Преглед на брекет-системи American Оrthodontics: Empower, Radiance, Master, Alexander

Нарушение на привеждане в съответствие хапят – това е проблем, който днес се смята за най-актуална сред пациенти на стоматологични клиники.

За отстраняване на такива дефекти като, грапавост на зъбната редица, изпъкнали зъби, кривина отделните зъбни единици и нарушения на запушване се прилагат различни брекет-система.

Много от тях отказват от корекция на привеждане в съответствие хапят с помощта на скоби, тъй като смятат, че те са добре, за да развалят външния вид не дават нормално да се говори и да се усмихва.

Обаче, уникални сапфировые брекет-системата фирмите American Orthodontics (AO) притежават естетически и почти незабележим външния си вид. Прилагането на тези изделия позволява напълно да се отървете от дефекти привеждане в съответствие хапят без различни проблеми от психологически характер.

Запознаване с марка

Американ Ортодонтикс е компания, която вече дълго време произвежда ортодонтски системи с високо качество. Към днешна дата тази фирма заема водеща позиция по целия свят, а нейните продукти се радват на високо търсене в почти всяка страна. Това се дължи на факта, че производителят постоянно подобрява и ъпгрейди му за своите продукти, при това адаптиране към престъпление по нуждите и желанията на потребителите.

American Orthodontics се занимава с производство на различни видове брекет системи — лигатурные, безлигатурные, метални, керамични изделия за ортодонтски корекция.

Също така в съответствие с този производител има сапфировые тиранти Radiance sapphire Bracket, които притежават повишена эстетичностью, простота и лекота по отношение на своята инсталация. За производството на тези изделия се прилагат кристали сапфири, които се отглеждат с помощта на изкуствен метод. В резултат на това се получава камък, от който липсват свойства на размисъл и пропускливост на слънчева светлина, така че сапфировые изделия почти не се забелязва върху зъбите.

Какви са ползите от продуктите AO

Сред основните предимства на продуктите на фирмите American Orthodontics се откроява следните:

 • широка гама от продукти, по — производител пуска най-различни системи за корекция на дефекти на привеждане в съответствие хапят, които могат да кандидатстват, като при малозаметных, така и при ярко изразени нарушения на зъбната редица;
 • някои продукти имат невидимата конструкция, която никой няма да забележи;
 • удобна структура на продукти, които не причинява затруднения и дискомфорт при носенето;
 • в сравнение с продукти на други производители, американски брекет-система AO имат кратък период на привикване;
 • повишена здравина на основите и дълго запазване на външните качества;
 • при носенето на изделия за корекция на привеждане в съответствие хапят този производител да не възникнат проблеми с дикция;
 • състав на всички скоби е гипоаллергенную структура, така че при използването им няма да се появят алергични реакции.

Видове готови продукти

Компанията American Orthodontics произвежда различни модели брекет-системи, които имат някои различия в състава на основите, използваните материали и дизайн. Всеки продукт има някои отличителни характеристики.

В гамата на производителя се предлагат следните модели скоби:

 • Мaster;
 • Mini Master (Александър);
 • Упълномощаване;
 • Radiance.

Radiance sapphire Bracket

Тези системи за коргиране привеждане в съответствие хапят са, може би, най-добрите и търсени брекетами този производител. В серия Radiance всеки брекет има внимателно шлифована основа, като бижута, бижута.

READ  Колкото по-опасно от ерозия на зъбния емайл и като спре разпада?

Продуктът е от изкуствено отглеждани кристал – сапфир. Той е вторият по здравина благороден камък сред всички други минерали на земята.

Брекет-система от тази серия има специална патентована основа на «Quad-Matte». Характеристика на фондацията се състои в това, че в центъра се осигурява високо фиксиране, и от двете страни по-слаби, това дава възможност за лесно вдигане изделия.

Още едно положително качество причина се състои в това, че тя позволява да бъде продукт на зъбите толкова, колкото е необходимо за пълното изравняване на зъбите и отстраняване на всички дефекти на привеждане в съответствие хапят.

Предимства на сапфировых брекет-системи Radiance:

 • продукти лесно могат да се свалят от себе си, без прилагане на специални инструменти;
 • всеки брекет внимателно оточен и след това изгладен;
 • тази система може да използва всеки пациент с проблеми привеждане в съответствие хапят, всеки модел е произведен в зависимост от структурата на зъбите на конкретен пациент;
 • при носенето на скоби почти не се забелязва, така че те ще бъдат една отлична възможност за тези, които искат да прикрият наличието на тези изделия.

Сапфировые изделия Radiance имат достатъчно висока цена. Пълен пакет ще струва от 26 600 до 33 400 рубли.

Bracket Master

Брекет-системата Master е метален заговор. Основата е изработена от медицинска неръждаема стомана. Има стандартните параметри.

За сметка на наличието на специална патентована площадки Maximum Retention по време на носене осигурява надеждно сцепление с повърхността на зъбите. Продукти на този модел имат достатъчно приемлива стойност, пълен пакет струва средно 4500 рубли.

Mini Master

Брекет-системата Mini Master (Александър) притежава изцяло метална основа, която е изработена от медицинска стомана, неръждаема структура. Параметри на изделия от този вид в 17 % по-малко традиционни.

Наличието на патентованата възглавничка Maximum Retention осигурява надеждно фиксиране и сцепление с област на повърхността на зъба. Цената на пълния пакет е 4800 рубли.

Mini Master LP

Брекет-системата Mini Master LP низкопрофильного тип имат метална основа, която е изработена от медицинска неръждаема стомана. Размерът на тези продукти е с 25% по-малко традиционните параметри на устройства за корекция на дефекти на привеждане в съответствие хапят.

Положителни качества:

 • изделия от този вид са много удобни при носене, те не създават дискомфорт и неудобства;
 • на повърхността на зъбната редица изглеждат доста приятна в естетически план;
 • нормализира хигиена и намалява степента на окклюзионных контакти;
 • за сметка на наличието на диагонала на торка и диагонал ангуляции се създава малка, но достатъчно здрав брекет;
 • специална патентована площадка Maximum Retention предполага надеждна степента на фиксиране и съединител скоби с повърхността на зъбите.

Цената на пълния пакет брекет-системи на този модел в средно е 5 250 рубли.

Empower

Empower Clear Brackets е самолигирующей естетична брекет-система. В основата на тези продукти е направена от дълготраен керамични основата с метален клип. Поради наличието на сребро-родиевого покритие, клип от метални основи на практика не е видим.

READ  Болка и възпаление на корените на зъба: причини и лечение

Благодарение на това, че клипа е интерактивен дизайн, на по-ранен етап е предвидено ниско триене и по-добро приплъзване, а в последния етап на лечение се извършва ненадминат контрол.

Цената на изделия саморегулирующего тип е около 18 400 рубли.

Empower Metal Brackets

Това е комбинирана безлигатурная брекет-система. В предна област са високотехнологични тиранти с интерактивна структура, а в страничните части са на разположение на брави пасивен тип.

Тази система осигурява пълен контрол за състоянието на предния отдел на зъбната редица, като същевременно се движат на дисталния редица. Средно пълен пакет саморегулиране на системи за корекция на дефекти на привеждане в съответствие хапят струва 36 200 рубли.

Подготвителен етап

Преди да инсталирате брекет-системи е важно правилно да се приготвим за този процес. Трябва да се извърши следното:

 • на първо място лекарят провежда визуално изследване на устната и зъбната редица, което ще помогне да се изведат различни аномалии привеждане в съответствие хапят;
 • задължително извършва се санация на устната кухина, така че, преди инсталиране на скоби, трябва да се лекува всички възпалителни процеси, кариозные загуби, също се премахват зъбния камък и зъбната плака;
 • извършва допълнителна диагностика, която се състои в провеждането на компютърна томография и телерентгенографии;
 • на следващ етап се извършва гласове на зъбната редица от гипс и се извършва производство на необходимите проекти.

Характеристики на инсталацията

Етапи на инсталацията:

 • след като са готови тиранти, лекар произвежда монтирането им, — на този етап е достатъчно досаден и дълъг за пациента;
 • на всеки зъб има специални замочки;
 • освен това на предната част на зъбите се извършва скрепителни елементи замочков, за тази цел се използва специално лепило;
 • нататък се извършва инсталиране на дъга от телена рамка, тя е за сметка на този елемент се осигурява подравняване и отстраняване на всички дефекти.

Има мнение

Отзиви на пациенти, които са били инсталирани брекет система за Radiance и Упълномощаване от AO.

5 години назад да се прибегне до използването на скоби за корекция на дефекти на привеждане в съответствие хапят. Имам от детството си проблеми с окклюзией, зъби просто выпирли от устата, и това винаги ми доставляло дискомфорт.

Когато аз все пак се поколеба за използването на скоби, аз дълго търсех качествени изделия. Освен това за мен беше важно, че те не са силно забележими.

И тогава случайно в интернет видях сапфировые изделия Radiance фирмите American Orthodontics. Разбира се, цената е висока, но те са били почти не забележими. За година и половина успях напълно да приведе в съответствие своите зъбната редица, а това е най-важното.

Мария, на 29 години

Имам от детството си проблеми с захапка, зъби неравномерно и някои от тях просто издатина от устната кухина. Но ми около 3 години успя да ги сложи в ред. След поредната проучване на нашия зъболекар препоръчал на добри брекет-система Empower.

Цялата процедура на инсталиране е малко досаден, така и в срокове, трябваше да бъде достатъчно дълго време – близо 2 години. Но въпреки тези трудности, ефекта след носене е просто зашеметяващ. Сега имам идеално гладка зъбната редица.

READ  Стоматит език - отколкото да се лекува?

Любов, 19 години

Компанията American Orthodontics произвежда и други продукти.

Ортодонтски дъга

Компанията произвежда висококачествени дъга, които се характеризират с висока якост. В асортимент се предлагат различни модели на дъг.

Stainless Steel Wire

В тази линия се намират следните разновидности дъг:

 1. Stainless Steel Streight Нетъкан Wire. Това восьмижильная правоъгълна дъга с гъвкава структура, която се отличава с висока устойчивост на деформации. Направено от неръждаема стомана.
 2. Twist Stainless Steel Wire. Това е дъга трехжильного тип с високи пружинистыми качества и високо ъгъл на отклонение.
 3. Co-Ax Stainless Steel. Това е дъга шестижильного тип, която създава леко дълготрайно въздействие за максимално изравняване на зъбите.

Beta Titanium Wire

В тази линия продукти се предлагат два модела дъг — Beta Titanium Wire и Beta Titanium VLP Wire. Двете дъги са изработени от бета титанова сплав.

Therma-Ti Wire

В тази линия включва дъга термоактивного тип. Действие дъг се извършва при температура от +35 градуса. Са предназначени за използване при стайна температура. Имат несильную твърдост, която е необходима в началния етап на лечението.

Ластични ортодонтски пръстени и лигатури

Компанията Американ Ортодонтикс произвежда следните модели пръстени и лигатура:

 • Short Twist Kobayashi Hook – лигатура от неръждаема стомана, в края на който има кука;
 • Colored Ligatures – еластична, лигатура, която има по модула 24 пръстени;
 • Colored Plastic Chain – това е безлатексная лигатура с хипоалергенни структура от полиуретан;
 • Memory Chain – пръстени за осигуряване на белите дробове и тянущих сили на сцепление;
 • Separators, Wedges – пръстени с безлатексной и гипоалергенной структура от полиуретан;
 • Wild Life Elastics — межчелюстные сцепление.

Щечные тръба

Компанията произвежда следните модели щечных тръби:

 1. Direct Bond Tube Empower. Това щечные тръба, като саморегулирующую система пасивен тип. Съчетава със саморегулиране и със стандартни брекетами.
 2. Direct Bond Tube LP. Този вид щечных тръби са с намален размер до 25 %. Те предотвратяват отклеивание брекет.

Лабиален броня Корна

Тези елементи се използват в ранния етап на ортодонтско лечение. Осигуряват ограничаване на отрицателното налягане бузите на зъбите, като същевременно допринасят за разширяване на зъбни редове. Предотвратява и премахва изтласкване на зъбите, коригиране на позицията на моляров.

Във всеки случай, използването на продуктите на компанията American Orthodontics ще позволи да се определи всякакви нарушения на привеждане в съответствие хапят. Всички продукти на тази фирма са изпълнени в съответствие с желанията на потребителите.

Когато ги носите не възниква дискомфорт и неприятни усещания, както и изправяне на зъбите се случва за кратко време.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00110 sec