположение средства, които могат да отстранят нарушения на привеждане в съответствие хапят без хирургическа намеса. На един от тях се отнасят элайнеры OrthoSnap. Тези продукти позволяват бързо да се възстанови анатомично правилна форма на зъбите за по-кратък период.

Характеристики на ортодонтски системи

Орто Снэп – това е ортодонтическая система на американските разработчици, представлява капы от пластмасов материал, с подвижен конструкция.

При носенето на элайнеры плътно облагают зъбната редица, така че да не възникнат усещания неудобство и дискомфорт. В основата на изделията е прозрачен силикон, така че те са невидими отвън. Разпознават наличието на тези елементи могат да бъдат само на близко разстояние от човек.

Устата охрана се използват за коргиране различни нарушения на зъбната редица. Преместване на зъбите се случва в резултат на постоянен

насочено налягане. Цялата характеристика на тази система се състои в нейния уникален дизайн.

При производството на OrthoSnap промяна на степен дебелина прозрачни кап зависи от нарушения на привеждане в съответствие хапят в една или друга част на зъбната редица. В резултат на това се оказва насочена влияние върху всеки зъб.

Различна дебелина и силата на стягане на определени части на капы предизвиква промяна на силата на натиск върху зъбната редица, така че ефективността на лечебната терапия ще бъде видимо само след няколко дни след началото на прилагане на тази система.

Как изглеждат

Элайнеры OrthoSnap – това пластмасови устата охрана, които имат прозрачна структура. Това устройство се облича върху зъбите и да оказва върху тях натиск на определена сила.

Чрез специална конструкция и необходимото налягане постепенно се случва пълно привеждане в зъбната редица. Обикновено тези продукти са направени индивидуално за всеки пациент. За начало се извършват измерванията, са заснети отливки и вече след това са монтирани элайнеры.

Положителни качества

Преди да придобият устата охрана ОртоСнэп, си струва да се знае с какво са толкова добри. Разберете, от элайнеры по-добре обикновени скоби, както и какви положителни качества имат устата охрана OrthoSnap в сравнение с други элайнерами.

В сравнение с обикновените традиционните брекетами элайнеры притежават следните положителни качества:

 • за сметка на това, че в основата на элайнеров се използва прозрачен силикон, те са абсолютно незабележими на зъбите;

 • в основата на кап се използва материал с хипоалергенни структура, освен това за разлика от скоби в тях няма твърди елементи, които могат да имат отрицателно въздействие върху меката тъкан на венците, слуз слой на устната кухина;
 • наличието на капов в устата си няма да доведе до затруднения при извършване на ежедневни процедури, като например прием на храна, почистване на устната кухина (по време на хранене или за почистване на зъбите сутрин, элайнеры трябва просто да вдигне);
 • ако планирания важна среща или други събития, тези изделия могат да бъдат отстранени, но често се снима устата охрана не се препоръчва;
 • в сравнение с други продукти притежават приемлива стойност.
READ  Эндофил ще осигури надеждно и безболезнено пломбирование на коренови канали

В сравнение с други элайнерами OrthoSnap притежават следните положителни качества:

 • в основата на тези изделия се използват уникална DPM-технология;
 • са в състояние да излекува и най-сложни нарушения на привеждане в съответствие хапят;
 • предоставя висока степен на точност на преместване на зъбите;
 • по време на инсталацията не трябва да подпиливание на зъбите;
 • устата охрана са минали всички клинични изпитвания;
 • след носенето на ортодонтски системи зъбите напълно се изправи;
 • при използване на продукти се използва здрав и качествен материал;
 • за сметка на това, че устата охрана са изработени от прозрачен материал, те не са видими от страна;
 • имат висока степен на сигурност;
 • имат приемлива стойност.

Как работи това — стъпка по стъпка към успеха

Първото нещо, трябва да премине преглед и консултация с лекар ортодонтом. Лекарят задължително трябва да се оттегли измервания и да направи отливки от гипсового материал.

След това лекар трябва да насочи всичките готови материали за производство на элайнеров в централния офис в Москва, там се провеждат финалните проучвания, и е одобрен план за лечение.

Нататък цялата информация се изпраща в лаборатория на компанията OrthoSnap, който се намира в САЩ. В тази лаборатория ортодонт-технолог ивици необходими модели на капов от пластмасов материал с висока якост, който не се разпада по време на рязане.

Готови модели отрязан на парчета, които приличат на зъбната редица. В основата на всяка част се монтира патентован пин, който предвижда преместване на зъба в няколко равнини. В основата на всеки пина има устройство, за активиране, който предвижда преместване на зъба до 0.25 мм в предварително определена посока.

Около месец пациента идва куфар, в който всеки элайнер опаковани в чанта и пронумерован стъпка по стъпка.

Характеристики на лечение

След като элайнеры ще бъдат готови, лекарят отново води пациента към себе си на рецепцията. На среща отново, специалист помага да се създаде първата двойка элайнеров, той също така говори за това, колко трябва да се носят тези бижута, за времето на лечение. Той трябва да даде всички препоръки, с помощта на които може да се произвеждат заместители ортодонтски системи себе си.

READ  Причините крошения зъби - методи за лечение и премахване на

Характеристики на лечение:

 1. Капы се използват за удължено носене, да ги следва само при миене на зъбите и при прием на храна. Носенето на тези елементи трябва да е не по-малко от 20-22 часа в денонощието. Понякога устата охрана може да се снима, например, преди важна среща или други торжественными събития. Но често ги свали, не се препоръчва, иначе много ще намалее ефекта на лечението.
 2. Един чифт элайнеров трябва да се носят на 14 дни. През този период трябва да изглежда ортодонт, за да го замени старите капы на нови. В първо време може би ще се появят неприятни усещания, които са свързани с преместването на зъбите. Целият дискомфорт изчезва след няколко дни.
 3. Последната пъпка – това е ретейнер. Продължителността на неговото носене е около 4 месеца. На ден обикновено трябва да се носят около 12 часа.

Област на приложение

Система OrthoSnap има достатъчно обширен списък с показания за употреба. Изделия е препоръчително да се носят при различни нарушения на привеждане в съответствие хапят:

 • ако има тремы и диастемы;
 • при наличието на умерена изтласкване на зъбната редица;
 • ако има различни дефекти привеждане в съответствие хапят – открит, кръстосан, дълбок;
 • наличието на екструдиране и прониквания на отделни зъби;
 • при завъртане на предните зъби, моляров, премоляров, кучешки зъби;
 • може да се използва при неправилно положение на отделни зъби.

Мнението на пациентите

Нюансите на използване, както и предимствата и недостатъците на използването на элайнеров ОртоСнэп можете да научите от разглеждането на коментари пациенти.

Аз използвах элайнеры години 5 години, и те ми помогнаха да се определи захапка, изравняване на зъбите. Моята професионална дейност е свързана с факта, че е необходимо да остане за постоянно в ума, да се срещам с клиенти, така че недопустимо е да се грозно елементи като скоби, видя други хора.А ето изделия OrthoSnap ми помогна да си върне красиви зъби, не излиза от тяхната работа! Разбира се, лечението е дълго, но си заслужава.

Мария, 32 г.

Добре, съществува тази система, тя е помогнала да си върне ми красиви зъби и усмивката. Имам от детството са просто ужасни зъби, които просто выпирали дъх.

Тиранти аз не искаше да използва, защото те не са удобни, така и да ги види. А когато разбрах за тази система, аз веднага реши да се възползва от Орто Снэп.

Целия процес на лечение при мен премина под контрола на професионално лекар, който всичко е обяснено подробно и ни разказа за правилата за носене и грижа за элайнерами.

READ  Под формата на таблетки Фурацилин за изплакване на устната кухина

Разбира се, лечението е продължително, но в резултат на това успях да се коригира захапката. Сега имам идеални прави зъби!

Елена, на 27 години

Моята професионална дейност е свързана с телевизия, струва ли си да се говори за това, колко важен е външния вид, особено когато вземат интервю.

Така че трябваше да се възползват от система за OrthoSnap за изправяне на зъбите. Ми тя хареса това, което элайнеры при носенето съвсем не може да се види и те не са забележими на другите. Да, и при носенето те никакво неудобство и дискомфорт не причиняват. Но в крайна сметка имам идеални прави зъби!

Светлана, на 39 години

Отговори на често задавани въпроси

Задавали ли сте си — ние отговаряме.

За кого е подходяща система на Орто Снэп?

Элайнеры може да се носи от 12 години и при наличието на нарушения на привеждане в съответствие хапят. И устата охрана може да се използва от пациенти, който е на 35 години и повече.

Как правилно да носят элайнеры?

В рамките на деня, без да махате, трябва да се носят около 20-22 часа. Всеки элайнер е носен в продължение на 14 дни, след което го сменят с нова.

Колко време е лечението?

На този въпрос може да отговори само лекуващият лекар на всеки пациент. Обикновено продължителност на лечението е същото, както и брекет-системи, понякога той може да бъде по-малко.

Каква е разлика от конкурентите си?

Цялата работа е в това, че тези ОртоСнэп са изработени на базата на DPM-технологията (Dynamic Рhysical Моdel). За сметка на това осигурява цялостно преместване на зъби, без използване на раздяла.

Освен това, всичко лечение се провежда на етапи, по време на всеки етап се провежда контрол на динамиката, движенията и нейната корекция. Всичко това гарантира положителен изход от лечението на 100 %.

Цената на комплект

Цена на комплекта – кейса с всички элайнерами Ортоснэп, които са необходими за пълния курс на лечение е около 1700 долара. Допълнително ще трябва да плати лечащему лекар за отливки и допълнителна инсталация.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00087 sec