Коригиране на привеждане в съответствие хапят элайнерами Стар Усмивка — удобно, бързо, качествено

Дори и несъществени нарушения на привеждане в съответствие хапят могат да допринесат за появата на дискомфорт. По тази причина са разработени и се разработват тиранти и други специализирани ортодонтски устройства, необходими за адаптиране на структурата на зъбната редица.

Често срещано решение е прилагането на элайнеров. Това са специални приспособления за ортодонтско лечение. Те са създадени от прозрачен полимер, който с трудност се определя визуално. Крайният резултат от стоматологични процедури, извършени с помощта на такива элайнеров, може да се определи предварително.

Star Smile — разумна алтернатива брекетам

Элайнеры Стар Усмивка представляват прозрачни капы, за развитието на които се прилага материали, които взаимодействат нормално с лигавицата на устната кухина, не предизвикващ дразнене или алергични реакции.

Подобни устройства са идеален пример за съчетаване на естетически обжалване и на ефективността в работа. Интензивността на натиска върху зъбната редица се определя индивидуално, за да се гарантира гладкото движение в правилната позиция.

Преди всичко, се разработва план за лечение за всеки пациент индивидуално. За целия период на използване на система за корекция на привеждане в съответствие хапят Star Smile разработва набор от кап. Продължителността на лечението е около една година.

Как изглеждат капы?

Капы са създадени от прозрачен материал специално за това, за естествен вид усмивка на пациента нищо не искажался. Элайнеры

създадени от специални хипоалергенни материали.

Капы се повтаря формата на зъбната редица с незначителни промени, необходими за постепенното привеждане в съответствие. По този начин една пъпка може да коригира зъбната редица, само леко.

За пълен курс на лечение на дефекти на привеждане в съответствие хапят винаги се използва целия набор от элайнеров, които трябва да замести в определена последователност.

Предимства на решението

В сравнение със съществуващите брекет-системи носят элайнеры много по-лесно и по-приятно. Списък на други положителни страни:

 • капы незабележими, да не развалят имиджа на пациента;
 • на дикцию подобни устройства не оказват влияние;
 • свали устата охрана лесно, да се грижат за тях почти не се нуждаят;
 • с помощта на компютърна диагностика може да се определи резултатът от лечението;
 • биологично безвредни пластмаси не причинява дразнене.

Положителната страна на системата за Star Smile успели оценка на пациенти по целия свят. Всеки човек има възможност да коригирате вашия захапка незабележимо за околните и без болезнени усещания. Предимство элайнеров Стар Усмивка в сравнение с други системи е да се постигне оптимално съотношение на цена и качество.

Как работи това?

За направата на системи за корекция се използва хипоалергичен биопластик, элайнеры се различават леко от контура на зъбната редица конкретния пациент и да допринесе за преход в нормално положение. В резултат на лечебния процес се определя с използване на цифрови технологии.

READ  Избелване на зъби в домашни условия

На базата на зъбни най-хвърля и на снимките се разработва индивидуална модел привеждане в съответствие хапят. С прилагането на такива цифрови модели на лекар измерва и симулира лечебен план с висока точност. Всеки пациент, още преди началото на лечението, може да се види неговата усмивка такава, каквато тя наистина ще бъде в края на курса на терапия. Всяка грешка може да се изключи, благодарение на работата.

Комплекти система за корекция на привеждане в съответствие хапят Стар Усмивка са произведени с помощта на високотехнологично оборудване на американското производство, след като лекуващият лекар да се разработи индивидуално, така наречена прогноза за лечение.

След направата на 3D печат се изпълнява процедура за пресоване с помощта на специален вакуумформера. Качество на всяка произведена капы прави впечатление. Върху формирането На една заготовки от прозрачна пластмаса е необходима една минута.

Особености на процеса на първична инсталация

Star Smile се счита за ефективна система, но използването му не може да се нарече подходяща за всяка ситуация. Такива устройства се използват с цел да се позволи на определени задачи.

Процедура на лечение се състои от няколко основни стъпки:

 1. Първо лекарят проверява на устната кухина и определя възможността за използване на элайнеров. След това се правят отливки, които са изпратени за радиографски изследвания. Пациентите трябва да преминат през още някои процедури за получаване на точни резултати диагностика.
 2. Всички получени данни се изпраща в специална лаборатория, където с помощта на съвременни технологии е създаден модел на привеждане в съответствие хапят пациента. Специализирани програми, които дават възможност с висока точност да се определи динамиката на разпределение на зъбите в правилното положение. Точно на този етап е в състояние да определи вида на бъдещата усмивка на пациента.
 3. На следващия етап се разработва комплект кап. Всеки элайнер се използва строго до определен момент, след това се инсталира следващия.
 4. Капы Star Smile ще бъдат предоставени на лекар направо от лабораторията. Отправна точка на лечението може да се счита момента, когато пациентът първи път облича капы. Лекуващият лекар инструктира пациента по отношение на правилата за експлоатация элайнеров. Се определя времето за следващо посещение за запознаване с резултатите от лечението.

Элайнеры почти незабележими, когато се използва, така че промяната на фактура усмивки на пациента за мнозина ще е истинска загадка.

Продукти Стар Усмивка се използват единствено с цел лечение на проблеми привеждане в съответствие хапят 1-ви клас. Аномалии на 2-ти клас, могат да бъдат излекувани само в изключителни ситуации. В процеса на консултация с ортодонт могат сами да определят ефекта от прилагането на такива устройства.

READ  Гипертрофический възпаление на венците: причини, симптоми, диагностика и лечение

В Русия тези технологии се прилагат с тревожна. Днес элайнеры се считат за достойни условия на замяна на съществуващите брекет-системи, за разлика от които тези устройства са почти незабележими визуално. Това е основната причина, поради която элайнеры избират клиентите стоматологични клиники по целия свят.

Как да носят?

За да получите оптимален резултат от лечението, трябва да се придържат към препоръките на зъболекар. Лекарят задължително ще ви предупреди пациента, преди да започнете процедури за лечение на следните точки:

 • системата трябва да се използва за почти денонощно с възможни прекъсвания 2 — 4 часа, стреля устата охрана могат да бъдат само преди приема на храна или почистването на зъбите;
 • използвани капы редовно за почистване с вода и сапун, четка за зъби;
 • процеса на преместване на зъбите постоянно се контролира, така че пациентите да посещават редовно зъболекар;
 • когато процедурата на лечение е приключило, е желателно да се използват ретейнеры, че резултатите в крайна сметка са били регистрирани.

Star Smile може да се използва само след приключване на процеса на формиране на челюстите. Така че минимално допустимата възраст за тяхната експлоатация припадает на 14-15 години. Такава система не предизвиква абсолютно никакви проблеми със здравето.

Грижи за устната кухина с элайнерами

При консумация на храна, за предпочитане е да снимате элайнеры за тях скапливалось колкото се може по-малко мръсотия. След хранене задължително трябва да се почистват зъбите.

Ако элайнеры малко запачкаются, може да се използва специална четка, за да се отпушат най-трудно достъпни места в тези устройства.

Прозрачност капов позволява без затруднение да се определи място, където скопилась мръсотия, така че почистването няма да представлява особена трудност.

Отговори на често задавани въпроси

Някои пациенти се интересуват от необходимостта за премахване на мъдреците, когато е необходимо инсталацията на системата Стар Усмивка. В

съвременната стоматологична практика на премахване на тези зъби за употреба элайнеров се изисква само в 50% от случаите.

Други граждани, носившие элайнеры, се интересуват от възможността за възстановяване на утерянной капы. В тази ситуация всичко е доста просто.

При съставянето на списъка на элайнеров за курса на лечение цялата информация за индивидуалните капах за всеки пациент се запазва. Възстановяване на изгубена елемент от комплекта е много просто.

Задължително ли е да се използва ретейнер след приключване на курса на лечение?

Да, за определяне на положителните резултати от използването на системата Star Smile, както и при всеки друг метод за коригиране на дефекти привеждане в съответствие хапят, ще трябва още известно време да използвате ретейнер.

Практически опит за прилагане на

Отзиви на пациенти на стоматологични клиники, които са преминали курс на корекция за привеждане в съответствие хапят элайнерами Star Smile.

READ  Как дезинфекция и почистване на четката за зъби от бактерии в домашни условия

Поставят детето элайнеры, носи вече половин година. През това време вече могат да се наблюдават определени промени. Ние сме много доволни от работата на зъболекаря, решихме с мъжа си не спестяват на здравето на детето и са се превърнали в една от най-големите клиники в нашия град.

Бих искал да благодаря на разработчиците за бързина, показва при производството на нашите элайнеров. Първо капуа случайно преобръщане, не е забелязал и се смея от масата по време на прибиране на реколтата, трябваше да резервирате втора. Разработчиците са се съгласили да направите всичко по-бързо от обичайното.

Галина, Ростов-на-Дону

Аз избирайте между элайнерами и брекет-система. Докторът каза, че проблемът ми може да бъдат излекувани с помощта на системата за Star Smile. Аз съм направила своя избор и не съжалявам.

При носенето на тези капов никой дори не забелязва, че имам инсталирани допълнителни дизайн на зъбите. Дискомфорт тези капы аз не причиняват. Първо лекарят искал да произвеждат и доставят ми фасети. Но с оглед на моята възраст трябваше да прилага алтернативен вариант. Сега имам прекрасна усмивка.

Светлана, Москва

Използвам устата охрана след двугодишен курс на носенето на брекет-система за ортодонтско лечение. Няколко пъти така се случва, че между използването на система трябваше да организирате почивка за 2 седмици.

За този период зъбите са станали главата на старите места, кривина привеждане в съответствие хапят се възобновява. С помощта на кап успя без особени трудности преместване на всички зъби в желаната позиция.

По време на употребата им не се вижда, элайнеры не предизвикват дискомфорт и не пречи да общуват с други хора. Това са страхотни устройства, които аз лично препоръчвам на всички, които имат възможност да ги закупят.

Ярослав, Симферопол

Цената на курса за лечение

Цената на програми за лечение с помощта на системата за Star Smile в нашата страна е около 100 000 рубли, тази стойност се дължи на сложността на технологичния процес на производство на элайнеров, както и необходимостта от използване на хипоалергенни материали VisiJet 200.

Повечето зъболекари твърдят, че цената на системи за Възрастен Усмивка е сравнима с цената на инсталиране на скоби. Тези, които трябваше да се използват два система забелязват значителна разлика в удобството при използване на элайнеров.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00110 sec