Конмет — достъпни местни зъбните импланти, изпитан

В последните години дентальная имплантиране се радва на висока популярност сред пациенти на стоматологични клиники.

Благодарение на инсталиране на импланта може не само да се възстанови загубените зъби, но се осигури естетически вид и да върне лучезарную усмивка.

В днешно време се предлагат различни видове импланти, които можете да използвате, за предните и задните единици на зъбната редица. Точно такива изделия и освобождава фирма Конмет.

Dental Implants Conmet е популярна местната система, която активно се използва в стоматологията. Това е продукта на руския производство, които са с високо качество и повишен срок на служба.

Имплантиране на зъби – това е един от начините за протезиране, по време на който се извършва вживление в челюстта опора за изкуствени зъби. Именно тази зависимост се нарича имплантом. Тази процедура се прилага за отстраняване на различни дефекти в зъбните серии – за замяна на един или повече зъби, или за пълно възстановяване в случай на адентии.

За производителя

Руска фирма Конмет още от края на 90-те години започна производството на изделия за дентального протезиране. В производството се прилага прецизно немско обзавеждане и собствени технологични разработки.

В 2002 година производителя на напълно е усвоил производството на нова дентална система, в същия този период в една фирма се е случило разширяване на продуктовата гама протезных компоненти.

Като основа за производството на импланти се прилага титан, който на всички е известен с високата прочностными характеристики.

В система също така включва пълен набор от инструменти, с помощта на който се осигурява бързо и безболезнено вживление импланта.

Благодарение на това, че Конмет прилага триизмерна технология, импланти, произведени с различни конструктивни особености.

През 2006 г. Британският институт за стандарти, издадени на компанията сертификат, в който напълно се потвърждава съответствието на сегашната технология на производството на всички изисквания на стандарти ISO 9001:2000.

READ  Оксолиновая мехлем при стоматити: описание на лекарството и неговите аналози

Предлаганият асортимент

Компанията произвежда четири вида на имплантите:

 • с цилиндрична конструкция;
 • цилиндрични къса;
 • с конична форма;
 • миниимпланты.

Всички изделия са произведени с два интерфейса – шестигранниками 2,2 и 2,7 мм За сметка на това, че върху стоки имат шестигранник с размер 2,7 мм и са снабдени с повишени якостни характеристики на връзката. Това състояние ви дава възможност да инсталирате имплататы с тези размери в задната и страничните части на челюстите.

Характеристика на изделия

Зъбните импланти Конмет притежават следните отличителни характеристики:

 1. За сметка на това, че производителят предлага широка гама от зъболекар може лесно да вземем необходимо продукт, който ще напълно да отговарят на условията и да се обърнат за инсталация.

 2. Инсталиране на тези системи може веднага след изваждането на зъба (така наречената одномоментная имплантиране). Задължителни критерии за това – наличието на достатъчно костна тъкан и липса на заболявания на венците. Ако импланта вживлен веднага след изваждането на зъба, а след това процесът на възстановяване е много бързо и почти без болка.
 3. Ниска цена. Цената на зъбни протезных продукти на руския производство за разлика от чуждестранните системи за имплантиране на зъби почти на две, а понякога и три пъти по-ниски. Но въпреки това руските изделия отговарят напълно на всички международни стандарти. Компанията произвежда продукти, която се отнася за икономична класа. Изделия от този клас отговарят напълно на главен заявка – отлично съотношение цена-качество.

Процесът на инсталация

Процесът на инсталиране е доста дълъг, но той позволява напълно възстановяване на изгубени зъб и да го върне функции.

Инсталацията се състои от няколко етапа:

 1. На първия етап лекарят оценява състоянието на пациента, извършва преглед на устната кухина. На този етап зъболекар разкрива причините за възможните усложнения, както и противопоказания за провеждане на тази процедура.

 2. На втория етап се извършва подготовка на устната кухина. По време на този етап лекарят премахва възможни заболявания, кариозные поражение, премахва стари и разрушени зъби, които подлежат на подмяна.
 3. По време на третата фаза на зъболекар оценява състоянието на костната тъкан. Ако не си достатъчно, за да вживления на импланта, а след това лекар извършва нейното натрупване.
 4. В четвъртия етап се определя от специален елемент, на който ще се монтира на протеза на зъба. Този елемент се нарича абатментом. Той вживляется в десну и костната тъкан.
 5. В последния пети етап се определя в алвеолата, която изцяло имитира външния вид на този зъб.
READ  Преглед на поредица от популярните пасти за зъби Горски балсам: състав, свойства, мнения

Националното — не означава лошо

Отзиви вътрешна пациенти, които се осмелил да инсталирате зъбните импланти Конмет, и не губи нищо.

След като имам изтриете наведнъж 5 зъба, аз почувствах неудобство. Липсващите зъби не само доставляли силен дискомфорт по време на дъвчене на храната, но и развалят външния вид.

Не можех нормално да се говори и да се усмихва. И тогава моят лекар е препоръчал да се възползват от импланти Conmet, а разходите за тях съвсем не е висока. Аз съм се съгласи без колебание.

Цялата процедура на инсталацията мина сравнително бързо и без болки. В резултат на това имам пълна уста зъби, при това изкуствени зъби, по нищо не се различават от истинските.

Светлана, на 49 години

Никога не искаше да инсталирате подвижна протеза, и тогава така се случи, че трябваше да се премахне веднага половината от зъбната редица. Струва ли си да се говори какви неудобства ми причини липсата на зъби.

Така че аз дълго мислене реших да се поставят импланти. Зъболекар препоръчал евтин, но в същото време качествени продукти на местното производство Конмет. Цялата процедура вживления премина бързо, но най-важното сега имам всички зъби на място!

Марина, на 51 години

Какви предимства имат?

Dental Implants Conmet притежават следните положителни качества:

 • за сметка на това, че фирмата предлага богат асортимент, който можете лесно да вземем нужното продукт за всеки пациент;
 • надеждно закрепване на конструкцията към челюстта;
 • имплантът позволява в пълна степен да запазят костната тъкан, това е породено от факта, че по време на акта на дъвчене изкуствен зъб разпределя равномерно натоварването по целия зубному ред;

 • за сметка на това, че системата, имат по-ниска стойност, те могат да се използват от пациентите със средно ниво на доходи;
 • може да се използва веднага след изваждане на зъба, при това вживление се извършва без болки;
 • нови зъби почти не се различават от истинските;
 • на базата на импланти може да инсталирате протези несменяеми протези тип;
 • може да се използва като опора за монтаж мостовидной ръчна протеза на конструкцията, в този случай не се изисква провеждане на обтачивание на съседните зъби, което изключва тяхната вреда.
READ  Причини, лечение и профилактика на стоматит по време на бременност

Ценова «вилица»

В Русия системата Конмет се радват на висока популярност. Тя е свързана с ниска стойност. Средно на един имплант с инсталация на стоматологични клиники струва от 35 хил. до 55 хил. рубли. Всичко зависи от сложността на процедурата и на избрания продукт.

MAXCACHE: 0.4MB/0.00092 sec