Преглед на продукта Twin Лотос за грижа за устната кухина

Twin Lotus — ексклузивната търговска марка на естествени органични козметични продукти за грижа за лицето и тялото. Основното му предимство е използването на изцяло натурални лечебни билки, събрани на сертифицирани насаждения на слънчева Тайланд.

През 1977 г. компанията започва своята дейност с една малка аптека в Тайланд, където са продадени биологични продукти, произведени по собствена рецепта. Към днешна дата тази търговска марка позната в много страни от Европа до Близкия Изток. Фирмата е насочена към производство на продукти за грижа за устната кухина, коса и тяло. Нататък става дума за първия посока.

Средства за възрастни

Паста за почистване на зъбите търговска марка Twin Лотос, насочени към възрастни на потребителя, за удобство разделени на три линия. Всяка от тях е предназначена за решаване на определени проблеми на устната кухина.

Производителят препоръчва да се прилагат всички средства два пъти на ден или след хранене.

Линията Classic

Всички пасти, класическа линия са предназначени да осигурят антибиотично защита. Те блокират размножаването на бактерии и възпрепятстват появата на плака по зъбите. В тази група са включени 3 вида паста, всяка от които има своя посока на действие:

 1. Оригинална билкова паста за зъби «Herbal Original». Освен основния антибактериален ефект, който оказва почистващо действие, ефективно премахване на тъмни петна от напитки и цигари за сметка на костна тъкан от сепия. Освен това, внимателно подбрани медицински билки помагат за укрепване на венците и помага за облекчаване на възпалението. Има тъмен цвят, което прилича на кафе.
 2. Средство «Herbal Fresh and Cool» освен основния ефект за дълго време, освежава дъха. Консистенция има сив цвят с малки зелени включвания — това е билка. Обем: 100,40,25 г.
 3. Паста за зъби «Herbal Plus Salt». Съставът му е обогатен с пречистена сол, която успокоява венците и предотвратява възникването на възпаления. Съдържа костната тъкан сепия, антибактериални и медицински билки. Характеризира се с бежов цвят. Обем: 90, 35 и 40 г.

Цена пасти класическа линия: 25 грама — около 100 рубли, 40 гр — 130-150 рубли, 100 гр — 300-350 лева.

Серията Luxury

Средства от тази серия са насочени към решение на тесните проблеми на устната кухина: кървене на венците, чувствителни или склонни към потъмняване и образуване на камъни зъбите. Обемът на всички пасти тази линия — 120 грама. Общи съставки, влизащи в състава на трите продукта: сорбитол, костната тъкан сепия, декальциум фосфат дегидрат, силициев диоксид, содиумлаурилсульфат, мисвак, клинакантус нутанс, натриев бензоат. Останалите съставки във всяка конкретна зъби са различни.

В зависимост от индивидуалните проблеми, производителите предлагат три вида паста по избор.

 1. «Рецепта за чувствителни зъби». Този продукт съдържа акмеллу огородную и алое вера, които значително намаляват

  чувствителност на зъбите. Резултат — по-малка чувствителност към активен вкусови качества, температура на храни и течности.

 2. «От плаката и петната по зъбите съдържа в състава на гуттунию сердцевидную и дуриан, които блокират размножаването на бактерии, отколкото пречат на появата на кариес. Костната тъкан сепия ефективно премахва зъбната плака и предпазва от появата на зъбен камък.
 3. «Рецепта за здрави венци» е насочена към премахването на възпаления, помага за намаляване на кървене. Съставът е обогатен с гибискусом и зелен чай, които лекува лигавицата на устната кухина, блокират размножаването на бактериите и премахват плаката.
  Цена: 950-1100 рубли.

Линията Premium

Тази серия включва в себе си 5 пасти за зъби, сред които всеки клиент сам може да избере най-подходящия за себе си лично вариант:

 1. Паста за зъби Twin Lotus «Aqua Cool» има сив цвят с билкови зелени включвания. Извършва въз основа на минерална

  вода, което помага на полезни вещества-ефективно да проникне в тъканта. Съдържание на анти-бактериални билки не позволява замах се задържат върху зъбите и венците се грижат медицински такси. Като почистващо средство се използва най-новият адгезив.
  Обем в три варианта: 25, 40 и 100 грама.

 2. «На свежест и прохлада» и е създаден на базата на минерална вода. Неговите съставки ефективно се грижат за състоянието на венците и освежава дъха на дълъг период от време. Предлага се в тубах по 100 г.
 3. Средство «Premium» е билков вкус и тъмен цвят. В нея се съдържат също и медицински и антибактериални растителни такси, а дълбоко почистване на зъбния емайл гарантира костната тъкан сепия. Обем: 25, 40 и 100 г.
 4. Паста с две отделни легла Лотос «С въглен», предназначени за чувствителни зъби. Активен въглен помага за запазване на зъбния емайл чист и предотвратява образуването на камъни. А влизащи в състава на гуава и карамфилово масло допринасят за отбеливанию зъб, за укрепване на емайла, защита от протриване и поява на пукнатини. Подходящ за премахване на миризмата на никотин. Е представена в тубах по 50 и 100 г.
 5. «Оригиналната» е в състава на медицински и антибактериални билки. Подходящ е за профилактика и лечение на заболяванията на венците, ефективно освежава, премахва неприятната миризма и почиства повърхността на зъбите. А минерална основа допринася за ефективното проникване на полезните компоненти на венците и зъбния емайл.

Всички средства, които не съдържат никакви вредни вещества и флуор.

Цената зависи от обема на: 25 грама — 100-150 рубли, 40 гр — 130-150 руб., 100 грама — 380-450 рубли.

Средства за деца

Средства Twin Lotus за грижа за устната кухина на децата са създадени за йогуртовой основа, са привлекателни за деца на вкус и мирис.

Те не съдържат агресивни вещества, лаурилсульфатнатрия, флуор. Безопасни при случайно поглъщане. Препоръчителна възраст на детето за използване на паста — 3-10 години.

Всички продукти от детската серия са опаковани в тубы 50 г.

Пасти за зъби с две отделни легла Лотос за деца имат следните свойства:

 • предпазват от кариес;
 • блокиране на растежа и размножаването на бактерии;
 • растителни компоненти безопасна за лигавицата на устата и зъбния емайл;
 • да допринесе за опазването на калций в емайла;
 • регулират микробный състава на устната кухина на детето;
 • притежават защитни свойства.

Състав антибактериални и медицински билки имат еднакъв, се променят само вкусовите добавки. Така че, детски пасти за зъби са представени три вкусове:

 • манго и хризантема;
 • размирици и ананас;
 • портокал и нар.

Децата се насърчават да използват средства със същата честота, както и за възрастни — 2 пъти на ден. Цена: 250-300 ..

Ополаскиватели

Средство за промивка на устната кухина на фирмата Twin Lotus са произведени единствено от естествени съставки, не съдържат

антибиотици, които често се добавят към обикновените балсами и имат богат, плътен вкус.

Формулата съдържа стабилни растителни компоненти, предназначени освежи дъха си, да спре процеса на покриване на зъбите разцвет и ефективно почистване на межзубные интервали от време, както и зубодесневые джобове.

Антибактериални билки са балансирани така, че да не предизвикват чувство на сухота, дискомфорт и дисбактериоза в устната кухина.

Ополаскиватели са предназначени да поддържат и оздоравливать микрофлору.

Производителят предлага в избор от два средства: растителен омекотители или средство с гуава и зелен чай. Цена: от 350 до 650 рубли в зависимост от обема.

Четки за зъби

Четки за зъби производителя обединяват в себе си и ергономичен дизайн и функционалност. Им е удобно да се държи в ръка, те не выскальзывают когато са мокри. Четината, са изработени от силикон и са разположени в няколко реда. Серия пасти за зъби е представена от два вида:

 1. «Спа – ефект». Тя е мека четка, която е от две нива плавниците. Най-великия е представен малко остри четина, която ефективно премахва зъбната плака. Долното ниво е със заоблени в краищата, благодарение на което се премахва зъбния камък и масажи за венците, засилват в тях циркулацията на кръвта.
 2. «Бамбук и въглен». Тази четка има и допълнителни антибактериални свойства за сметка на бамбуково въглища. Горния слой е направен от фина заобляне косъм, което позволява да почистите межзубные интервали и премахване на плаката. Долното ниво представлява кратко гъсто определени структури, които позволяват почистване на венците. Освен това, на обратната страна има гумена повърхност за почистване на езика.

И двете четки на нивото на твърдост — мека, което дава възможност да се използват хората с чувствителни зъби и кровоточивостью на венците.
Цена: от 180 до 250 рубли.

Има мнение

Мнението на специалисти и мненията на потребителите за пастите за зъби и щетках Twin Lotus.

На своите клиенти препоръчвам да се откажат от обикновените пасти за зъби в полза на органична материя. Към днешна дата дружеството е с две Единични легла Лотос добре се е утвърдила на пазара хигиенни средства. Тайландците са се научили да използват уникални, расте само в тях растения, в полза на здравето. Не се вземат предвид техният опит е голяма грешка.

Така че аз препоръчвам паста абсолютно всички линии на тази марка, които отговарят на насоката на действие. Особено полезно ще бъде, когато кровоточащих венците и за поддържане на продължителен ефект и стоматологично избелване.

Генадий, лекар — стоматолог

Аз съм новатор в своята област, винаги се опитвам иновативни продукти и джаджи. С продуктите на ТвинЛотус и се срещнах лично, чрез закупуване на четка за зъби и паста за зъби на тази фирма. По-късно цялото семейство премина на биологични средства за устната кухина.Аз ви съветвам, проблемни клиенти, да се започне с елементарен — смяна на четки и пасти. Четка за зъби-меки, но ефективността от това не се намалява, а паста значително лекува венците. Що се отнася до избелване, ако има природна низост — с него може да се справи само в условия на зъболекарски кабинет, както паста ще бъде елемент, който поддържа ефекта.

Във всеки случай това качествени продукти, веднъж опитах които не бихте искали да се върне към обичайното средства, доколкото луксозни или разрекламированными те да не са били.

Ирина, зъболекар

Искам да споделя впечатления от пастите за зъби Twin Lotus Original. Това е моят втори продукт от тази марка, е първият сапун. Веднага ще кажа, че паста ефективен.Тя има приятен мятно-билков вкус, има гъста консистенция, леко се усещат гранулите. Тя дълго освежава дъха и предпазва от натрупване на плака. Единственото нещо, което ме бърка цвят. Той кафяво. Но поради положителния ефект не мога да избирам това като недостатък.

Анастасия, 34 г.

Купи паста с въглища от ТвинЛотус в Тайланд. Там тя се продава в супермаркетите. Много необичаен черен цвят (особено в процеса на почистване) първоначално отблъсна. Но след две седмици употреба, аз съм свикнала и видя резултатите. Зъбите са станали по-бели, венците не кървят, дълготрайно усещане за чистота в устата. Мисля, че е необходимо да се купуват няколко парчета — за запас.

Alli, на 28 години

Систематизируя получените знания, може да се отбележи, че средствата за почистване на устната кухина от Twin Lotus са се доказали само с положителна страна. Натурални съставки лекува и имат реален превантивен ефект. Всеки потребител може да избере най-подходящия за вас продукт и да оценят таиландский опит в производството на хигиенни средства.

READ  Остър периодонтит: класификация, симптоми, диагностика, лечение

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00106 sec