Паста за зъби Скали: преглед на популярните серии и мнения

Проблеми със зъбите при хората най-често се причинява в резултат на зъбите плака и камък. Това е един вид субстанция, която се образува от секретите и различни микроорганизми, намиращи се в устната кухина.

Ако времето му не е от восък, това ще доведе до унищожаването на костната тъкан на зъба. При това е важно да се използват пасти за зъби, които потискат развитието на микроби.

Точно такъв ефект притежават пасти за зъби, R. O. C. S. Те се отрази неблагоприятно върху бактериите, създавайки по този начин сигурна защита за зъбите, както и осигуряване на свеж дъх в продължение на дълго време.

Пасти за зъби СКАЛИ имат уникален състав, в който влизат растителни и минерални компоненти, без които увреждат човешкия организъм. Бране на съставки за паста, производители отделят специално внимание на техните сочетаемости, при която те ще заемат своето полезно въздействие, за да предупреди за появата на стоматологични заболявания.

Огромно предимство пасти за зъби ROCS е присъствието в тях щадящи абразиви, които не увреждат емайла.

Чистота на зъбите се осигурява от специален ензим, абсолютно безвреден за човека, който се разтваря в резултат на плаката и потиска размножаването на микроорганизми. При тази паста не причиняват дисбактериоза на устната кухина, запазвайки полезна микрофлору.

Компанията DRC на вътрешния пазар

В разработването и производството на пасти за зъби R. O. C. S. се занимава с DRC Group. Тази група компании за първи път на вътрешния пазар

високо ефективни продукти за грижа за устната кухина.

За създаването на марка R. O. C. S. в дружеството са отразени в 1998 година. След 4 години новообразовавшееся предприятие «ЕвроКосМет» е представила на потребителите първите пасти за зъби.

До производството на продукти на компанията са подходящи много сериозно. За оборудване на фабриката се използва высокотехнологическое оборудване, което ви позволява да създавате средства, които имат сложен състав.

Също така голямо внимание се отделя на условията, в които се произвеждат всички продукти за грижа за устната кухина: в предприятието ясно е спазен стандарт GMP, регламентирующий производство на фармакологичните лекарства.

Състава на пасти за зъби Rock се подбират в Научна Лаборатория WDS, която е подразделение на DRC Group. Тук работят най-добрите биолози, физиолози, биохимици и лекари, които създават уникални формули, които осигуряват ефективност на произведената продукция.

В лабораторията също така е разработен низкотемпературный технологичен процес на създаване на пасти за зъби. Това позволява да се запазят всички полезни свойства на компонентите, влизащи в техния състав.

В асортимента има всичко!

Днес под марката СКАЛИ се предлага комплекс от инструменти, използването на които ще осигури пълна защита на зъбите.

На пазара широко представени ополаскиватели, зъбни конци, ершики, четки и други стоки. Всички продукти се провежда задълбочено изследване, потвърждаващо неговото качество.

За ефективността на пасти за зъби и други продукти на компанията СКАЛИ свидетелстват многобройните награди, които удостаивали компания DRC различни асоциация на стоматолозите в Русия и други страни, както и положителните отзиви на стоматолозите и на потребителите.

Важен факт е наличието на стоки R. O. C. S. за купувачите. Пасти за зъби и други продукти, заедно с най-качествени притежават приемлива стойност, което позволява на всеки човек да се предпазите от появата на стоматологични заболявания.

Въпреки успеха, DRC Group се стреми към подобряване на продуктите и увеличаване на нейния брой. Средства за грижа за устната хигиена на устната вече са намерили своето признание в Германия, Прибалтийских страни, Финландия. И за утвърждаването на служители на компанията, това е само началото.

DRC Group се опитва да спечели почетно място на световния пазар.

Пасти за зъби за деца 0-3 години — сигурна защита

Правилната грижа за зъбите е необходим дори на младенците, което спестява от стоматологични проблеми в бъдеще. Но четка за първите зъби на трохи не е толкова лесно, и за успеха на тази процедура зависи до голяма степен от използваните хигиенни средства. Именно по тази причина разработването на пасти за зъби за бебета в DRC Group е отделено специално внимание.

READ  Тиранти Damon: иновативна система за корекция на зъбната редица

Децата до три години не могат да изплакнат устата си, и проглатывают значително количество паста. При това е много важно, за да средство е абсолютно безвреден за здравето.

В Научната Лаборатория WDS са създали уникални пасти за зъби за бебета, в чийто състав влизат растителни компоненти (98,5%). В състава им липсват опасни елементи:

 • флуор;
 • натриев лаурил сулфат;
 • антисептици;
 • аромати;
 • бои.

Към същото пюре алергични и няма да доведе до усложнения при поглъщане.

Много ефективни ROCS baby «Душистая лайка» и «Нежна грижа с аромат на липи» при прорезывании на зъбите. Те съдържат екстракти, които намаляват възпалението на венците.

За укрепване на млечните зъби и нормализиране на микрофлора на устната кухина на бебето се препоръчва да се използва ROCS Pro Бебе.

Бебетата не могат сами да почистите вашите зъби, така че тази процедура се възлага на раменете на родителите си. За тази цел е необходимо да се използват специални меки четки, които няма да навредят на все още слабата емайл.

И с тази цел може да се използват специални напальчники или тампони. Дете, както и възрастните, се препоръчва за почистване на зъбите два пъти на ден: сутрин и вечер. Това е от ранните години приучит на детето следи за хигиената.

Цената на пасти за зъби СКАЛИ за бебета е в рамките от 210 до 280 рубли.

Думата на родителите

От доволни коментари родителите, може да се заключи, че паста за зъби СКАЛИ за бебета не напразно се радва на такава популярност сред потребителите.

Моето дете се хареса на паста СКАЛИ с аромат на липа. Ние я използваме за повече от шест месеца. Зъбите в отлично състояние и процедура дете понася лесно, без капризи. Купих я по препоръка на стоматолога.

Ина, 16. 05. 2015

Купих си дъщеря Pro БЕБЕ. Много хареса! При най-старите ми син се появиха първите проблеми с зъбки още преди години, а най-ниската докато всичко е наред, малко зъби че шийн finish.

Оксана, 12.08.2015

Аз повече от година, чисти детето си зъбите с паста СКАЛИ с лайка. Тя много помогна, когато имам син резались зъби: уменьшала възпаление на венците.

Татяна, 24.02.2016

Продукти за деца от 3 до 7 години

Деца 3-7 години е много важно да се осигури добра грижа за зъбите. Именно в този период се сменят млечните зъби на постоянни, и при това не е желателно да се допуска появата на кариес.

Пасти за зъби СКАЛИ за деца ще спестят на детето от началото на стоматологични заболявания.

В състава на детските пасти за зъби са включени компоненти от растителен произход, не оказват вредно въздействие върху организма.

Биодоступные минерали доставят зъби калций, фосфор и магнезий. Комплекс Amifluor създава защитна бариера, която предотвратява образуването на плака и спестява от появата на кариес.

Пасти за зъби СКАЛИ са подходящи почти за всяко дете:

 1. Sweet Princess препоръчват да се използва за деца, които открит флюроз, тъй като те не съдържат флуорид.
 2. Паста KIDS имат приятен вкус на малини и ягоди, цитрусов и ванилия, плодов сладолед, дъвки. Това ще се хареса на детето и ще ви помогне да го обучи на задължителната хигиена на устната кухина.

Детска паста за зъби може да се закупи за 210-250 рубли.

READ  Пульпосептин паста за терапия гангренозного пульпита и пародонтит

От практически опит в прилагането

Интересна информация за пасти за зъби ROKS за деца по-малки деца може да се научи от коментарите.

Дълго трябваше да принуди дъщеря си миете зъбите, макар и обусловени си към хигиена от ранна детска възраст (и сега 5 години). Ситуацията се промени, когато тя самата си е избрала паста за зъби на вкус ROCKS «Плодова рог». Сега сама изтича в банята. Зъбите в отлично състояние.

Наталия, 12.09.2015

С възможност за избор на паста за зъби за четиригодишния си син трябваше да помучаться. Толкова много предложения, е трудно да се намери подходящ вариант. Помогна на нашия зъболекар, съветва ни СКАЛИ. Вече половин година я използваме и жалби на зъби няма.

Лариса. 14.12.2015

Дълго време се радваше на разрекламированными зубными пастами, които не уберегли сина ми (6 години) от появата на кариес. След първата пломби решите да преминете към R. O. C. S. Вече повече от година стоматологични проблеми не се случи.

Катерина, 22.01.2016

Че е подходящ за тийнейджъри?

При деца на възрастта на емайла на зъбите все още не са напълно оформени, затова им се препоръчва да се използва жалят средства за грижа за устната кухина.

Паста ROCS за деца в училищна възраст ще позволи да се запази здравето на детските зъби, а дори ще укрепване на емайла. Те не съдържат химикали, нанасящи вреда на здравето на детето.

В техния състав влизат компоненти от растителен произход и минерали, които допринасят за бързото прочистване на плака.

Благодарение на комплекса Amifluor зъбите на детето са покрити със защитен слой, който предпазва емайла от нежеланите въздействието на киселина.

Пасти за зъби за ученици са подходящи за ежедневна употреба. Те потискат образуването на плака, която ще позволи да се запази свежестта на дъха. За любителите на ментов вкус се радвате на ROCS Експлозивна свежест. Серия School ще се хареса на любителите на ягоди или кока-кола и лимон.

Цената на пасти за зъби СКАЛИ за юноши в диапазона от 210 до 250 рубли.

Ако честно…

Мнението на потребителя говори само за себе си.

При сина ми имаше проблеми с дишането. Опитали различни средства, но особен ефект от тях не се наблюдава. Зъболекар препоръчва СКАЛИ за тийнейджъри. Избрали с аромат на ягоди и мента, и сега синът ми се чувства прекрасно, защото тя е на 14 години, много е важно да говорите с приятели без никакви комплекси.

Марина, 21.03.2015

Ми с дъщеря си трябваше да ходи на зъболекар два пъти годишно, докато не започнаха да използват паста ROKS. Първо пломбу дъщеря си от 9 години. И сега е на 12 и си зъбите изглеждат перфектно. На лекар ходим само за планираната инспекция.

Тамара, 17.08.2015

Имам син вече на 15 години започна тускнеть зъби. Какви само паста не се използва, нищо не помагаше. Нашият зъболекар препоръчал на паста за тийнейджъри. Ефектът е видим след една седмица: зъбите на бебето отново започна плесен белота. Купували паста с различен вкус. Сина всички харесват, но все пак по-често купуваме «Двойна мента».

Анастасия, 29.12.2015

Огромен избор на продукти за възрастни

Пасти за зъби СКАЛИ за възрастни предпазват зъбите от повреждане на зъбния кариес, изключват възможността за появата на проблеми с венците. В техния състав влиза хидроксиапатит и на калций, който укрепва зъбния емайл.

Под всяка ситуация и необходимостта да се намери своя продукт от фирмата R. O. C. S.:

 1. Паста Energy с таурином спестява от появата на възпалителни заболявания — заболяване на венците.
 2. В състава на избелващи пасти за зъби СКАЛИ влиза растителен ензим, който премахва следи от боядисване, без да уврежда емайла.
 3. Паста «Липсата на избелване» съдържа активен кислород, който прави зъбите бели и им придава блясък. Избелващи пасти се препоръчва използването на курсовете, продължителност е 4 седмици.
 4. За хора, при които е налице чувствителност на зъбите, за оптималния избор ще ROCS Sensitive. В състава на пасти се намират минерални вещества, които се образуват на върха на емайла защитен слой от минерали, уменьшающий реакция към температурни дразнители. Пасти не съдържат флуорид, лаурилсульфата на натрий, което ги прави безопасни. При тяхното производство не се използват бои или други химически вещества. Що се отнася до вкус, пасти, тогава те са най-разнообразни. Можете да изберете свежестта на мента, дополненную вкусове на лимон, грейпфрути, шоколад. Които предпочитат по-меки или вкусове има индивидуална непоносимост към мента, може да изберете R. O. C. S. с вкус на малини или ананас.
 5. Паста за зъби ROCS «Антитабак» и «на Кафе и Тютюн» ще се погрижат за пушачи. Те запазват по-бели зъби, предпазват устната кухина от въздействието на тютюн, правят дишането си. Съдържащият се в тях витамин е се свързва токсини, попадащи с цигарен дим в устната кухина, като не им позволява да се установят на зъбите.
READ  Анестезия в стоматологията при бременност: одобрени лекарства

Пасти за зъби за възрастни могат да се използват ежедневно. Те подхранват костната тъкан на зъба на минерали, създават върху зъбите един вид защитен филм, който предпазва зъбите от въздействието на микроорганизми и на киселини.

Избелващи пасти се препоръчва използването на курсовете, продължителност е 4 седмици.

Цената на пасти за зъби ROCS за възрастни е в рамките от 225 до 260 рубли, избелване струва малко по-скъпо: 330-380 лв.

Мнения на потребителите

От мненията на потребителите за пасти за зъби СКАЛИ за възрастни.

Пасти за зъби СКАЛИ вече използвам повече от 3 години. По-рано имаше проблеми не само с жълти зъби, но и с чести появата на кариес. Сега зъби има безупречен външен вид, така и кабинета на зъболекаря да не се налага често да посещават.

Ярослав, 5.06 2016

Тъй като аз по-рано не се е опитал да се грижи за зъбите от кариес, аз не можах да се избегне. Дори възпаление на венците да измислят. Зъболекар ме посъветва да опитам паста ROCS. След тяхната употреба цял ден не плака върху зъбите, и няма лош дъх. Отлични паста. Отивам още изпробвам избелване.

Валентин, 10.02.2016

Кафето винаги е била любимата ми напитка. В комбинация с навик да пуши, това прави зъбите ми са жълти. Искаше да отиде на избелване, но прочетох, че след него зъбите стават много чувствителни. Реших да избелите пастами. Добре, че се натъкнах на една паста R. O. C. S. PRO «Деликатна избелване». Зъбите отново бели. Аз сега използвам паста «Кафе и цигари». Цвят на зъбите си остава перлата, дори и след няколко чаши кафе.Григорий, 28.11.2015

Ефективност, доказана времето

Все по-често стоматолозите препоръчват на своите пациенти пасти за зъби СКАЛИ, поради абсолютна безопасност за организма, висока ефективност, за да се предпази от кариес и други неприятни заболявания.

Макаронени изделия се издават за различни възрастови категории, което позволява да се осигури здравословното състояние на устната кухина на всички членове на семейството. Те са отлични избели зъбите, без да уврежда емайла, и предупреждават за появата на нови цветни петна.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00100 sec