Зъбните импланти Osstem — достъпно решение елитен клас

Красиви и равни зъби — това е важно качество на външния вид на всеки човек. Ако при усмивка се виждат на празнота или засегнати от кариес зъби, а след това веднага възниква чувство на отвращение и ужас. Затова е важно постоянно да следят здравето на устната кухина.

Обаче е това, че зъбите са разбити, унищожени или идват в неизползваеми и те трябва да бъдат отстранени. В такива случаи си заслужава да се замислят за стоматологична имплантология на зъбната редица.

Разбира се, първото нещо, което трябва да направите, е да изберете качествени импланти, които ще могат в пълна степен да компенсира всички функции на истинските зъби. До един от най-търсените и качествени продукти се отнасят корейски зъбните импланти на фирма Osstem.

Импланти Осстем са с високо качество и са търсени сред имплантологов и пациенти на стоматологични клиники.

Стойността на стоматологична имплантология в съвременния свят

Дентальная имплантиране – това е оперативната намеса, по време на който в челюстната област тъкан се добавя специален стоматологичен габър. По-късно този щифт ще се използва като корен на импланта.

След това на повърхността на закрепване се инсталира специална корона и в крайна сметка се оказва здрава конструкция, която замества обикновен зъб.

Имплантиране както и протези обикновено се прилага за възстановяване на зъбната редица. Но за разлика от протезиране

имплантиране позволява напълно възстановяване на зъбната редица, която не трябва да бъде в бъдеще да стреля.

Освен това, по време на носене на протези, често възниква усещане за дискомфорт, тъй като някои елементи може да залитне, да изтръгне венците и дава усещане за дискомфорт. А ето с импланти, това не се случва.

Прилага имплантиране в следните случаи:

 • при липсата на един или повече зъби, в този случай определя зъби, без обточки съседни единици на зъбната редица;
 • пълна липса на зъбната редица.

Фирма Osstem — заслужена популярност и голямо търсене

Основаване на фирма Osstem Импланти се е случило през 1992 г. на територията на Южна Корея. За целия период на своето съществуване специалистите на фирмата са в състояние да постигнат голям успех в процеса на имплантиране на зъби.

Тази фирма произвежда качествени импланти, които бързо вживляются в структурата на костната тъкан на челюстта. Към днешна дата, продукти на тази компания се радват на високо търсене. Те са в областта на денталната почти 50 страни по света.

READ  Киста на зъба: лечение в домашни условия - най-ефективните народни средства

Повече от 20 години компанията ще инвестира голяма част от средствата за производство, усъвършенстване на технологиите и разширяването на асортимента на своите продукти. Провеждане на изследвания и развойна дейност, позволява да се получи уникално качество и достъпна цена.

На фармацевтичния пазар стоматологични изделия в Русия зъбните импланти Осстем също се радват на популярност. Тези продукти притежават уникални характеристики, които позволяват напълно да замени естествен зъб.

Корейски зъбните импланти са станали пълноценен заместител на протезиране. По време на инсталацията и не се нуждаят от обработка на съседните зъби, като при инсталиране на протезата, което често води до увреждане на структурата на зъбите и води до бързото му износване.

Освен това, продуктите, произведени от тази компания след инсталиране бързо се вкорени и почти никога не водят до усложнения.

Ассортиментный редица

Osstem Импланти произвежда изделия три вида. Всяка разновидност притежава някои особености, които трябва да се обърне внимание:

 1. TS System. Това е най-популярната и най-често срещаната система. Този вид изделия е подходящ по-голям брой пациенти, които не са противопоказания за стоматологична имплантология. Към тази система се отнасят импланти следните подвидове — TSII SA, TSIII SA, TSIII SA Ultra-Wide и TSIV SA. Също така към тази серия допълнително са инсталационните адаптери, формирователи за венците, както и винтове-мъничета, които се изискват по време на вживления изкуствен зъб.
 2. MS System. Състав мини-импланти, която е предоставена на няколко вида — временни, с тесен гребен, назъбни подвижни тип.
 3. GBR (Guided Bone Regeneration – костната регенерация). Тази технология позволява напълно възстановяване на костни тъкани. В основата на този вид се прилагат специални мембрани. Тези елементи изпълняват ролята на бариера между тъкан, която пречи на зарастването на костния материал от меки тъкани.

Какви технологии, включени в производството на

Импланти Osstem са разработени въз основа на уникалните свойства на клетките на костите – кметовете и отговори на различни травматични повреди или заболяване.

Благодарение на уникални конструктивни характеристики на продукти, след поставянето на импланти, на пациента бързо ще свикне с него, след около месец и половина след монтирането им те са напълно вживаются в тъкан на челюстта.

Благодарение на наличието на специално CMP покриване на импланта, продукт нормално се възприема от организма, не е алергична реакция, а остеоинтеграция след протезиране се случва с 20% по-бързо, отколкото при наличието на покритие на МПХ.

READ  Симптомите на никнене на млечни зъби при грудничков на: че изчаква за родители

След инсталиране на импланти корейски производител на отхвърляне на практика не се случва, го процент достатъчно ниско.

Показания и противопоказания за инсталиране

Основната индикация за инсталиране на импланти Осстем е възстановяването на зъбната редица с пълна или частична липса на зъби.

Противопоказания за провеждане на стоматологична имплантология са:

 • наличието на системни тежки заболявания – болести на кръвта, нарушения на дейността на централната нервна система, наличието на злокачествени образувания, диабет, болест на инфекциозен характер, скърцане със зъби;
 • различни заболявания на устната кухина – неподходящая костната структура на челюстта, неспазване на правилата за хигиена, остри възпалителни процеси.

Така че, във всеки случай трябва първоначално да се консултирате с вашия лекар. При наличието на горните противопоказания зъболекар ще бъде в състояние да предложи оптимална замяна на имплантиране, например протезиране, което също ще помогне за възстановяване на зъбната редица.

Процесът на инсталация

Определят импланти Осстем по няколко начина:

 • одномоментная имплантиране;
 • за класическия вид;
 • инсталиране на без прилагане на изграждане на костната тъкан.

Характеристики на имплантиране на всеки типа на:

 1. Одномоментное вживление импланта – това е достатъчно бърза инсталация метод, при който отстраняването на зъба се провежда съвместно с инсталацията на дентального протеза. Същността на този метод се състои в инсталирането на област дистанционно корен прът от титанов основа, нататък към него се коронката на временно разрешение. След няколко седмици се определя постоянна коронката.
 2. В случаите, когато загубата на зъб възникна преди няколко седмици и на негово място не е достатъчно костна тъкан, импланти определят с помощта на класическия метод. Този метод на инсталация отнема няколко месеца. След като ще се проведе на натрупване на костна тъкан в алвеолата, определени за нея само след шест месеца. След присаждане импланта в него се определят постоянна коронку.
 3. Инсталиране без натрупване на костна тъкан. Повече от 10 години е разработена специална 4 D имплантология, която позволява на вживлять импланти при малка дебелина на костната тъкан. По време на тази процедура се прилагат специални проекти, които се инсталират веднага след изваждането на зъба. Обличане на тях коронки могат да бъдат вече на третия ден след инсталацията.

Предимства на изделия

Система за имплантиране Osstem има следните положителни характеристики:

 • имат разнообразна размер, и това качество ви позволява да изберете подходящия имплант за всеки пациент;
 • натурална основа, която е максимално приближена към естествени тъкани на зъбите, което осигурява максимална оцеляване на продукта след инсталация;

 • асортимент от достатъчно широк, в него има специални продукти с наклонена форма, които се прилагат в сложни клинични условия;
 • зачервяване на съставните части на имплант осигурява висока защита от замърсяване;
 • бързо приживление – около 6-8 седмици;
 • може да се използва за пълно възстановяване на зъбната редица;
 • благодарение на двойното връзка – абатмента с имплантом, се осигурява максимално прилепване на продукта към челюстта и след инсталацията не се прорези, в които често попадат малки частици храна;
 • различни цветове, които можете да вземете под определен цвят на зъбния емайл всеки пациент.
READ  Адентия: какво е това и как се лекува? Подробности за техники!

Експертите на фирма Osstem дават доживотна гаранция на своите продукти. Изделия са направени от материал с висока якост, който е в състояние да продължи дълъг период от време. Средно срокът на гаранцията е 30-50 години, но тя често може да бъде още повече.

Има мнение

Отзиви на пациенти, които са били инсталирани зъбните импланти Osstem.

Имам със зъбите са проблеми от детството, в резултат на 38 години съм загубила почти 8 на зъбите. Така че задумалась за имплантиране.

Разбира се, процедурата не е евтина, но ми изглежда ми по-скъпо. В крайна сметка, като има натрупани достатъчно средства веднага отидох на лекар, там ми препоръчали импланти Осстем, казаха, че изделия качествени и трайни. Аз дълго време си мислех, но все пак се поколеба и за нищо не съжалявам, сега имам красиви и равни зъби, които с нищо не са по-лоши от настоящите.

Юлия, на 38 години

Аз 5 години назад, постави предните два машина на фирма Osstem. Ми това е в кръгла сума, но то това си заслужава. Цялата процедура премина бързо, зъби са напълно възстановени, и не се появиха усложнения. Аз сега дори и не знам как да имам истински зъби, а какви са изкуствени.

Мария, 43 г.

Качество на достъпна цена

Всички изделия на фирма Osstem имат приемлива стойност, цената на импланта с корона от цирконий средно струва около 67 000 рубли.

Монтаж на изделия без корони струва 23 000 рубли, а дизайнът заедно с металлокерамической корона струва в размер на около 45 000 рубли.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00117 sec