Четки за зъби Колгейт — качество, доказано времето

Производител на Colgate – Palmolive за първи път заяви за себе си още в началото на 19 век. Компанията е организирана в Ню Йорк и основният фокус на продажбите са били сапуни и свещи. Мащабът на производство постепенно разрастались, асортимент се разширява и в резултат на фирмата е уверено заема водеща позиция на пазара за продажба на средства за спазване на лична хигиена.

Продуктите на компанията се продават по цял свят и с всяка година набира все повече фенове. Специално внимание производител обръща на усъвършенстване на технологиите, разработването на нови продукти, които ще отговарят на всички световни стандарти. За това в арсенала на компанията има всичко – съвременно оборудване, надеждна технология и голям брой производствени предприятия, разположени в двеста страни по света.

Цялата продукция е сертифицирана и напълно отговаря на международно качество.

Отличителни характеристики на стоките Колгейт е с ергономичен дизайн и на достъпна цена, а особено популярни сред потребителите се радват на изключителни четки за зъби.

Colgate 360 — обезщетения, които трябва да усетим всеки

Една от последните разработки на компанията са станали електрически четки за зъби Colgate 360°. Линията е представена от различни модели, всеки от които с индивидуални характеристики и редица предимства:

 1. Компактна форма. Четка за зъби Colgate 360 се различават тясна дръжка, малко тегло, по-малка работна глава. Тези качества са направили четки удобни, за да вземат със себе си в пътуване. Удобно да ги съхранява и те не заемат много място.
 2. Повечето модели са снабдени с необичайна работната повърхност на главичката да се съчетаят два вида четина – обикновена и въртяща се. Тази част, която е подвижна, се намира в горната част и е отговорен за ефективно премахване на зъбната плака. Фиксирана четина се намира в долната зона. Благодарение на необичаен дизайн осигурява почистване на зъбната повърхност, от всички страни.

 3. Дръжката На четка има специална подплата, която не позволява на пръстите да се плъзгат. Облицовка с релефни повърхност имат форма, подходяща под анатомическое структурата на ръце.
 4. За вибрираща четина е характерно высокочастотное въздействие. За една секунда се извършва до 20 хиляди движения, което осигурява възможност за бързо и ефективно премахване на бактериални отлагания. Под това влияние постепенно разрушава зъбния камък и впоследствие е подложен на ексфолиране.
 5. На обратната страна на всяка сензорна има специална повърхност за почистване на езика. В различни модели тя може да варира от проекта.
 6. Четина извършва с помощта на лазерна технология. За нея е характерно гладка повърхност, краищата на които са заоблени. По време на почистване на четина още и полира повърхността на зъбите. Увреждане на венците абсолютно изключени, както и изтриване на емайла, дори и при силен натиск на четката.
 7. За почистване на иска се съвсем малко количество паста за зъби. Четина сама създава гъста пяна, достатъчна за ефективно почистване.
 8. На достъпна цена. Цената на всеки модел в редки случаи ще надхвърли 600 рубли, за разлика от продукти на други фирми, ценовата политика, който е далеч извън рамките на 1000 рубли.
 9. Разнообразие от асортименти и аксесоари. При различни патологиях устата на пазара може да изберете подходяща дюза.
  Четка за зъби Колгейт добре помага за поддържане на здравето и хигиена на устната кухина.
READ  Скоби за зъби: кога и как се определят процеса на лечение

Използвани технологии

Основният фокус на компанията прави на дизайна на своите продукти. Електрически четки са представени от два вида:

 1. С въртяща се глава. Принципът на действие се състои в възвратно-поступательных движения, между които има определен интервал.
 2. С вибрираща глава. Двоеточие се провежда за сметка на чести пулсиращи движения. В процеса на почистване ефективно елиминира бактериална плака и нежно масажира венците.

В някои модели са инсталирани интелигентни сензори, самостоятелно определяне на необходимата скорост.

На практика всеки продукт, снабдени с множество режими на почистване, като позволява на потребителите да избере най-удобния.

Продукти В линия Sonicare се използват звукови вълни, за активиране на защитните функции на човешката слюнка.

Състав за възрастни

Продуктите от тази линия включва няколко модела. Всички четки са различни по външен вид, принципа на действие. Всички устройства притежават някои особености в използването и отделни показания.

Суперчистота цялата устната кухина

Работна повърхност с двойно действие. Половината от четина се върти, а останалата част се намира в неподвижно състояние. Това помага да се извършва до пълно прочистване, така и акупресура. Покритие на главата – 2-3 зъба. Комплектът включва сменяеми дюзи, благодарение на които едно устройство може да се насладите на няколко членове на семейството. За включване и изключване на устройството са предвидени два бутона. Функционални качества, които трябва четки малки, но и струва само около 600 рубли.

Възползвайки се от точно такава четка. Мога да кажа за него само добри неща, както и за всички продукти Колгейт.

Алина, 38

Optic White™

В този модел също така има корона с двойно принцип на действие. Така че се наслаждавайте на това може да не е само като електрическо устройство, но и като обикновена четка. Уникална четина при висока скорост на въртене премахва пигментация на повърхността на емайла.

Такова устройство е идеална след процедури за избелване, за поддържане на ефекта. Хората, които са пристрастени към красящими напитки, също така се препоръчва този модел. Избелване се осигурява мека четка. Дръжката е направена в такава форма, че да не допускаме силен натиск върху тъканите на пародонта. По цена на продукта ще е в рамките на 450-500 лв.

Имах такава. Добре почиства, наистина помага избледнявам потускневшую емайл. Исках отново да купя такава същата, но я нямаше в магазина, така че засега се налага да се ползват друг вариант, не по-малко ефективен.

Мариан, 32

Optic White® — вибриращ четина

В този случай почистване на зъби се извършва за сметка на вибриране плавниците. За една минута се осъществява от около 20 хиляди движения. Моделът е особено подходящ за хора с истонченной емайл и повишена чувствителност на венците. На щетине са разположени три специални полирующие на коляното, които са отговорни за премахване на зъбната плака и пигментация. Закупуване на продукти може да бъде в района на 500 рубли.

Прекрасен модел, ще трябва да се опитате. Винаги използвам четки Колгейт, така че съм сигурен в тяхното качество. Мисля си, че тази четка също ще остави за себе си само положителни емоции.

READ  Хроничен кариес — бавен, но сигурен път към загубата на зъби

Николай Петрович, 47

Цялостна почистване — Sonic Power

Принцип на работа – вибрация. Отличителна черта е четина, въси които са на различно ниво. С помощта на лесен за почистване на зъбите си дори и в най-труднодостъпни места. Това е особено добре се справя с межзубными пространства. Извита анатомическая дръжката придава допълнителен комфорт на употреба. Меко премахване на зъбната плака чрез еластични чаши. Закупуване на устройство за 600 рубли.

Отлично се справя с прочистване. Дори ми изглежда, че благодарение на нея остава свеж дъх през целия ден. Зъбите са гладки, блестящи, през цялото време иска да се усмихва.

Карина, 21

Златна – с въглен на прах

Осигурява сто процента защита от бактерии. В щетине съдържа натурални дървени въглища. Самите въси са дълги, тънки, което им позволява да проникнат в трудно достъпните места, осигуряване на качествено почистване. Да купи този модел може да бъде в района на 170-220 рубли.

Не мисля, че за такава цена може да се купи такава класна четка. Почиства отлично. Мен дълго време измъчваше кървене на венците, а след редовна употреба всичко е минало. Докато това се промени моделът аз не отивам.

Валя, 27

Межзубное почистване

Този модел е в състояние да проникне 3 пъти по-дълбоко между зъбите, в сравнение с останалите модели. Четина направи по такъв начин, че върховете на по-фини, която осигурява качествено почистване. Цената на продукта ще достигне 270-290 лв.

Идеалното съотношение между цена и качество. Струва евтино, но с цел да се справи и на сто процента, че много се радвам.

Карим, 39

Sensitive pro-relief

Този модел е представена ультратонкими четина, които са с 50% по-меки, отколкото в други устройства. Двоеточие се провежда в крехката, броя режим. В края на четки са по-дълги въси, способни за почистване на труднодостъпни места. От обратната страна се намира възглавница за почистване на езика. Модел струва в диапазона от 300 рубли.

Днес само купи си такава. Колко пъти ще проверя, всичко, което за него е писано, е вярно или не. Но като цяло ми я посъветва майка ми. Я тя доста доволни.

Alli, 28

Копринени конци – с въглен на прах

Тук са представени супертонкие структури, те са по-тънки обикновени 15 пъти и превъзходен премахване на бактериални отлагания по зъбите. Също така е добре да минава по почистване на венците, което е важно за предпазване от развитие на възпалителен процес в устната кухина. В щетине е въглен, който има антибактериално действие. Опаковка извършена във форма на единица. Закупуване на този модел може да бъде приблизително за 200 рубли.

Задача четка за зъби – почистване на зъбите. Този модел се справя просто чудесно.

Том, 30

Детски четки за зъби Колгейт

Децата трябва да привикнат, за да следи състоянието на устната кухина едва ли не от самото раждане. За този процес предизвиквал у тях интерес, четка трябва да са цветни и да привлича внимание.

Элмекс 3-6 години

Моделът е оборудван с малък винт и мека четка, за да не се повреди емайла и венците малко на потребителя. На щетине има специална маркировка жълт цвят, която може да се определи необходимото количество паста.

READ  Калъфи и кобури за съхранение и транспортиране на четка за зъби

Интересна дръжка, на която са съвети, напомнящ за правилното почистване. Този модел струва около 300 рубли.

Дори е много сладък щеточки. Моите деца, те много се обичат, те ги наричат нежна зубными волшебницами.

Лариса, 41

Элмекс junior – 6-12 години

Повърхността на косъм с различни нива. Ефективно се справя с зубным разцвет, прониква в трудни места между зъбите. Работна корона на устройството е много компактен, адаптирани под възрастови параметри.

Освен грижа за зъби, нежно масажи за венците. Удобна ергономична дръжка с антискользящим покритие. Цената на модела е около 300 рубли.

Купи на сина си такава. По-рано той изобщо не си мият зъбите, а сега пред мен, работи в банята. Това ли възраст дойде, четка за такава вълшебна, по-точно да се каже не мога. Но той точно ми харесва.

Олга, 29

Smiles – 0-2 г.

Четина сверхмягкая, което ви позволява да използвате четка с появата на първия зъб. Внимателно се грижи за нежни млечни зъби. Работна корона малък, удобен размер. Дръжката е направена с не плъзгаща покритие. Ярък дизайн със сигурност ще се хареса на детето. Цената е в рамките на 200 рубли.

Моето дете във възторг от нея. Тъй като само той вижда тази пъстра четка, започва да маха с ръце и отвори устата си. Имаме само два зъба, но ние вече се опитваме да ги спазваме чистота.

Лиза, 21

Smiles кукли Барби и Спайдърмен – от 2-5 години

Ежедневното използване на ви на детето огромно удоволствие. Малка глава, удобна дръжка и впечатляващ дизайн. Снимка на любим герой от анимационен филм на дръжката. Цената да бъде 150-170 лева.

Добър модел, аккуратная. Тя е толкова мека четина, че аз самата с удоволствие би я чистила зъбите. За детето, разбира се, най-важното е, че тя четка е много красива, но все още барби нарисувана.

Полин, 35

Smiles кукли Барби и Спайдърмен – от 5 години

Този модел, е разработена с оглед на това, че бебето все още има млечни зъби, но вече се появяват американските. Мека четина, удобна дръжка с вендузата, възглавница за почистване на повърхността на езика. С помощта на този модел, детето лесно да се отървете от плаката и приучиться към ежедневното спазване на хигиена на устната кухина. Цената на продукта е в рамките на 150-170 лева.

Детето ми е на първо място, се оплаква, че бодлива четина. Но след няколко чистки като се превърна в мека. Така, може би, с всяка четка се случва. Докато тя е нова, а след това малко по-трудно, отколкото става след това.

Карина, 29

Четки за зъби Colgate в по-голямата си част получават от потребителите положителни отзиви. Те отбелязват, лекота на използване и качеството на продуктите. Благодарение на достъпна цена на продуктите позволи да го купи, може някой купувач, бране на това, което му харесва повече.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00124 sec