MegaGen Импланти: функциите и предимствата на корейската система за имплантиране

Имплантология – едно от стоматологични дестинации, помага на пациента да си върне загубени зъби и отново притежават естетическа красота.

Паста за имплантиране на MegaGen – това е пробив в стоматологията. Техника, която включва въвеждането на липсващ зъб корен от титан, а върху него директно да се инсталира протеза. Благодарение на регенерационному процес, костната тъкан сращивается с имплантом, като се образува солидна конструкция.

Фирма MegaGen Импланти

MegaGen – това зъбни зъбните импланти корейски, произведени от фирма MegaGen Импланти.

МегаГен — най-тек продукт от имплантологических решения на Южна Корея. Изобретен през 2011 г. и одобрен Управление на САЩ за контрол на качеството на храни и лекарства. Заема 3-то място в Южна Корея и е в челната десятка на най-добрите европейски продукти.

Самият министър-председател на Южна Корея удостои дизайн AnyOne и AnyRidge своята благодарност.
MegaGen добре се е утвърдила в процедурата за заместване на липсващото количество костна тъкан чрез използване на нанотехнологиите Xpeed и KnifeThread и техните конструктивни характеристики.

Характеристики на системата за имплантиране

Корпорация MegaGen създадена от практикуващи квалифицирани специалисти, в хирургия и стоматология. Тяхната основна цел — раждането на универсална имплантационной дентална система, която дава възможност да се върне естествеността, функционалност и хармонията на първоначалните зъби, дори и в сложни ситуации.

Система MegaGen включват иновативни изследвания на биотехнологиите и водещи инженерни решения. Има около 55 вида изделия, различни по дължина и диаметър, както и притежават уникалност и високо качество.

При производството на МегаГен се прилагат титан-най-чистите качество и въглероден цирконий, даващ на естетика след инсталацията.

Надеждността при определяне на имплантите се постига с помощта на уникално дизайнерско решение изделия чрез повишаване на обема на площ (диаметър 3,3 мм) и по-дълбока резба, със заоблени ръбове (дължина 4 мм).

READ  Как и колко време се лекува венците след екстракцията: норма и отклонение

Съществена черта на този на продукта е възможността да се инсталират без допълнително пробиване и костна пластика. MegaGen има функция самопроизвольного разширяване на зарове със способността приживать в продължение на 3 месеца. След което се прибира отливки, и са протези. Проблеми с расшатыванием или раскручиванием изключени за сметка на пятиградусного връзка с абатментом.

Процедура на имплантиране трае около минута, без да се нарушава целостта на венците.

Повърхността на импланта Xpeed

Компания при производството на внутрикостных на имплантите использовует метал титан (Ti) и рафтинг титаново–алюминиево–ванадиевый (Ti6Al4V). Това се дължи на биологичната съвместимост на компонентите, механични характеристики и биоинертностью (не се случва директна реакция с костната тъкан).

Повърхността на импланта мегаджет се нарича Xpeed. Тя е грапава и релефна, което силно влияе на активността и стабилността на осеоинтеграция, като стимулира процеса на регенерация на тъканите.

Алвеолата се обработват в специален концентрате азотен калций (CaO) и разтвор на натриев хидроксид (NaOH), създаване на иновационно-структуриран слой с калций (CaTiO3). След това преминава през серия от сложни процеси за създаване на определена релефни форми, чрез използване на технологии на SLA.

Най-горния слой, съдържащ калций подобрява реакцията на костната тъкан и предизвиква ефективността на остеобласти, вземащи активно участие в създаването и окаменении кости.
Благодарение на технологията SLA зъбните импланти имат по-голяма площ на реакция на костната тъкан и по-голяма биосовместимость.

Резба Thread Knife

В системата на импланта MegaGen се използва задълбочено вкручивание дърворезба Knife Thread със специален дизайн зауженной форма със заоблени ръбове.

Завитвления са разположени по протежение на самото тяло изделия и са с еднакъв размер, което позволява равномерно да се разпределят нагрузочную функция. В резултат на това се случва щадящее несъответствие на костен гребен и надеждно уплътнение.

READ  Може ли да се направи рентгенова снимка на зъб по време на бременност?

Процентът на оцеляване на импланта

Регенерация на костната тъкан се случва максимално бързо, поради специалното покритие на повърхността на системата на калциеви йони.

Случва отлично запазване на костната тъкан, с изключение на дискомфорт за пациента. В периода процедура се използва една-единствена тренировка малък диаметър, така че травмата на челюстната кост минимално.

Методика на провеждане на имплантиране

Процедурата по инсталация на имплантите се извършва по два начина:

 • класически;
 • одноэтапный.

Одноэтапная техника се прилага след ампутация на зъб или чрез продължително време след неговото премахване. Включва последователност от действия, които се провеждат в един прием:

 • се прави малък отвор, за да импланта чрез използването на специално свредло с диаметър 3 мм;
 • извършва се локална анестезия;
 • инсталиране на импланта чрез вкручивания прът в откритата кост (изключено да попадне вътре в отвора на инфекции);
 • нататък период на лечение и монтаж на постоянни елементи на импланта;
 • задължително посещение на зъболекар-имплантологу по време на рехабилитация за оценка на степента на регенерация вживления система МегаГен.

Целият процес трае около 30 минути.

Достойнство на имплантите

Продукти MegaGen над 2000 заглавия.

Най-популярни и използвани са система на имплантите:

 • AnyOne;
 • AnyRidge;
 • MiNi.

Ключови достойнство пред другите системи за имплантиране:

 • естетически функции и подобрени стандарти за качество;
 • широка гама от възможности при решаване на стоматологичните проблеми;
 • монтаж без пробиване;
 • благодарение на уникалния корицата се случва по-бързо зарастване на тъкани;
 • използва се при всякакъв вид костна тъкан;
 • широка гама от осезаем редица и едно конусное връзка абатмента;
 • може да се провежда процедура веднага след изваждането на зъб;
 • ultra-висока рязане на ефективността на тренировки дава възможност веднага да събира останките на костната тъкан при инсталиране;
 • пълно запазване на костите в периода на процедури;
 • инсталиране на импланта има противопоказания и да не причинява сериозни усложнения и последици.
READ  Как да се прилагат Хлорофиллипт при стоматити: подробна инструкция

Видео каталог от MegaGen Импланти

Повече за технологията на създаване и инсталиране на имплантите може да се види в търсят видео:

MAXCACHE: 0.4MB/0.00102 sec