Ултразвукови и електрически четки за зъби Philips Sonicare — подробен преглед

Едва ли има поне един човек, който да не е чувал за компанията Филипс. На потребителите тя е позната още от края на 19-ти век, когато първите продукти на фирмата е излязъл в светлината.

На ранке електронни стоки производител отдавна заема водеща позиция на пазара и с всяка изминала година продължава да печели сърцата на своите фенове.

Сред продуктите на компанията отделно място се нарежда издаването на специализирани продукти за грижа за тялото. Производителят не изпревари вашето внимание и стоматологично оборудване. Четки за зъби Philips sonicare отдавна са популярни сред купувачите.

Четки за зъби, за тях не са чужди…

Компанията Филипс се занимава с пускането на хай-тек устройства, сред които и четки за зъби. Широка и разнообразна гама от модели. Има и електрически и ултразвукови устройства, които станаха особено популярни и търсени в последно време.

Ежедневните процедури по прочистване на устната кухина с помощта на такива продукти преминават много по-бързо, а резултатът е в пъти по-ефективно.

На съвременния пазар представени на редица модели на зъбни четки от ирландски производител, всяка от които помагат за поддържане на устната кухина и зъбите в добро състояние.

Всеки един модел се състои от следните части:

 • работна повърхност – чистящая корона;
 • блок за управление;
 • отделение за батерии.

Всички модели устройства за хигиена са в състояние да правят голям брой въртене движения за една минута. За сметка на това зъбите получават качествено пречистване, спасение от зъбен камък и бактериални отлагания.

В асортимента на компанията с изключение на самите зъби са налице и множество аксесоари към тях. На купувачите се предлага богат асортимент от различни дюзи, които могат да се ползват при патологични процеси в устната кухина, без да предизвиква възпаления и повреди.

Само чрез закупуване на един комплект ще могат да ги използват всички членове на семейството, просто чрез промяна на типа. По този начин, може да спести финанси и място в банята.

Philips Sonicare — единствените с подобни увреждания

Линия Sonicare от своите предшественици различен дизайн, по-богат набор от функции и цена. В модели се използва специална звукова наставка. Това изобретение вече не отговарят на нито един друг производител, тъй като то беше патентовано от разработчиците на компанията Филипс.

С помощта на тази приставка зъби се подлагат на процедурата за почистване и избелване на едновременно. А с помощта на най-новите модели все още се лекуват заболявания на венците, като например възпаление на венците.

Sonicare се отличава с технически характеристики, основната от които е повишена производителността. При условие, че една четка за почистване отнема две минути, едно зареждане на батерията вече е достатъчно за 20 подобни процедури. Това е цифра е два пъти по-ранни възможности за предишните поколения устройства.

Освен това е увеличен и броят на въртене движения за постигане на по-качествено почистване. Всеки един модел на компанията Филипс изисква подробно да се запознаете с нея.

READ  Анальгин при зъбобол — ефективност и начини на прием

Всяка четка за зъби Philips ще помогне за постигането на следните резултати:

 • ефективно почистване на зъбната повърхност;
 • почистване на межзубного пространство;
 • отстраняване на зъбната плака;
 • омекотяване на зъбен камък с последващо го отслоением;
 • получаване на избелващ ефект;
 • почистване на имплантите.

Сред предоставени асортимент всеки купувач, може да вземете продукта си на вкус, като се има предвид финансовите възможности и вкусовите предпочитания.

Ултразвукови модел

Модели с ултразвуков уред са най-новата разработка на компанията. От електрически четки те почти не се различават на външен вид, но преобладават по функционални характеристики. Техният принцип на действие е излъчена на ултразвукова вълна.

Ултразвук е безопасно и да не възприема човека в слух. При това в процеса на почистване на вълната благоприятен ефект върху зъбния повърхност. Отива ефективно почистване на зъбите от бактериални отлагания, а успоредно с това на повърхността на емайла се подлага добави отбеливанию.

Така че, ултразвук модели на Филипс са представени, както следва гама.

HX 6711 — истината е в простотата

Ултразвукова четка за зъби Philips HX6711 осигурява зъби почистване и избелване. В сравнение с други модели това устройство е евтин. За производство се използва висококачествен материал.

За една минута се извършва около 3100 въртящи движения. Батерията се зарежда напълно за 16 часа и това е достатъчно за следващите 10 дни. Предвидени два режима на почистване.

Healthy White (HX 6731)

Тази четка за зъби ще се окаже особено полезна на тези пациенти, които наскоро се проведе процедура за избелване на зъбите. С помощта на това устройство може ефективно да поддържа резултатът, получен в резултат на избелваща процедура.

Работна повърхност с почистването глава е изпълнена под формата на дъга. Благодарение на такава изогнутости зъби качествено се почистват едновременно от двете страни. Предвиден е режим на щадящо прочистване, с помощта на които може да се поддържа грижи за брекетами и други ортодонтическими проекти.

Flexcare Platinum (HX 9182/10)

Звукова четка за зъби включва няколко режима на работа, сред които има и избелване на струпването на венците. Има уникална функция на привикване към новата зъби.

Стилен дизайн с дисплей, който показва таймер за продължителността на почистване. Четката се поставя върху специална стойка, която едновременно служи в ролята на зарядно устройство.

За най-малките

Не е забравил производител и за вашите малки потребителите. Специално за младия поколение е разработена уникална ултразвукова четка за зъби Philips Sonicare for Kids. Иновативен продукт помага на най-малките деца се научи да следи за чистота на устната кухина.

Заедно с четка е разработено специално приложение, което може да се синхронизира с вашето мобилно устройство. Благодарение на това по-рано скучен процес ще се превърне в истинска вълнуваща игра. Приложението трябва да се установи още преди първата употреба на устройството.

READ  Миогимнастика в ортодонтия - най-добрите комплекси упражнения

Детето ще премине постепенно да се научим как правилно да се мият зъбите, колко трябва да продължи процедурата, получаване на нови знания за хигиената и здравето на зъбите. Освен това, всеки ден му ще бъдат раздадени на някои задачи, които трябва да изпълните, за какво дете ще получи награда.

Ярък дизайн непременно ще се хареса не само на децата, но и възрастни поколение. С такава четка плака се отстранява два пъти по-бързо и по-добре. Има режим на интензивно почистване. Работна повърхност, с мека четина, която нежно почистване на зъбите на детето и не вреди на венците.

В комплекта са включени осем ярки стикери, които да залепите върху дръжката на ножа. На тях са изобразени любимата си на герои от анимационни филми. Ще се радвате на децата и музикален съпровод. По време на прочистване ще играят познати детски мелодии.

Електрически модели

Почистване на зъбите с помощта на електрически четки ще донесе много положителни емоции на притежателя си. Предвиден е временна таймер за две минути, през които трябва да се проведе хигиена на устната кухина. Атрактивен дизайн и удобно съхранение придават устройства още повече преимущества.

HX 6982/10 — най-лесният, но качествен вариант

Хромирана лента придава на модела още по-стил. По стените са разположени атрактивни сини вложки. Електрическа четка за зъби Philips този модел притежава стилен дизайн, хромирана панел, привлекателни, сини акценти.

Като материал за производство е избран от екологично чиста пластмаса с високо качество. Космите четина, изпълнени от нейлонового влакна. За една минута устройство прави 3100 договаряне на движение. Предвидено 3 прочистването на режима. Работната повърхност е увеличена, което прави качеството на почистване на още по-ефективно.

HX6942/04 — уникални функции

Този модел притежава един паралел с предходния устройство. Вярно е, че в този случай чистящая корона стана по-широк и сега е в състояние

за да достигне до повече зъби едновременно. От това качество на почистване на роза.

Има няколко работни режима, един от които се основава на броя массировании на венците.

Това е уникална функция, помага при тези възпалителни процеси като възпаление на венците.

HX 6711/02 — и почиства и избелва

Този модел е уникален. С нея потребителите получават не само качествено почистване на зъбната повърхност. Успоредно с това при всяко почистване в процеса на избелване на повърхността на емайла.

В резултат на зъбите могат да станат по-леки, като най-малко два тона. Особено тази функция ще усетят върху себе си тежките пушачи. За една минута четка извършва до 3100 въртене движения. Лесно се премахва бактериалната плака. Едно зареждане на батерията е достатъчно за 10 дни на работния режим. В комплекта има допълнителни съвети.

READ  Паста за зъби Pomorin — лечебен състав с лечебно и профилактично въздействие

Sonicare DiamondClean — стил, качество, многофункционалност

Това е може би най-стилен и оригинален модел. Пакета включва приемна на батерията, таксата за който е в състояние да задържа в продължение на три седмици.

Редовната употреба на този модел води до укрепване на венците и зъбния емайл. На зъби може да инсталирате двухминутный таймер.

Особено оригинално е изпълнена поставка. Тя представлява форма на чаши, който изпълнява две функции – стойка и зарядно устройство. Производителят е добавил в този модел на цели пет режима:

 • почистване;
 • избелване;
 • бережный грижи;
 • полиране на емайла;
 • деликатен масаж.

Избор на именно това устройство ще доведе до значително подобряване на състоянието на устната кухина.

Други популярни модели

Асортимент от продукти на компанията Филипс е доста голям. Освен представените по-горе модели, има и други, които се радват на същата популярност и заслужават уважение от страна на потребителите.

 • 2 SERIES;
 • CLEANCARE+;
 • 3 SERIES;
 • POWERUP
 • EASYCLEAN.

Всички модели на ефективно расправляются с бактериален филм, който носи по-голяма опасност за здравето на зъбите като цяло. Работата на всички устройства се осъществява чрез батерия.

Те са малко по-ниско функционални характеристики. На всяко устройство е предвиден само един режим на работа, осигуряващ стандартна четка. Между себе си модели могат да се различават по честотата на въртене движения и продължителност на зареждане. Външния вид на всяка от тях е съвършен.

Потребителското мнение

Четки за зъби, както и други продукти на компанията Филипс се радват на популярност и уважение, че се потвърждават от многобройните отзиви, открити от нас в мрежата.

Вече в продължение на три години аз редовно използвам четки фирма Philips. Много е удобно, че трябва просто периодично се купуват нови дюзи. Със своята задача, машина се справя отлично. Дори и зъболекар се чуди отличното състояние на моите зъби. Когато разказах, да чисти зъбите, в отговор се чува похвала.

Моника, 29

След като се появи в светлината на тези страхотни устройства, електрически четки за зъби, аз веднага забравих обикновен и нормален начин на пречистване. Използвам ги от много години, опитах много различни марки. Но ето, че се отнася Филипс, тук ме устроило съотношение между цена и качество. Почиства зъбите си чудесно, а в сравнение с техните аналози струва по-евтино.

Ник 33

Ирландската компания обръща голямо внимание на своите продукти, нейното усъвършенстване. Производител се опитва да се насладите на стоки е удобно.

Като изберете за себе си зъби, първо трябва да се започне не от безкрайни възможности, а от тези характеристики, които са наистина важни.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00092 sec