Накрайник за четка за зъби Philips Sonicare: серията HX 65 — 67 — 69

Накрайник за четка за зъби Philips Sonicare

Радвам се, сте добре дошли! Тема на днешната статия-обзор – накрайник за четка за зъби Philips Sonicare. Ще попитате, защо не самата четка? За нея е казано и написано толкова много, че едва ли нещо ще мога да добавите ново. А ето за насадках казват и пишат много по-малко. Съвсем напразно, казвам ви. Защото това е важна част от устройството.

Да, в основната сграда на стойност мотор и електроника, но точно от вида дюзи зависи от това, колко ефективно и качествено ще можете да си миете зъбите. В края на краищата, ако се монтира големи или неудобни, едва ли ще успее да постигне желания резултат.

За зъби Sonicare и други

Това творение на «Филипс» аз избрах случайно. Да кажем, че изобщо щеше да си купите съвсем друга четка. Но когато вече бях готов да плати парите, видях акция. Ми е невероятно щастлив, защото обикновено алчност до добро не води. Тук съм придобил отлична нещо и нито веднъж за своя спонтанном избора не съжалявам.

Ето аз често виждам въпросите по форумите, колко се усеща разликата между обикновена четка и електрическа. Това е като избършете пода с кърпа за прах или да направите мокро почистване. Сравни безсмислено, разликата е толкова съществена, че аз съм нормална (не най-евтините) четка просто да ги хвърли в кошчето, без да се чака за традиционните три месеца работа.

Електрическа четка – нещо доста необичайно. В първите няколко дни аз привыкал усещанията. Все пак, когато в продължение на десетилетия чистишь обикновена, тези вибрации се възприемат странно. Вече напълно е свикнал и вече не разбирам как може по-рано, без да я обработва.

READ  Възпаление на венците при деца

Стандартен накрайник за четка за зъби Philips Sonicare – удобна, добра по качество, но най-често срещана. Аз също се изисква комплект за чувствителна емайл. Защото, отделно купих накрайник Sensitive. Върху опаковката На показ маркиране на HX6082/07. Цифри и букви, не ми се говори равен резултат нищо. Знаеха само, че продуктът е съвместим с 65, 67 и 69-та серия четки.

Смея за коментари във форумите. Те казват, че е твърде малка корона, подходящи само за деца.

В действителност, мога да кажа, че това е единственият вид дюзи, които аз достаю всички парцели в устата. Ето как пъти само благодарение на компактен размер. В противен случай би половината от зъбите изобщо не беше налична, особено – горни и долни 7-ци и 8-ци.

Ревюта на сайтове се четат изобщо комедия. Някои расхваливают, други предупреждават от безсмислена загуба на пари, трети изобщо не разбират каква е разликата между тази дюза и стандарт. Традиционно – тъмни структури са индикатор за износване. След като те посветлели, трябва да се сменя на дюза.

Лични впечатления:

  • удобно. Уникално е по-удобно обичайните;
  • добре отстранява плаката;
  • сключва в тези места, където преди изкачването може да е много трудно.

За режима и особености на употреба

Към лично забелязани параметри може да се дължи на това, че свежест в устата си трае много по-дълго, отколкото, ако е използвана ръчна четка за зъби. Самата процедура почистване на нищо сложно себе си не представлява: трябва да карам электрощетку по протежение на линията на зъби, при това се натиска надолу към него. Выметательные движение тук не са необходими – четка сама за всичко се грижи. По време на почистване продукт ще бъде периодично издава звукови сигнали, свидетелстващи за това, че е крайно време да се премине към обработка на следващата част на устната кухина.

READ  Какво е мандибулярная анестезия — показания и техника на с видео

Четка може да работи в един от няколко режима, сред които стандартно почистване, избелваща, бърза, за чувствителни венци/на зъбите. Обикновено тези, които перепробует всички тези режими на себе си, дават в крайна сметка предпочитание на стандартната.

Моля, обърнете внимание! Някои говорят за още един липсата на модели – недостатъчна дължина на… тел чаши-зарядника. Поради това, за да сложите на рафта в банята не работи, ако това не дотягивается до електрически контакт.

Въпреки, че това е малък проблем, а и не всички с нея се сблъскват. Още повече, че се зарежда электрощетку е необходимо не по-често от веднъж на 14 дни.

Още един эксплуатационный момент: четка е с корпус с определена степен на влагозащиты, обаче в инструкциите на производителя се казва, че се ползват уред в душата ти, е невъзможно.

А какво ще кажете за дюзи?

Аз не мога да кажа, че обикновен накрайник за четка за зъби Philips Sonicare Proresults е много трудно. Само тук съпруг с неговата чувствителност на предните зъби тя съвсем не идваше. А ето и «Сенситив», с мека четина, дори е много добре. Те са обикновени размери и «мини». На мен вторият вариант се приближаваше повече, защото се изисква компактни размери.

В средната част са по-меки от четината. Пишат, че те са с една четвърт по-мек, отколкото в стандартната насадке. Тук аз не знам колко е вярно. Важното е, че жена ми е комфортно.

Да, много са се оплакали, че цената на «Филипс» и дюзи към нея е твърде висока. Аз съм съгласен, че метлата не нискотарифна. Това е очевиден факт, отрече, че е безсмислено. Но са ми по-скъпите модели. Защото тук на лично дело на всеки, колко пари е готов да похарчи за здравето на своите зъби. Що се отнася до разходите дюзи, това за двойката е не е толкова много. И, в крайна сметка, никой не се оплаква, когато е необходимо да смените нож в машината. А те стоят сега (за съвременните модели) доста стотинка.

READ  Зъбен камък — какво е това, причини за възникване и последици

Още един важен момент е да се накрайник за четка за зъби Philips Sonicare е оригинална. Трябва да летят само в проверени магазини. В противен случай качеството на продукцията ще бъде много по-ниска, отколкото очаквате.

Разликата между оригинала «някои iphones» и китайската копие. Измама може лесно да се определят по отношение на качеството на пластмаса. Но, закупуване в Интернет, виждате обикновено просто снимка, която извади от друг сайт. Сам се купуват само от проверени продавачи, защото с подобни проблеми не се намира нито веднъж.

След две седмици на работа «Сенситив» жена отчете впечатления. Казва, че усещанията са отлични. Плака премахва изцяло, в състояние на емайл по никакъв начин не се отразява. Четината наистина е по-мек. Така че можем да препоръчаме.

Ето и цялата сага с «Филипсом» и приложения към него. Ако има коментари – напиши задължително. И се абонирайте за актуализации.

Видео — Преглед на четки на Philips Sonicare HX6731/02

MAXCACHE: 0.4MB/0.00067 sec