Подробен преглед на средствата за грижа за устната кухина Biorepair

Започва да се грижат за устната кухина трябва възможно най-скоро, придържайки се към обичайните правила на хигиена на цялата по-нататъшна живот.

В момента, в продажба е представена от огромно количество средства за грижа за устната кухина, но само някои от тях заслужават внимание.

Един от достойни производители е Biorepair — италианска фирма, която се използва при производството на собствените си продукти, най-висок клас на европейското суровини и е на пазара вече повече от четиридесет години. Внимателно изследван състава на всички продукти, налични на склад, носител на няколко международни патенти.

Абсолютно всеки човек може индивидуално да вземете едно или друго подходящо точно за него средство.

Гама за възрастни

Уникални и ефективни се считат за пасти за зъби Биорепейр, тъй като в тях се съдържат частици microRepair, директно

контактирующие с повърхността на зъбите, като по този начин започната от най-малките пукнатини и микроцарапины. Иновативна технология на microRepair точно се приспособява към естествената емайла и дентина на зъба, поради което се създава нова тъкан.

В резултат на плаката, като правило, се определя в микротрещинах на зъбите, по-късно се провокира развитието на кариес и други стоматологични заболявания. Целият асортимент от пасти за зъби Biorepair не съдържа луарисульфата на натрий и флуор, т.е компоненти, които разрушават зъбния емайл, както и да я направи по-тъмни.

Ежедневното прилагане на италиански пасти осигурява необходимата грижа за зъбите след професионално почистване на зъбен камък, внимателно реанимируя емайл. Освен това, присъствието на цинк в състава има добра противовъзпалително и антибактериално действие, включително, това се отнася и за нощна грижа.

Шест от най-популярните пасти за зъби Биорепейр, които можете да закупите в Русия и ОНД:

 1. Висока степен на защита от поява на плака притежава средство Biorepair PRO Scudo Attivo Shield, в която

  присъства частици 15% microRepair, а абразивность равна на 113. Тази паста води до стимулация на производство на слюнка и засилва нейните защитни свойства. Основните цели на прилагането на средства за защита са ежедневни грижи, намалена чувствителност на зъбите, профилактика на кариес и възстановяване на истонченной емайл. Вече в първите дни на използване на средство за намалена чувствителност, а при постоянна грижа се извършва реанимация истонченной емайл. В онлайн магазин цена на продукта ще бъде приблизително 540 лв.

 2. Интензивна защита в нощните часове ще производителя продукт Intensive Night Repair, 15% състоящ се от частици от microRepair с абразивностью 50. Такъв вид паста ще помогне, ако трябва да се спре образуването на плака и камък, а също и при неприятен миризмата от устата през нощта време. Провокира възстановяване на микротрещин в емайла, микроскопични наранявания на костно вещество и премахване на съществуващите плака. Този продукт можете да закупите от 540 лева за тубичка.
 3. Следваща разновидност на паста е разработена на две научни лаборатории и в крайна сметка се оказа уникална формула с

  индекс на абразивно 14,7. Средство нарича Sensitive Teeth Plus. Паста с 24% се състои от частици microRepair и актуална е при физическо износе емайл поради постоянно почистване и контакт с хранителни киселини. Средство насочено преди всичко към възстановяване на повредени части зъби, предотвратяване на ерозия на емайла, да се отървем от бактериална плака, зъбен камък и намаляване на чувствителността. Цената на тези средства ще бъде вече по-горе – 610 лв.

 4. Не обезболить, но забележимо намаляване на чувствителността на зъбите е станало възможно благодарение на пастите за зъби Biorepair Fast Sensitive Repair, която съдържа 17% микрочастиц, а абразивность е 14,7. Особено се препоръчва при откриване на прозрачността на емайла и също, ако има гиперестезия, v дефект, или скърцане със зъби. Лечебният ефект е намаляване на прозрачността на емайла, лечение на последиците от бруксизъм, клиновидного дефект или гиперестезии. В средната цена, не надхвърля 600 рубли.
 5. Цялостна грижа предоставя средство Total Protection Plus, където част от microRepair – 20% при 60 индекс на абразивно. За сметка на комплексно въздействие се случва отстраняване на плака, се оказва антибактериално действие, да се отървем от лош дъх на устата. Препарат за ефективно предотвратяване на образуването на зъбен камък и развитието на кариес. Цената обикновено не излиза извън границите на 610 лева.
 6. Идеална за ежедневно приложение паста за зъби Total Protective Repair, 15% състояща се от уникални частици. В главните задачи на тази разработка е включена понижаване на чувствителността на емайла, отстраняване на плака и зъбен камък. Прилагане на средства за уместно при носене на скоби за допълнителна защита от бактерии. Отстраняват при това и различни стоматологични патология, а струва това лечебно средство, само на около 540 лв.

Използват всяко средство трябва да е два пъти на ден, да си миете зъбите трябва ще движения в продължение на две минути малко количество паста за зъби, като не забравяме за венците и езика, предимно при сутрешното почистване.

Преди да се прилагат на всяка паста за зъби, трябва да обследоваться при зъболекар.

Детски средства

Компанията Биорепейр се е погрижил и за децата, които разработват специални пасти, които не само се възстановяват, но и укрепват зъбния емайл частиците microRepair.

В средство за добавени полезни екстракти, които елиминират възпаление на венците, освен това улесняват процеса на никнене на млечни зъби. Такъв продукт е Biorepair Junior strawberry, която е в състава на 15% специални микрочастиц при абразивно 14,7.

Освен приятните усещания при почистване се случва укрепване и възстановяване на емайла, стимулиране на производство на слюнка, профилактика на кариес, премахване на възпалението на венците и намалява усещането при прорезывании. Децата на малкия възраст трябва да измивате зъбите си под надзора на възрастни.

С най-малките възраст трябва да сведе до минимум рисковете от развитие на стоматит и кариес. Този инструмент, заедно с антибактериално действие, предотвратява развитието на тези и много други стоматологични заболявания. Стойност не надвишава 350 рубли.

От продуктовата линия на детски пасти се откроява също така Junior Mint, допълнително включваща в състава на важен витамин E. Специален състав защитава и възстановява зъбния емайл. В резултат на прилагане се извършва отървем от натрупване на плака, зъбен камък, прозрачността на емайла, начални стадии на кариес, а също и предотвратяване на киселинната корозия. В сравнение с Junior strawberry, Junior Mint ще бъде по-висока цена, която ще е около 380 лева.

Двухминутная почистване на зъбите трябва да се състои от кръговите движения и массирования на венците, както и при завършване на паста трябва да сплюнуть и изплакнете устната кухина. Минимално използване – два пъти на ден. Детски пасти за зъби, на италианската марка Biorepair препоръчва се за възрастовата категория от нула до седем години.

Средства за венците

Отлично средство за грижа за венците е гел Biorepair paradontgel, отстраняваща проблеми на пародонта в достатъчно кратък срок.

Подходящ е уникално средство не само за профилактика, но и за лечение на заболявания на венците. Този гел има противовъзпалителен ефект и е особено необходимо при чувствителни венци.

Който присъства в състава екстракт от гаммамелиса се отнася до вазоконстриктор вещества. С кровоточивостью на венците се справят отлично екстрактите от спирулина (морски водорасли) и невен. Хидратация дава на хиалуроновата киселина, а хлабината тъкани се отстраняват за сметка на включени в състава на цинк.

Съответно средство се използват с цел да се отървем от кървене на венците, за предотвратяване на всички възпалителни процеси в тях и за по-нататъшно поддържане на здравословното им състояние. Ползват средство трябва да е така, както и други зубными пастами производителя.

Средната цена 500 рубли.

Избелващи средства

Избелване стана на разположение и в домашни условия, в края на краищата, италиански производител, предназначени за тази паста за зъби Whitening. Този иновативен продукт не само се връща естествената белота на зъбите, но и се справя с разцвет, зубным камък и кариес.

Избелваща паста за зъби е подходяща за ежедневното прилагане. Процесът на пречистване не се различава от процедури с прилагане на други пасти за зъби. Една тубичка средства ще струва приблизително 540 лв.

Ополаскиватели

Като допълнително средство за грижа, особено актуално в случай на чувствителни зъби, се прилагат ополаскиватели Biorepair, предоставящи максимална защита.

Те са в нормален и концентрирана форма, при това еднакво се състоят от 15% запатентированных частици.

Главни цели прилагане на средства за изплакване на устната кухина са за възстановяване на емайла, профилактика на образуването на плака и зъбен камък. Това е отличен заместител на паста за зъби и четка.

При подаване на заявление трябва да се придържаме към следващия алгоритъм:

 • внимателно да се разклати бутилката преди откриването, ако това не е концентриран вид течности;
 • в мерителна чашка (в комплект) се излива желаната сума ополаскивателя;
 • производство на изплакване в продължение на 2 минути.

Омекотители благоприятно въздействие върху понижаване на чувствителността, има антибактериални свойства, оказва добро възстановително действие в следоперативния период.

За концентрирана течност може да оформите 670 рубли (12 саше за 12 мл.), както за обикновена 750 рубли (500 мл).

Поглъщане продукт не може да бъде. Изплакнете устната кухина след употреба на средствата също не трябва да бъде.

Зъбните ершики

Удобни, практични и дълготрайни разработка на компанията Биорепейр са специални ершики, които са насочени към почистване на интервалите между зъбите. Чрез специални кристали, възстановява и укрепва зъбния емайл.

Ершики конична форма са незаменими след поставяне на пломби, коронки, стоматологичен протези, скоби, както и след загуба на зъби и при скученном зъбния редица.

Преди почистване се отстранява тапа, а след това възвратно-поступательными манипулация ершик се въвежда в межзубные интервали.

В края на тела измити с вода и се побира защитна капачка. Повече от 3 пъти да се ползват от такива ершиками не се препоръчва.

Различават зъбни ершики диаметър, който се подбират индивидуално.

Комплект състоящ се от 4 фигури с различни диаметри, струва около 500 рубли.

Гледна точка

Отзиви на стоматолозите и на потребителите, които не първата година се радват на зубными пастами и други средства на производителя Biorepair.

Моят опит в стоматологията вече повече от 20 години. И че поздрави пасти за зъби на известната марка Biorepair искам да кажа, че това е един наистина качествен продукт. Заявявам със сигурност, тъй като изпробван всичко от себе си. Препоръчвам на ежедневното използване на тези уникални инструменти.

Наталия Александровна, зъболекар

За всички свои клиенти препоръчваме да използвате продуктите на италианския производител, особено пастами, тъй като те цялостно се почистват и имат лечебно действие. Всички пациенти са доволни от тази продукция, в това число и аз самият. На всички здраве!

Игор Геннадьевич, зъболекар

Първоначално реших да рискувам и да поръчам Biorepair Total Protection Plus в интернет-магазина, но рискът беше оправдан. Средство наистина работи, въпреки че е имало недоверие, но сега съм сияю бели картофи усмивка, че забележите всички околни.

Анна, 24

Как би аз не се опитвах, така и не успя да разкрие дори и малки недостатъци, паста фирма Биорепейр. Всичко е перфектно, особено усеща мекота и помага за облекчаване на чувствителност. Браво на производителите!

Александър, 41

По този начин, продукти за грижа за устната кухина Biorepair напълно сигурна, за сметка на естествени съставки и е ефективен при проблеми със зъбите и венците, така че е спечелила доверието на много потребители.

READ  Слюннокаменная болест (Сиалолитиаз) - диагностика и лечение

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00129 sec