BioHorizons — качествени и достъпни американски зъбни зъбните импланти

Съвременните зъболекари — имплантологи са в състояние да се извършват сериозни реконструктивные намеса на зубочелюстной система на човека. А дентальная имплантиране — най-честата форма на тяхната дейност.

Импланти от сплав от титан не са подложени на биологични тъкани воспалительной реакция, което означава, че не притежават нежелани ефекти за пациента.

Съвременните технологии позволяват без сериозни усложнения провеждане на процедура за замяна на зъбната редица, или части от него, като по този начин напълно восстанавливая дъвчеше функция и козметични параметри на устната кухина.

За производителя на имплантите Биогоризонт

Biohorizons – американска компания, основана през 1994 г., която успя да се утвърди с най-добрата ръка и да си спечели популярност в много страни по света.

Отрасли на производителя са повече от 60 страни по света. Експертите на фирма, фокусирана в разработването и подобряването на технологията на производство, подобряване на дизайна и качеството на продуктите.

Основната клинична опитна база на фирмата се намира в Алабамском националния университет в Бирмингам, Великобритания.

Точно тук и се прави на много високо технологични апарати, които много одобрение изделия за имплантиране и последващото им усъвършенстване и въвеждането на необходимите промени.

Инженери и други специалисти на производителя са разработили широка база от стоматологични продукти, използвани в съвременните

реконструктивна хирургия на лице и зубочелюстной система.

Благодарение на разнообразна гама продукти не е трудно да изберете индивидуални вариант за пациента с всички специфични анатомични характеристики.

Протези и импланти Биогоризонт позволяват фиксиране на зъбната редица, дори и в най-трудните случаи, които са свързани с аномалии на зубочелюстной система, и при това ефективно коригира дъвчеше функция.

Какво предлага съвременната дентальная имплантология

В съвременната дентална практика се използват различни зъбни зъбните импланти и протези:

 1. Водещи позиции заемат цели дизайн с плосък сечение — конусовидна винтови импланти. Диаметърът на напречното сечение повече в пришеечной зона, а на върха на по-малко. За сметка на това се постига голяма стабилност и по-добър процент на оцеляване протезных елементи.
 2. Корони ги от различни материали. Техният диаметър по цялата дължина остава непроменено, този продукт е страхотно за костна тъкан с висока степен на плътност. Се използват при частично протезирането.
 3. Лентови протези. Притежават голяма площ, контактирующей с костната тъкан, и се използва като мостове, са приложени към непокътнати зъби.
 4. Протези, които се състоят от две основни части. Директно от импланта – част, която вкручивается в челюстта и се фиксира там завинаги и от зъболекарски цимент. Третата част на конструкция — на надстройката, който свързва алвеолата и коронку вместо изчезналия зъб.
READ  Как се прави зъб на штифте: избор, описание на технологии, правила за грижа

Продуктовата гама на

Гама продукти Биогоризонт се състои от корневидных на имплантите от серията «Internal», «Single-stage» и «Laser-Lok 3».

Характеристики на всеки модел:

 1. Internal. Корневидные зъбните импланти, които се характеризират с квадратна форма на резби, допринася за по надеждна фиксация между

  соприкасающимися повърхности венци и корони. Хирургически комплект продукти Интернал има собствена цветова кодировка, което позволява значително да опрости работата на лицево-лицевым на хирурзите.

 2. Серия Single-stage абсорбира в себе си всички предимства на импланти за вече сте настройка, но ви позволява да ги произвеждат одномоментную имплантиране! За работа с Един стейдж разработен специален набор от хирургически инструменти, който дава възможност за провеждане на сигурно намеса при големи реконструктивни операции. Идеален за вътрешни съединения, изделия от кост, във всеки случай се използва индивидуален вариант за инсталиране на имплантите. Има цветова кодировка за лесна и прецизна работа на челюстно-лицева хирург.
 3. Най-новият модел в гамата на имплантите BioHorizons Laser-Lok 3.0 се отнася до протезам с вече сте инсталацията. Има уникална повърхност, която осигурява здраво закрепване на меки тъкани в областта на шийката на зъба. Изделия са подходящи за монтаж в места с най-тесни интервали между зъбите. При тази серия Laser-Lok 3.0 е единствената, в която се използват размери закрепване с диаметър 3 мм

Реверсивно -контрфорсная резба всички продукти прави възможността да се получи най-голяма площта на контакт на протеза с костната тъкан.

Използвани технологии

Зъбните импланти на фирма Биогоризонт, чрез максимално ефективни проекти и състава на сплавта, са уникални по рода си. Те позволяват да се коригира дори и най-трудната зубочелюстную патология.

За разлика от продукти на други производители на импланти BioHorizons позволяват на една трета от намаляване на скоростта на регенерация на костната и фиброзна тъкан в следоперативния период след екстракция на засегнатия зъб.

Патентована резба Laser-LoK позволява почти два пъти съкращаване на остеорегенерации на костната тъкан в зоната на закрепване на импланта.

Вече в ранните срокове след имплантиране на пациента се разрешава разумни дъвченето на натоварване. Благодарение на Laser-Lok размер имплант може да увеличи до 160%. Това дава възможност за изключително равномерно разпределение на дъвченето на тежестта по цялата площ прилежаща към продукт на костната тъкан.

Корони преминават специална обработка на фосфатом на калций, който помага да се покрие повърхността на бъдещето на изкуствени зъба със специални лекарства слой, който увеличава скоростта на остеорегенерации и предоставя по-нататъшна надеждна фиксация и имплантирани протеза алвеоларна дупката.

Специален слой Laser-Loc осигурява максимална бързина и ефективност на присаждане работещи материал на биологични тъкани.

Анатомично естествена форма на продукта внимателно разпределя натоварването на самия алвеолата и околните тъкани.

Процесът на инсталация

Процесът на имплантация е разделен на няколко последователни етапа.

 • консултации при зъболекар с последваща диагностика;

 • директно инсталиране на проекти;
 • период на рехабилитация;

За пълна оценка на състоянието на зубочелюстной система на пациента, лекарят предписва преминаването на важни изследвания и отдаване на анализи:

 • общ анализ на кръвта;
 • общ анализ на урината;
 • ЕКГ;
 • флюорографию.

Директно процесът на имплантация е най-отговорен. След проведената диагностика лекар е план за хирургическа намеса. Ако костта на пациента малка дебелина, тогава ще пасне идеално в алвеолата с диаметър от 3 mm.

След това се подбират най-добрият вариант протеза. Процедура вживления се извършва под местна представяща упойка и отнема средно от 40 до 80 минути.

В инсталацията също така включва определяне на абатмента и непосредствена определяне на корони – това е, така наречената, ортопед етап.

Историята на живота

Зъбните импланти Биогоризонт вече не една година да спасят здравето и усмивките на доволните хора, мнения на две от тях предлагаме ви за изучаване по-долу.

След ИНЦИДЕНТ през септември 2016 година ми отне да се замени 3 паднали зъба. Признавам, много се уплаших, защото имам захарен диабет ето вече 6 години. Аз дълго време търсих информация в интернет и попаднах на фирма BioHorizons.

След това посоветовался с лекуващия лекар и той одобри избора ми и след една седмица бях подготвен за операция. След протезиране са минали 3 месеца. Моето здраве е отлично. Ям разнообразна храна и нито веднъж не почувствах болка. Благодаря лекар и на американските производители!

Майкъл, 45 години

Честно казано, при зъболекар е 1 път през целия си живот и тогава, когато завежда дъщеря си на преглед. Но напоследък започнаха да ме тормозят силни зъбни болки, всяка вечер се качих на стената!

След повишаването на лекарите, стана въпрос за частична замяна на зъбите. Терзали съмнение за възможност за инсталиране на протези. В клиниката, където съм наблюдаюсь, ми беше вдъхновението фирма Биогоризонт.

След семеен съвет е взето решение за възможно най-кратко лечение, защото се страхува, че цените ще се покачват. Какво беше нашето учудване, когато разбрахме, че цените стоят непроменени в продължение на 3 години, дори въпреки кризата и спада на курса на рублата!

Съветниците се качват на приемливи протези, и на мен в продължение на няколко сесии са създали нови зъби. По-късно 2 месеца аз продължавам лечението на останалата част на зъба, установени същите импланти, да седят добре, храната не попада под протеза. Венците не се възпаляват. Моят съвет към всички: не пускайте зъбите си и отивам на зъболекар навреме!

Валери 34 г., предприемач

Преглед на предимствата

Като обобщение може да се разпределя следните предимства американски имплантите:

 1. Гамата от продукти е изпълнен по такъв начин, че да се вземат предвид анатомични характеристики на всички пациенти. Фирма предвидено

  изработка на проекти по индивидуални слепкам челюстного апарат на клиента.

 2. Широка гама от ви позволява да вземете на достъпни цени оптималния вариант за изпълнение на дейностите по замещению всеки зъб в устата.
 3. Хипоалергенни материали изключват риска от свръхчувствителност на чуждо тяло. Постоперационный период обикновено преминава без големи усложнения.
 4. Напредналите технологии ни позволяват, при необходимост, да извърши подмяна на само на зъбната редица на една от челюстите.
 5. Покритие от ново поколение осигуряват постигането на желания козметичен ефект, предпазва емайла от увреждане и съхранява биосовместимость с околните тъкани.
 6. Изследвания, провеждани от независими експерти, показват висок процент на оцеляване на проекти изкуствен зъб.
 7. Продукти изцяло сертифицирана и одобрена за реализация на руския пазар.

Средната цена на продуктовата гама на имплантите Биогоризонт е от 20 000 до 30 000 рубли. Редовно дистрибуторите да организират промоции отстъпки.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.4MB/0.00164 sec