Зъбните импланти Inno: инсталиране, характеристики и правилната грижа

Зъбните зъбните импланти – това е най-популярният метод за възстановяване на загубени зъби. Инсталирането на този проект се случва в модерните стоматологични клиники, както и да упражняват въвеждането на имплантите трябва професионален лекар. Определяне на импланта се извършва в костта на челюстта като изкуствен корен на зъб, а след това в него се определя коронката на зъба. Сред голямото разнообразие на имплантите днес стоматолозите в много клиники предлагат на своите клиенти зъбните импланти Inno, които се характеризират със своето високо качество и достъпна цена.

Характеристики

При разработването на импланта са използвали чист титан. Благодарение на това, след въвеждането на дизайн пациентът не изпитва дискомфорт, а най-важното е, алвеолата не кора се разкъсва. Повърхността дизайн е порьозност, което позволява на клетките на костите качествено с нея срастаться.

На-често срещаните параметри на имплантите inno може да се дължи на:

 1. Продуктът позволява пълноценно да заменят естествения зъб. На алвеолата се фиксира корона, която не се изострят съседните зъби.
 2. Зъбните импланти inno ще стане чудесна опора за фиксирана подвижни протези, както и проекти всяка промяна. При тази обработка на съседните зъби не се изисква.
 3. С помощта на имплантите инно може да изпълнява протезиране дори на съвсем беззубой челюстта с използване на по-удобно трайно прикрепените конструкция.
 4. Протеза сменяеми тип с опора на зъбните импланти ще продължи по-дълго време и ще позволи да се получи надеждна фиксация по аналогия с традиционните подвижни протези.
 5. Благодарение на въвеждането на импланта в костта успява да забави атрофирование кост в зоната на липсващия зъб. Причината е, че костта, която вече е загубила своето функциониране, бързо умира, както закрепените зъбните импланти инно позволяват отново нагрузить си.
 6. С помощта на зъбните импланти инно, може да го прилага пряко веднага след отстраняването на сърбеж, а също така незабавно производство на него коронку.
 7. Постига се прекрасен козметичен ефект, защото конструкция инно на външен вид не се различава от естествените зъби.
READ  Кога, колко пъти на ден и как правилно да си мият зъбите?

Зъбните импланти inno: процедура за прилагане на

Ако се имплантами инно, след това в процеса на тяхното въвеждане се състои от следните етапи:

 1. Първото нещо, което трябва да инсталирате изкуствено създаден корен. За тази цел се прилага хирургична техника.
 2. Вторият етап включва определяне на импланта с абатментом.
 3. Сега е моментът да привинтить коронку изкуствен зъб на абатменту.

Преди провеждане на имплантиране лекар е длъжен да извърши всички изискващи се изследвания. Благодарение на това, което може да се определи възможността за прилагане на импланта, както и разбиране на необходимостта от използване на синус-лифтинг на лицето. този хирургически метод, който включва хирургично натрупване и регенерацията на костната тъкан. Благодарение на д-лифтингу успява да създаде в устата на оптимални условия за въвеждането на проекти, тъй като се създава здрава опора.

След случи инсталиране на винтового елемент в челюстната кост. Когато мине необходимото време, а след това лекар вворачивает в него устройство за формиране на венците. Той позволява да се постигне еднакво натоварване на костта на челюстта и бърза регенерация на тъканите. След приключване на алвеолата се свързват с абатментом, на която е закрепена коронката на зъба.

Грижа за имплантами Inno

След като ви задали зъбните импланти инно, трябва да се придържате към следния план за грижа:

 • след операцията не трябва да се консумират прекалено гореща храна, напитки;
 • изпълнява читку на зъбите с помощта на мека четка, а след почистване изплакнете устната кухина антисептичен разтвор;
 • почистване на изкуствен зъб трябва да е абсолютно същия като на истински;
 • при изпълнение на всички препоръки на лекаря инсталирана конструкция ще продължи не по-малко от 30 години.
READ  Видове и характеристики оттискных материали в ортопедичната стоматология

MAXCACHE: 0.39MB/0.00086 sec