Преглед на най-популярните пасти за зъби и ополаскивателей Нов Перли

До съвременната паста за зъби се сблъскват по-високи изисквания, както за почистване на зъбни отлагания, така и по способността им придават свежест на дъха. Освен това, тя трябва да съдържа набор от безопасни и ефективни съставки, комплекс решаващи проблема хигиена на устната кухина. На тези нужди напълно отговаря на серия пасти за зъби, Нов Перли.

Тази марка, произведени от санкт петербург Невской козметика, е известно, от няколко десетки години. Тя е популярна поради оптимална комбинация от ниски цени и отлично качество. Към нея достоинствам може да се дължи на:

 • модерни и ефективни съставки в състава;
 • иновативната технология на производство;
 • балансирана чистящая основа;
 • цялата серия е в комбинация с освежаващ вкус;
 • старите клинични и токсикологични тестове.

Широка гама от

Линия от продукти за грижа за устната кухина Нов Перли включва 28 възрастни, 7 от детски пасти за зъби, както и пет вида ополаскивателей.

Паста представени превантивни и медико-превантивна групи. Превантивни от своя страна се делят на антибактериални, избелващи, лечебно-профилактични – на противокариесные и противовъзпалителни.

Всяка паста за зъби, не само е преминал изпитания в лаборатория на производителя, но също така тествани от независими експерти от Росконтроля. Според техните данни, а ПО отношение на вкус и мирис изцяло изпълнени. Нормално се оказаха всички микробиологични показатели.

Също така потвърди много добри почистващи свойства, безопасност (липса на дразнене на лигавиците и различни видове алергични реакции). Фокус-група похвали органолептични показатели на всички пасти.

Средства за възрастни

Пасти за зъби от серията за възрастни изчислени вече се формира постоянни зъби, които често са изумени от кариес или са чувствителни, или им е необходима за избелване.

Освен това, при възрастните често започва да се появява кървене на венците. Във връзка с мания разпространението на тютюнопушенето се увеличава стойността на средства за грижа за устната кухина, които помагат за премахване на миризма на тютюн. Под всеки случай е създадено си средство.

Серията е представена не само мятными вкусове, с различна интензивност, но и техните комбинации: мента и нар, канела и карамфил, мента и ябълка, мента и зелен чай, подправки на Средиземно море, има и с иглолистни акценти.

Нова Серия от Перли за възрастни включва средства с различно направление на терапевтично действие, в зависимост от своя състав:

 • отбеливающее, включително щадящее – за сметка на съдържанието на естествен ензим папаина, пирофосфатов;
 • възстановително емайл, насочена към намаляване на отговор на зъбите на външни дразнители; тяхното укрепване е под действието на хидроксиапатит – съставни компонента на емайла, който е в състояние да замени зъбни канальцы;

 • грижа за венците – с помощта на влизащи в състава на билки, както и други натурални компоненти (прополис, сок от алое, нар, смола, кора от дъб, морски водорасли водорасли) е диета, а също и кровоостанавливающий и противовъзпалителен ефект;
 • обогащающее калций – чрез цитрат, който е в състояние реминерализовать емайл.

Нов Перли съдържа флуорид за предотвратяване развитието на кариес, но не във всички средства, за да им може да се насладите на хората, живеещи в региони с висока степен на концентрация на този елемент във водата.

Много пасти не са в състава на триклозан, карбамид, оксиданти.

Като антибактериални средства се практикува използването на патентован комплекс Optafresh.

ТОП 5 на най-популярните средства ще разгледаме по-долу.

Тотал 12 Възстановяване на емайла

Този инструмент е насочена към потребителите на средна и по-напреднала възраст. В състава на (основни активни вещества) са:

 • силициев диоксид;
 • пирофосфаты натрий и калий;
 • хидроксиапатит;
 • флуорид (дял от 0,1%).
READ  Диагностика и методи на лечение на алвеоларна пиореи

Паста се прилага за зъби с повишена чувствителност, притежаващи истонченной и увредена емайл. Подходящ за употреба два пъти на ден за възрастни (деца, само с 14 години).

Като лечебен ефект трябва да се отбележи намаляване на чувствителността отслабва емайла, както и попълване на микротрещин на калций храни, като същевременно разтваряне на зъбната плака и една реминерализираща на зъбите.

Цената на средства повече от хуманен — 75.

Зелена ябълка + избелване

Средство за всички възрастови категории. Основният състав:

 • силициев диоксид;
 • калиев пирофосфат;
 • натриев пирофосфат;
 • натриев флуорид.

Се прилага в случаите, когато зъбите са изложени на вещества, предизвикващи потъмняване на емайла. Паста за възрастни (ежедневна употреба), на децата може да бъде след 14 години

Помага за премахване на петна, белина емайл, без да се нарушават неговата структура, предупреждава кариес, активно въздейства върху зъбната плака, пречи на нейното появяване и затвердению.

Цената на средства 70.

Лечебни билки

Ще помогнат на хората от всяка възраст и с различно състояние на устната кухина. Активни компоненти в състава на:

 • мента;
 • ехинацея;
 • жълт кантарион;
 • коприва;
 • градински чай;
 • невен;
 • лайка под формата на извлечение;
 • карбонат и калциев цитрат.

Паста за зъби Нов Перли «Лечебни билки» е полезна за венците, които са предразположени към възпаления и кървене, което помага в една реминерализираща и почистването на емайла.

Прилагането на този вид паста за зъби води до намаляване на десенной кървене, укрепва лигавиците на устата, прави здрав емайл

Цена копеечная — 65.

Нов Перли Флуорид

Специална паста за зъби, обогатена с флуор. Характеристики на състава са свързани с наличието на монофторфосфата натрий, укрепляющего на емайла и не подобни развитието на кариес.

Целта на прилагане – осигуряване на нуждите на по фторе, предназначени за региони, чиято вода е много бедна на този елемент. В определени региони може да се прилага не само на възрастните, но и децата след седем години.

Лечебният ефект се дължи на повишаването на устойчивостта на емайла на действието на вредните киселини и кариес-профилактика; помага за премахване на плаката и потиска растежа на бактериите

Цена — 50 ..

Силата на морето

В устната кухина има ярко изразен антибактериален ефект. Водорасли, триклозан и пирофосфат на калий в състава формират специализация тази паста за зъби.

Използва се при нужда от дълготрайна защита на зъбите между две основни почиствания. Препоръчва се да се прилага както за възрастни, така и деца, като се започне с семилетнего възраст

Ако редовно се вземат описываемое средство, а след това се случи на общото здраве на венците, а също така рязко ще намалее риска от развитие на кариес (поради факта, че броят на бактериите, които причиняват плака по зъбите ще намалее до минимум).

Цената на паста 65 ..

По този начин, обсъдени на пасти за зъби серия Нов перли за възрастни, оказват комплексно въздействие върху зъбите и венците, както и да притежават специфични характеристики.

Паста за деца

Детски средства за грижа за устната кухина имат своите различия, и те се дължат на незрелостью, несформированностью на зъбния емайл дете.

Сигурно състава на пасти за зъби, Нов Перли за деца предвижда възможност едва ли не ежедневно поглъщане на паста. Освен това, те се различават по миризмата плодове-ягодоплодни нотки: за деца – това е пъпеш и диня, малини, ягоди, портокал, за юноши – мента, лимон или ябълка, мента.

READ  Натрупване на костна тъкан при имплантиране на зъби: видове и технология

Също така в тези средства е строго регламентирано количество флуор и абразивни свойства са сведени до необходимия минимум. Родителите препоръчват да се ограничи обемът на фторсодержащей паста – за зъби я сложете с размера на средната грахово зърно от чушките.

С цялото си прилика детски пасти серия Нов Перли имат и различия.

Магически плодове

Паста, предлаган на пазара, като комплексно средство за грижа за зъбите, съдържащи детска доза флуор. Съдържа калциев карбонат и монофторфосфат натрий – тези активни съставки са отговорни за превантивни свойства на паста за зъби.

Действието на средства, насочени към защита и укрепване на зъбите на детето, меко почистване на зъбни отлагания. Е Показано на децата като се започне с три години и 14, когато вече може да се премине на възрастни средства.

При системно ползване на зъбите се засили, а кариозные кухина не се появяват.

Цена — 45 ..

Портокалов аромат

Нов перли Портокал — паста за зъби за деца с ниски абразивностью, напълно безопасна при поглъщане, поради липса на флуор.

Влиза иот активно действащи вещества отбелязано наличието на цитрат, калциев и натриев фосфат. Целта на прилагането на – укрепване на зъбите и напълване на недостиг на калций в тях. Средство проектирана за деца от година и шест години.

Зъбите на малчуганите добре почистени, минерализируясь йони на фосфор, който не дава да расте зубному резба, и се укрепяват калциеви йони.

Цена за детска паста — 45 ..

Ягоди без флуор

В устната кухина липсва флуор, което го прави безопасен при поглъщане. Основната съставка – натриев фосфат (минерализующая добавка).

Прилага се за безвредни за почистване и защита от зъбен камък. Разработена специално за деца 1-6 години.

Позволява добро почистване на млечни зъби и да се предотврати появата и развитието на зъбните отлагания, както и на кариес.

Цената е на 45 евро.

Junior Лимон и мента

Паста за зъби е предназначена за ученици. Активни съставки – натурален екстракт от лимон и натриев фосфат.

Прилага се за укрепване на венците и на кръвоносните съдове на лигавицата, почистване на твърди тъкани в устната кухина, за предотвратяване на растежа на зъбен камък. Препоръчителна възраст – 7-14 години

Постоянното използване на тонизира венците, укрепва зъбния емайл, забавя растежа на бактерии (за сметка на екстракт от лимон), като предотвратява разрушаването на зъбите.

Цената е на 45 евро.

Джуниър Ябълка и мента

Също се отнася до подростковым пастам без флуор и парабени. Тази паста за зъби от серията Нова Перла съдържа в състава на фосфат натрий и масло от чаено дърво. Прилага се за профилактика на кариес. Възрастови ограничения – на всеки 7-14 години.

лечебният ефект е свързан с масло от чаено дърво, прилагането на които води до засилване и тонизированию на венците; нормализира киселинно-алкалното равновесие, разтвори камък по зъбите.

Цената на лоялен — 45 ..

Видно е, че всички детски пасти за зъби, изчислени за защита на детската емайл от вредните кариозен на бактерии, както и за укрепване на лигавицата на устата.

Думата на потребителите

Отзиви от потребители, които се радват на една или друга паста за зъби от серията Нова перли.

READ  Лечение на коренови канали - съвременните методи и цени

Имам проблемни венци, и по-рано, когато за почистване на зъбите си, постоянно имаше кръв, веднага се появи неприятна солоноватый вкус в устата. Аз и по-рано зъболекари говори изплакнете дъб кора, но аз все ленился, защото я дълго и скучна работа пара на водна баня.

Аз живея сам, и аз не имат достатъчно търпение да се занимава с всичко това. Но тук аз видях паста Нов Перли дъбова Кора, и евтина.

Купи пробвам и само след седмица се чувствах, че венците, почти не кървят. А месец по-късно вече бях и забравил за този проблем – ето такова чудо-паста за зъби ми се хвана!

Алексей Петрович

Имам емайла на зъбите е една черта много бързо да получите тъмно. Може би това се дължи на факта, че съм фен на кафе. Аз преди купих паста друг производител – ROCS, тя също е добра, но цената й бясно! Сега вече има повече от 300 лева за тубичка.

В един момент у мен съвсем не беше за нея пари и купих обикновена паста за зъби НЖ Избелваща. Но тя се оказа трудна! Средство перфектно почиства зъбите ми и аз отдавна не знам какво е потемневшая емайл. Аз съм много доволна и искам да кажа на моята нова спасительнице БЛАГОДАРЯ!!!!

Алис

Искам да благодаря на тези, които прави паста за зъби НЖ Прополис. Това е най-доброто от това, с което аз се радваше, когато някой ден. След нея много приятно усещане в устата. Имам спря се разболяват венците, нови дупки в зъбите, също зъболекар не намерих. Аз вярвам, че това е само благодарение на Жемчугу небесния отец!

Татяна Юриевна

Лечебни ополаскиватели

Ополаскиватели Нов перли за устната кухина са обогатени с естествени съставки: кората на дъб, градински чай, лайка, борови иглички. Тяхната цел е да унищожи вредните бактерии там, където не може да се четка. Това е незаменим инструмент за тези, които носят ортодонтски планки, скоби, протези. Цената е средно по 110-140 ..

В ополаскивателе без билки Тотал 12 не съдържа триклозан, а патентован комплекс Optafresh ®, който запазва свежия дъх на 12 часа (клинично доказано), а също и ксилитол, улучшаемый усваяемость зъбите минерални вещества и поливинилпирролидон. Достойнството на този ополаскивателя – липсата на сухота в устата след приложение.

Ополаскиватели с кората на дъб, игли и билки допълнително укрепване и лечение на венците, като намалява тяхното кървене и премахване на възпалението. В катедрата стоматология ПСПб ГМУ чрез практически е доказано, че омекотители с лайка за намаляване на възпалителни процеси в устата на 70 %.

Пасти за зъби и ополаскиватели серия Нов перли, изчислени за цялостно решение на проблемите купувачите – от избелване до борбата с възпалителни процеси в устата. Те са подходящи за различни възрастови категории, фокусирайки се върху особеностите на всеки от тях.

Средства от тази серия помагат на всеки купувач да реши своя стоматологична проблем или предотвратяване на възникването му.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00113 sec