Рейтинг пасти за избелване на зъби — ТОП 10 на най-добрите

Рейтинг пасти за избелване на зъби

Паста за зъби създадена специално за грижа за устната кухина и зъбите, ви позволява да спрете процесите на възпаление, дразнене и кариозного поражение. Основната цел на избелващи пасти е да се поддържа белия цвят на зъбите и едновременно осигуряване на защита от вредни организми и плака. Има два вида пасти този тип, всеки от които се различава по своето влияние. С оглед на това да може да изберете подходящия отбеливающую тестени изделия за конкретен пациент по-лесно да направите това като под ръка подробно класиране на тези стоки.

Видове избелващи пасти

Устраняющие оцветяване на плаката от зъбната повърхност паста имат следните характеристики:

  • премахване на бои, следи от тютюн и храна;
  • минерализируют засегнатата на емайла;
  • не помагат при достатъчно грижи за устната, тъй като при липса на пигмент и плака се губи смисъла в използването на тези пасти;
  • не могат да се използват при наличието на силна стираемости зъбни тъкани, възпаления на тъканите на венците и лигавиците;
  • са идеални за често пушачи пациенти.

Обикновено тези паста се използват в ежедневното почистване. Но за по-добър ефект и опазване на здравето с естествени корони трябва да ги комбинирате с билкови и други ухаживающими продукти.

Избелване корони с помощта на кислороден въздействието на паста имат следните характеристики:

  • отлично избели зъбите до три тонове;
  • в състава на такива мощни химически компоненти, в комбинация които са бензоил пероксид и водород;
  • проникват директно в зъбния емайл;
  • може да предизвика повишена чувствителност на зъбите и венците;
  • не трябва да се използва при голям брой на пломбите и изкуствени зъби.

Внимание! Вторият вид паста за зъби, по ваш изложени напомня на вече професионално избелване на зъбите. С оглед на това не трябва безсмислено да се насладите на такива продукти, тъй като те в по-голяма степен са подходящи за първото употреба, а не за постоянно.

На първо място: ROCS – Сензационно избелване

Паста руския производство, отличителна черта е високата степен на абразивно-полирующих ензими. Техният дял е равна на ПДП 139. Сред основните съставки, се открояват тези части, като диоксиди силиций и титан. Те бързо се почистват повърхността на зъбите, премахва плаката и петната. В състава на СКАЛИ Сензационно избелване няма дори малък съдържание на флуор.

Засилено разграждането на оцветяване пигмент е възможно благодарение на наличието в състава на паста Бромелаина ензим. За увредена минерализация на емайла се използва калциев глицерофосфат. Средство не е подходящ за ежедневно използване, тъй като продуктът е с твърде висок коефициент на абразивно. По-добре да го прилага 1-2 пъти в седмицата.

Внимание! Ако имате недостатъчно количество флуор в тъканите, тази паста трябва да се комбинират с фторсодержащими. Това ще е добре избелите зъбите си и да възстановите минералния баланс.

На второ място: REMBRANDT Plus

Друга паста с мощен избелващ ефект, който се постига от наличието в продукта на водороден пероксид. Освен това, Rembrandt Plus се отличава с повишено съдържание на флуор, който има благотворно влияние върху състоянието на природни корони. Към днешна дата тази паста се отнася до най-добрите в своята категория, тъй като карбамид пероксид има избелващ ефект наравно с избелващи системи. Но този силен резултат принуждава пациента да се прилагат средство само 3-4 пъти в седмицата, за да пероксид не истончил емайл.

READ  Ремотерапия — превантивно на насищане на зъбния емайл йони на калций и флуор

Трето място: Lacalut White, когато се грижат за устната хигиена на устната

Извършва по немски технологии, които са признати в цяла Европа. При производството на продукта се използва от голям брой абразивно-полирующих частици, сред тях се открояват диоксиди силиций и титан. Поддържат полученият резултат пирофосфаты. Допълва въздействието на флуор.

Lacalut White принадлежи към продуктите, създадени за бързо избелване на зъбния емайл, което е предвидено абразивом сферична форма, благодарение на което се постига в резултат от ПДП на 120. Това е международна скала на ефективността на пасти, обикновено тази марка не надвишава 75.

Подобна резултатност ви позволява да използвате продукт на пациенти със силно оцветяване се дължи на цигари и кафе. Пирофосфаты позволяват да се разделят кичури твърди отлагания. Благодарение на фториду на натрий намалява чувствителността на венците и емайла.

Внимание! Според проведени изследвания, Lacalut избелващ ефект позволиха да се постигне необходимия резултат 7 от 10 пациенти, включително и тези с ясна и дългосрочна пигментация.

Четвърто място: PRESIDENT White Plus интензивно избелване

За получаване на бели картофи усмивка се прилага тази разновидност на пастата трябва да се веднъж седмично, по-честото използване може да предизвика силно изтъняване на емайла. При прилагането на Президент Файт Плюс е важно в комбинация, за да се грижи за зъбите си вземат само тези пасти за зъби, които абразивность не надвишава ПДП 80.

Почистване на тази паста за зъби помага за премахване на плаката пигментного тип. Висока абразивность дава възможност за почистване на повърхността от зъбни плаки, но само малкия размер. За да увеличи броя на полезните вещества, продукт е добавен калциев глицерофосфат. Той също така укрепва зъбния повърхност.

Внимание! Използвате продукт с високо въртящи се абразивни ефект трябва да бъде в рамките на един месец, след което е необходима задължителна почивка. Това е необходимо да се направи, за да се предотврати эрозивных процеси.

Пето място: REMBRANDT – Антитабак и кафе

Произведени по американски технологии. Сред прочистването на частици средствата са разпределени силициев оксид и алуминиев състав. За получаване на трайно резултата в състава добавени папаиновые частици, натриев цитрат и монофторфосфат.

Този тип уходового средство за зъби е създадена специално за пушачи, хора, увлекающихся кафе и големи количества черен чай. Комбинираното въздействие на папаина и цитрат, натриев бързо разтваря и премахва с емайл на зъбната плака. Пигмент с коронки на зъбите успешно премахва алюмосил, който се състои от комбинация от алуминиеви оксиди и силиций. Достатъчно количество флуор, дава възможност да се избегне свръхчувствителност и укрепване на цялата повърхност на корони.

Шесто място: LACALUT white & repair

Още една паста на германския производител с високо расщепляющим резултат, който е равен на RDA 100. Сред компонентите на тази професионална паста се открояват такива вещества, като силициев оксид, включително и пълно разтваряне на вида, както и на титан. Именно тези три компонента избели дори най-сложните пигмент. Паста може да се използва курящим, често употребляющим оцветяване продукти на пациентите.

READ  Цели и варианти на кламмеров, използвани в стоматологията

Влизат в състава на пирофосфаты разграждат плаката, пускайки го от повърхността на зъбите. Както и всички описани по-горе паста, това също така позволява на минерализироваться отслабва емайла и деснам.

Внимание! В състава на козметични уходового средства е много рядък компонент мелкодисперсный хидроксиапатит. Именно той осигурява максимална защита дори и отслабени зъби и други части на устната кухина.

Седмо място: PRESIDENT White за грижа за устната кухина

Този продукт италианска разработка, го абразивная ефективност е равен на RDA 75. Сред основните съставки паста се открояват като кристален силиций аморфен вид и аспиратор исландски мъх. За укрепване на зъбите тъкани и насищане я минерали в състава добавени монофторфосфаты.

Този продукт е идеален тези пациенти, които искат да получат не само бяла усмивка, но не се използват химикали. Напълно натурален състав дава възможност да се избегне изтъняване на емайла и повишена чувствителност на зъбите.

Внимание! Особено ценят Президент Файт тези пациенти, при които се наблюдава силен недостиг на флуор, в тази зъби се наблюдава високата му концентрация. Но, ако в местността достатъчно от веществото, по-добре да дадете своето предпочитание на други продукти от този клас, за да не се предизвика разрушаването на корони.

Осмо място: СПЛАТ Плюс в грижата за устната хигиена на устната

Продукт на местната разработка, сред съставки, които се открояват като полирующие частици, като силиций разтваряне тип и титан. За премахване на замърсявания и предотвратяване образуването на твърди отложения се използват полидон и папаин. За намаляване на выраженности гиперестезии в Сплат се добавя сол на калий, по същия ефект има флуорид. Той също предотвратява унищожаване на естествена коронки.

Внимание! Няколко руски паста може да се похвали в състава пирофосфатами. Тези уникални съставки, които не дават да се образува зубному камък, тъй като те са в състояние да изтривате дори малки плаки.

Девето място: SILCA Arctic White

Продукт също е от немски произход. Класически състав с абразивни ензими, които включват силициев диоксид, включително и пълно разтваряне на вида, както и титаниев диоксид. Се отличава с повишено съдържание на флуор, контролирана абразивность се равнява на 85. Отличен е подходящ за пациенти със симптоми на гиперестезии, тъй като високото съдържание на флуор, осигурява бързото отстраняване на неприятни симптоми.

Внимание! Много от пациентите се съмнява в ефекта на продуктите на тази марка, тъй като при използването му не се наблюдава характерната за пасти пенистости. Но този ефект се дължи на състава на продукта, където се намира минимално количество сапунени компоненти.

Десето място: Липсата на избелване от Свободна

Различава деликатни грижи, което ви позволява да използвате паста от Фаберлик на хората дори с чувствителни зъби и нежни венците. В състава на тази кислородна паста влиза Novaftem-O2. Това кислородно съединение, което е в състояние незабавно да проникне в порестата структура на емайла, бутане на окрашивающие вещества на повърхността.

READ  Паста за зъби президент

Едновременно с това мента, ментол и редица други ензими активно се грижат за венците и зъбите, което позволява да се избегнат проблеми с възпаление, кървене и зъбния кариес. Подходящ за ежедневна грижа, така полирующие вещества не оказват агресивно въздействие върху устната кухина, премахва при този симптоми гиперестезии.

Разходите за зъби с избелващ ефект

Продукт Изображение Цена в РУСИЯ в рубли Цената на РБ в рубли Цена в Украйна в евро

Lacalut White

250 8 102
President White Plus

300 10 123
Rembrandt

500 16 205
Lacalut white and repair

200 7 82
President White

300 10 123
Сплат

100 3,2 41
СКАЛИ Сензационно избелване

300 10 123
Липсата на избелване от Свободна

150 5 62
Silca Arctic White

150 5 62
Rembrandt plus

500 16 205

Какво трябва да знаете при използване на избелващи пасти?

Всички избелващи продукти за предпочитане да се прилага само след преминаване на процедура за професионално облекчаване на плака и камък от лекар. Ако по зъбите, особено на кръстовища помежду си и придесневой зона, има табелка, той просто не ще действа пастам в подходяща степен.

Също така не си струва веднага да се обърнат към пастам на базата на водороден прекис. Да се справят с малък разцвет могат абразивни, избелващи продукти, описани по-горе. След това определи и подобряване на крайния резултат при получаването на всяка кислородна паста.

Бензоил пероксид никакъв начин не влияе на пломби и корони, метални и керамични тип. Ако те са монтирани на предния ред, цветът им да остане същото, което може да създаде неравни избелване. Те ще се открояват на общия фон, създавайки козметичен дефект.

Внимание! Ако е взето за избелване на продукти с високо съдържание на водороден прекис е необходимо след завършване на курс за използването им, 4-8 седмици се обърнете за помощ към кальцийсодержащим. Такива паста ще засилят истонченную емайл и да го предпази от ерозия.

Преди да използвате определена паста е по-добре да се оцени състоянието на неговите зъби, за да може при необходимост да се избере продукт с обогащенным минерали и витамини състав. Това не само ще выбелить зъбния емайл, но също така да ги предпази от образуване на камъни, кариозного поражение, възпаления на венците и тяхното кървене. Особено внимателно трябва да се подхожда към избор на паста за зъби пациенти, които имат голям брой на пломбите и зъбите се характеризират с висока чувствителност.

Видео — Избелваща паста за зъби

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.42MB/0.00143 sec