Паста за зъби Сплат: преглед на популярните серии и мнения

Пасти за зъби фирма «Сплат» са получили разпространение в началото на 2000-те, въпреки че самата фирмата се занимава с производство на средства за хигиена на устната кухина от 1992 г. насам. Паста на компанията, значително се различават от повечето продукти, предлагани на българския пазар.

Към днешна дата всички средства за грижа за устната кухина, произведени от компанията, са признати за безопасни, ефективни и високотехнологични поради липса на флуор и други, оказващи негативно влияние върху здравето на човека компоненти.

Характеристики на политиката на фирмата

«Сплат-козметика» — съвременна руска компания, която е специализирана в производството на пасти за зъби и други средства за грижа за устната кухина на професионално ниво. Каква е функцията на тези хигиенни средства за грижа за зъбите?

Фирмата разполага със собствена лаборатория, в която се разработват и изпитват нови фармацевтични формули, използвани при производството на пасти за зъби. Продуктовата гама е много разнообразна.

В нея са представени средство за избелване, защита на емайла, противокариесные паста, специална разработка за пушачи.

Политиката на компанията изключва масивна реклама. Ръководители сигурни, че техните продукти не се нуждае от допълнително разпространение с помощта на средствата за масова информация.

Основната задача на специалисти на компанията – заинтересува потребителите чрез ангажирането им за създаване на продукта. Разработчиците са взети предвид всички желания на клиентите, техните нужди и идеи по отношение на качеството на грижите за устната кухина.

Експерти на компанията не смятат, че в името на постигане на цел можете да използвате всички налични средства.

Ето защо в производството не се използват потенциално вредни вещества, които не само имат отрицателно въздействие върху здравето на човека, но и замърсяват околната среда.

Се нарече пасти за зъби на компанията Знак-евтини, не се получава, крайната цена на продукта се получава от използваните компоненти и дори на опаковъчни материали, които се характеризират с екологични и сигурността.

Визитна картичка на средства за грижа за устната кухина са станали така наречените писма-обръщения, които се влагат в опаковки с продукти. В тях се съдържа призив за съвместна работа по създаването на максимално ефективни средства за хигиена.

Малки истории за служителите на фирмата и нейните постижения са обикновените потребители и повишава доверието към продуктите Сплат.

Състав на пасти за зъби включва три серии: за професионално почистване, пасти със специално предназначение и детски пасти за зъби. Също така предлага продуктова гама от стоки за пътуване, което включва пасти за зъби, формат мини от всички по-горе категории, на ръба на детски.

Серия Professional

В серия Сплат Professional е включена 11 от продукти, предназначени за професионално почистване на зъбите в домашни условия:

 1. Мощна защита от бактерии е паста за зъби Лавандасепт. Я биоактивный състав на базата на етерични масла от лавандула и розмарин помага за укрепване на венците, премахва възпаление и предпазва от кариес. В устната кухина също се съдържат избелващи сол, които внимателно поясни емайл. Цената на тубата обем 100 мл е от порядъка на 120 евро.
 2. Особена популярност придоби паста Биокальций на базата на хидроксиапатит. При редовното му прилагане се наблюдава възстановяване на твърдите тъкани на зъба. В състава са включени папаин и уникален компонент Polydon. Паста е представена в размер на 40 и 100 мл. Цена за по-голяма тубу в диапазона 110 -130 ..
 3. Невероятни свойства притежава паста за зъби от серията Professional – Актив. Растителни компоненти, боядисани паста тъмен, почти черен цвят. Сред компонентите на този продукт екстракти бадана, байкальского шлемника, спирулина, както и калциев глицерофосфат и монофторфосфат натрий. Регенерация на тъканите на устната кухина допринасят за витамин А и е, които се намират в този средство в голяма концентрация.

 4. За серия Professional и влиза паста за зъби за нощно приложение. Това Ароматерапия, която се препоръчва да се използва преди лягане. Екстракт от виолетки, включени в състава му, подпомага лечението на венците и помага за облекчаване на възпалението. Маркирани релаксиращ ефект след употребата на тази паста за зъби.
 5. Паста за зъби Зелен чай на базата на градински чай, лайка и зелен чай са идеално премахва зъбната плака, освежаване на дъх и полира емайла. Закупуване на тази паста може да се 90-110.
 6. Арктикум ефективно защитава от кариес и освежава дъха си, благодарение на високата концентрация на йони на цинк. Приятен вкус осигурява масло от портокалов цвят. Възстановяване на венците допринасят за екстракти от стевия и ратании, намиращи се в състава на паста.
 7. Разработване на Максимум от серията се характеризира с действието на ударните. Паста има противокариесным и реминерализующим ефект. За две седмици употреба «Знак Максимум» зъби средно с това побеляват на 1 тон.
 8. Избелващо действие има паста «Избелване плюс». Частици паста се полира емайла до блясък, като съставът е напълно безопасно за зъбите. Иновативна разработка на Сп.White system ви позволява сигурно да избледнявам дори най-тъмната емайла на някои тонове. В състава е включена натриев трифосфат, който ефективно разгражда плаката. Паста не води до повишена чувствителност на зъбите, което я прави особено полезна за всеки, който има истонченную на емайл, както и злоупотребяват с кафе, чай и цигари. Цената на туби с вместимост от 100 мл е 120-140.
READ  Прилагането на стоматологична упойка Мепивакаин

Мнения на потребителите и мнения на специалисти за пасти за зъби Сплат серията Professional.

Предотвратява образуването на плака

Цялостна защита гарантира Знак лечебни билки. В състава на паста са включени растителни съставки: екстракт от лайка, масло от здравец, градински чай и глог. Екстракт от алтай морски зърнастец помага за възстановяване на тъканите на устната кухина. Паста се препоръчва на тези, които имат проблеми с венците.

Обичам да се отдадете себе си на кафе. Паста за Избелване се превърна в плюс за мен е истинско спасение, защото да премахнете кафе на плаката от зъбите не е толкова просто. За 8 процедури зъби са станали значително по-леки, по-така, образуването на плака намалява.

Алина, 35

Лечебни билки за лечение и профилактика на

Биоактивный калций в комплекс с гидроксиапатитом спомага за укрепване на зъбния емайл. В състава на паста също е включен екстракт от етерично масло от лайка, която облекчава възпалението и има успокояващ ефект. Цените на стандартните тубата варира между 120-150.

Венци често кървят. Реших да опитам паста Знак лечебни билки. Резултатът е доволен: кървене на венците-що не, след една седмица на приложение. Свежестта на дишането се запазва дълго време, усещане за чистота присъства и в продължение на целия ден.
Собственик на чувствителни зъби в по-голяма степен, подходяща паста за зъби Сплат Ультракомплекс.
Карина, 25

Подробен преглед и препоръки за паста за зъби Сплат Ультракомплекс:

Най-доброто средство за Знак

Запознат с пастами Знак от първа ръка. Ультракомлекс може да се нарече най-любимите.. Паста е с приятен вкус и добре премахва желтизну. След кратък употреба се отбелязва понижаване на чувствителността.

READ  Пропосол — натурално средство за лечение на зъбите и УНГ-болести

Ксюша, 23

Укрепва емайла и ефективно се справя с едно докосване

Мощна защита от зъбен камък – паста за зъби «Ликвум-гел». Формула Biosol предотвратява растежа на бактерии. Клинично доказано, че паста притежава значителен реминерализующим ефект и потиска образуването на зъбна плака. Средната цена на тубата обем 100 мл от 135 ..

Паста Ликвум-гел е подходящ за чувствителни зъби, тъй като качествено почиства зъбния емайл, не разъедая лигавицата и не предизвиква раздразнения. Нежно почиства и избелва зъбите, предпазва от зъбен камък и укрепва емайла.

Светлана Юриевна, 39

Серия Special

В поредица от Знак Special влиза от порядъка на 14 средства за грижа за устната кухина, сред които особено популярни са:

 1. Shock – паста за зъби с избелващ ефект. В състава е включен екстракт от чили, който подобрява кръвообращението и повишава клетъчния метаболизъм.
 2. Sea минерали – избелваща паста за зъби с екстракт от водорасли. Ефективно защитава от кариес и възстановява твърдите тъкани на зъбите.
 3. Organic – предназначени за свръхчувствителни зъби. Идеален по време на бременност. Паста за зъби не съдържа вредни елементи, както и възстановителен ефект се постига чрез въздействието на растителни компоненти на тъканите на устната кухина.
 4. Особена популярност придоби избелваща паста за зъби Знак Blackwood. Тя нормализира киселинно-алкален баланс, като потиска развитието на бактериите и освежава дъха. Черен цвят на пастата обърква потребителите, въпреки че качеството на продукта на височина. Цвят на състава, поради наличието на карелски брезов въглен, който абсорбирует натрупвания на зъбния емайл и дълбоко почиства зъбния повърхност. Цена за паста Знак Blackwood е 240 ..

Също така добре се доказват като паста от серията Special, като Gold Dream, Love.

READ  Корейски зъбните импланти на зъби: преглед на най-популярните модели

Черна паста с неопетнена репутация

Паста черен цвят видите необичайно, но това не умалят своите заслуги. Цената на Blackwood доволен висока, но резултатът след неговото използване оправдава всички очаквания.

Паста ефективно почиства устната кухина, освежаване на дъх, има приятен вкус. На външен вид прилича на гуталин, но добре се изплакват и прави усмивката бели картофи.

Денис, 35

Отлично качество, траен резултат

Интересна паста Extreme white. Тя допринася за интензивен отбеливанию на зъбите. Да видим напредък може да се след първото му прилагане, но максимален ефект се постига след един месец на редовна употреба.

В състава на пастата Extreme white включва полирующие частици, които ефективно премахват плаката и придават естествен блясък на емайла. За най-добри резултати се препоръчва да се въздържат от приемане на храна и след почистване на зъбите в продължение на половин час. Цената на макаронени изделия варира в рамките на 220-270 ..

Паста за зъби полира зъбите до огледално покритие, и резултатът се запазва за дълго време. През целия ден се усеща изключителна свежест в устата, дори и след прием на храна. Качеството на продукта на височина. За една седмица прилагане на зъбите са станали значително по-леки.

Валентин, 25

Серия Junior

Детска серия не по-малко разнообразни, отколкото на възрастен. За деца до 4 години са разработени на пасти за зъби с ванилия и плодови вкусове, които са безопасни за бебето.

Деца до 8 години се предлагат постановки, «ориентирани» по посоки на света:

 • Север — биоактивная паста на базата на гидролизата казеин. Съдържа млечни ензими и калций;
 • Юг — паста за зъби с плодов вкус с високо реминерализующим действие;
 • Запад — детска паста за зъби с вкус на ягоди;
 • Изток — биоактивная паста за зъби с приятен черешов вкус.

За деца от всички възрасти са подходящи пасти за зъби, въз основа на гидраксиапатита калций. В състава на пасти влизат гел от алое вера и компонент LUCTATOL®, който потиска активността на кариесогенных бактерии.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00104 sec