Предимствата и недостатъците на бюджета на имплантиране на Алфа Био

Имплантирането представлява техника вживления изкуствен зъбен корен в една от челюстите. На зъбните импланти, като в импровизирани опора, за монтиране на короната, или протези, които могат да бъдат подвижни, така и несъемными.

Съвременни технологии в имплантология позволяват използването на най-новите съвременни методологии в областта на стоматологични импланти. Услугите на стоматолозите в тази област се считат за едни от най-търсените в цял свят.

Според резултатите от проведени изследвания може да се заключи, че проблеми с липсващите зъби разпространена навсякъде. Трябва също да се отбележи, че възрастта на хората, нуждаещи се от имплантиране, постоянно намалява.

За разлика от други методи на протезиране технология стоматологична имплантология се счита за вариант за възобновяване на загубени зъби, без никакви ограничения.

Т.е. като опора никога не се използват здрави зъби (за разлика от същите тези мостове), независимо от броя на имплантите, които трябва да се вживить на пациента. За всеки клиент дентална клиника процедура на имплантиране, е въпрос на личен избор.

Alpha Bio — израелски импланти на достъпна цена

Зъбните импланти Алфа Био са произведени в Израел. Тези продукти се прилагат за извършване на процедури за пълноценно възстановяване

загубени зъби. Днес тези зъбните импланти са широко разпространени на вътрешния и световния пазар. Пациенти и стоматолози на практика оценявам достойнствата на израелски продукти.

Предприятие, което се занимава с разработването на импланти, също така създава допълнителни компоненти, необходими за провеждане на инсталацията. Чрез прилагането на иновативни решения, оперативно намеса става много по-лесно, безболезнено и удобно.

Сред всички израелски производители именно Alfa Bio може да се нарече истински лидер в имплантационной индустрията, която обхваща почти 60% от целия пазар на изкуствени зъби. Освен това, израелските изделия са определени имплантологами в повече от 40 държави. За периода на работа на пазара на стоматологични продукти решението е подписано от огромно количество успешни договори и внедрени множество различни технологии.

Това, че в Русия зъбните импланти Алфа Био имат огромно търсене, може да се разбере по статистиката на продажбите, ентусиазирани отзива пациенти и благоприятни оценки на стоматолозите.

Трябва също да се отбележи, че през 2008 г. дружеството става дъщерно дружество суперконцерна Nobel Biocare, който по същество е истински пионер в производството на ефективна имплантология. Това означава, че качеството на продуктите винаги само ще се подобряват с всяка изминала година.

Характеристики на дизайна

Основен показател за високо качество на имплантите се счита за надеждност, висока биологична съвместимост и безопасност на инсталацията. Използването на протези на такива имплантах които не изискват извършване на допълнителни процедури за изграждане на костите.

READ  Пропосол — натурално средство за лечение на зъбите и УНГ-болести

Продължителност на експлоатационен живот на продуктите на концерна Alpha Tec е няколко десетки години.

Основните характеристики на продуктите израелския производител:

 1. Проекти, разработени от висококачествени биологично съвместим титан, чиито свойства предпазват от появата на алергии у пациентите.
 2. Благодарение на пористому корицата на винта, се осигурява по-добра остеоинтеграция. Костната тъкан е по-добре прониква в продукта, като по този начин се повишава устойчивостта на пръчката за дупката.
 3. Форма на продукта на практика в много отношения е като обикновения зубному лозата. По този начин вживление ще бъде изпълнена с минимален травматизмом за игра на зарове. При това се осигурява ускорено хармоничното зарастването на тъканите след операцията.
 4. Инсталиране на протезата може да се извършва веднага след операцията, ако това позволява на технологията, вживления, както и конструктивните особености на имплантите.
 5. Ако в костната тъкан са открити някои недостатъци, без проблеми ще се появят, тъй като формата на имплантите е подобие на естествения зъб.
 6. На производителя се грижи за това, да имплантологам е по-удобно да си вършат работата, и да разработи тела, многократно да правят процедура за инсталиране.

Компанията непрекъснато провежда изследователска работа, което ви позволява да създавате нови иновативни сделки на пазара на имплантология.

Едно от основните предимства на търговска марка е достатъчно широка серия разработени на имплантите. За всяка серия има своя буквално пощенски код, определени качествени характеристики, както и клиничните характеристики и посоката на прилагане.

Разработена линия от продукти

Основният асортимент от израелски на имплантите:

 1. Alpha-Bio Tec, се счита за обикновена, но много надеждна и достъпна имплантационной система. Винтообразное тела много здраво се задържа в тъканите. При инсталиране не се случва оголения повърхности на костни тъкани. Тъй като темата е изпълнена много качествено и на базата на най-съвременни материали, завийте с изключителна лекота може да влезе вътре паста за кладенци. При първото потапяне в дупката алвеолата ще бъде здраво закрепен на мястото си. Тази разновидност на имплантите не оказва натиск върху челюстта.
 2. Серия Dualifit също има конусообразный вид. Основната характеристика на тези продукти се счита за двойна резба с възможност за самостоятелно нарязване. Такава алвеолата специално направен за недостатъчно здрава костна тъкан.
 3. Спирала се използва за онези пациенти, при които е твърде тесен челюстная кост. Често такъв имплант определят пациентите с високо ниво на чувствителност. Лечението се извършва едновременно с вживлением коронки. Достатъчно висока стабилност на продукта се осигурява в резултат на ввинчивания в костта. Зъболекар е в състояние да извърши необходимите действия, свързани с така наречените мануальным контрол.
 4. Arrow Press се използва в ситуации, когато костната тъкан на пациента е прекалено тънка. Особеност на такива устройства е в пряка връзка с абатментом без допълнителни компоненти. Благодарение на този дизайн, по-късно известно време ще бъде възможно да се изпълни процедура за протезиране.
READ  Мирамистин при стоматит и ефективността му за пациента

Група от изделия по конструктивни особености

Зъбните импланти с вътрешен шестигранником:

 • НЕО вътрешен шестигранник;
 • SPI;
 • ЛЕД;
 • DFI;
 • ATID.

Зъбните импланти с конусовидна шестигранником:

 • НЕО тънки шестигранник;
 • NICE;
 • DFI 4.2 mmd;
 • ARR временен имплант с директен абатментом;
 • ATID 5 mmd.

Тънки зъбните импланти:

 • ARRC с външния шестигранником;
 • монолитна ARRP;
 • временни ARR и ARB;
 • временен имплант с директен абатментом ARR;
 • DFI 4.2 mmd.

Протетические елементи:

 • формирователи на венците;
 • херкулесовски, пластмасови, циркониеви абатменты;
 • приспособления за гредова или винтова фиксация;
 • временни абатменты;
 • система абатментов Alpha Universe MultiUnit;
 • сачмени абатменты;
 • Alpha Bio’s ПРИСАДКАТА;
 • система за реставрация с винтова фиксиране.

За всички разновидности на вживляемого импланта да успее да изберете подходящи протетический елемент.

Какви технологии се използват?

За да зъбните импланти да свикне колкото се може по-бързо, производителите са дали на повърхността на тази порьозност, за да артикул е имало подобие на структурата на костната тъкан. Подобна грапавост се формира с използването на специализирани технологии. Този вид въвеждане дават възможност на костна тъканите по-бързо и по-врастать в алвеолата и допринесе за повишаване на устойчивостта на движими вещи.

Форма на имплантите също прилича на обикновен зъбния корен. Благодарение на това, вживление чужд обект в пастите за дупката ще бъде минимално вреди на костите. Налягане на протеза и фрагменти от човешкия организъм ще се разпределят абсолютно равномерно.

За да алвеолата по-добре вкручивался, в него е предвидена специална резба. Производителите са разработили собствена версия на нарязване, която осигурява минимално увреждане на костните тъкани при вживлении.

Както и в други системи, в имплантах Алфа Био е предвидена възможност за инсталиране на абатментов. Всички елементи се комбинират с помощта на вътрешния шестигранника. Трябва да се отбележи, че тази конструкция се счита за универсална в рамките на няколко сетива. Факт е, че вживление на имплантите може да се извършва с едновременното използване на абатментов някои други производители.

Процедура вживления на имплантите се извършва в специално оборудвана дентална клиника квалифициран стоматолог-хирург. Преди началото на операцията, лекарят задължително извършва проучване и определя здравословното състояние на клиента. След това се определя списък на допустимите за употреба имплантационных системи.

За това, че пациента не са настъпили никакви неприятни или болезнени усещания, се използва средство за анестезия. Общо процедура се извършва в продължение на около 50 минути. През това време зъболекар ще бъде в състояние внимателно, без много бързане, за да инсталирате необходимите зъбните импланти.

READ  Дентол Бейби стоматологичен гел за обезболяване на зъбите и венците

Почти винаги анестезия може да бъде взето предвид при определяне на общата цена на процедурите.

Плюсове и минуси

Оценка на предимствата и недостатъците на имплантите на Алфа Био.

Плюсове на израелската продукти:

 • преди да замине за продажба всеки алвеолата внимателно проверени;
 • сравнително ниската стойност;
 • всички изделия добре се вкорени и почти никога няма да се отхвърлят от костната тъкан;
 • висока надеждност;
 • устойчивост на системи за протезиране на Alpha Bio потвърдена дългогодишен опит;
 • зъбните импланти могат да бъдат поставени на всеки челюстната отдел;
 • експлоатация и процедурата вживления са особено простота;
 • за производство се прилага специално разработен биосовместимый титан сплав;
 • продължителност на експлоатационен живот, по заверениям на производителя, по-висока от 40 години;
 • изделия почти нямат никакви противопоказания;
 • не е необходимо предварително да се готви откритата кост до инсталиране на пръчката;
 • възможност за индивидуален подбор на подходящи проекти са абсолютно за всеки пациент.

Всички недостатъци на системата Alpha Bio се дължат на наличието на определени противопоказания за употреба. Списък на основните:

 • не са подходящи, ако кръвта е лошо да се ограничи до минимум;
 • има проблеми с функцията на кръвотворните органи;
 • пациентът се развиват онкологические заболявания;
 • диагноза на някои разстройства на ЦНС;
 • има място патологични аномалии на съединителната тъкан;
 • пациентът развита навик скрежетания зъбите.

Списък на ограниченията, при които имплантиране извършва не може да бъде:

 • нарушения на лигавицата;
 • за въвеждане в експлоатация;
 • лоша хигиена на устната кухина;
 • наличието на аномалии в местоположението на зъбни редове.

Списък на недостатъците е сравнително малък.

Гласът на народа

Отзиви на пациенти, които са били инсталирани израелски зъбните импланти на Алфа Био.

Постави себе си на системата импланти на Alfa Bio. Инсталацията не отне много време, процедурата се провеждат веднага след изваждането на зъба. Дори кост не трябваше да се изгради.

Андрей, Челябинск

Инсталиране на имплантите се проведе под упойка, така че аз нищо, дори не усети. Трябва да се вмъкне три зъба, лекарят решил за около 40 минути. Заслужава да отдаде почит на неговата професионализма.

Сергей, Санкт-Петербург

Алфа Био — една от най-достъпните системи за имплантиране, модерните стоматологични клиники на РУСИЯ предоставят услуга за инсталиране на едно импланта само за 20 000 евро.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00122 sec