Омекотители Глистер Амвей — здравето на зъбите и дъх на свежест

Много хора се опитват внимателно да следят за зъби и се грижи за устната кухина, като използва за това различни средства.

В последно време печели своята популярност и уважение ополаскиватели за устата на различни марки, една от които е Глистер Амвей.

Производителите твърдят, че именно това е средство да помогне за решаване на много проблеми със зъбите.

Първото излагане на

Amway Glister — това е концентрирана течност за изплакване на устната кухина, притежаващ красив цвят «тъмен изумруд».

Разположен в удобен и компактен на флакона. Едно от предимствата е наличието на система за дозиране. Всичко това дава комфортно усещане по време на прилагането на средства. Благодарение на компактността на флакона, той може да винаги да има при себе си, просто да се сложи в дамска чанта.

Ако е необходимо, може да се възползва от ополаскивателем, като по този дъх на свежест и увереност в себе си. Не е задължително средство разрежда с вода.

Това е универсално средство за спазването на хигиена на устната кухина. Ако се подходи към проблема с цялата отговорност и редовно се прилагат омекотители Глистер, много скоро ще станат видими следните подобрения:

 • ще изчезне твърди зъбната плака;
 • ще отидат до минимум възпалителни заболявания;
 • ще се появи свеж дъх.

Уникалността на активите се състои в това, че го използват не само в стоматологията. Те активно ползват с представители на други медицински сфери, благодарение на своята доказанному терапевтическому ефект.

Асоциацията на стоматолозите Русия също е отделил омекотители Glister сред много други подобни средства и заделена му «Знак на одобрение». А това ще гарантира, че омекотители разполага с отлично качество и е напълно безопасен за използване.

Предимства на концентрат

Течност за изплакване на устната кухина Глистер Амвей се откроява на фона на други ополаскивателей, тъй като има много предимства:

 1. В състава се съдържат активни вещества, действието на които положително влияние върху здравето на устната кухина. Само на няколко приложения и веднага ще се видим резултат. Намалява проявлението на възпалителните процеси на меките тъкани, което води до удобно усещания.
 2. Ежедневното използване на ополаскивателя води до пълно изчезване на зъбната плака и камък, и това се случва много по-бързо, отколкото с колеги.
 3. Glister е максимално концентриран средство, благодарение на което едно шише е достатъчно за дълго

  време.

 4. Веднага след началото на прилагане се появява свеж дъх, с устойчиво на приятна миризма, и тя се запазва за повече от 12 часа.
 5. Омекотители има посока на действие. Премахва проблеми на лигавицата на все още на етапа на проява на първите симптоми.
 6. Действа лекарството започва веднага при първото изплакване след прилагането на ефекта се запазва за дълъг период.
 7. Активни вещества са в състояние да проникнат дълбоко в зъбния плат, насърчаване на нея бързо възстановяване, чрез укрепване на дентина.
 8. Зъбният камък под въздействието на компонентите става хлабав, след което започва да го чисти и спретнати отхождение, и в крайна сметка настъпва пълно прочистване.
 9. Прилагането на концентрат влияе положително на общото състояние на устната кухина, бързо се постига намаляване на кървене, засилва регенерацията на тъканите на венците и лигавиците.

Показания и противопоказания за приложение на

Средство се прилага при наличие на проблеми, свързани със здравето на зъбите и устната кухина, а също така за профилактика. Омекотители Глистер препоръчва се да се прилага при следните заболявания:

 • заболявания на венците;
 • натрупването на отлагания по зъбната тъкан;
 • първоначалните етапи на кариес;
 • увреждане на лигавицата;
 • лош дъх.

От противопоказанията трябва да се отбележи следното:

 • истонченная на емайла;
 • дефекти в целостта на емайла;
 • ерозия на лигавицата на устата;
 • гиперестезия;
 • чувствителност към компонентите на ополаскивателя;
 • детска възраст до 12 години.

Състава и формата на издаване

Глистер Амвей — концентриран мазна средство, за което се характеризира с ясно изразен вкус на ментол.

Се намира в продажбата на омекотители може да бъде в малки флакони (50 мл.). Интересно е, че такова количество е достатъчно за повече от 100 приложения. Също така и от течности, може да се приготвя разтвор за изплакване броя от един флакон излезе от 8 литра.

Използва ежедневно средство е разрешено само в разредена форма. И просто се справят с повърхност се препоръчва начална концентратом.

За удобство на използването на ополаскивателя, производителите са удобен флакон с дозатор. Достатъчно е едно кликване, и средство започва да оказва профилактично и терапевтично действие.

Лечебният ефект се дължи на активно действащия състав на концентрат:

 1. Poloxamer 407. Това е единственият почистващ компонент, отговорен за премахване на зъбните отлагания и плака. Вещество е повърхностно-активни, благодарение на което ефективно се протяга навън дори и с твърдо покритие.
 2. Цетилпиридиния хлорид оказва мощно противовъзпалително действие, едновременно като прекрасен антисептик. Благодарение на това се случва незабавно унищожаване на болестотворни бактерии. Това вещество е широко се прилага в друг медицински препарат — «Септолетте». Известно е, че данните хапчета, предназначени за лечение на ларинкса и устната кухина.

Това са основните активно действащи вещества, но освен тях Глистер Амвей съдържа голямо количество допълнителни компоненти:

 • в основата на средства, служи вода;
 • глицерин, отговарящ за образованието невидим филм, стърчащи като защитен слой;
 • антисептик — етилов алкохол (24%), за сметка на която всички действащи компоненти незабавно проникват в тъканите на зъба;
 • полисорбат 20 (е емулгатор, притежаващи лесно почистващ собственост);
 • захарин натрий се използва като обикновен подсладител;
 • от ароматни добавки се използва ментол, което е характерно леко обезболяващо свойство;
 • синтетичните хранителни багрила (E104, E113).

Как да се прилагат правилно, омекотители?

За да се предотврати Глистер Амвей трябва да се прилага два пъти на ден. Всяка сутрин и вечер почистване на зъбите трябва да бъдат придружени и прочистване на устната кухина с помощта на ополаскивателя. Да се ползват с течност могат да бъдат във всякаква последователност, след или преди миене на зъбите.

Инструкции стъпка по стъпка, с която се изследва преди прилагането на ополаскивателя Глистер:

 1. Вземете градуированный чаша, която е пълна с ополаскивателем.

 2. С помощта на специален опаковка впрыскивайте средство в чашка. Една процедура отнема до пет впрыскиваний.
 3. Прилагането на препарата трябва да започне с едно впръскване, и ако страничните ефекти не дават за себе си, постепенно да увеличавате дозата.
 4. Изисква концентрат се разрежда чрез добавяне на вода до максимално нивото на чашата. Водата трябва да бъде нито повече, нито по-малко, иначе, желаният ефект от прилагането няма да бъде постигнат.
 5. Напишете приготвен разтвор в устата си и започнете внимателно изплакнете. За качествено пречистване си струва да положи някои усилия. Опитайте се да течност омывала всички повърхност, особено пространството между зъбите.
 6. Продължи процедура, трябва около минута, след което съдържанието трябва да се плюе.

Важно: леко прекарайте изплакване, да не се допуска поглъщане на течности!

Толкова ли е хубаво всъщност?

Отговори на този въпрос е възможно, след като мнения на потребителите, които вече не са на първия месец се радват на ополаскивателем Глистер Амвей.

Течност Amway Glister аз напълно се доверявам. И всички мои познати останаха доволни след прилагане на това ополаскивателя. Дишането е винаги свеж, дори и след прием на храна. Мина отдавна мучающая възпаление на венците.

Арина, 31

Превъзходно допълнително средство за грижа за устната кухина. Напълно да замени четката за зъби тя, разбира се, не може, но със своята непосредствена функция се справя много добре. Радвам се, че откри за себе си този омекотители.

Валя, 20

Омекотители прекрасен, но го купя е голям проблем. Кой е позната фирма Амвей, трябва да ме разбират. Най-Glister ме радва своята универсалност. Те могат дори да се справят с ожулвания и рани, което е много добре през лятото.

Том 43

Цената на концентрат

Цена ополаскивателя Глистер достъпна не може да се нарича, както и всички продукти Амвей. Малък флакон, с обем от 50 мл и струва купувачи в района на 500-600 лева.

READ  Премахване на корена, който е бил разрушен зъб: техника, усложнения

MAXCACHE: 0.4MB/0.00083 sec