Паста за зъби президент

Италиански бранд PRESIDENT е специализирана в производството на средства за хигиена и грижа за зъбите и венците.

Използване на естествени суровини, прилагането на минимално количество химически компоненти, внимателен контрол над размера на абразивни частици и съдържание на флуор правят паста световен лидер сред производителите на пасти за зъби.

Състава на пасти за зъби Президент

Състава на пасти за зъби Президент е богат на различни активни компоненти. Към тях се отнасят:

 • Syloblanc (пасивна синтетична въглероден силиций), перфектно почиства и полира повърхността на зъба, премахване на органични замърсяване;
 • ксилитол, цетилпиридин хлорид и цинк предпазва от неприятната миризма;

 • алантоин (екстракт от женско биле или черен оман), бисаболол (екстракт от лайка или бял равнец), екстракт от кора на дъб имат стягащо и заживляющими свойства. Те се борят с кровоточивостью на венците и други възпалителни процеси;
 • алфа-евкалиптол (основен компонент евкалиптово масло), мащерка и прополис облекчава подуване на венците;
 • анисовое масло, исландски мъх, лимон, мента, маточина, слез, глог и жен-шен има благотворно влияние върху състоянието на здравето на зъбите и венците;
 • биодоступный калций, разтворен в соли на органични лимонена киселина, направено; биодоступным, и процентът му усвояемост на значително по-висока, отколкото при използване на калциев карбонат;

 • витамини В, С и е, допринасят за засилване на капилярна стена и повишават еластичността на венците
 • гексетидин, масло от чаено дърво, триклозан имат антисептичен ефект;
 • хидроксиапатит калций, получен от морски корали, регулира съотношението на калций и фосфор в организма, укрепва костната тъкан и може да замени всички повредени тъкани;
 • калиев нитрат и калциев карбонат внимателно придават по-бели дори и най-чувствителни зъбите;
 • папаин или екстракт от папая по своите свойства може да замени флуоро-съдържащи лекарства.

Най-добрият вариант за ежедневна употреба

Паста за зъби PRESIDENT Classic съдържа в състава си ценните компоненти Syloblanc и ксилитол, които добре почистват емайла на зъбите и убива болестотворни бактерии. В тази зъби абразивность RDA 75, което ви позволява да го ползват ежедневно.

Също така в състава му влизат натурални растителни масла от градински чай, лайка, мента и маточина, които се дезинфекцира повърхността на венците, успокоява ги и ги неутрализират неприятните миризми. Натриев флуорид предоставя на емайла на зъбите с необходимите минерали.

Тази паста за зъби, не притежава ясно изразен вкус и аромат, не щиплет език и не плетива. Пяна на средата, защото не съдържа вредни за организма лаурил натриев сулфат. Подходящ за ползване от цялото семейство. Цената за 100 мл 270 лв.

Средства за профилактика и лечение на възпаление на венците

Паста за зъби серия Exclusive притежава стягащо свойства и се грижи за кровоточащих венците. Екстракти от мащерка и прополис заживляют малки рани на меките тъкани. Активната съставка на пюре, гексетидин, убива гъбички, в това число и на гъбички Candida. Прилагането му подобрява ефективността на всички компоненти на паста за зъби PRESIDENT Exclusive, което го прави ефективен при борба с стоматитом.

Паста има ментов мирис на средна выраженности и умерен пенообразованием. Прилага курс е 2-3 седмици, с една и съща пауза. Ефективността ще забележим още след първия курс. Паста се препоръчва на хората с протези или импланти. Цена 275 лева за 100 мл.

Паста за зъби Президент Актив, създаден специално за тези, които са на разположение на възпаление на венците, стоматит, който е стрептокок в гърлото или ТОРС. Най действащия компонент паста е триклозан. Това е силен антисептик, така че PRESIDENT Active следва да се отнасят към лечебно зубным пастам.

Съдържание на абразивни почистващи компоненти ниско (RDA 75), и паста не уврежда емайла на зъбите при честа употреба. Много ефективна при пародонтит, след няколко седмици прилагането на венците напълно престават да кървят. Цената е за тубичка 50 ml 205 рубли.

Серия за избелване на зъбите

Паста за зъби PRESIDENT White е подходящ за ежедневно използване (RDA 75), което говори за неговата щадящем въздействие върху емайла на зъбите. Освен избелващ ефект, който осигурява екстракт от исландски цетрарии (вид лишеи), паста за зъби съдържа калциев глицерофосфат, стягане на емайла на зъбите. Цена 330 лева за 100 мл.

Паста за зъби PRESIDENT White Plus се отнася към категория професионални пасти за зъби, специално създадена, за избелване на зъби в домашни условия, така и за ежедневно приложение не е добър. Ако обикновените пасти за зъби имат контролирана абразивность RDA 75, тогава в този случай, този показател се увеличава до 200. Именно по тази причина производителят предупреждава, че да се насладите на средство може да се 1 път в седмицата. Хората с чувствителна емайла на зъбите с паста тази паста е по-добре да се отмени.

Му плюс е, че тя не съдържа съединения флуор, а към минусите, може да се отдаде това, което е добро пяната осигурява наличието в състава на паста, потенциален алерген лаурил натриев сулфат, който също допринася за развитието на стоматит. Въпреки това, най-важното си предназначение, а именно, значително избелване на зъби, паста PRESIDENT White PLUS изпълнява на 100%. Цената на тубата в 30 мл 185 лв.

Паста за зъби PRESIDENT Renome съдържа кальциево-силициева композиция, състояща се от калциев фосфат и компонент Syloblanc. RDA 75 достатъчно за ефективно почистване при ежедневно прилагане на паста. Липсата на пирофосфатов показва внимателното избелване, така ярко изразен ефект от паста трябва да се очакват. Критично трябва да се отнасяме и към пенообразователю лаурил сульфату натрий.

При максимално допустимите показател на флуор ppm=1500 броя си PRESIDENT Renome още 1350 лева, и това позволява да се използва средство в райони с високо съдържание на флуор във водата. Натурално масло от мента Пиемонт придава зъби приятен свеж вкус, не дразни лигавицата на устата. Жен-шен ускорява зарастването на малки повреди и драскотини от венците. До достоинствам паста може да се дължи и на това, че тя съчетава почистване и лесно избелване с минерализация на емайла на зъбите, и може да се използва ежедневно. Цена 330 лева за 100 мл.

PRESIDENT Sensitive за чувствителни зъби

Паста за зъби PRESIDENT Sensitive, благодарение на уникалния си състав и активен компонент нитрату калий значително намалява чувствителността на зъбния емайл и предотвратява образуването на пришеечного кариес. Екстракт от лайка и липа допринасят за облекчаване на възпалението и болката, ксилитол укрепва зъбния емайл, минерал хидроксиапатит може възстановяване на костната тъкан на зъбите. Паста за зъби не съдържа антисептични и антибактериални компоненти, а също така вредно за здравето лаурил натриев сулфат. Пяна на средата, и е много по-нисък процент на абразивно, равно на 25 лева. Това ви позволява да използвате паста за зъби всеки ден на хората с истонченной емайл, не се страхуват да я нарани. Цена 205 лева за 50 мл.

Видове детски пасти

Детска паста PRESIDENT се грижат за зъбите си, започвайки от раждането и завършвайки с подростковым напредване на възрастта. Освен това, за всяка възрастова категория паста съдържа оптимално съдържание на флуор. Без изключение, всички детски пасти не са в състава на потенциален алерген лаурил натриев сулфат, парабени и PEG.

Специална паста за първите зъби PRESIDENT Бебе е предназначена за деца до 3 години. Дори и децата, намиращи се на територията на кърменето, трябва да се почистват зъбите. И до зубным пастам за деца трябва да бъдат внесени по-високи изисквания. Като се има предвид, че едно дете може да го случайно погълнете, в устната кухина липсва флуор, който може да предизвика хранително отравяне и алергии. Абразивни частици паста съвсем малък размер (RDA 25).

Това е минималната цифра, и се прилагат средство може да бъде няколко пъти на ден. Вместо захар в тази паста се използва сорбитол. Минерален комплекс Calcium Glycerophosphate защитава от кариес и укрепва деликатна емайл. Паста има гелеобразную текстура розов цвят, с вкус на малини или карамел. Неприятна за почистване на зъбите става за малко дете увлекателен процедура. Цена 165 лева за 30 мл.

За деца на възраст от 3 до 6 години, установени паста за зъби President Деца 3-6. Именно през този период трябва да се специален начин да следите за зъбите на детето си, защото загубата им в тази възраст, е изпълнен с проблеми с захапка, реч и постоянни зъби в зряла възраст. Радостен е фактът, че паста President Деца 3-6 е безопасен за здравето на състава. Почистваща съставка Syloblanc има естествен произход и не вреди на емайла, Xylitol поддържа оптимален киселинния баланс в устата.

Различни ПАВы (натриев lauroyl sarcosinate, натриев Fluoride, натриев monofluorophosphate) се съдържат в нещастен дози, които не могат по някакъв начин да навреди на здравето. Паста съдържа естествени растителни екстракти (алое, лайка и липа), които заживляют рани, образувани при загуба на млечните зъби. Витамин С прави венците по-еластични. RDA от 50 отговаря на международен стандарт на СЗО за деца от 3-6 години. Средство има два вкуса: ягода и вкус на кока-кола. Цената е за тубичка 50 ml 180 рубли.

Паста за зъби President junior е предназначена за деца от 6-12 години. В тази възраст бебето е изцяло преминава в зряла храна, и той сега се нуждаят от цялостна защита на зъбите и венците. Съдържанието на оптимално количество витамини А, е и провитамин В5 допринася за насищане на тъканите на венците на кислород и повишаване на тяхната еластичност. Екстракти от лайка, градински чай и липа се дезинфекцира устната кухина.

Паста за зъби с вкус на лимон съдържа безопасен за здравето на детето съдържание на флуор (ppm=950). Но има и паста с ягодов вкус, което изобщо не го съдържа. Родителите трябва да избират, че е по-добре интересите на детето, защото при някои деца на флуор е алергия. Размер на абразивни частици по RDA от 50 дава възможност по време на процедурата не се повреди повърхността на емайла. Цена 165 лева за 50 мл.

Паста за зъби President Teens 12 с вкус на мента създадена за подрастващите. Формира емайл внимателно се изчиства частиците на естествен силиций с размер ПДП 50. Паста за зъби не са вредни за здравето вещества, но е богат на екстракти от растения, калций и флуорид, необходими за здравето на зъбите. Растеж на скелета и хормонални корекция може да доведе до дефицит на калций в организма, и паста Presiden Teens 12 това под внимание. Зъбите по време на почистване ще получат всичко необходимо. Цената е за тубичка 50 ml 180 рубли.

Отзиви на стоматолозите

Аз препоръчвам паста PRESIDENT Sensitive пациенти с повишена чувствителност на зъбите. Обикновено чувствителност се появява при неправилно почистване, когато пациентът се придвижва с четка за зъби, не выметающими движения, а не хоризонтално. Емайл истончается, повишена чувствителност към студено, кислому или сладкиши. Ако използвате тази паста, проблемът се в рамките на седмица-две.

Олег Василиевич, на 36 години

Тежки пушачи се налага често да се свържете с мен, за да вдигне жълт плакат и да проведе професионално почистване. В крайна сметка това им заминава в кръгла сума. Паста PRESIDENT White Plus е достъпна алтернатива. От него може да се ползва от време на време, но ефектът тя е зашеметяващ. Зъбите са добре почистени, цветът им става все по-ярка и по-бели.

Марина Сергеевна, 45 години

Мнения на пациенти

Аз избрах за себе си паста PRESIDENT Classic. Най-много ми харесва това, че тя не съдържа вредни вещества, добре почиства зъбите, прави дишането си, но при това да не е ярко изразено ментол, аромат. Голям обем на опаковката прави паста семейството си.

На 28 години

Аз реших да възпитаваме дете до хигиената година. Защо се спря на ПРЕЗИДЕНТА Baby, въпреки че колеги много? Паста абсолютно не аллергенна, ако и съдържа ПАВы, а след това в нещастен количества. Тя леко пяна, и аз не за 10-20 секунди миете зъбите на детето. Той просто няма выплевывать. Към същия аромат, много приятен, не е химичен, че бебето няма чувство за провеждане на «медицински процедури»

Анна, 33 г.

Преглед на продукта Президент в това видео.

READ  Счупи зъб под корен - какво да правя? Най-ефективни начини!

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00134 sec