Зъбните импланти Ankylos — германско качество на достъпна цена

Хората, решившие възстановяване на изгубени зъби, които обикновено се прибягва към протези. Но идва момент, когато на зъбите в устната кухина почти не остава, и възниква дилемата: какви ортопедични проекти за заместване на зъб, за да изберете – дентальные зъбните импланти или габър? В повечето случаи точно първия вариант се счита за успешно решение за възстановяване на зъбната редица.

Много пациенти предпочитат най-старата система Ankylos. Не напразно в края на краищата, твърдят (израз е равносилно казва): «зъбните импланти Ankylos са универсални – всеки алвеолата лесно ще седи на всеки надстройката».

Думата имплантиране – латински произход. Тя има два корена. Първата е «аз съм» — «навътре», а втората «planta», което означава «фиданка». С други думи, имплантиране това е замяна на загубеното корена на зъба на изкуствено с помощта на зъбни имплантите, която позволява да се върне на челюстта на предишната ефективност. Както човек е в състояние да комуникира с хората и да се усмихва.

Ankylos – водещ производител на стоматпродукции

Компанията Ankylos влиза в състава на холдинга Dentsply, който е известен с още две алвеолата-системи. Това е Astra Tech от броя на елитни и XiVE – по-бюджет. Основана в Германия през 1899 година, компанията Dentsply придоби международен статут. Нейните продукти

се реализира в 120 страни по целия свят, а производствените мощности са разположени в 40 държави.

Оборудване за производство на основните продукти, — наравно с най-добрите съвременни образци. Въведе постоянен контрол над членовете на суровини и компоненти, готови изделия, благодарение на което успява да постигне точност при производството на всички компоненти на системата.

А намирането на ефективни новаторски решения, мотивира ръководство да се инвестират доста средства в провеждане на клинични изпитвания. Сред новите разработки на широка гама продукти в областта на денталната медицина. Системата импланти Анкилоз ценен за надеждност и гъвкавост. На руския пазар тази марка е представена от над 10 години.

Иновативни зъбните импланти са популярни в цял свят

Характеристики и опции за импланти на Ankylos, които са разработени от професор Нентвигом и инженер Мозером през осемдесетте години, донесе признание на тази система и до днес.

Статистически данни за употребата (те се събират и обработват вече 25 години) поддържат най-високите стандарти. В базата данни – над 9 хиляди действителни случаи. На тяхна база оценена ефективността на метода, процентът е 98%.

Върху компоненти на системата Анкилоз се дава доживотна гаранция (изключение – въглероден цирконий, период на гаранционните задължения тук не повече от 5 години).

Варианти на решения

Анкилоз пуска зъбните импланти на следните видове и за такива цели:

 1. Ankylos C/X служи за отсроченной или одномоментной имплантиране. В каталога е представена гама универсални ортопедични компоненти, различаващи се по дължина и диаметър. Че това разширява клинични случаи за тяхното прилагане. Системата се състои от четири възможности за избор. Всяка – с определена маркировка цвят (за да не позволите на случаите, когато компонентите не са еднакви. Серия » А » (в червено), B (жълто), C (синьо) и D (зелен) – зъбните импланти, които имат диаметри съответно 3.5 мм; 4.5 mm; 5.5 mm и 7,7 мм. За първите три серии има възможности дължина – 8 мм; 9,5 мм; 11 мм; 14 мм и 17 мм. От зелената серия с дължина 17 мм изключени от списъка.
 2. Серия имплантите SynCone –напълно функционална система за използване. Интересите на пациентите по възраст, има възможност протезные дизайн сменяем тип превърне в несъемные.
 3. Ankylos CAD/CAM – ортопеди я използват за пасивна засаждане на протези. Вътрешна връзка (конусовидное) създава единна цялостна структура с непроворачиваемыми компоненти. При това меки тъкани се възстановяват бързо и се увеличават по обем. В резултат на това се ускорява окончателното протезиране.
READ  Как да се предпазим от стоматит: профилактика и лечение на извънредно

С целия асортимент от продукти, използвани решения и ценова политика на зъбните импланти Ankylos може да се запознаете, като посетите официалния сайт на производителя.

Технология, занимава се с производство

Имплантът е надеждна опора за ортопедични конструкции. Неговата връзка с външни елементи трябва да бъдат запечатани.

Характерни за този вид немски протезных системи прогресивно патентована резба с дугообразным профил, дава възможност за надеждна фиксация в двата слоя на костната тъкан. Тук се прилага концепцията за TissueCare. Зона за захващане, чрез това съединение се намира в центъра на импланта (за него след това ще се инсталира коронку).

Такова решение служи за защита на меките тъкани от болестотворни бактерии и механични дразнители. Преимплантированные тъкан, които са спасени и възстановени. А, означава, резултат ще се окаже, естетически выдержанным, паста за дизайн изглежда много естествено.

Благодарение на TissueCare, са показани отлично качество на изкуствен зъб при дъвчене. Протези и зъбни коронки за тази цел, направени на базата на система ANKYLOS Regular C/X. Специални абатменты отговарят на геометрията на меките тъкани.

Микрошероховатая повърхността на импланта спомага за регенерацията на костната тъкан. Това също е ноу-хау на компанията – Friadent Plus. Нанесенное при определена температура биосовместимое покритие придава на зъбни конструкции грапавост и ускорява остеоинтеграцию и приживление протеза.

Процесът на инсталиране на зъбни конструкции

Определяне на протези върху зъбни имплантах, е невъзможна без абатмента. Това, всъщност, е структурен елемент, който свързва коронку и поддесневую част. Поемането на абатмента се прекратяват всички видове стоматологична имплантология. След това започва пряко протези.

Видове абатментов зависи от функцията им:

 1. Стандартен. Изборът им е доста богат (6 видове по дължината на цилиндрична част и 2 в ъглите на местоположението на горния конус – 20 или 45 градуса). Необходимия размер и вид избират, като се има предвид свойствата на привеждане в съответствие хапят.
 2. Ъглов. Благодарение на него, корони изглеждат естествено за сметка на наклон от 30 градуса от надлъжната ос.
 3. Кълбовидна. Неговата кръгла форма, широко се прилага в мини-имплантах.
 4. Шейпър на венците. В случай че вече сте се имплантиране, тази временна конструкция е необходимо след хирургична операция за формиране на край на меките тъкани. Тя пречи предотвратяване на операционната зона на инфлуенца микрофлора.
 5. Гласове. Той се инсталира, при имплантиране, която най-често е свързана с незабавна натоварване.
READ  Променят ли коренните зъби при децата? Виж отговорът тук!

Надстройката от керамика, титан, пластмаса, циркониев диоксид, алуминиев оксид направени чрез компютърна симулация.

За фиксация на протезата се използват два метода – на винт (корона вкручивается в част от импланта над венеца) и цимент (използват специален цимент за фиксиране на коронки).

Има няколко фази на инсталация абатмента (това не се отнася до цельнолитых видове). Първо определят поддесневую част и отразител на венците. По-късно в продължение на 3-4 месеца, шейпър се отстранява и определя надстройката. Ще се проведе за около две седмици и може да пристъпи към протези.

Предимства на имплантите Анкилоз

Основното предимство на имплантите Ankylos това надеждността на системата като цяло и прогнозируемость лечение, трябва също да се отбележи:

 1. Срок на експлоатация. За зъбни конструкции с високо качество, време на употреба не е ограничена. Но трябва да се спазват определени условия. Сред тях са липса на противопоказания и съответствие между клинична картина и решение за използване на зъбните импланти. Проведе операцията има за цел отговарят на инструкции за конкретни случаи. Важно е, че пациентът е изпълнила абсолютно всички препоръки на лекаря.
 2. Високият процент на оцеляване на проекти. За продукти на немската този процент е 98%. Система за контрол на качеството на продуктите не позволява брак. Всеки сертифициран импланта има сериен номер, стерилен опаковка. По степен на защита – най-добрата в света.
 3. Висока функционалност. Като специална конструкция на връзката абатмента с имплантом, тези системи са идеални за възстановяване на коренните зъби (големи и малки), които се изпълняват в организма на човека, важна функция разжевывания и износване на храна.
 4. Щадящее въздействие върху костната тъкан. При това тя е контузен минимално, а оттам и за заздравяването минава по-бързо.
 5. Гъвкавост на приложение. Системата е идеална и за вече сте се и одноэтапной имплантиране. От лекар ортопед с почти неограничени шансовете за получаване на най-добър резултат в естетически план.
READ  Дентинокс гел — първа помощ при прорезании на зъбите

На върха на успеха

Ако си класация на най-добрите стоматолози на имплантите от 17 производители под формата на пирамида, система Ankylos са разположени по-близо до върха, оценки от ортопеди за тях са положителни. Доста високата цена на напълно се компенсира с отлично качество и гаранция на присаждане.

Повечето клиницисти са категорични, че системата импланти Анкилоз с всички задачи и да се справят перфектно. А ето какво казват самите пациенти.

Не беше четири на предните зъби. По-рано комплексовала в присъствието на колеги, стеснялась да говори. Ми поставили Ankylos. Те са в рамките на шест месеца извършени, и венците е оздравял. Сега ям твърда храна и се усмихвам.

Светлана Ивановна, Новосибирск г.

Анкилоз – добри зъбните импланти. Качество и доживотна гаранция обещава производителят, ще кажа, че и вдигане на цените, в сравнение с други фирми. Трябваше да вземе пари на заем, но всичко остана доволен.

Валери

Добре, че не послуша приятелите си, които представят зъбните импланти Ankylos «скъпо удоволствие». Сетих класика на съветската сатира, който казваше: «Да не плати, ако не-важен е резултатът». За мен това беше важно.

Който не ме познаваше по-рано, този днес дори и не се досеща, че имам алвеолата, толкова естествено изглежда.

Константин, Москва

Средните цени в Русия

По своите ортодонтическим параметри, зъбните импланти Ankylos – в пълно съответствие с международните стандарти за качество са в близост до

елитен системи и са евтини, цените могат да варират от 10 до 30 хиляди рубли, в зависимост от избрания тип и вид на дентална дизайн. Икономични дизайн, произведени в Южна Корея или Израел, са по-евтини.

Ако се вземат предвид самата цена, дизайн, и стойността на услугите на хирург-зъболекар, средно Москва инсталирането на системата ще струва 30 — 35 хиляди рубли.

55 — 60 хиляди ще струва имплант плюс металлокерамическая коронката. За циркониевый протеза трябва да плати в рамките на 75 хиляди рубли. Но цената все още по-ниски, отколкото при някои от производителите, а качеството и надеждността, оцеляване – на височина.

Ето защо системата Анкилоз се смята за един от най-успешните в световен мащаб. Тя осъществява мечтата на пациенти за красиви зъби, дори и тези, които в противен случай не може да се възстанови зъбите.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00077 sec