Система за избелване на зъби Opalescence: варианти на решения, препоръки

Ultradent Products, Inc. — световно известна компания, лидер на която е Дан Фишър. В денталната индустрия намират приложение около петстотин лекарства, произвеждани от тази компания. Ultradent Products реализира чрез посредници за продуктите си не по-малко от 100 различни страни.

Основната задача на този производител е в безопасност с естествена структура на зъбите. Фишер заострил вниманието върху необходимостта от прилагането на такива техники за лечение, както и за запечатване пломбируемых канали, както и задължително за избелване на зъбите, преди да започнете работа с винирами и установяване на корони.

Фирма Ultradent най-първата в световната стоматология е разработила специален гелеобразный състав, както и система за избелване на зъби Opalescence.

Избелване на нежна и ефективно

Opalescence предоставя ефективен и бережный метод на избелване потемневших на зъбите. Медицински ефекти се поддава на зъбния емайл, поменявшая цвят се дължи на различни външни и вътрешни фактори.

Паста за емайл с течение на времето потъмнява всеки човек, степента на потъмняване зависи от пребиваването, система за храна и чувствителност на притежателя на зъбите различни вредни навици.

Въпреки факта, че избелването не е задължителна медицинска процедура, според дентална козметика, неговите необходимо да се вземат при влошаване на цвета на зъбния емайл.

Както на домашни, така и професионално избелване на системи за избелване Opalescence подходящ за:

 • унищожаване на придобити и вродени оцветяване на зъбния емайл (флуороза или петна, формирана от прекомерната употреба на кафе и на тютюнопушенето);
 • изсветляване на запломбированных на зъбите;
 • подготовката за саниране на устната кухина.

Въпреки това, тази процедура не може да се направи в период на бременност, при висока чувствителност, възпаление на венците, като камъни, дълбоки наранявания на зъбите, алергични реакции на съставните елементи.

Opalescence ще помогне да се подобри състоянието на устната кухина в някоя от горните ситуации. Провеждане на тази процедура, освен естетически ефект, също така отговаря на укрепляющую функция. Емайл значително осветляется, както и полезни минерални вещества, попаднали вътре в нея.

Асортимент от продукти

Компанията Ultradent предлага продукти за избелване Opalescence тези линии:

 • Увеличете PF;
 • Endo;
 • Oh! PF;
 • PF Patient Kit;
 • Treswhite Supreme;
 • Treswhite Orth;
 • OpalDam;
 • Whitening.

Системата Boost PF

С помощта на системата Opalescence Boost избелване се извършва само в клиника. Основен елемент на този комплекс е 40% разтвор на водороден прекис. В състава се съдържат флуорид и калиев нитрат, които допринасят за намаляване на чувствителността към болката, и които извършват превантивна роля.

Комплект за провеждане на избелване се състои от специални дюзи, с помощта на които е много лесно да се прилага гелеобразную маса, и кофердам OpalDam.

READ  Прилагането на композитни материали Филтек за пломбирования и реставрация на зъбите

Тази система е много лесна за използване, гел бързо и лесно се нанася, а след това премахване.

Съдържание на пакета:

 • 2 спринцовка 1,2 мл Boost&Активатор;
 • 1 спринцовка 1,2 мл OpalDam;
 • 1 блок за прикусывания;
 • 1 специална скала за определяне на нюанси;
 • 5 дюзи без кисточек Micro 20 за OpalDam;
 • 5 дюзи с пискюли Micro 20 FX за избелващ гел BOOST PF.

Непосредствено преди употреба, за да се смесва съдържанието на двете шприцов, в един от които се намира на 40% водороден прекис, а в друг специален химическо вещество. В резултат на смесване се получава активен гел, който може да се съхранява в спринцовка до 10 дни.

Този метод на активиране на гела има редица предимства, като например, липсата на излагане на топлина, достъпна цена, кратковременность провеждане и дълготраен ефект.

Эндодонтическая система за избелване на Endo

Opalescence Endo — това е професионално избелване, направено в медицинското заведение, с прилагането на 35% разтвор на водороден прекис, който предвижда, включително и внутриканальное осветление.

Удобство за прилагане на тази система е да се използва една спринцовка за смесване на компоненти и предоставянето им в устната кухина с помощта на специален апликатор. Готов гел може да се дълго време да се съхранява в хладилник.

Процедура внутриканального избелване, трябва да се повтори с експозиция на 3-5 дни до постигане на желания резултат, при това следва да се има предвид, че цвета с течение на времето може да потъмнее, така че трябва да се спре използването на средства само при получаването на по-агресивен тон.

В продажба се предлагат пакети, укомплектованные само гел (2 спринцовки, съдържащи 1.2 мл) или гел и специални аппликаторами за най-доброто местоположението на гел върху обработените зони (20 petia-аппликаторов).

Система Oh! PF за домашно приложение

Система за избелване със специален гел, на базата на пероксиде пероксид, който е с различно процентно съдържание, съдържащо се в специални мембрани. С помощта на системата Opalescence Oh! PF може би от домашно избелване на зъбите с помощта на cvr.

Освен флорида натрий и калиев нитрат, служители за намаляване на гиперестезии и предотвратяване на появата на кариес, в гела достатъчно високо съдържание на вода (20%), което не позволява да се предотврати дегидратацию на зъбите, както и техните вторични потъмняване.

Време за нанасяне на гела (от 30 минути до 10 часа) зависи от процентното съдържание на активни вещества в гела, текущия цвят на зъбите, желания цвят, лични свойства на клиента.

Съдържание на пакета:

 • 16 капсули с гел 0,6 мл,
 • 1 специална оттеночная скала Vita,
 • 1 тубичка със специална паста, с тегло 29 г.
 • 1 калъф за съхранение cvr.
READ  Че е по-добре фасети или люминиры: препоръки и мнения на специалисти

Опалесценс PF Patient Kit

Специална система за избелване, който се използва от клиенти на дома за потемневшей емайл до началото на възстановяване с помощта на многокомпанентных материали или установяване на зъбни протези.

Тази система е много ефикасно се прилага за премахване на промяна в цвета на зъбите, възникнало в резултат на различни външни и вътрешни влияния.

Доказано е достатъчно висока ефективност на активния гел при борбата с тетрациклиновой пигментация и флюорозным картина.

Прилагането на системата Opalescence PF Patient Kit ви позволява много бързо да постигне желания резултат и да го запишете на дълги месеци или години.

Наличието на различни концентрации на активния гел (10%, 15% и 20%) дава възможност индивидуално да вземем курс на провеждане на избелващи процедури за всеки потребител лично.

Съдържание на пакета:

 • 8 шприцов с Opalescence PF 1,2 мл;
 • 1 тубичка със специална паста, с тегло 29 г;
 • 1 контейнер за персонални cvr;
 • 1 пътен калъф за съхранение.

Treswhite Supreme

Избелване на зъбите с помощта на система Opalescence Treswhite Supreme е възможно, без посещения на клиники в домашни условия, напълно оборудвана с глоба, приготвени за поставяне в устата, каппой.

За най-добри резултати използвайте капы с активен гел е необходимо в продължение на 0,5-1 час на ден, в продължение на 5-10 дни. Да се види, определени за провеждане на избелване включва в десет капачка за всяка челюст.

С помощта на тази система, можете лесно да облекчи всички зъби, дори за 8-10 тонове и премахване на тъмните петна. Прилагането на такава система, не е нужно предварително да поръчат специална мундщука, защото те са включени в комплект и вече са пълни с добре количество гел.

Принципът на действие на системата Treswhite Supreme е освободен от активното вещество атомарного кислород, благоприятстващи унищожаването на протеинови връзки закрашенных парцели зъби и последващо изчезване на пигментация.

Основните предимства на тази система си струва да се счита, както следва:

 • приготвени за консумация, пълни с гел капы;
 • прилагане на 10%-ия разтвор на водороден прекис за постигане на много скоро и ефективни реакции;
 • съдържанието на флуор и калиев нитрат дава възможност да се намали чувствителността и да се предотврати появата на кариес;
 • наличието на три различни аромати (праскова, динен и мента);
 • подобрена форма на капы, която се прилага при избелване.

Treswhite Ортопедия

Специално разработена система за избелване на хора, които имат ортодонтски дизайн, приложим в домашни условия.

Тя представлява комплект специални cap (универсални), пълни с избелващ гел, на базата на 10% разтвор на водороден прекис. Гел, който се използва в този случай, има вкус на мента.

READ  Възможно ли е лечение на зъбите по време на бременност

Капы с гел трябва да се използва от половин час до час на ден, в продължение на 5-10 дни.

Защитна бариера OpalDam

Това пасивно адгезивный бариера за изолация, въз основа на полиметилметакрилате. Тази бариера се прилага за раздробяване на тъкан, в непосредствена близост до осветляемому зубу. При изсветляване на един зъб, OpalDam може да защити на съседните зъби.

Принцип на работа на системата се основава на отразяването на светлина, което позволява намаляване на топлинна енергия и за намаляване на чувствителността на тъканите.

Производител пуска комплекти с 1 или 4 шприцами с терапевтични състав обем 1,2 мл.

Opalescence Whitening

Това е специална избелваща паста за зъби, която е подходяща за клиенти, които желаят трайно да се запази перфектен цвят белина на зъбите. Тя е с мек, приятен вкус.

Индивидуални характеристики на тази паста я прави една от най-популярните и търсени сред подобни.

Неговите съставки активно се натрупват флуорид в плаката, покритието. Тази устната кухина се характеризират с много малка абразивность в процеса на прилагане, а тя служи като защитна бариера, препятствующим повторното боядисване на зъбите.

Има два вида тръби избелваща паста Опалесценс по 133 и 29 грама.

Обобщавайки

В днешно избелване на Опалесценс гарантира най-добрия резултат като в кабинета на клиниката, така и в домашни условия.

Постоянен устойчив резултат на проведени процедури, богат избор на концентрация и различни вкусове гел, удобна маркировка и интересен дизайн — това е, което привлича световни специалисти в областта на стоматологията и техните клиенти при избелване на системи за избелване Opalescence, че и потвърждават многобройните отзиви, мнения на някои от тях, на различни езици, можете да научите сега от видео клипове:

Сред предимствата на този начин на избелване може да се открояват следните:

 • абсолютно удобство на провеждане на процедурите, без прилагане на термична обработка;
 • липсата на механично въздействие върху зъбния емайл;
 • дълъг срок на запазване на постигнатия резултат при правилната грижа за зъбите;
 • значително по 8-10 тонове промяна на цвета на зъбите;
 • удобство за прилагане на вязкого, а не удължаване до гел;
 • голямо съдържание на вода в отбеливающем гела предотвратява изсушаване на зъбния емайл;
 • постигането на добър резултат след първото му прилагане.

Всички вышеперечисленной достойнство системи за избелване Opalescence ги правят най-популярни и търсени в световен мащаб.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00082 sec