Характеристики и предимства четка за зъби Знак

Производител на четки ООД «Сплат-Козметика» е една от малкото частни руски компании, категорично не дават реклама. Въпреки това в света всяка секунда се продава един от продуктите Сплат. Защото към днешна дата тя е нетен износител на продукти в 45 страни от общността.

Никога не озвучивая на финансовите показатели на фирмата получава доходи около 10,5% от освобождаването на всички пасти за зъби на руския пазар. Това е стабилна 3 място там, където господството на мултинационалните компании категория на Procter&Gamble – производители и търговци на инструменти, битова химия с ежедневно приложение – винаги е безспорен.

Откъде успех? Отговор директор ООД Евгения Демина е прост: хората избират най-доброто. Той е точно толкова проста, като личен девиз самото Ina: правилни постъпки в правилното време.

Компания, създадена през 2000 г. на базата на ПТФ «Реализация» започва своята дейност с производство на биодобавок и козметика с екстракт от Spirulina platensis (оттук Сплат). Сега, създаване на тясно сътрудничество с химици, биологами, физиологами, колектив успешно решава заложили пред себе си една задача: да се направи в света, здрав и щастлив поне един човек на ден.

Не по-малко от 10% от печалбата, дружеството дава за въплъщение на благотворительно-социални проекти, сред които:

 • безвозмездные доставки на големи партиди от пасти за зъби в Санкт Петербургскую благотворителна организация «Ночлежка»;
 • започване на флешмоба «ЧищуЗубыПомогаю», в сътрудничество с благотворителни фонда Константин Хабенского с участието на повече от 100 000 души.

Водена от принципа на Деминым компания: холистичен подход към здравето на човека е въплътена в продукта, няма да има аналози в света. Уникалността на произвежданите продукти многократно потвърдена опит с възлагането на руски, така и международни патенти.

Добавянето на средства, осигуряване на хигиена на устната кухина:

 • четка за зъби и конци;
 • ополаскивателей;
 • прочистването на пенок за устната кухина под марките Pro бели резултати, Innova, Iney

компанията е заета също и с производство и продажба на финансови средства:

 • битова химия (линия BioMio);
 • детска козметика Lallum Baby;
 • балсами за коса и шампоани

Освобождаването на 50 ие хигиенни посока, размерът на които е около 250 тона на месец, се произвежда в собствената си фабрика, изработени в екологично безопасна зона valdai хилс и напълно удовлетворяващо международните стандарти EU COSMETICS ДПП REQUIREMENTS – ISO 22716.

В опаковки с паста за зъби Знак генералният директор Евгений Души инвестира писма за потребителите. Това не е реклама – покана за размисъл за аспекти на живота, добро прощални думи, съвет и за помощ на определен човек.

В отговор посланията на хората да споделят своите мнения, проекти, което позволява да се направи по-добре не само продукти, но и да се промени към по-добро живота си и да спаси планетата.

Екипът на компанията живее като едно сплотено семейство, защото опаковката на продукта е увенчан с една фраза на английски: е направено с любов, семейна компания.

Характеристики и характеристики за зъби Сплат

Точно като най-добрия оркестър – нищо, без дирижерской пръчки, почистване на зъбите, е немислимо без удобен и обмислен до най-малкия детайл четка за зъби. Без нея прилагане на дори най-качествени средства за грижа – просто зачервяване на пари в канализацията.

READ  Зъбен абсцес на венеца: как бързо да се излекува? Най-ефективните средства!

Сплат, създавайки перфектни пасти за зъби, грижи се за зъби най-високото възможно качество.

Ергономична дръжка – удобна за ръката, тя е тънка и гъвкава, но здрава (улесняваща ползване при носенето на скоби и други конструкции). Лесна форма и пълнота дръжки – това лекота на работа и гаранция за чистота по време на съхранение.

Корона е опростена форма – никакви утолщений, уврежда твърдите издатини, лесно влизане в гънки и джобове на лигавицата в процеса на почистване.

Но най-голямо внимание заслужават истина уникалните свойства на косъм. Тя е три вида:

 • четина от каучук материал осигурява максимален контакт на нпд с повърхността на зъба, докато улесняване на свличане на покритие, предотвратяване на нейното увреждане, намалява продължителността на процеса;
 • найлонов купчина с четина, разградени в края на четирима върховете с скруглением всеки, осигуряване на качество премахване на плаката, предпазват емайла и пародонт от микроповреждений;
 • четината от найлон с стесняване към върха осигуряват достъп на нпд и в най-труднодостижимые място на реда.

Освен чисто абразивно действие основният компонент на четка за зъби Сплат изпълнява следните задачи:

 • осигурява лекота приплъзване, изключва увреждане на емайла;
 • създава антисептичен ефект;
 • не влияе на нивото на киселинност в устната кухина, която осигурява комфорт на лигавицата на устната кухина;
 • улеснява задачата за почистване межзубных периоди и пародонтальных джобове;
 • не причинява реакции сверхчувствительной на емайла на зъбите.

За постигане на тези цели позволяват характеристики на материали и дизайн:

 • задълбочаване на естествената форма, организирани в средната част на главата с различна дължина на плавниците: на краищата те са по-дълги, отколкото в средата;
 • обработка на власинките съединения на среброто.

Йони сребро, высвобождаясь при почистване, имат бактерициден ефект върху патогенную флора и допринасят за развитието на по-кисела слюнка. Това дава на намаляване на срока за почистване на до 3 минути и удължава ефекта на свежест в устата до 10 часа. При използване на реминерализующей пюре в съчетание с действието на среброто се укрепяват твърди тъкани благодарение на ускорено усвояването на микроелементи.

Гама

Освен възможността съдържанието на сребро в директорията четка за зъби Сплат има модели:

 • за бебе или възрастен;
 • с различна твърдост четина;
 • електрически или обикновени.

Внимателното избелване

В линията «Нежна избелване» са четки с дрямка от каучук материал с различни нива на твърдост на четина.

 1. Whitening е дрямка е най-трудно, включва прилагането на лица със значителни потемнением на зъбите, вследствие на навиците за пушене и наднормено консумират прокрашивающих емайл продукти. Не се препоръчва за прилагане при слабост на венците.
 2. Модел Whitening Medium със средна твърдост и висока еластичност плавниците. Препоръчва се за редовна употреба при най-малкия потемнении емайла както при възрастни, така и в детската (с 12 години) възраст.

За чувствителни зъби и венци

Линия «За чувствителни зъби и венци» включва:

 • Sensitive Medium;
 • Soft Sensitive.
READ  Избелване на зъбите с помощта на водороден - мнения

Първият вариант (четка за зъби Сплат за чувствителни зъби със средна твърдост на нпд) за отстраняване на мека плака и омекотяване на твърди мазнини при висока чувствителност на коронки благодарение на разцепване на краищата плавниците и ги йонизация на сребро. Определяне на прилагане на потребителите на подрастващите и на зряла възраст.

Вторият модел (с дрямка максимално висока мекота със заоблени върха, осигуряващ нежна теглене на мека плака, препоръчвани от възраст след 7 години (при ранимости на венците при патология пародонтоза). Антисептично действие се осигурява от йони на среброто.

Цялостна грижа

Представени модели:

 • Знак Complete Medium;
 • Знак Complete Софт.

И двете с сужающимися към върха четина и са предназначени за възможно по-пълно прочистване на межзубных пространства и десневых джобове. Първото устройство се използва при високо ниво на здравето на венците (за потребители на възраст над 12 години), втората – с лека дрямка – за деца над 6 години.

Здравето на венците

За владетел на Здравето на венците» – това е модел с електрически люк и ионизирующими свойства. Активност на сребърни йони в комбинация с вибрация разгражда мазнини и выколачивает всички постороннее от микропор, а също и спомага за уплътняване на тъканите на венците и намаляване на свръхчувствителност на зъбния. Смяна на дюзи с различни нива на твърдост дава възможността за промяна на режима на почистване.

Трябва да знаете, че прилагането на модели, обогатени със сребро, противопоказан за лица с патология на лигавиците:

 • доброкачествени или злокачествени заболявания;
 • лейкоплакиями;
 • кандидозом;
 • дискератозом.

За детски модели

Като се има предвид изисквания за сигурност изделия, четки за зъби Знак за деца (от 1 година – с появата на зъбите и по-големи) са изработени със специално гумено покритие на главата, както и наличието на сребърни йони предпазва от размножаване и растежа на бактериите в дълбочина на нпд.

За да се предотврати изпадане на дръжката е предвидено задълбочаване под пръст, задълбочаване и също в щетине в центъра на главата, образувано от различни по дължина четина позволява възприемането на зъб, почистване на го от всички страни едновременно. При този масаж на венците се случва без увреждане на фината детска емайл.

Предимства и недостатъци

Тъй като тази категория на продуктите на компанията, напълно отговаря на стандартите за качество, безопасност и се отличава с висока функционалност, недоволство купувачи може да доведе до висока цена на йонните опции (при сравнение с класическите ръчни същия производител).

Предимства повече:

 • хипоалергенност и опазването на околната среда конструктивни материали на продукта, неговата ергономичност;
 • иновациите в целия проект – от форма на строеж, структура и йонизация на нпд;
 • отлични полирующие способността изделия, в

  включително и когато се прилагат, без да се хидратират и паста за зъби в условия на пътя;

 • възможност за икономично разхода на паста поради специалната структура на нпд;
 • способността на използването на четка при наличието на ортодонтски тела в устата си, благодарение на гъвкавостта на дръжка;
 • нормализиране на индекса на киселинност в устната кухина;
 • сравнително ниската цена в три основни серии.

Правила за ползване

Преди започване на работа на нова четки трябва да се изплакнете с топла вода със сапун. Когато продукта не се ползва, го съдържат в най-чистата дело в положение нагоре глава.

До края на срока на прилагане (в рамките на 2-3 месеца) продуктът се заменя с нова (избягване на заселването на микроби).

В йонна щетках Сплат за тяхното започване трябва да се докосне с мокър пръст метална пластина, разположена в средата на химикалки. Тъй като четка при работа не вибрира, а четината му не се ангажират с видими движения, от него се извършват традиционните почистващи манипулация.

При червен сигнал на светодиода в база четка исправна, както и за зареждане на батерията е достатъчно за използването му.

Правила за избор на

Те са зависими от пред потребителя цели. И правилно им може да постави само лекар-стоматолог.

Освен козметичната (избелване) това могат да бъдат заболявания на устната кухина, при които е необходим подбор на модели в съответствие с диагноза и увреждания на тъканите.

Имената на основните категории продукти и с цялата си очевидности могат да въведат в заблуда: така, от линия «Нежна избелване» могат да бъдат избрани модели на прекалено стегнат, за венците.

Цена за зъби Сплат се определя от конкретна категория, като остава непроменена в своята серия и не зависеща от показателя твърдост на четина.

Така, категория Sensitive (мека/среднежесткая) се оценява на средно 140 рубли, Complete (същата твърдост) – по същия начин, както Whitening средна твърдост или силна – от порядъка на 155 лв.

Най-висока е цената на йонна четка за зъби Знак– в района на 600 рубли (поради високата цена на използваните вносни материали и наличието на опаковката две дюзи).

Мнения на потребителите

Положителни отзиви от потребители потвърждава високото качество и функционалност на четка за зъби.

Придобити четка на тази марка по препоръка на стоматолога – започнаха проблеми с венците от тютюнопушенето. Сега и венците са станали по-силни и зъбите посветлели и ентусиазъм се е увеличил. Благодаря за намек!

Андрей Н. г. Красноярск

За една година наслушался много коментари и променил много четки и пасти за различни марки, докато не се успокои, след закупуване на Сплат Сенситив. Качеството е отлично, като път за моя случай – с висока повреждаемостью на венците. Друго не искам!

Никита т. г. Волгоград

Предвид одобрительных отзиви на потребители, съвети на специалисти-стоматолози, все по-често рекомендующих марка Сплат, възможност за избор на модел, подходящ пациента му състояние, изделия тази на местната фирма трябва да се счита за подходящи декларирани цели и стандарти за качество.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00083 sec