Импаза: мнения на мъже, указания за употреба, цена

Сексуалната активност е съществен елемент от живота на всеки човек. Съвременните условия определят висок ритъм на живот (стрес на работа, умора, непълноценно хранене), за него е неизбежно следва влошаване на здравето на мъжете. Нараства значението на проблеми, импотентност, което води до влошаване качеството на живот, психологически дискомфорт, конфликти на съпрузите в семейството, дори разводам. За това казва на огромен брой реклами за телевизията, продвигающих различни начини за премахване на този проблем.

Еректилната дисфункция е достатъчно интимен въпрос, свържете се с него на лекар смее не на всеки мъж. Как да решим проблема, ако стесняешься за нея говорим? За това имате нужда от ефективна и най-важното безопасен начин. Прекрасен във всички отношения метод за корекция на сексуалните разстройства е хомеопатичен продукт «Импаза». Нека да видим, какво е действието на медикамент, защо да го вземат без лекарско предписание. Обърнете се към указанията за употреба.

Импаза: състав

В състава е включена смес от антитела към NO-синтетазе ендотел съдове. За разлика от други хапчета за борба с импотентност, «Импаза» стимулира производството от организма на собствен азотен оксид (естествен процес, проявяващ се по време на полов акт). Азотен оксид – биологично активно вещество, релаксиращ гладкомышечные клетки в стената на кръвоносните съдове. Ефектът се проявява в резултат на разширяването на кръвоносните съдове кавернозен тела на пениса, което води до появата (засилване при запазена активност) на ерекция. Без адекватно кровенаполнения съдове на пениса е невъзможна самата ерекция.

Показания за употреба

 • Еректилната дисфункция на различни генезиса;
 • Мъжки климакс, сопровождающийся вегетативни нарушения (умора, намаляване на работоспособността, импотентност).

Импаза: противопоказания

Единственото противопоказание за приема – индивидуална свръхчувствителност към членовете на състава на вещества, например, лактазная недостатъчност (в състава има млечна захар – лактоза). По този начин дори и при наличието на съпътстващи заболявания на сърдечно-съдовата система, не е необходимо да се консултират с лекар преди започване на лечението. За разлика от медикаменти на групата инхибитори на фосфодиестераза 5 тип («Виагра», «Силденафил», «Визарсин») «Импаза» не оказва негативно действие в рамките на сърдечна недостатъчност, исхемична болест на сърцето, аритмии.

READ  До колко години расте пениса?

Сред странични действия и не е индикация за сериозни последици за прием. Тяхната поява може да бъде свързана единствено с развитието на алергични реакции към отделните компоненти. Неблагоприятни явления като гадене, повръщане, диария, болки в корема и са възможни единствено в случай на предозиране. Не трябва да се съчетае лечението с употреба на прекомерни количества алкохол.

Как правилно да прилагат

Лечебно средство, не са взети по време на хранене. За прием На достатъчно 1 хапче. Я необходимо да се държи в устата , докато напълно не ще разреши, не се измива с вода. Удобно при всякакви обстоятелства!

 1. «Импаза» за краткосрочно повишаване на ерекцията се приема преди интимна близост на 2 труда. за няколко часа преди очакваното коитуса;
 2. Редовният прием. За определяне на резултата се препоръчва курсова прием с продължителност 12 седмици. В зависимост от степента на еректилна дисфункция честота на прием може да варира: от 1 хапче през ден до два приема по 1 парче дневно, за предпочитане вечер.

Как да приемате лекарство, зависи от степента на дисфункция. По желание курсове се повтаря 2 – 4 пъти в годината. Импаза за прилагане при жените не е предназначена. Данни за безопасността на употреба на таблетките при жени няма.

Импаза: мнението на мъжете

Коментари на мъжете са различни, в голяма степен положителна. Често мъжете твърдят: да се прилагат таблетки има смисъл, от което се нуждаете, само тогава наистина забележим ефект. При однократном употреба за периодично стимулиране на ерекцията те на практика са безполезни, много по-слаба, отколкото колеги. За някой положителен ефект забележим при различните начини на лечение. Вероятно несъответствие на отзиви е свързана със степента на нарушения на потентността. Повечето испробовавших лекарство, твърдят още от първите дни на лечението увеличаване на сексуалното желание, подобрена ерекция изчезна неприятни вегетативни симптоми. Какви препоръки за хапчета може да се намери във форуми:

READ  Папиломи на пениса: какво е това, как изглеждат

Андрей, 33 г.

Като започнаха да имат проблеми с ерекцията, започнах да се чувствам себе си неполноценным. Малко не е атракция съпътстващо дори. Слава Богу, приятелю чудесен към лекар ме изпрати, жалко, разбира се, е ужасно. Лекарят каза: «Това житейское, това се случва често, все поправим», — и предписал хапчета «Импаза». Пих я 2 месеца, «силата» се завръща! Отново мога да насрочи със съпругата си безсънна нощ, всичко се получава. Благодарен изобретателям лекарството чудо!

Майкъл, 43 г.

Да, ефектът зависи от това, как да се вземат. При однократном употреба то вярно е лошо помага, нужно е време адекватно да се изчисли. Кой знае, приспичит дали жена ми и днес, утре и сега? Виагра, както и други колеги по-добре да не се приемат, побочки с «Виагра», се случват често, има противопоказания, цената е тъжно… Сам взе курс, за 2 месеца резултата е прекрасен.

Импаза: мнения на лекари

Повечето лекари твърдят, че ефектът е съществен. Officinalis лекарство има няколко колеги, но всички те не са идентични в пълния смисъл на думата. С подобен ефект, хапчета за различни цели на въздействието. Колеги като «Виагра», «Силденафил», «Максигры» потискат активността на ензима фосфодиестераза пети тип. Те са противопоказани при някои заболявания на сърдечно-съдовата система (с повишено внимание, назначени при хронична сърдечна недостатъчност, исхемия на миокарда), предизвикват редица нежелани последствия.

Лекарства от тази група не могат да бъдат комбинирани с някои други лекарства. Например, с доксазозином (за лечение на доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза, която е също често срещан проблем). Съвместно определяне на лекарства води до намаляване на кръвното налягане. Това хомеопатично лекарство е уникална в своя сегмент. «Импаза», благодарение на по-естествена за организма механизъм на действие, лишено от подобни недостатъци. Медикамент се назначава, когато по-агресивни лекарства от типа на «Виагра», са забранени за употреба.

Безспорно предимство «Импаза»: цена в аптека в пъти по-ниски цени на колеги от групата на инхибитори на фосфодиестераза 5 вида.

Какви други плюсове има този лекарства в сравнение с аналози? Многогранность действия. Често хората, заблуждаясь, смятат: climax — неудобство, постигающая изключително нежния пол. Да, той наистина съществува. Се развива по различен от женското тяло механизми, в противен случай се проявява.

Указания за употреба лекарства гласи: обозначение е не само еректилна дисфункция. Медикамент може да се приема за корекция на автономната нарушения при мъжката менопауза.

При намаляване на нивото на мъжките полови хормони мъжете също изпитват редица неприятни симптоми. Умора, умора, намалена потентност — основните прояви на мъжки климакса. Да се борят с тях с помощта на средства «Импаза».

READ  Масаж на простатата: как да направите сами в домашни условия?

Импаза: цена в аптека мрежи

Цена в аптека, варира в зависимост от региона, индивидуални надценки фармацевтични мрежи, размер средно 470 рубли за 10 броя. Предлага се в полимерни кутии, картонени опаковки в опаковки по 10, 20, 40 броя, като бели или сиво таблетки обичайните плоски цилиндрична форма .По-изгодно е да купя голяма опаковка от лекарството «Импаза». Продава се в аптеки павилиони без такса рецепта.

Нека обобщим информацията по-горе. Открояват основните предимства на лекарственото средство:

 • Ефективност;
 • Състав;
 • Сигурност;
 • Съвместимост с други медикаментозными средства;
 • Всъщност, липсват странични явления и противопоказания (изключение — лактозная недостатъчност);
 • Не е необходимо да се консултирате с вашият лекар преди да започнете прилагането;
 • Положителни отзиви лекари;
 • Положителните отзиви мъже (виж раздел «Импаза мнението на мъжете»);
 • Цена в пъти по-ниски, отколкото на аналози;
 • Се отпускат от аптеките без рецепта.

Импаза за борба с импотентност — номер едно в своя сегмент по този начин безопасността на ефективност. Импаза ще се върне в своя любовен живот тръпка.

MAXCACHE: 0.4MB/0.00108 sec