Имплантиране на Импро — немско качество на разумна цена

Атрактивен външен вид е невъзможно без шик белозубой усмивка. Но как да бъдем хората, които майката природа излъгани красиви зъби.

Изход е намерен — това е дентальная имплантиране, която е в състояние да направи чудеса и да направи от непривлекательного на вид човек истинска звезда.

Helmut Knigel — немско качество и надеждност

Производството и разработването на нови и качествени модели импланти се занимава с немската компания Helmut Knigel. Вече повече от 5 години, той се заема водеща позиция на пазара на стоматологичните услуги. Това стана възможно благодарение на пускането на качествени и издръжлива на имплантите.

Целта на ръководството на фирмата – отговаря на нуждите на всички слоеве на населението чрез производство на качествени продукти. Продукт, произведен от Хелмут Knigel се отличава с висока степен на надеждност.

Иновативна техника Импро отдавна надмина старите методи на смяна на зъбите и направи крачка напред, предлагайки на своите потребители доживотни импланти.

Имплантиране на зъби Impro – това е най-новата техника, възстановяване на изгубени зъбната редица, която се отличава с разнообразието на продуктовата гама и уникалност форми.

Технологични решения

Германски експерти използват набор от най-новите технологични решения при производството на своите продукти:

 1. За направата на имплатнов германска компания използва медицински титан висока степен на гипоаллергенности и сигурност. Благодарение на този състав процент на отхвърляне на продукта е минимален, тъй като биосовместимость главната част на с

  бъдещето на зъбите е идеална.

 2. Уникална форма на продукта позволява въвеждане прът в костната тъкан алвеоларен гребен с най-малък риск от нараняване.
 3. Наличието на самонарезающейся конци, прави процеса на имплантирования просто и лесно.
 4. При инсталиране на нов зъб, повърхността му се обработва по специален начин, което го прави повърхността на порести, че прилича по структура на костната тъкан. Тази подготовка на зъба допринася за бързото му приживлению на костната тъкан. Статистиката показва, че вече в продължение на 2-3 месеца пациентът се чувства отново вградени импланти, като родните зъби и не изпитва дискомфорт.
 5. Наличието на квадро-конец предпазва кухина нов зъб от попадане в него парадонтальной тъкан.
 6. Разнообразие от решения ви позволява да вземете най-добрия вариант за всеки пациент.

При производството на имплантите Impro се използва висококачествен медицински титан. След края производство на изделия от тя минава неоднократную проверка на качеството и стерилитет, което гарантира бързо оцеляване на импланта на костната тъкан. Уникалната обработка на изделия и улеснява процеса на осеоинтеграция.

Асортимент от продукти

Германски специалисти се е погрижил за развитието на няколко вида импланти линия Impro, включващи различни видове вживления ги костната тъкан.

Потопяеми с микрорезьбой:

 • артикул с d = 3,6-7 мм и с шестостенни вид;
 • шийката е съкратен вид, поради което липсва разминаване между корона и метална основа;
 • са предназначени за подмяна на зъбите на горния ред и премоляров;
 • преди избора на такъв вид импланта е задължително провеждането на рентген-диагностика.

С двоен конец:

 • продуктът е с плосък край, който намалява травмата на алвеоларна кост при вкручивании;
 • двойна резба, която има висока степен на агресивност, намалена с базата, че играе особена роля при инсталиране на зъбите в костта с лоши качествени характеристики;
 • имплаты с двойна резба, са предназначени за възстановяване на ножовете и моляров;
 • притежават отлична фиксиране.

Трансгингивальные изделия имат такива функции:

 • шийката на импланта полира и обемна по размер;
 • долната част на конструкции с надлъжни зазорами на дърворезба, че прави имплант надежден дори при максимално натоварване;
 • инсталиране на трансгингивальных изделия се извършва чрез пункция, което не води до травмированию тъкани;
 • се използват за зъби, предназначени за внимателно дъвчене на храната.

Мини зъбните импланти Импро:

 • притежават малък размер, което прави възможно да ги вживление с цел възстановяване на корони;
 • шийката е съкратен размери;
 • се използват за инсталиране на нов зъб в кост с лошо качество.

Процесът на инсталация стъпка по стъпка

Инсталиране на имплантите Impro това е един вид малка операция, която отнема доста малко време.

Подробна схема за настройка стъпка по стъпка:

 1. На пациента максимално да се установят чрез създаване на благоприятен климат в клиниката. Това се извършва с цел постигане на увереност в използването на качествени материали, неговата безопасност и безопасността за здравето.
 2. При наличие на липсващи зъба специалист с висока степен на чистота провежда отстраняването му.
 3. Като обезболяване се извършва локална анестезия.
 4. Обработка на тъкани асептиком позволява да се избегне заразяване.
 5. Нататък специалист провежда разрез венците с цел обелване на меките тъкани и оголване на костта на челюстта.
 6. За формирането на основите за бъдещето на зъба с помощта на бор-машина, оборудвана специална дюза и скалпел да бъдат въведени предварително избран от алвеолата с самонарезающейся дърворезба.
 7. Едновременно с посочената по-горе процедура се провежда временното абатмента или коронки.
 8. При сложността на провеждане на процедурата, свързана с особеностите на челюстта на пациента или лошо състояние на костите, алвеолата се затваря специален щепсел или мембрана. Това позволява качествено натиснете дизайн на венеца. По-късно все още мъниче се заменя с шейпър венците, който визуално се затваря празнотата между маточната импланта и коронки.
 9. Последният етап е определяне на корони. Процеса на определяне отнема около половин час.

Цялата продължителност на процедурата е около час. В общия процес на присаждане на изкуствен зъб отнема около 2-3 месеца. Зъб не се различава от естествения.

Единственото нещо, което ще им е забранено да правят, е да отворите зъбите бутилки или залъгва ядки.

Преимущественные качествени характеристики

Провеждане на имплантирования с помощта на Impro има много преимущества, които се свеждат до следното:

 • голям избор, благодарение на многовариантности;
 • здравина, издръжливост и графично качество на продукта;
 • бързина и безболезненность провеждане на процедурата;
 • възможност за замяна на зъбите при наличието на лошото качество на костната тъкан или на някои стоматологични заболявания;
 • изключение намаляване на кост около титан импланта;
 • лесна грижа;
 • характеристика на повърхността на продукта осигурява максимална чистота на проекти;
 • универсалността на импланта, което гарантира неговата комбинация с различни системи за абатментов;
 • възможност за незабавна протезиране веднага след изваждането на зъб;
 • бърз процес на зарастване и присаждане на нов зъб;
 • бескровность провеждане на процедурата.

В търсене на истината — мнението на пациентите

Ние сме помолени да оставите вашето мнение за имплантах Impro тези на посетителите на нашия сайт, които ги вече се радват, ето най-интересните коментари.

Проблем със зъбите трае имам много години. Цялата работа е в това, че ме е страх от болка и кръв. Наскоро мой приятел ме посъветва клиника, която е специализирана за подновяване на зъбите с помощта на имплантите, като вдъхва доверие.Реших да поставите Impro. Обещаха, че те са дълготрайни, с други думи стои пострада един път за цял живот.

Вчера се проведе тази процедура, се радваше, че никаква болка не почувствах като цяло. Не се заблуждавайте, че всичко ще е бързо и безболезнено. Напред ме очакват още няколко пъти на лекар, но страхът вече е преминал. Сега съм сигурен, че парите ще бъдат вложени не за нищо.

Игор, 32 г., Москва

Вече няколко години като имам изкуствени зъбните импланти на фирма Impro. Никакви претенции, на работа всички смятат, че тези идеални зъби имам рожден ден.

Цвят, форма отговарят на естествени зъби, с храна много не перебираю, ям всичко подред, включително и твърда. Отнасям към него с бережностью, тъй като това е моята гордост.

Всеки, който иска да добави или замени зъбите препоръчвам Импро, проверено от личен опит. Защо да изберете евтини фалшифициране и се чувстват неудобно от своята усмивка.

Алина, на 28 години, Днепър

Най-сетне приключи процедурата по вживлению на зъбите. Всъщност аз съм чувствителен човек, но силна болка не почувствах. Първоначално е бил малък дискомфорт, просто е свикнал да живее без зъби. Сега всичко е окей, става да се усмихват повече и да общуват с хора.

Сега, аз няма от какво да се срамува от своите зъби. Ако се страхувате да експериментирате, то предпочитам Импро (германскому на производителя), да се постави зъбите си веднъж и завинаги.

Олег, 42 г., Курск

Цената на имплантиране

Инсталации цената на имплантите Импро е разнообразна, тъй като зависи от броя на интерполация на зъбите и тежестта на увреждане на тъканите.

В процеса на имплантиране съществува възможност за провеждане на допълнителни дейности, включващи подготовка на основите за бъдещето на зъба. Средната цена на възстановяване на цяла зъбната редица варира в рамките на 15-60 рубли.

Цена на инсталация на импланта зависи от избора на клиниката, тъй като VIP услуги, струва няколко пъти по-скъпо.

На кого изобщо е необходимо?

Загуба на зъби поради травма, възрастови критерии или болест е в състояние да доведе човека до депресивно състояние, защото заедно с тях той губи своята естествена красота. Липсата на увереност в своите сили, повишаване на ущербности се дължи на загубата на зъби води до загуба на работа и неприятности в личния живот.

Имплантирането е идеалното решение за възстановяване на загубени зъби. Носител на изкуствени красиви зъби се гордее отново закупения от холивудската усмивка не изпитва комплекси пред околните и не харчи усилия на грижа за челюстях вставного тип.

Пациентът с пълна смелост да пие топли напитки, отхапвам твърди ябълки, да се насладите на всички удоволствия на живота. С една дума – няма ограничения.

Показанията за имплантация са:

 • загубата на един или няколко зъби;
 • адентия;
 • невъзможността за инсталиране на протезата;
 • при намаляване на костната тъкан;
 • малка височина на челюстта, върху която трябва да бъдат поставени зъби;
 • липсата на коронки от определен тип, необходими за провеждане на протезиране;
 • за да се придаде спретнат холивудска усмивка.
READ  Флегмона лицево-челюстната област — остро гнойное възпаление на устната кухина и шията

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.4MB/0.00096 sec