Функции и предимства на корейски имплантите АnyRidge

АnyRidge импланти – това е модерна имплантационная система от южна корея фирма MegaGen. Разработване на имплантите се извършва по специални биологични иновации в комплекс с иновациите-инженерни техники.

Специалисти южнокорейски компании са успели да създадат уникален стоматологичен продут.

За разлика от други корейски имплантите Эниридж се отнася до премимум-класа и е достоен им конкуренция.

Характеристики на имплантите

Продуктова линия AnyRidge – това е мултифункционален продукт, высокоэстетическое и универсално. Благодарение на такива свойства има редица особености:

 1. Якост. В процеса на технологично производство се прилага специален материал, без примеси – титан (allergy-free, здрав, висококачествен и чист).
 2. Повърхността На Xpeed. Отгоре материал е покрит с уникален слой — калциеви йони. Такова покритие ускорява приживление протеза и дава възможност за увеличаване на скоростта остеоинтеграционного процес, а именно, костната структура на челюстта не отхвърля самия имплант и не се отнася към него като към тялото не е в естественото си (инородному).
 3. Пятиградусное връзка с абатментом. Благодарение на този свържете определя винт, след инсталацията не е развит, а постоянни ортопедични конструкции (коронки) не се превърне в насипно състояние. Функция винт се състои в замыкании конус на Морз, а абатменты при това да бъдат независими и здраво заключена в имплантате дори в случай на пълно выкручивания винт.
 4. Увеличена площ на повърхността на Энириджа — около 2 пъти повече от обичайното импланта. Това свойство на системата позволява да се определи и по-кратък импланти еднакво в сравнение с дълги. Това дава възможност да се избегне костна пластика при ниска кости. Ако височината на горната челюст, кост 4 мм и повече, тогава синус-лифтинг (операция за изграждане на дължината на костна тъкан в случай на недостиг за имплантиране) не се изисква.
 5. Уникално дизайнерско решение. Импланти отлично се фиксира в някоя челюстната кост: като гъста, по структура, така и по-мека. В някои случаи, когато на долната челюст, кост е плътна, а в горната – мека, а след това инсталацията на постоянните коронки може да започне по-късно от два месеца след имплантирането.

 6. Дърворезба Knife Thread — конструкция във формата на конус, която позволява да се дъвчат, с еднакво натоварване и поддържа родната костната тъкан около импланта.
 7. Суперортопедия – изделието е снабдено с специален щепсел, който ви позволява да разедини надстройката и инсталираната върху него коронку само с помощта на отвертка.
 8. Комфортен вживление. Инсталиране на Энириджа се извършва с помощта единствено на тренировка и максимален комфорт.
 9. Без нужда от пробиване. Вживление AnyRidge е възможно в дупката, отдалечен на зъба, без да се прибягва до сверлению.
 10. Не е необходимо допълнително провеждане на костна пластика. При инсталиране на системата в тясна кост, не е необходимо да я разшири. Самият имплант е в състояние да разшири кости на челюстта. Приживление с костната пластичността отнема до 12 месеца, а без неговото прилагане само на 2-3 месеца.
 11. Широк размерный редица. Технологичен продукт Эниридж има над 55 разновидности на зъбни ортопедични протезни устройства с различни размери – дължина, диаметър, както и специални хирургични шаблони. Който ви позволява да вземете подходящия имплант за всеки човек и във всяка ситуация.
 12. Бързина и комфорт на инсталацията. Без разрязване на венеца и само на 1 минута за инсталиране (потвърдено от съответните клинични тестове).
 13. Максимално запазване на костната тъкан. През дупка с диаметър 3 мм да зададете продукт с диаметър на резби до 5,5 мм с увеличаване на повърхността за контакт на самия имплант с костната челюст. Съответно при по-голяма площ на контакт, може да има голямо натоварване на затвора.
 14. Доживотна гаранция на всички елементи имплантационной система.

По този начин, с иновативна система за Эниридж възможно протези на всяка трудност.

Предимства и недостатъци

При иновативна продуктова AnyRidge има своите предимства:

 1. Монтаж на изделия минава в една операция, прием, като по този начин намаляване на разходите за услуги за имплантиране.
 2. Възможност за настройка при тесен альвеоле и недостатъчна височина на костите на челюстта и без натрупване на костна тъкан.
 3. Бързо и висококачествено приживление. Рехабилитационен период благодарение на специален корицата преминава значително по-бързо в сравнение с други импланти и намалява до 2-3 месеца, вместо на една година.

 4. Почти нетравматичная манипулация – монтаж на се извършва от един-единствен сверлом малък диаметър.
 5. Мултифункционалност – дава възможност за премахване на естетическа патология на зъбната редица, които са възникнали по различни причини.
 6. Издръжливост и надеждност на продукта в продължение на няколко десетки години, се състои в използването на титанова материал, без никакви примеси.
 7. Естетика – след инсталиране на възстановени всички естетически свойства, имплант, външно нищо не се различава от естествените зъби.
 8. Липсата на усложнения и последици от различен вид при спазване на правилата, както и на изрични противопоказания за процедурата. Такива могат да бъдат 1 и 3 периоди в света на детето и по време на остра форма на вирусна инфекция.

Ако говорим за недостатъците на такъв продукт, е високата цена.

Подготовка за инсталиране

Подготвителен етап за провеждане на имплантационного протезиране пациента се състои от следните дейности:

 1. Диагностика на устната кухина за идентифициране на наличните зъбни дефекти и заболявания.
 2. Консултация от специалист обща категория – терапевт – оценка на цялостното здраве.
 3. Лабораторни изследвания. Отдаване под наем на общи анализи на урината и кръвта.
 4. Консултации на специалисти за определяне и установяване на евентуални противопоказания към процедура на имплантиране.
 5. Обработка на устната кухина.
 6. Рентгенови изследвания (определяне на структурата на челюстите) и компютърна томография на зъбната редица.

Етапи на протезиране

Има два типа инсталиране на системата:

 1. Одномоментная имплантиране, която се извършва заедно с премахването на зъбите и продължава около час и половина.
 2. Безкръвен експрес-неадекватност, което е и индикация при протезирането на зъбите при пациенти, при пълна адентии и с относителни противопоказания на костната пластмасата, в устната кухина. Вживление импланта в затворен алвеолите се случва за около 40 минути.

Инсталиране на имплантационной система Эниридж минава един от следните два начина в зависимост от показанията и на препоръките на специалист:

 • одноэтапный;
 • класически.

Поетапно протези, както следва:

 1. На първия етап. Инсталирането на системата може да се проведе в един хирургически прием с помощта на една тренировка за по-голям комфорт на пациентите. Специалист прави дупка с диаметър 3 мм и ввинчивает в него имплант. Вживление изделия се извършва под упойка местен характер, и пациентът не изпитва болезнени усещания. Манипулация трае 10 до 40 минути. След като с помощта на компютърна симулация се извършва форма на бъдещата ортопедична конструкция. Се случва на възстановителния период на лечение, който трае 2-3 месеца.
 2. На втория етап. Задаване шейпър венците, който помага правилно да направите десневой контур (десневую манжетку). Десневой шейпър се намира в устната кухина до 30 дни. След това се извлича на следващия прием и се определя вече на импланта препратката елемент, обслужваща функция за закрепване за постоянната корона.
 3. Трети етап. Специалист облекчава винтове и мъничета, които изпълняват функция на защита на импланта в период на възстановяване, и след това се определя надстройката, свързване на импланта с протеза. След тази манипулация е необходимо да изчакате не по-малко от 7 дни и едва след това се поставя постоянна коронката.

Възстановителен период

Въпреки, че процедурата е почти без наранявания и е незначително нарушение на целостта на меките тъкани на устната кухина, период на рехабилитация изключи не си струва. Следва след извършване на манипулация следват препоръките на стоматологола-имплантолога:

 • приемате лекарства по предписание;
 • при поява на подпухналостта прилага студ до бузата му на мястото на импланта;
 • след всеки прием на храна да правя промивки и лосиони, билкови отвари;
 • провеждане на хигиенни процедури за почистване на зъбите с четка с мек косъм;
 • да се ограничи приемът на твърда, силна и топла храна и да даде приоритет на пюреобразным и течен ястия;
 • да се консумират храни богати на калций за укрепване на костите).

Пълната оперативност на челюстта се възстановява след известно време.

Гаранции и срок на годност

Южнокорейската фирма MegaGen предоставя на имплантационную система Эниридж доживотна гаранция и срок на годност. Но колко време ще продължи продукт, отговори невъзможно. Продължителност на услугата изцяло зависи от професионализма на избрания специалист, а и като получи повреда причините за което могат да се служи на следното:

 • травмата на челюстта;
 • появата на заболявания в устната кухина, затронувшее костната тъкан при импланта;
 • процесът на възпаление в устната кухина.

Алтернативи

Алтернативно решение имплантам AnyRidge ще бъде по-икономичен вариант на една и съща фирма – алвеолата AnyOne. Той се появи на руския пазар малко по-късно и е значително по-евтино изделия Эниридж.

Инсталирането му ще струва в рамките на 40 000 рубли. Разлика се състои само в дърворезба и самото съединение. Процедурата за имплантиране на подобен – без пробиване и повече пластика. Рехабилитационен период малко по-дълъг.

Цена

Продуктова линия импланти AnyRidge в Русия съвсем наскоро и цената за него е среднедоступной. Цената се формира от няколко критерия:

 • технологична сложност на изработка на системата на импланта – от 30500 лв. (зависи от модела);
 • монтаж на изделия, подложени на анестезия с контрол от анестезиолог – от 4000 рубли.

По този начин разходите за имплантиране без корони и ще струва сума от 50000 лв.

Становище на експерти и потребители

Експерти дават предимство в полза на имплантационной система Эниридж и, на първо място, това е благодарение на най-ниското ниво на броя на подготвителните процедури пред най-инсталиране на импланта при пациенти със сериозни патологическими промени.

Сред потребителите и пациентите може да се отбележи редица положителни отзиви:

Изразявам голяма благодарност на персонала, медицинска клиника, особено на моя лекар за инсталирането на две на имплантите. Свикнала с него бързо и не изпитвам дискомфорт и неудобство. По форма, цвят по никакъв начин не се различават от останалата част от моите близки зъбите. Благодаря на всички за извършената работа.

Земчук Александър, 42 г.

В медицинската клиника проведе имплантиране на зъби. Цената на имплантите Эниридж и монтаж на приемлива, отношението на персонала е на високо ниво, терапевтичен курс премина бързо, без усложнения и дискомфорт. Лекарите са добри, професионалисти. Сега аз съм собственик на всички зъби.

Михнов Артър, 33 г.

READ  Реплантация — възможно ли е да се върне печелившият или дистанционно зъб на място?

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00108 sec