Преглед на зъбни четки и пасти Curaprox — огромен избор, с прилично качество

Ето вече повече от четири десетилетия компанията Curaden (Швейцария) произвежда продукти за хигиена на устната кухина. През това време обемът на продажбите на европейския пазар нараства до 43%, а влиянието на производител уверено се разпространи и в страни от Азия, САЩ, Русия.

Марка Curaprox – това не е просто звучен името – това е стил на живот, предназначени за ежедневно се грижи за свеж дъх и чисти зъби.

Защо това е толкова важно? Защото здрави зъби – необходима съставка на здраво тяло. Компанията не само пуска продукти, разработва и провежда мотивационни и спортни програми за зъболекари, сертифицирует работа на хиляди инструктори, които са на разположение доносят на пациента информация за начините за грижа за устната кухина.

Усилена работа се отплаща, а популярността на средства за хигиена на устата от Curaden всяка година се увеличава. Пациентите се чувстват любов и

грижи, използвайки продукти Курапрокс и следвайки препоръките на зъболекарите, удовлетворяваща оригинални курсове.

Компанията не спира дотук, постоянно разширяване на асортимента. Здрава мотивация, хъс, прилагане на иновативни технологии позволяват да печелим милиони нови фенове всяка година.

Ние сме свикнали, че всеки в банята живее набор от четка за зъби, паста и ополаскивателя. Но често се случва, че хигиена на устата не носи добри резултати: на плаката и камъните не счищаются, венците кървят, а дишането не остава свежа за по-дълго време.

Най-добрата четка в продуктовата гама на Курапрокс

Технолозите на компанията Curaden дълго се анализират причините за неефективното почистване на зъбите. Резултат от труда на много хора е появата на зъби от ново поколение. Само на пръв поглед всички четки за зъби си приличат.

Четка за зъби Curaprox 5460 ultra soft е нещо съвършено:

 1. Прост, елегантен, положителен дизайн. Ергономична дръжка представлява octagon, който сякаш сам ляга в ръката. Продуктът се предлага в различни цветови варианти, което позволява купя наведнъж, комплект за цялото семейство.
 2. Малка работна площ. Доказано е, че малка работна площ-добре счищает плака по зъбите, тъй като разпределя силата на натиск на местно ниво. На всеки участък, включително труднодоступный задневнутренний, се обработва внимателно.
 3. Увеличен брой на най-добрите влакна. 5460 ultra soft има точно толкова ултра тънки плавниците, както е посочено в заглавието. Избраната от вас брой не е случайно. Лабораторни тестове са показали, че точно определено количество косми в състояние да работят продуктивно, като изпълняват едновременно няколко задачи: струпването на венците, почистване на придесневой зони, премахване на ежедневния плака.
 4. Модерен материал четина. В основата на работната зона се намират в ултра-тънък косъм от полиестер (материал е патентован от фирмата), чиято почистваща способност е много по-високо от естествена или найлон повърхността. Проведени изследвания убедително показват, че премахването на зъбната плака четина от полиестер е 78%, в същото време, като от найлон само на 70. Космите са с гладка структура, не се абсорбират влагата, в тях е невъзможно разпространението на бактерии.
 5. Невероятна мекота. Именно тази четка разсее мита, че колкото по-строги нейната повърхност, толкова по-добре се справя с обработката на зъба. Само мека, гъста четина паста за главата работи на 100%, премахване на мръсотията от повърхността, и процепи между зъбите.
 6. Безупречно качество. Три месеца по-късно ежедневна употреба за всички елементи изделия изглеждат перфектно: не смятых, заломанных косми, деформация на работната повърхност. Дори детско прикусывание или неправилно боравене не се отразява върху външния вид, а оттам и върху качеството на пречистване.
READ  Аномалии в големината и формата на зъбите микродентия и макродентия

Идеалното решение за скоби

За да се поддържа ортодонтическую дизайн в перфектно състояние, трябва да спазва някои прости правила.

 • дръжте четката по отношение на венеца под ъгъл 45º;
 • постоянно почистете емайл, разположен над брекетами;
 • отидете на придесневой зона;
 • почистете зъб е в процес на разработка и само след това отидете на вътрешната повърхност.

Фини косми почистват плаката от всяка повърхност, а неволно стимулиране на венците увеличава производството на слюнка, която помага за промиване на межзубные бита на боклук. При носенето на протези действат подобни правила.

Моят син навърши 7 години, и в кабинета на зъболекаря си преди училище, лекар похвалила състоянието на неговите зъби. В много отношения това е заслуга на четки Curaprox 5460.

Малка работна корона е подходяща дори детска устната кухина, както и мека повърхност не травмирует венците. Затова заедно с паста те са идеалният комплект за грижа за зъбите за възрастни и деца.

Олга Ивановна Коновалова

Единство в многообразието

Компанията има богат асортимент от пасти за зъби. Нормално е около името си струва брой, обозначаваща броя на ворсинок върху работната повърхност, например Curaprox 3960 или 7600.

Разхождайки се в крак с времето, са разработени и успешно се въвеждат ултразвукова четка за зъби. Ако мислят за здравето на своите зъби, а след това Hydrosonic CHS 100 – най-добрият помощник за цялото семейство.

За удобство, в комплект с него се предлагат резервни дюзи комплекта 2 бр. Този продукт е подходящ за притежатели на скоби, имплантите, корони, фасети, защото четка внимателно почиства всяка повърхност и съвсем не пречи с това на драскотини.

Пасти за зъби — иновативен състав, богат избор на

Позицията на дружеството се състои в целия интегриран подход към решаването на проблеми грижа за устната кухина, така че освен на специализираните за зъби се предлагат пасти за зъби, гелове и ополаскиватели. Макаронени изделия се произвеждат в тубах 75-90 мл, изглеждат съвсем обикновено.

READ  Омекотители за устната кухина - сигурност - ефективност

Външен вид и консистенция не се различава от обичайното асортимент от други производители. Но ето състава от пасти за зъби Curaprox съвсем различен:

 1. Не съдържа SLS. В последното десетилетие постоянно се появява информация за опасностите от натриев lauryl sulfate, които се натрупват в

  организма, като действат негативно върху вътрешните органи. Вещества не се измива, естествено и с течение на времето, промяна на структурата на клетките, вредно влияние върху здравето на целия организъм, включително и мозъка. В какво се изразява липсата на SLS? Паста съвсем не пяна, колко да не го е добавен на четка. На първо време това не е съвсем обичайно и води до ненужен преразход.

 2. Ниско съдържание на флуорид. Незаменима за райони с повишено съдържание на флуор във водата. В специални случаи се препоръчва използването на Curaprox Enzycal Zero, където флуорид не съвсем.
 3. Няма вкусови аромати. Липсата на коса, парабени отразява на вкуса паста, т.е. паста безвкусна. Препоръчваме използването на диабетици.
 4. Наличието на амилогликозидазы, глюкозоксидазы, лактопероксидазы. Благодарение на горепосочените ферментам се подсилва защитното действие на слюнката, като потиска развитието на бактерии.

Марка паста (Curasept ADS 705, Curasept ADS 720, Enzycal, Enzycal Zero, Enzycal 950) се препоръчва да се разглежда индивидуално. Има някои ограничения по възраст, както и състоянието на зъбите и преносимост на компоненти.

Черно избелва?

Струва си да се обърне внимание на отбеливающую паста черен цвят White is Black. Можете да си закупите отделно и комплект с аналогова четка за зъби. Черен цвят на зъби придава активен въглен. Тук той не само петна маса в необичаен цвят, си задача – да привлече към себе си вещества, които причиняват петна и потъмняване.

Друг сильнодействующий компонент – хидроксиапатит. Той тождествен състава на зъбния емайл, е в състояние вграден в микротрещинки повърхността на зъбите и укрепване на нея, намаляване на чувствителността и оказване на осветляющий ефект.

Жена ми ми подари комплект White is Black. На вид е обикновена четка и паста за зъби, е вярно, неочаквано черен цвят. Седмица по-късно забелязах, че тъмен налеп по зъбите значително посветлел, а след няколко седмици изобщо изчезна.

Сега едва ли искате да се насладите набори от друга фирма, защото паста за зъби Курапрокс наистина помага, това е най-доброто, което съм пробвал.

Олег

Други продукти Curaden

В асортимента на компанията има много изненадващо полезни продукти за грижа за устната кухина. Не всички те днес са често срещани, но си струва да мисля за придобиване.

Какво съветват стоматолозите използват за почистване на устната кухина:

 • четка;
 • конец;
 • стъргало за език;
 • ершик.

Ако първите две позиции отдавна са в активна заявлението, а последните по – бавно се получават зубное пространство.

Външен вид ершика е подобен на обикновения, предназначенному за миене на съдове, но размерите му дребничка, а материал на четина е патентована изобретение на компанията Curaden.

Малки ершики се различават по форма (конусовидна, цилиндрични), се продават комплекти с титулярите, и без тях. Само с помощта на уникален тела могат да бъдат почистени межзубное пространство, което заема една трета от цялата повърхност на зъбите.

Стъргало – забавен предмет, счищающий бактериална плака с език с едно движение на ръката. Има скребочки с една/две активни повърхности. Размерът им е компактен, не причинява рвотного рефлекс и ви позволява да се отървете от лош дъх при каждодневном използване.

Здраве – с пелени

Компанията Curaden не е оставила без надзор малки деца. Д-р на медицинските науки, професор Херберт Връх разработи «умни» биберон за деца от раждането до 36 месеца., която допринася за правилното развитие на зъбната дъга, осигурява дълбоко носното дишане, успокоява бебето. Аксесоар е създаден в различни цветови решения, продава се с бокс, за да се стерилизира.

Интересен стимулант за никнене на млечни зъби. С 2-месечна възраст тя tactilely учи детето да си мие зъбите. Го оребрена повърхност е аналог на четки, така че той премахва дискомфорта по време на периоди на никнене на млечни млечни зъби.

С помощта на интелигентни устройства може значително да съкрати времето за използване на зърната, освен това в него е вградена дрънкалка, която прави използването на стимулатор е весело занимание.

Цената на продукта

Ние даваме цена на някои стоки, които могат да бъдат закупени в специализирани сайтове.

Продукти за деца:

 • био-зърната с бокс – 3 120 рубли;
 • четки за зъби – 600 рубли;
 • прорезыватель за зъби – 2 250 евро.

Продукти за възрастни:

ершики (в зависимост от размера и наличието на титулярите в комплекта) 970-1 200 рубли;

 • четки за зъби – 600 рубли;
 • комплекти от 3 части – 1 650 рубли;
 • комплекти от 36 броя – 16 500 рубли;
 • звукови – 18 000 евро.
 • паста за зъби – 880-1 200 рубли (в зависимост от мл.);
 • набор от пътен – 1 000 рубли;
 • комплект за почистване на подвижни протези – 4 500 рубли;
 • паста за зъби White is Black – 2 800 рубли;
 • стъргало за език – 510.

Продукти Curaden не може да се нарече бюджета, но Вашето здраве и здравето на децата е безценно.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00101 sec