Система за избелване на зъбите Global White — магическа бели зъби, достъпни за всеки

Бели зъби и безупречна усмивка вече не са недостижима цел. Към днешна дата избелите зъбите си в домашни условия, използването на правилните инструменти, за да си позволи почти всеки.

Интегриран подход към процеса и избор на качествени инструменти — това са основните задачи, изпълнение на които ще получите, бяла зъбния емайл.

Цялостно избелване на зъби с Global Файт

Global Wtite представлява ефективна система за предоставяне на белотата на зъбите, предназначена за прилагане в домашни условия.

Специалистите и потребителите отбелязват, че според резултатите, тя с нищо не отстъпва на клинично отбеливанию. Въпреки това, по агресивност въздействие на система от много по-мек и бережней за зъбния емайл от аналогична процедура в стоматологичния кабинет.

Global White — това е интегрирана система за избелване на зъбите, която включва различни продукти, обединени от обща цел — внимателно и ефективно премахване на зъбната плака. Освен това се извършват и други полезни функции:

 • в резултат на редовен курс за използване на система унищожава зъбни камъни;
 • благодарение на специалните компоненти намалява чувствителността на зъбите и създава пречка за развитие на кариес;
 • след употреба изчезва лош дъх;
 • при използване на дадено лице получава бърз и очевиден резултат — вече през седмицата се виждат радикална промяна (зъбите по-лек от минимум 2 тона), а след първата процедура се забелязва лесно избелване на емайла;
 • здрава микрофлора на устната кухина, както и обогатяването на тъканите с кислород и продукция на свободни радикали е възможно поради отделяне атомарного на кислород по време на прилагането на комплекса.

Комплекс на избелващи средства

Система на Global Вайт се състои от основни и помощни средства за грижа. На официалния сайт на производителя са представени следните позиции.

Микрощетка

Това е специално разработена четка със средна твърдост. В эргономический дизайн включва всичко до най-малкия детайл.

Четка е форма, с акцент за палеца, идва с индивидуален футляром. Четината тънка, точно се почиства, което дава възможност еднакво добре почистване на трудно достъпните места.

Паста за зъби

Неговите активни съставки ефективно почистване на зъбите от плака. Резултатът е видим още след първото прилагане, както и за преминаване на целия курс на емайл придобива естествен бял цвят.

В състава на паста включва:

 • натурален екстракт от лимон, който избелва и лекува венците;
 • пирофосфат на калий, който е в състояние постепенно да се отървете от зъбен камък;
 • ксилитол, предотвратява разпространението на бактерии и предотвратяване развитието на кариес;
 • 4 абразива, които представляват микрочастици с различни диаметри, полирующие зъбния емайл.
READ  Лечение на флюс — не е лесно, но е възможно

Първата точка от списъка е описан за обикновена избелваща паста. Има още няколко вида, в който вместо екстракт от лимон се съдържат и други компоненти. В витаминизированной зъби съдържат витамини А, С, е и екстракти от водорасли. В билков — екстракт от лайка, коприва, боровинка, жълт кантарион и витамини К, А, С, е, В5.

Малко количество пюре трябва да се изтръгне на четката за зъби и почистване на емайла на зъбите в продължение на две минути. Процедурата се провежда 2 пъти на ден.

Състав на пасти за зъби, от Global White е представена: билков, витаминизированной, обикновена избелваща и паста за чувствителни зъби. Количеството можете да изберете в два варианта: 30 и 100 мл.

Избелващ омекотители

Добре почиства зъбите в трудно достъпни места и се грижи за емайл, в продължение на целия ден. Неговите активни съставки, по-специално активен кислород, избелва не само най-горния слой на емайла, но и по-дълбоките слоеве на повърхността на зъбите.

Като активни вещества действат:

 • активен кислород, спомага за разделяне на мека плака, освен това, той ефективно премахва тъмен пигмент и насища на устната кухина с кислород.
 • магнезиев сулфат има за цел реминерализировать повърхността на зъбите;
 • натриев флуорид от зъбен камък.

Всеки ден след хранене или миене на зъбите, ополаскивайте устата разтвор в продължение на 15 секунди. Процедурата се препоръчва да се правят не по-малко от два пъти на ден.

Състав ополаскивателей е представена обогатено, избелващ, освежаващ (билков), антибактериално, укрепващ начин. Може да изберете грим, без флуор, или с него. Количеството в два модела: 300 и 500 мл.

Пенка за устната кухина

Средство е помощен. От него е удобно да се насладите в моментите, когато няма възможност за почистване на зъбите. Състав представлява гъста пяна, която при кандидатстване не се изисква използване на вода или четка за зъби.

В състава се съдържат:

 • натриев пирофосфат срещу зъбен камък;
 • папаин, расщепляющий протеин плака;
 • екстракт от женско биле и лимон.

За да използвате е нужно няколко пъти да кликнете върху опаковка, за разпределение на състава в устната кухина, изплакнете в продължение на 30 секунди и сплюнуть.

Състав пенных средства има различни вкусове: мента, портокал, плодов лед. Има и стягане, реминерализирующая, освежаваща пенка. Обем: 50 мл.

Лечебно-профилактичен гел

Избелващ гел е основен компонент на системата Global White. Той представлява минерален състав. При нанасяне на гел образува по зъбите на филма, която ги защитава, а активните съставки на гела в това време постепенно се вграждат в структурата на зъбите.

READ  Микроглоссия език е малък и изобщо дори не е удал

В състава на гела съдържа:

 • калиев нитрат, намаляване на чувствителността;
 • комплекс от минерали, която осигурява насищане на емайла полезни компоненти, като например: флуорид, калций, магнезий, калий, фосфати, които също така те възстановяват баланса на минерали;
 • водороден пероксид (3 или 6%), която е в състояние да разграждат тъмен пигмент, благодарение на което емайл придобива бял цвят, много по-бързо.

Гелът се нанася върху повърхността на зъбите, се разпространява по целия емайл. За тези цели може да се покрива с памучна свещ пръчка, тампон или с пръст. Средно време за експозиция — 40 минути. След това изплакнете устата си с вода и в продължение на час, не яжте и не пийте. Препоръчителна честота — след всяко хранене.

Има реминерализирующий и обогатени с гел. Съставът на последното е обогатен с витамин С, Т.е. Обем: 40 мл.

Молив за белите красиви зъби

Молив Global White бързо и леко въздействие върху зъбния емайл, но и избелва само повърхностния слой. Той е незаменим в аварийни ситуации, когато няма време за по-дълъг откъс от гела. Според резултатите от лабораторните тестове, за една седмица използването на молив избелва емайла на 2-3 тона.

В състава му влизат:

 • водороден пероксид, който е в състояние при контакт с патина да отделя активен кислород, който предвижда разделяне на багрилни пигменти не само на повърхността, но и в най-дълбоките слоеве на емайла;
 • калиев нитрат, намаляване на чувствителността;
 • ксилитол, блокиране на размножаването кариесных бактерии.

За да използвате е нужно да се простират устата си в широка усмивка, нанесете гел на зъбите и межзубное пространство, оставете за 5-7 минути и изплакнете зъбите. Честота на приложение — два пъти на ден, в продължение на две седмици.

Състав има различни вкусове: малина, ябълка, плодов микс, класически. Обем — 5 мл.

Стъпка по стъпка за красива усмивка

Да, резултатът е очевиден, не е достатъчно само да си миете зъбите избелваща паста. Прилагането на Global White предполага преминаването на три етапа:

 1. Реминерализация. Това е подготвителен етап, при който на емайла се приготвя за работа избелващ средства. На този етап се случва активна минерализация на състава на зъба. Под влияние на химични съединения сгъсти плътност на повредената емайла и минерални компоненти проникват в горния слой на зъбите. Асистенти на този етап — пенка и паста за зъби.
 2. Всъщност избелване. Този етап се характеризира с директно премахването боядисана плака с зъбния емайл. В края на курса на емайла става по-леки в продължение на 3-5 тонове.
 3. Поддържане на резултата. Че след известно време, влиянието на външни фактори не е намалена резултатите от процедурата до минимум, се нуждаят от поддържаща терапия. За това, в системата са предвидени: паста, омекотители, пяна и специална четка.
READ  Може ли да се направи рентгенова снимка на зъб по време на бременност

Гледна точка

Global White е наистина подходящ за домашно избелване на зъбите, система колкото ефективна, толкова и лесен за използване, което потвърждават много отзиви.

Преди Две седмици си купи избелващ молив. Използвам ги само за една седмица, но резултатът вече е добре. Сега мисля за закупуване на други продукти за закрепване на резултата.

Юлия, 34 г.

Моето запознаване с Файт Глобал започна с покупката на паста за зъби. Хареса. По-късно е изкупена от омекотители и молив. Зъбите са станали много по-бели, изглеждат здрави, и това прави впечатление не само аз.

Жана, на 25 години

Предимства и недостатъци

Във всяка процедура, както и при всеки продукт, можете да намерите достойнства и недостатъци. Предимства на комплекса Глобал Вайт са:

 • ниската стойност (в сравнение с клиничното);
 • меко щадящее въздействие;
 • траен резултат (в сравнение с други средства за домашна употреба);
 • системата е лесна за използване;
 • има средства за поддържане на резултата, които могат да се възползват от дома;
 • лекарството може да се справя не само с едно докосване, но и с естествен тъмен цвят на зъбите.

Недостатъци в системата за минимални, но за тях също трябва да знаете:

 • не е толкова дълготраен резултат, като при клинични процедури;
 • при контакт на гел върху лигавици, може би тяхната вреда.

Система на Global White предназначена не само за да придадат белота на зъбите, но и за поддържане на тяхното здраве. Владетел е представен с различни средства за всеки вкус и портфейл.

Продукти могат да бъдат закупени отделно или да си купя един комплект, в който са включени всички средства за грижа. Малко сили, търпение, систематичность — и «холивудска усмивка» ви е гарантирана.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00096 sec