Като излизат хелминти при хората след курс на терапия?

Лечение глистной нашествия лекарства трябва да се извършва строго в съответствие с препоръките на вашия лекар и в съответствие с инструкциите. Трябва правилно да разчита на дозировката на таблетки, се вземат предвид при това, какъв вид паразит живее в червата на човека. След употребата на лекарствено средство, червеите излизат от организма. По какъв начин това се случва, зависи от защитния лекарства и местообитания на обезпаразитяване.

Като излизат глисти човек след лечението?

Хапчета се различават по начина на въздействие върху обезпаразитяване. Някои лекарства предизвикват мускулния парализа червеи, те открепляются от стените на червата, след това, заедно с каловыми масите напускат тялото. При това те остават в непроменено състояние. Някои средства се блокират верига на храненето, възпроизводството глисти, което води до тяхната смърт.

Отидете паразити могат през червата по време на неговото изпразване или с рвотными на масите. Таблетките също могат да се счупят защитна обвивка гельминта, която го предпазва от въздействието на перистальтики и агресивна среда на храносмилателните органи на човека. Глист, частично или напълно се усвоява и излиза парчета или под формата на каша.

Останки от кръгли мъртвите червеи обикновено са забулени в тиня или течни каловыми на масите. Понякога хелминти се появяват единични особями или могат буквално сън в големи количества. Лента хелминти са открити фрагменти и да излезе за няколко пъти.

По време на лечението цистод и метили в стомаха на пациента човек се появява усещане за шевеления, притеснен, болки в червата, гадене, влошаване на общото състояние на здравето. След като дълго паразити, зависи от работата на храносмилателната система, наличието на запек, количество на съдържанието в стомаха и червата. Яденето на мазни храни, намалява въздействието на лекарства, така че по време на провеждане на лечението трябва да се изключи такава храна от диетата.

Червеите умират в рамките на няколко дни и са получени по време на акта на дефекация. Ако функцията на стомаха и червата, нарушена, се препоръчва да физиологичен разтвор слабително и след приемане на глистогонных на таблетки или да се постави почистване клизма. Срок на паразити може да се увеличи при бавна обмяна на веществата.

Ефект на различни лекарства

1. Лечение Декарисом.

READ  Как да се предотврати развитието на гастрит и язва на стомаха? Профилактика

Ефективен при заразяване на човек ascarids и други видове нематоди. Прием Декариса причинява парализа, нарушава обменните процеси в организма обезпаразитяване. За лечение и профилактика на таблетките се приемат еднократно, дозата се изчислява с оглед на телесната маса, възрастта на пациента. След прием на Декариса хелминти умират и излизат през 24 часа по естествен начин през червата и ануса. Паразити обикновено остават в непроменено формата. При запек червеи могат да се появят фрагменти, тъй като на тях се е случило продължителното излагане на перистальтики СЧ.

2. Лечение Пирантелом.

Хапчета Пирантел ефективно лечение на ascariasis, энтеробиоз, некатороз, анкилостомидоз. Първи в организма, медикамент се отразява на нервната система обезпаразитяване, предизвиква траен мускулен спазъм и парализа. Червеите не могат да се задържат по стените на лигавиците и под въздействието на чревната перистальтики се изтикват навън с каловыми на масите. Напускат човек, те са в непроменен вид, обездвиженные. Пирантел вече съдържа слабително действие, така че допълнителен прием не се изисква.

3. Лечение Вермоксом.

Антигельминтный лекарство Вермокс има широк спектър на действие, активен по отношение на pinworms, власоглава. Лекарство нарушава обмяната на веществата и на хранителната верига в тялото на паразити, които причиняват тяхната смърт. Хапчета не се абсорбират червата, а се натрупват в клетките червеи и заедно с тях се извеждат от организма. За лечение на паразитози достатъчно един прием Вермокса. Червеите излизат от човек един ден, цели или на парчета. Възможно отделянето от рвотными масите, в такива случаи хелминти са открити живи.

4. Лечение Немозолом.

Хапчета Немозол имат широк спектър на действие. Лекарството е вредно се отразява на възрастните индивиди и ларвите им, причинява смъртта на червеи, на клетъчно ниво. Лекарството се прилага и при инфицировании един вид червеи, за терапия смесени вредители и филтър паразити. Немозол слабо се абсорбира стените на червата, което намалява токсичните ефекти върху човешкото тяло. При заразяване на ascarids или острицами хапче приемат еднократно по време на хранене, лечение на смесена форма на заболяването трябва да е 3 дни. След употреба на средства за хелминти напуснат храносмилателния тракт през деня, излизат те са с каловыми масите или по време на пристъп на повръщане. Хелминти остават в непроменено формата или се появяват преварено фрагменти.

READ  Отколкото да се лекува газове и подуване? Списък на лекарства

5. Лечение Бильтрицидом.

Противоглистни капки и хапчета Бильтрицид ефективни при трематодозах, шистоматозах, цистодозах, фасциолезах. Лекарство повишава пропускливостта на мембраните на клетките на обезпаразитяване, причинява мускулно свиване, спазъм. Това води червеи на смърт. Курс на лечение на глисти е 1-2 дни. През това време червеи напълно се усвоява и напускат червата под формата на каша заедно с каловыми на масите. При необходимост се извършва курс се повтаря след 2 седмици.

6. Лечение Intoxic.

Ефектът на възрастните паразити, а също и техните ларви. Лекарство активно по отношение на всички видове обезпаразитяване. Също така, това средство спомага за нормализиране на храносмилането, премахва алергични реакции, кожни прояви на глистной нашествия, повишава съдържанието на желязо в кръвта, унищожава гъбички, действа благоприятно при язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника. Изработен е от естествена растителна основа, така че се лекуват, те могат да бъдат възрастни, деца и хора в напреднала възраст. След прием на хапчета хелминти напускат домакин през червата или по време на повръщане не в модифицирана форма.

Винаги ли излизат глисти и след приемане на антигельминтных лекарства?

След прилагане на лекарствени средства видите на публикуваните паразити възможно не всички. Това зависи от това, дали е качват на медикамент, предназначен за дозиране. Хелминти могат частично или напълно перевариваться, измельчатся червата и да бъдат незабележими, когато напускат жилището си.

Глисти могат да пътуват в тъканите на човек и заедно с тока на кръвта падне до различни органи (мозъка, мускулите, кожата). Така че, по време на приема на лекарствения продукт не се случва въздействие на тези червеи, те остават по-далеч паразитират в организма на заразените хора.

READ  Как да се определи, че човек има глисти?

Как да се определи вида на червей:

  • Pinworms имат вид на малки, генитални червеи бял цвят. За снася яйца, те идват от червата, оставя ларви в областта на задния проход, причиняват сърбеж.
  • Кръгъл – това е дълга кръгли червеи жълто-розов цвят.
  • Тения има вид на лента, обикновено е много дълъг, така че излиза клипа.

Глисти при възрастен човек или малки деца обикновено умират и излизат от тялото в продължение на деня. При тежки стадии на вредители, инфицировании веднага няколко вида гельминтозов лечение може да отнеме до 3 дни. При нужда от повторен курс се повтаря след 2 седмици.

MAXCACHE: 0.4MB/0.00097 sec