Електрически и звукови четки за зъби Brawled Bee

Състояние и здраве на зъбите, и по-специално на зъбния емайл, до голяма степен зависи от редовната, цялостна и правилната грижа. За да има силна, блестяща белота на зъбите, върху това трябва да работи непрекъснато.

И далеч не е последната роля в тази труда играе внимателно подбрани четка за зъби, която е в състояние без усилие да се осигури правилното миене на зъбите с оглед на всички индивидуални характеристики.

Точно такива вече в продължение на много години се считат за четки за зъби Brawled Би си. Лигавицата на устната кухина, венците и зъбите са изложени на най-различни заболявания като в лека форма, така и в доста тежка. От правилно избраната четка за зъби, много зависи качеството и бережность всяка хигиенни процедури на устната кухина.

Избор на четка за зъби с този производител е доста широк. Помислете за най-забележителните модели и техните характеристики.

Электрощетки — пробив в областта на хигиената и здравето

Электрощетки за почистване на зъбите включват два основни вида:

 • акумулаторна;
 • работещи на батерии.

Електрически първо се наричат четки за зъби, за които са необходими батерии. Тяхната функция зареждане се осъществява от електрическата мрежа. Безжични модели се различават по техника на почистване, «мощ», вид на дюзи.

Четки за зъби, захранват от батерии, не се нуждаят от периодично зареждане. Когато батериите генерират ресурс, те подлежат на подмяна.

Такъв вид хигиенни тела е незаменим на път.

Принцип на работа на електрически четки за зъби се основава на пулсиращи и въртене движения на главата. Това позволява да се направи почистване на зъбни редове по-качествени и ефективни, при това в процедура е достатъчно да прекара около две минути. Да се постигне подобен резултат с помощта на обикновена четка за зъби не е възможно.

Сред електрическа четка за зъби Brawled Би трябва особено да се отбележи три модела:

 • Vitality 3D White;
 • Vitality Precision Clean EXPERT;
 • Professional Care 3000.

Vitality 3D White — ослепителна усмивка и чисти зъби

Тази четка за зъби е специално разработена за връщане на зъбите естествена белота. Производителят твърди, че при редовна употреба този апарат безупречно избелване се постига 21 ден.

Чистящая главата модел е в състояние да се адаптира към всеки зъб поотделно. Това е възможно благодарение на добре координирана работа гумирани полирующей чашка се монтира и подобрени ворсинок, обхватывающих и дълбоко прочистването на всеки зъб.

Braun Oral-B Vitality 3D White притежава скорост насочени движения и пулсации в 7600 завъртания за 60 секунди.

В дръжката на устройството е вграден специален таймер. Той подава сигнал на всеки 30 секунди, като на потребителя да знаете, че трябва да преминете към следващата зона на почистване. Две минути по-късно четка уведоми за това е, че процедурата е време да свърши. Таймер има само при по-късните модели.

Vitality 3D White се продава в комплект заедно с подзаряжающим блок. Зареждане в продължение на 16 часа дава възможност да се използват четка за зъби в следващите 5-7 дни, без допълнително презареждане.

READ  Защо възниква дисбактериоза на устната кухина, отколкото той е опасен и как се лекува?

Цената на това почистващо устройство от Braun е от порядъка на 1500 – 2000 рубли. Тя е една от най-достъпните на електрически апарати за миене на зъбите.

Към тази зъби има възможност за закупуване на сменяеми дюзи с характеристики, различни от този, който отива в стандарт:

 • Oral-B Precision Clean (осигурява пълна чистка на всеки зъбите и отстранява плаката между зъбите);
 • Oral-B Sensitive (четка за бережной почистване с мека четина);
 • Стандартна Oral-B 3DWhite.

Сменяеми дюзи от 2 броя струват от 500 до 700 рубли.

Vitality Precision Clean EXPERT — златна средата на

Това е универсална версия почистващо устройство за зъби. Позволява да се постигнат оптимални резултати на почистване, благодарение на уникалната възможност за изтриване на до 100% от зъбната плака. По време на rotationally-поступательных движения четината на четка за зъби разрыхляют натрупвания и камък, а след това леко и внимателно се отстранява.

Чистящая корона на опашка, за да покрива всеки дъвчене елемент, ефективно премахва плаката и потъмняване на зъбния емайл.

Водоустойчив дръжка има вграден таймер, напомнящ на всеки 30 секунди за необходимостта от превключване към следващия квадрант на устната кухина. А след 2 минути, това означава край на препоръчаното време за почистване.

Акумулаторна батерия е в състояние да работи в продължение на седмици без презареждане (при условие, че с четка за зъби, се радва на един човек два пъти на ден). Цената на този модел е от 1490 до 1990 рубли.

Към това устройство са подходящи следните сменяеми глави за четка за зъби:

 • Oral-B Precision Clean (стандартна);
 • Oral-B Sensitive;
 • Oral-B 3DWhite.

Комплект, състоящ се от две сменяеми миещи глави Oral-B Sensitive струва около 590 лв. Комплект от две дюзи 3DWhite струва 790 — 850 рубли.

Professional Care 3000 — по цял номер едно

Този модел електрическа четка за зъби с три режима на миене на зъбите:

 • ежедневно почистване (осигурява изключително качество на почистване както на зъбите, така и на венците);
 • бережная (внимателно, но в същото време е внимателното почистване на зъбите и меките тъкани);
 • избелване (полиране, прави зъбите по-бели, почиства от петна).

Четка отлично премахва в резултат на зъбите плака и им връща естествената белота. За почистване се използва 3D технология, която осигурява пълно унищожаване и отстраняване на камък и други формации. Това е гарантирано с помощта на 40000 пулсиращи и 8800 въртене движения.

Oral-B Professional Care 3000 разполага с вграден сензор, оценивающий силата на натиск по време на почистване. А таймер уведоми за времето на прехода към очистването на следващата зона на устната кухина и за завършване на препоръчания период на прочистване.

Тази четка за зъби включва в себе си свойства наведнъж три модела, тъй като е пакетиран в три различни един от друг накрайник:

 • Precision Clean отлично премахва зъбната плака и премахва потъмняване на емайла;
 • 3D White полира зъбите и премахва потъмняване;
 • Sensitive се препоръчва в периода на лечение на венците и при свръхчувствителност на зъбния емайл.
READ  Грижа за винирами: съвети, устройства и принципи на хигиена на

Специални сини структури на насадках, обесцвечиваясь, служат като индикатор за износване на четина. Струва четка за зъби Professional Care 3000 от 7000 до 10 000 рубли.

Звукови четки и техните характеристики

Електрически четки за зъби включват механични и звукови модели. Те работят на батерии с необходимостта от зареждане от електрическата мрежа или от батерии. Това е тяхната приликите свършват дотук. Принцип на работа на звукови электрощеток и апарати с въртяща се глава е коренно различен.

При разработването на звукови четки за зъби е направено всичко, за да са максимално ефективни и удобни за експлоатация. Дръжка устройство с високи генератор, вырабатывающим звукови вибрационни вълни, идващи към щетинкам четки.

Този импулс позволява да изпълнява до 30 000 движения в минута. Висока честота и по-голяма скорост на движение на плавниците осигурява максимално качество на почистване на зъбите.

Произведени четка за зъби звукови вибрации са в състояние да унищожи зъбен камък, за ефективно почистване на венците и зъбите от плака. Качествено и внимателно почистване на устната кухина се постига чрез:

 • способността на четка за зъби, унищожи зъбната плака и камък, чрез въздействие на звуковите вълни;
 • премахване на парчета храна с помощта на главата на устройството;
 • смесване по време на хигиена на устната кухина слюнката, вода и паста за зъби, осигуряващи при този дезинфекционен ефект;
 • лек масаж на венците;
 • дълбоко почистване на трудни за достигане места, благодарение на навлизането в тях вспененной паста за зъби.

Звукови четки за зъби са предназначени за тези, които искат да постигнат максимума, като в същото време нежно почистване на устната кухина.

Pulsonic SmartSeries — ултразвуково почистване на зъбите

Ултразвукова четка за почистване на зъби, в комплект с който е специално устройство SmartGuide. Pulsonic SmartSeries позволява да се извършва почистване на устната кухина в пет различни режима:

 • обичайната почистване;

 • за чувствителни зъби и венци;
 • масаж;
 • подобрена почистване;
 • полиране.

Колебания в главата четка за зъби под въздействието на ултразвуковите вълни е в състояние да достигне честотата на 31000 за 60 секунди.

В дръжката на устройството е вграден микрочип SmartGuide. Той е необходим, за да се изведе информация за потребителя на четка за зъби за безжичен дисплей, както и да насърчи човек да си миете зъбите в рамките на препоръчаното време (2 минути).

Освен това, Oral-B Pulsonic SmartSeries има вграден часовник за качествено почистване на всеки парцел устната кухина. При производството на почистването на главата на тази четка за зъби се влагат висококачествени материали и уникални технологии. Благодарение на това почистване на зъбите ултразвукова четка за зъби е много ефективна, специални структури старателно почистете устната кухина от замърсяване и плака, прониква в най-трудно достъпните места. Връща естествената белота на зъбите в продължение на 14 дни.

В комплект ултразвукова четка за зъби Oral-B Pulsonic SmartSeries включва три глави. Цената е 140 евро. Комплект сменяеми дюзи за почистване на устройството струва около 13-14 евро.

S12 Vitality Sonic

Звукова четка за зъби ефективно премахва зъбната плака и тъмни петна на емайла на зъбите. Тя е дълбоко почиства зъбите, като същевременно леко массажирует венците. Глава на четка извършва в съответствие с патентована технология.

Нейните структури са крестообразное място под определен ъгъл, което позволява пълно почистване на зъбите.

Достатъчно висока скорост на движение на звуковата вълна (на 20 000 вибрации в минута) осигурява качествено почистване на устната кухина. Храненето се осъществява от акумулаторна батерия, S12 Vitality Sonic може да работи без презареждане за 5 дни. Има вграден таймер.

Може да се използва само със стандартна дюза и е един режим на почистване.

Цена на Oral-B S12 Vitality Sonic започва от 1300 рубли.

Истината е някъде близо до

Мненията на потребителите за някои от най-популярните щетках Oral-B може да прочетете по-долу.

Аз винаги се радваше на конвенционалните зубными четки и ето, най-накрая, обзавелась електрическа Braun Oral-B Vitality 3D White. От придобиването съм в екстаз! Тя е идеално почиства зъбите си, те са станали много по-леки, емайл сега по-гладка. Особено ме доволен, че с помощта на такива четка за зъби, аз с лекота прочищаю мъдреците, до които по-рано трябва да е взела трудно. Да се върне към обичайните си зъби вече не искат.

Светлана, на 30 години

Върху законната възраст ми беше дадена електрическа четка за зъби Oral-B Professional Care 3000. След първата процедура беше чувството, че аз отидох в професионално почистване от стоматолог. Такива са моите зъби не са били никога. Разбира се, обикновена четка за зъби за този ефект няма да се постигне. При почистване на зъбите е необходимо само 2 минути по-рано от мен в това отнема повече време. С четка самата казва, когато трябва да преминете към следващата част на зъбите и кога да спре. В крайна сметка, подарък аз съм много доволен.

Артьом, 18 години

Доста удобна четка за зъби в ръка ляга добре, въпреки това, че тя е малко по-дебел от обикновена четка за зъби. Много ми хареса, че има таймер, защото в процеса изглежда, че е минало вече много време. Почиства достатъчно добре, по-добре, отколкото познатата четка и усилия, при това изисква много по-малко. Като цяло за тази цена се оправдава.

Игор, на 28 години

Електрически четки за зъби са един чудесен инструмент за по-цялостно и качествено почистване на зъбите. Нито една, дори много сложно обикновена зъби няма да може да постигне такива резултати почистване на устната кухина като механично и звуков почистващ устройства. Използването на тези четка за зъби може да намали необходимостта от посещение на зъболекар няколко пъти. А цена на повечето модели е доста достъпна.

Как правилно да си мият зъбите с електрическа четка за зъби вижте в това видео:

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00136 sec