Преглед на продуктовата гама на избелване и лечебни пасти за зъби Blanx

Всеки човек мечтае за красиви бели картофи усмивка, но с течение на времето повечето от нас отбелязва, че цвета на емайла се е променило.

Има много причини, поради които това може да се случи,- по генетични причини, а на човека от природата леко жълтеникави зъби, и предизвикват потъмняване на емайла прекомерна употреба на чай, кафе или шоколад, както и тютюнопушенето и липсата или нерегулярная хигиена на устната кухина.

Повечето хора се стремят да има блестящи бели зъби, но само единици се обръщат в стоматологични кабинети за професионално почистване или офис избелване. По-често хората се стремят да облекчи емайл на дома, с помощта на специални средства за избелване.

Пасти за зъби, произведени под марката Blanx (Бланкс), имат избелващо и лечебно-профилактично въздействие.

Достойнство серия средства Бланкс: обещаното ефект

Търговска марка Blanx се произвежда италианската компания Coswell почти в продължение на 20 години. Тази компания се развива динамично и въвеждане на модерен пазар за иновативни продукти за лична хигиена.

Паста са едни от най-новите постижения на италианския производител. Благодарение на специално разработена формула, която позволява да се избелва емайла с помощта на дневна светлина в домашни условия, компанията е създала истинска революция в областта на средства за хигиена на устната кухина. Паста избели ефективно и безопасно, без да уврежда в процеса на избелване на емайла слой.

Основната особеност на продукта е неговата природен състав. Абсолютно всички средства на тази марка са на базата на екстракти на арктика мъхове. Заслужава да се отбележи, че съставът не съдържа парабени и натриев лаурил.

Прилагането на пасти за зъби осигурява:

 • ефикасна избелване, ефект, който е видим почти веднага;
 • уникален природен състав не причинява дразнене на меките тъкани на лигавицата на устната кухина;
 • цялостна защита на устната кухина;
 • оказване на благоприятно успокаювающего ефект върху венците;
 • намаляване на чувствителност и болезненост на емайла.

Освен това заслужава да се отбележи, че гама от продукти е много широка, и всеки ще може да избере паста, подходяща точно му се вземат предвид всички възможни нюанси и стоматологични проблеми.

Избелваща серия

Асортимент от пасти за зъби Blanx за избелване на емайла.

White Shock Treatment + LED Ухапи

Blanx White Shock — най-сигурният сред колеги осветляющая паста. Се състои изцяло от естествени съставки, напълно отсъстват агресивни вещества и пероксиды в състава. Първият резултат е видим още на следващия ден. Тайната на този успех е затворен в специална формула, която се основава на специално разработена формула ActiluX.

Слънчевите лъчи активират основни компоненти, като по този начин стимулират реакция и разрушават плаката. Благодарение на превозното средство зъбите остават защитени в продължение на целия ден, при това нейният ефект се активира по време на усмивки.

READ  Ще помогне ли капки за облекчаване състоянието на бебето при прорезывании на зъбите?

Как правилно да прилага този инструмент? Производителят препоръчва да си миете зъбите си два пъти на ден в продължение на две седмици. При провеждане на този курс на избелване на всеки три месеца.

След почистване на зъбите е необходимо да се нанесе малко паста на led активатор и се прикрепя към зъбите.

Моля, обърнете внимание, че се отразят на емайла може да е една минута, но веднъж седмично си струва да провеждат процедури в рамките на 10 минути.

Бланкс White Shock с лампа-активатором

Това е средство за грижа за устната кухина се превърна в истинско откритие в областта на изсветляване на емайла. Резултатът е видим още след първата

приложение, с този емайл остава напълно защитен.

Този ефект стана възможно благодарение на формула ActiluX, която се активира при дневна светлина. Т.е. започва активно осветлять зъби, когато върху тях попаднат слънчевите лъчи.

Как правилно да прилагат лекарството? След като почистите зъбите си, трябва да се посветим на тях лампа-активатором, която върви в комплект.

След това ще започне реакция с избелващ ефект.

Extra White

За премахване на петна и изсветлява емайл ще ви помогне Blanx Extra White. Сигурност осигурява напълно естествен състав, който буквално за две седмици помага да се постигне забележимо избелващ ефект.

Също така в състава има уникален компонент – това е цетрарий. Той не само почиства зъбния емайл, но и предотвратява възпалението на венците.

Професионална паста за зъби не се препоръчва да се използват ежедневно. Трябва да се прилага курсове за 14 дни, през това време зъбите трябва да се почистват 2 пъти на ден.

White Shock

На пазара тази паста за зъби с избелващ ефект се е утвърдила като най-сигурният сред колеги. Благодарение на липсата на агресивни вещества в състава, по време на процедурата по избелване не разрушават зъбния емайл.

Този продукт е подобен по друг начин от продукти на италианската марка от тази серия.

Лечебно-профилактична серия Blanx Med

Серия продукти за грижа за устната хигиена на устната Бланкс Мед е лечебно-профилактично направление. В състава на всички средства е включена исландски мъх. Тя е ефективно средство за избелване на емайла, а също така помага за защитата на емайла от пожълтяване и появата на плака.

Достойнство от тази серия:

 • предотвратяване на появата на плака;
 • възстановяване на първоначалната яркост на емайла;
 • защита на устната кухина олигоэлементами;
 • минималната абразивность.
READ  Арсен в зъба: защо трябва да слагат и колко може да ходи с него

Med White Teeth

Е лечебно-превантивна паста, която също има и избелващ ефект. Тази паста:

 • гарантира защита срещу кариес;
 • предвижда укрепване на твърди тъкани;
 • възстановяването на естествения цвят на емайла;
 • поддържането на здрава микрофлора на устата;
 • не оказва дразнещ ефект върху лигавицата.

Да си миете зъбите може да бъде ежедневно.

Med Stain Отстраняване за отстраняване на петна

Ефектът се основава на лечебните свойства на цетрария, който стимулира защита от бактериите, причиняващи кариес и заболяване на венците, при това той помага за възстановяване на естествената белота на зъбния емайл.

Характеристики На Мед Стейн Ремоваль:

 • значително почистване на петна върху емайла;
 • минималната абразивность;
 • защита от кариес.

Med Pure Nature

Органични паста за зъби за грижи за устната кухина, която:

 • осигурява напълно безопасно осветление;
 • има уникален състав;
 • иновативна формула позволява да се бори с микробите, поради кариес и заболяване на венците;
 • притежава ниска абразивностью.

Паста за чувствителни зъби

Blanx Med Sensitive Зъби е подходяща за хора с чувствителни зъби. Свойства на средства:

 • укрепване и защита на емайла;
 • препоръчва се за чувствителни зъби;
 • ще осигури намаляване на болка регионална синдром;
 • може да се използва ежедневно;
 • дава възможност за поддържане на здравето на венците и зъбите.

Бланкс Med Delicate Gums за чувствителни венци

Бланкс Деликат е незаменим помощник за хора с чувствителна, но изисква избелване на зъбния емайл. В състава влизат само натурални съставки, паста има минимална абразивность.

Прилагането на средства гарантира укрепване и защита на венците, премахва възпалението.

Преглед друг продукт на производителя

В гама от Blanx влиза омекотители Shock White, освежаване на устната кухина, осветляющий на емайла и защитава от кариес и White Shock Gel Pen — специален молив за избелване.

Омекотители може да се прилага като самостоятелно средство за грижа за устната кухина, така и съвместно с пастами за постигане на максимален ефект.

В състава му влизат само натурални компоненти, той не причинява свръхчувствителност. А благодарение на фториду натрий омекотители противопоставя на зъбния кариес и други заболявания. Той също така освежава устната кухина приятен вкус на мента.

Избелващ молив White Shock Gel Pen — това е най-лесният и удобен начин да се облекчи емайла на някои тонове. Могат да се използват като самостоятелно средство, така и заедно с други продукти на производителя.

Трябва да нанесете гела върху проблемните зони или на всичките зъби, и се оставя така 15 минути. След това трябва внимателно да ги реша или изплакнете устата си. Прилагат го препоръчват в продължение на две седмици два пъти на ден.

READ  Защо подути устни и как бързо премахване на подпухналостта

Мнения на потребителите

Мнения на потребителите, които ползват продукти Blanx.

Наскоро придобити паста за зъби Бланкс Файт Шок и резултатът приятно ме изненада. Паста, наистина осветляющая зъби на няколко тонове, ефектът е забележим буквално веднага. При това тя е естествена и безопасна за емайла. Ценовата политика е доста разумна. Вярвам, че си един от продуктите, който може да се прилага у дома за избелване на емайла.

Катрин, 38

Използвам молив Blanx, мога да кажа, че особен ефект не забелязах. Вярно зъби може да са в тон или два по-леки, но не повече. Въпреки това, за мен основното предимство на тази паста е, че плака по зъбите не е оформена в рамките на деня и в устата винаги има усещане за свежест.

Виктор, 30

Използвам Бланкс за Активна защита на вече повече от два месеца и е много доволен. Зъбите са станали бели, мирис и вкус на паста е много хубаво, някаква чувствителност, след почистване не забелязах. Така че мога да препоръчвам този продукт на всеки, който иска да избели зъбите си у дома.

Елена, на 21

Испробовала множество различни средства и е решила да напусне своя избор на зъби Бленкс за чувствителни зъби. На първо място, ми хареса натурален състав, и второ, че тя предпазва от възпаление на венците и кариес, а на трето място, ефекта от използването му са наистина има, зъбите стават по-бели на някои тонове.

От минусите мога да се подчертае, че е такава паста е доста скъпо и се продава тя не е навсякъде, има я намеря понякога е доста трудно.

Олга, 39

Въпроси цени

Стойността на продуктите Blanx доста демократична:

 • White Shock Treatment + LED Bite – 1150 рубли;
 • White Shock 50 мл с лампа-активатором – 740 лева;
 • Extra White – 690 лева;
 • White Shock 75 мл – 430 лв.

Цената на серия пасти за зъби Med:

 • «Активна защита» (100 мл) — 690 лева;
 • White Teeth, Stain Removal, Pure Nature, Sensitive Teeth, Delicate Gums – по 490 рубли всяка.

Състава на пасти за зъби е напълно натурален и напълно безопасни за зъбния емайл, тъй като не разполага с абразивни вещества. По тази причина средства за хигиена на устната кухина на тази марка търсени по целия свят.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00126 sec