Израелските зъбните импланти Cortex — с дългогодишен опит и най-новите технологии

Красиви и здрави зъби – това е най-важното условие за здрава устната кухина. Но понякога има ситуации, когато зъбите се разрушават, рушат, чупят лесно или просто идват в неизползваеми и те трябва напълно да изтриете.

Често зъболекари за възстановяване на изгубения зъб се използват зъбните импланти, които могат напълно сымитировать истински зъб. В последно време станаха популярни израелски импланти на фирма Cortex, които се появиха съвсем наскоро през 2007 гол, но вече са успели да заеме водеща позиция.

Над изобретяването на тези имплантите са работили най-добрите лекари в Израел, и в крайна сметка беше създадена качествена система за подмяна на загубени зъби.

Защо е необходима имплантиране

Ако зъбите от природата здрави и трайни, то в този случай е необходимо да се рядко посещават зъболекарски кабинет. Но има ситуации, когато с течение на времето емайла започва да се руши, за да се влоши, а зъбите на гниене.

Тези лезии могат да възникнат съвсем различни причини – инфекциозни лезии, заболявания, травми, фрактури и така нататък. В крайна сметка може да се загуби голямо количество зъби. Ако бъде изгубен един зъб, а след това пациентът рядко бърза да го ремонтирам. А ето какво да направите, когато представляват изтриете наведнъж 5 или 10 на зъбите?

Ако по-рано за това са се прилагали различни протези или мостове, а след това вече освен тези методи за решаване на проблемите на стоматолозите вживляют импланти, които на външен вид почти не се различават от истинските зъби.

Имплантиране на зъби – това е посоката, в стоматологията, което позволява да се осъществят изкуствено възстановяване на зъбната редица на пациента, при това без да се прибягва до обточке на съседните зъби, а също така позволява да се направи без сменяеми протезных елементи, дори и при пълна загуба на зъбната редица.

Освен това имплантиране има редица друг положителни качества:

 • при инсталиране на имплантите не се случва нарушение на структурата на съседните зъби;
 • благодарение на тези елементи може да се възстанови напълно от структурата и външния вид на загубени зъби;
 • този метод позволява да се откаже от сменяеми протезных елементи;
 • след вживления и пълен възстановителния период импланти могат пълноценно да дъвчат храна на всяка скованост.

Фирма Cortex — израелски лидер имплантостроительства

Израелската фирма Cortex се занимава с производството на импланти за зъби, не чак толкова отдавна от 2007 г. насам. Тази компания е основана в Израел от екип от опитни специалисти и лекари в областта на лицево-челюстна хирургия.

READ  Болки на венците: каква е причината и какво да направя?

Специалисти и учени, на базата на своя дългогодишен опит и данни, получени от водещи стоматологични изследователски клиники, започнаха да разработват свои собствени имплантите с уникален дизайн и конструктивни особености.

По време на производството на всички елементи били взети под внимание всички възможни недостатъци и дефекти на продукти на други производители, които преди това доведоха до отделяне или счупят изкуствени зъби. Разработка и производство на имплантите, произведени стриктно в съответствие с всички международни стандарти за качество.

Освен импланти на фирмата е производството на стоматологични инструменти и принадлежности елементи.

Най-новите решения и дългогодишен опит

Зъбните импланти Cortex – това е едно от специални постижения в денталната област. Тези изделия са изработени опитни стоматолози, които имат много практика зъбен дела.

Импланти Кортекс притежават следните предимства и качества:

 • повишени якостни качества;
 • точната настройка;
 • уникален дизайн;
 • най-високо качество;
 • широка гама;
 • в основата на дизайна е изработен от устойчив на състава – титанова сплав;
 • по време на производството извършва тест за степента на стерилността на повърхността и химически състав, които са показали положителни резултати;
 • по време на направата на израелските производители на всички дейности се изпълняват съгласно изискванията на международни ISO стандарти;
 • дизайн на продукти изработени така, че след монтирането им тя плътно в контакт с костната тъкан;
 • импланти Kortex са преминали през всички проверки на ЕС, резултатите са положителни – всички изделия и конструктивни елементи на точно отговарят на всички декларирани изисквания;
 • дълъг срок на гаранция – 15 години;
 • състав изделия има висока степен на биосовместимостью с човешкото тяло, така че след инсталирането на човек не възниква от странични ефекти и алергични реакции.

Какво има в асортимента?

Състав на импланти на фирма Cortex предоставена от различни видове. В гамата от продукти са включени следните видове изделия:

 • Classix;
 • DynamiX;
 • Smart;
 • Saturn;
 • Premium Set.

Класически вариант Classix

Класически зъбните импланти Kortex притежават висока популярност. Тези продукти след инсталиране бързо вживляются, и дълго време запазват всички свои характеристики и качество.

Характеристики серия Classix:

 • след инсталацията и вживления всички елементи на почти веднага създават компрессию в две направления – хоризонтално и вертикално;
 • зъбните импланти напълно имитират истинските зъби и създават тесен контакт със зъбната кост;
 • на първия етап след инсталиране на тези модели импланти се наблюдава 100 %-dani стабилност и оцеляване;
 • за сметка на това, че тези продукти имат еднакво дърворезби и удобен дизайн ги инсталирате просто и лесно;
 • обикновено импланти модели Classix са определени в случаите, когато се изисква допълнително инсталиране на формирователя на венците, на която е поставена протеза.
READ  Хигиена на устната кухина и стоматологична грижа за нашите деца

DynamiX — най-доброто решение след изваждане на зъб

Поради факта, че продукта модели DynamiX притежават двухсоставной конструкция, се препоръчва да инсталирате веднага след изваждането на зъба.

След като зъбът е изтрит, алвеолата веднага се инсталира в област дупка. В крайна сметка имплантиране се извършва веднага и не е нужно да чакат времето, за да венците вече е възстановен и малко се лекуват, всичко е направено веднага. Изключение на тази на продукта след инсталиране на здраво държи на своето си място.

Изделия модели DynamiX притежават посочените основания, и на двойно рязане. За сметка на това дизайнът на този елемент е лесно влиза в меката тъкан на венците, но при това тя почти не травмирует си. Тези изделия може да се прилага за абсолютно всяка структура на костната тъкан.

Smart за повишено натоварване

Израелските импланти модели на Smart позволяват да издържа на повишено натоварване. За фиксиране на тези елементи, не изисква наличието на разреза и вила.

Ввинчивание на имплантите Smart се случва веднага в мека кърпа. Дизайн на тези продукти има широка резба и посочи върха. По тази причина инсталацията протези серия Smart минава бързо и почти без болезнени усещания.

Коренът на тези продукти е от титанов основи. Благодарение на уникалния си дизайн корен може с лекота реже мека кърпа и здраво се върна на своето място. В края на процеса на инсталиране на върха на импланта се определя коронката от пластмасов материал, която през определен период от време, се заменя с постоянна.

Серия Saturn

Изделия на Сатурн серия се използват за предния край на зъбната редица. Монтаж на изделия обикновено се извършва по-бързо и за един път.

Допълнително след закрепване се извършва протези. Благодарение на уникалните особености на дизайна на имплантите е достатъчно лесно и незабавно вживляются в структурата на меките тъкани. За сметка на наличието на широка и голяма дърворезба изделия може да се проведе в средата на билото на челюстта.

Комплект Set Premium

Зъбните импланти Cortex Premium Set се считат за най-добрите, но и скъпо. Цялата конструкция се състои от следните елементи:

 • завийте под формата на талони;

 • заживляющий капачка от пластмассового материал;
 • надстройката;
 • заживляющий капачка от пластмассового материал;
 • самият алвеолата;
 • устройство за пренос на всички елементи.

Благодарение на наличието на такъв широк набор от изделия могат да бъдат вживлять с помощта на различни методи. По време на инсталацията на натоварване се създава веднага.

READ  Электроодонтометрия в съвременната стоматология: цели, технологии, показатели ЭОМ

Целият комплект е висока стерильностью и отговаря на всички изисквания на международните стандарти. Така че по време на вживления риск договор на инфекции е минимален. В резултат на това след инсталацията се създава пълно копие на този зъб, който твърдо стои в своята дупка и може да издържа на повишено налягане и натоварването.

Анкета на изхода от дентална клиника

Отзиви на пациенти на стоматологични клиники, които са били инсталирани израелски зъбните импланти Кортекс.

Дълго време ходеше без зъб. Аз така и не се превърна в прибягват до инсталирането на имплантите, само тук е липсата на портило целия вид на лицето ми.

Поради този недостатък не можех нормално да се говори и да се усмихва, постоянно чувстват неудобство и пристальные погледи на околните. Затова реших да отида на зъболекар. След прегледа лекарят препоръчал да инсталирате израелски зъбните импланти на зъби Cortex.

Аз веднага се съгласи. Цялата процедура мина бързо и почти без болка. В резултат на това сега имам пълна серия от зъбите.

Нина, 32 г.

Зъби имам по наследство, е много крехка, така че до четиридесет години имам вече отсъства половината от зъбната редица. А след още 5 години аз трябваше да се прибегне до носенето на протези.

Нещо като все още не е стара, а вече зъбите не. Колко дискомфорт донесе ми е този проблем. Но, в края на краищата, децата криеше от мен да отиде на прием при лекар и се поставят импланти.

След като лекарят ме преглежда, той веднага препоръчал на зъбните импланти на фирма Кортекс. Аз бях в този момент е съгласен на всичко, само за да си върне поне няколко зъба. Операцията е била дълга, но аз все си оцеляла, защото то това си струва. Сега имам здрава и здрави зъби!

Надежда, на 57 години

Цената на лечението

Израелските импланти имат по-ниска стойност. Поради факта, че продукти на тази фирма не са висока цена, те са на разположение на всички пациенти, които по някаква причина са загубили зъбите си.

Средната цена на един импланта е около 6000 рубли. А работата по инсталиране на този на продукта, ще излезе, повече от 40 хиляди рубли.

MAXCACHE: 0.41MB/0.00121 sec