Напоителните системи Donfeel: преглед на най-популярните модели, ревюта

Разрушаване на напоителните системи на пазара стоматологични средства за хигиена сравнително наскоро, така че повечето хора просто започват да се запознаеш с този уред. Внимателно почистете устната кухина с помощта на обикновена четка за зъби, много трудно. Зубодесневая бразда, межзубные интервали, вътрешната страна на зъбите, недостъпни за четки, но за почистване на тези места има различни тела, към които се отнася и иригатор.

Иригатор представлява устройство, което с помощта на водна струя или разтвор на лекарствения продукт замества всички бактериите и от трудно достъпните места в устната кухина. В процеса на обработка на устата уред масажи за венците, възстановява активно кръвоснабдяването на тъканите, внимателно почиства повърхността на емайла и зубодесневые джобове, осигуряване на перфектна хигиена на устната кухина.

За производителя

ООД «Донфил» — водещ руски разработчик на средства и уреди, предназначени за хигиена на устната кухина. Дългогодишен опит и новаторски дизайн, ориентиран към съвременния взискателния потребител, направили марката, известни не само на вътрешния пазар, но и в чужбина. Заводи Donfeel са както в Русия, така и в хонг Конг, Тайван, Шанхай.

От всички местни производители, отдаване под наем на напоителните системи, Donfeel е най-опитен разработчик. Технологии и конструктивни решения на непрекъснато се подобряват, и изделия постоянно са подложени на експерименти. Освен това, високо качество на продуктите предоставят на доставчиците на материали със световна известност. Затова качеството на продукцията на местните производители не предизвиква съмнение. Потвърждение на това служи широк внос — в повече от 30 страни по света.

Използването на иригатор предпазва от кървене на венците, той препоръчва на бременни жени, на хора с висока чувствителност на емайла, страдащи от захарен диабет, а също и на тези, които се радва на ортодонтическими проекти.

Популярни модели

Компанията Донфил произвежда широка гама от модели, които не са оборудвани, стойност и индивидуални характеристики.

Най-популярните модели са:

 1. Donfeel OR-820M. Този модел е най-популярна сред потребителите. Голямото търсене причинена от напреднали технически

  характеристики заедно с приемлива цена. Апарат тихо в работата, най-мощният от всички модели, оборудвани с микропузырьковой технология за пречистване на устната кухина, главата струя се регулира плавно (150-620 kpa). В комплекта: устройство за монтиране на стена стандартна наставка — 2 бр., пародонтологическая наставка — 1 бр., дюза за почистване език — 1 бр. инструкция.

 2. Модел OR-900 (880). Продуктът представлява портативен апарат с вградена батерия. Компактен, мощен, има два режима на работа: бережный (300 kpa), силен (620 kpa). Първият режим позволява леко се справя проблемни или чувствителни области. Време на работа без презареждане — около две седмици. В комплекта: иригатор, зарядно устройство, накрайник (3), инструкция.
 3. Стационарен иригатор OR-830, фиксирующийся на повърхности с помощта на вакуум. Слушалката е тих, компактен, има 10 режими на работа, регулиране на мощност, голям резервоар за течност (1 литър). Предимство на имота е наличието на вграден uv дезинфектора дюзи. Комплект: устройство, накрайник — 7 бр., включително и за имплантите, инструкция.
 4. Стационарен апарат OR-840 air, — тих, компактен, регулира мощност на пулсираща струя от 650 до 680 kpa, определяне на самостоятелно улавя дръжката при поднесении към корпуса. Производителите удлинили захранващия кабел на апарата до два метра. В комплекта: на самия апарат, стандартни дюзи (3), дюза за преводачи (1), инструкция
 5. Уред OR-820 D е един от най-популярните. По функционалност не отстъпва на по-скъпите модели, има компактни размери, лесно се взема при пътуване. В комплекта са включени 7 дюзи, стационарен иригатор, ръководство за употреба.
 6. Устройството OR-888 и OR -350 — това е портативен модел, предназначен предимно за пътувания. Те са компактни, са ергономични, имат достатъчно резервоар за вода, но малко автономно време на работа. И двете устройства съдържат в комплект самият уред, 2 дюзи, зарядно и ръководство за употреба.

Предимства и недостатъци

Говорейки за ирригаторах фирма Донфил, да кажа за техните предимства пред конкурентите може да е много повече от недостатъците.

Плюсове:

 • качество и надеждност;
 • наличието на сервизни центрове на територията на страната;
 • адекватната цена;
 • в комплекта е включено всичко, което е необходимо за използване;
 • дълготрайност на уредите;
 • висока мощност;
 • възможност за регулиране на натиск на вода;
 • голям избор от модели и дюзи;
 • лекота на използване.

Сред недостатъците може да се нарече не е достатъчно голям капацитет за вода и кратко кабел в стационарни апарати. Въпреки че последните модели на ирригаторов вече няма такъв проблем.

Характеристики на приложението

Характеристики и съдържание на пакета ирригаторов постоянно се усъвършенстват. Но конструкция и работни схеми са почти еднакви във всички устройства и се състоят от малки гидронасоса, оборудвано с регулиране на натиск, както и на резервоари за течности и дюзи, които са прикрепени към специална дръжката.

Начин на приложение всички уреди, еднакъв, разликата може да е само във вида на иригатор.

Те могат да бъдат разделени в три категории:

 1. Стационарни апарати. Тези устройства се свързват към мрежата, закрепена към повърхността на вендузи или вешаются на стената. Удобни за семейна употреба. Човек просто се включва уреда в мрежа, облекчава справя със стационарен апарат, прикрепляет дюза, включва и се радва.
 2. Преносими устройства са компактни, подходящи за всеки, който често е на път. Устройството вече е готово за употреба, е достатъчно да вземете дюза и да се включат.
 3. Устройство, свързване към крана. Те са прости, евтини, на принципа на използване на подобен покой.

Почистване на устната кухина с помощта на иригатор няма да ви отнеме много време. Обща схема на употреба изглежда така:

 • почистване на зъбите с помощта на обикновена четка за зъби и паста;
 • задайте дюза и включване на уреда;
 • почистване на устната кухина с течност, като се обръща внимание межзубным кратки периоди от време, венците и зъбите си, за да се постигне това, мастилено-струйни съвет трябва да бъде насочена перпендикулярно на зъбите (на разстояние 2-3 мм от тях) и лесно обхвачен устни, леко задържане ще помогне на зрели течност безпрепятствено да премине от устата.

Практически съвети

За да се постигне максимален ефект от използването на уреда, без да нараняват зъбите и да се удължи срока на експлоатация на машината, трябва да се обърне внимание на следните важни моменти:

 • водата, заливаемая в уреда, трябва да е преварена и да има стайна температура;
 • устни и концентрати за ирригаторов унищожават патогенную микрофлору в устата, има терапевтичен и профилактичен ефект, производител е разработил своята линия от продукти за грижа, която е тествана и сертифицирана;
 • използва уред е необходимо ежедневно след вечерната почистване на зъбите;
 • при висока чувствителност на венците и зъбите процедура се извършва 3-4 пъти в седмицата;
 • задължително следвайте ръководството за употреба.

Грижи и съхранение на

За обработка на устната кухина в резервоара за течност се излива в специални разтвори и средства, така че основното правило за грижа за апарат е неговата почистване.

За измиване на уреда, трябва да се излива половин капацитет, топла вода и изплакнете. След това изплакнете под течаща вода. Чист уред подсушете и поставете в определеното за него място.

Да се съхранява на уреда трябва да се съхранява на сухо място, за да не изтича водата и той не може случайно да падне.

Лично запознанства

Предлагаме проучи мненията на нашите посетители, за най-популярните модели на ирригаторов Donfeel.

Използвам уред модели OR-820M в продължение на две години. Доволен уред. Добре почиства, дюзи достатъчно за всички членове на семейството. Мъжът го използва за промиване на носа, така се отървах от постоянна нужда от прилагане назални капки.

Мария, 36 години

Така са се развили обстоятелствата, че преди една година трябваше да направя шиниране на зъбите. Добре се изчисти такъв дизайн обикновена четка е много трудно. Така че, придобити иригатор OR 830 и мога да кажа, че в моя случай това е необходима и незаменима нещо.

Алекс, 43 г.

Беше ми дадена уред за рождения ден (OR-840 air). Той добре се справя със собствените си функции, се радваме вече повече от половин година. Сред недостатъците мога да избирам: малка капацитет на резервоар и за мен жестковата бутон за вкл./изкл.

Cocolino, 32 г.

Ценова «вилица»

Отличителна черта на уреди Donfeel е превъзходството на качество над цената.

Така цената на преносими устройства е от 3000 до 4000 рубли.

Докато напоителните системи на други производители със сходни характеристики, може да струва до 7000 рубли.

Цената на стационарни модели варира в района на 3500-5000 рубли. Разликата е осезаем, т. к. подобни устройства на други фирми струва между 4500 и по-скъпо.

За да обобщим:

 • уреди Донфил активно се използват както за превенция, така и за терапевтични цели;
 • специални глави са в състояние да прочисти дори най-трудно достъпните места в устата;
 • с помощта на ирригаторов постига перфектна хигиена на устата;
 • има назални дюзи, почистване на носа;
 • специални средства под формата на устни и ополаскивателей серия Donfeel унищожават патогенную микрофлору, блокират развитието на кариес;
 • устройството може да се използва за всички, без изключение, може да се различават само честотата на използване;
 • богат избор от модели дава възможност да се избере най-подходящият вариант, в зависимост от предпочитанията;
 • компанията се грижи за репутацията, предоставяйки на пазара качествени, тествани продукти;
 • ако в работата на уреда са настъпили повреди, служителите предоставят услуги, за предотвратяване на такива ситуации, винаги следвайте ръководството за експлоатация.
READ  Цели и методи на изследване стоматологично пациента

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.4MB/0.00108 sec