Прилагането на реминерализующих гелове R. O. C. S. Medical Минерали за укрепване на зъбите

По време на природа в състава на твърдите тъкани на зъбите включва органични и неорганични съединения. В нормални условия състава на зъбния емайл не се променя, обаче, съществуват заболявания и нарушения, поради което минералите, измита от зъбни тъкани.

Този процес получава името си – деминерализация, в бъдеще това нарушение провокира кариозное разрушаването на зъбите. За щастие, в ранните етапи на болестния процес все още може да приключи с обратен знак. Това отлично ще гелове от серията R. O. C. S. Medical Минерали, които се прилагат за възстановяването на структурата на емайла и укрепване на зъбите.

За какво са необходими реминерализующие средства?

Кариес е много сериозно заболяване и носи опасност, както за деца, така и за възрастни. Гелове за една реминерализираща създадени за борба с начални проявления на този коварен заболявания.

Освен това, зъбни гелове се използват за намаляване на неприятните усещания при употреба на студено, горещо, сладко или кисело. Също така те се прилагат за избелване на зъбния емайл за няколко тонове и за подобрение на общото състояние на устната кухина.

Стоматолозите съветват да се използват зъбни гелове Скали Медикал Минералс след проведений някои стоматологични процедури, като почистване на зъбни отлагания или избелване, за да се намали повишена чувствителност. Освен това, гелове Rocs се прилагат за укрепване на емайла, преди да инсталирате, или след отстраняване на ортодонтски апарати.

Обща характеристика на серия

Основната функция, която има всеки реминерализующий гел Скали, – му състав, който съдържа магнезий, калций и фосфор във форма, която лесно наситени емайл.

Серия лекарства R. O. C. S. Medical Минерали, не съдържа в състава на флуор, а защото всички средства са напълно безопасни, дори за малки деца.

В продължение На много години учени от цял свят са убедени в положителното влияние на флуор в емайла. Но в момента ситуацията се е променила, и отношението към фторсодержащим средства стана неясен.

Интересното е, че повечето американци предпочитат пастам с флуор в състава. В същото време, ако се съди по статистиката, жителите на САЩ, който навърши 65 години, може да се похвали с 4-ма «своите» си зъби.

Съдейки по последните извършени изследвания, флуор почти не прониква в тъканите на зъба чрез паста, но през лигавицата на незабавно се абсорбира в кръвния поток. След като паста с флуор са придобили популярност, броят на пациентите със заболявания на щитовидната жлеза и болестта на Алцхаймер стана бързо да расте.

Други функции, които притежава гел за укрепване на зъбите Скали:

 • абсолютно сигурно при случайно поглъщане;

 • много икономичен в заявлението;
 • може да се използва за профилактика на зъбния кариес при малките деца;
 • прилага се за профилактика на зъбния кариес при възрастни;
 • има приятен вкус;
 • позволено е да се вземат от бременни жени или в период на кърмене;
 • е в състояние да върне блясъка на емайла;
 • намалява повишената чувствителност;
 • ефективна като терапия при кариесе в етап на бели петна;
 • избелва зъбите на няколко редактори.
 • много ефективно връща външния вид на емайла, увредена флюорозом;
 • възстановява емайла след терапия брекет-системи.
READ  Молив за избелване на зъбите — залъгалка или реална полза?

Използвайте гел Rocs достатъчно лесно и удобно:

 • след миене на зъбите обикновена паста трябва да се нанесе от гел с четка за зъби на емайла;
 • да не се консумират храна и напитки в рамките на половин час;
 • средната продължителност на лечението е 14 дни, годишно трябва да се извършва 1-3 курс;
 • гел също може да се използва през цялата година, тъй като той е напълно безвреден.

R. O. C. S. Medical Минерали — класически вариант

Лекарството е източник на биологични съединения на магнезий, фосфор и калций, които положително влияят върху качеството на зъбния емайл. Също така в състава на класически Скали Медикал Минералс влиза ксилитол, който увеличава общия капацитет на средства, освен това намалява активността на бактериите, причиняващи кариес.

Лекарство се прилага за:

 • профилактика на зъбните отлагания;
 • избелване на емайла;
 • за подобряване на външния вид на емайла при флюорозе;
 • намаляване на повишена чувствителност на емайла;
 • нормализиране на микрофлора на устната кухина.

Благодарение на добавкам, които са в състава, гел Скали формира солидна незаметную защитен филм върху емайла, гарантира плавно, но ефективно усвояване на минерали и укрепване на зъбите.

Безопасно ли е да се използва средство? В състава на препарата не е включен флуор, вследствие на гел:

 • може да се прилага дори горд децата;
 • можете без страх от поглъщане;
 • може да се прилага на хора, които е забранено да се консумират средство със съдържание на флуор, например, пациенти с болести на щитовидната жлеза и бъбречна недостатъчност;
 • отличен за борба със зъбния кариес в райони с повишено ниво на флуор във водата.

Приблизителна цена на лекарството за 35 мл, се равнява на 340 лв или 130 гривнам.

Вариант за деца и юноши

За да привлече вниманието на младото поколение, реминерализующий гел Скали е награден с ягодов вкус, за да разшири обхвата на прилагането на деца и юноши. Може би това е едно от най-големите разлики даден средства от предишния, тъй като по други характеристики те са почти еднакви.

Лекарството осигурява надеждна защита от кариес, като образува невидима защитна обвивка около зъбите. Активно насища с минерали четка за плат, води в норма микрофлору устната кухина.

READ  Температурата при прорезывании на зъбите при деца, когато трябва да свириш тревога,

Средство се грижи за красотата на усмивката на тийнейджър. Гел може да облекчи зъбите на 4.8 оттенък и да се върнете им красив блясък. Освен това, той отлично се справя с последствията от оттегляне на брекет-системи, което е много важно в тийнейджърските си години.

Гел Скали за деца, не съдържа в състава на флуор, което го прави напълно безопасно за детското здраве. Ето защо може да се поглъщане, без последствия, дори и в детска възраст.

Средство е подходящ дори и за тези на децата, на които е забранено да се използва фторсодержащие лекарства.

Този инструмент с приятен вкус на ягоди е показано при кариесе в етап на бели петна, отлично помага за подобряване на външния вид на зъбите при флюорозе, намалява свръхчувствителност на зъбния.

Указания за употреба е много проста, след миене на зъбите обикновена паста или конец, трябва да реминерализующий гел Скали върху зъбите и да се въздържат от употребата на храна в продължение на 30 минути.

Средната цена на средства за 35 мг е 340 лв или 130 гривнам.

Средство за чувствителна емайл

Това е гел Скали Медикал проектирана за бързо облекчаване на болезнени усещания, причинени от повишена чувствителност, както и за предотвратяване на появата им в бъдеще. Едновременно с тази функция, тя произвежда реминерализацию зъбни тъкани, като минералите на емайла и дентина.

Инструментът може да се смята за идеалното за намаляване на чувствителността след процедури за избелване и професионално почистване на зъбите.

Разкрива своя огромен потенциал при ортодонтическом лечение.

В състава на препарата влиза огромно количество биологично полезни съединения, а именно:

 • фосфор, магнезий, калий – са източници на структурните елементи на зъба, помагат за укрепване на емайла;
 • калиев нитрат – един от най-добрите десенситайзер;
 • ксилитол – усилва възстановителен потенциал на комплекса съединения, намалява активността на бактериите, които допринасят за образуването на кариес.

Лекарството не съдържа флуор. Създаден за употреба в професионални условия зъболекари или по назначение на специалист в домашни условия. Гел много бързо намалява чувствителността след проведений всички професионални стоматологични процедури.

Използва се по време на стоматологични техники в каппах или без тях, по-рядко се назначава за прилагане на дома.

В домашни условия е необходимо да се нанесе от гел на емайла четка. За засилване на ефекта, трябва да се използва валяк или каппу, но за това трябва да се консултирате с вашия лекар.

Приблизителна цена за 45 грама – 320 рубли, или 120 долара. Не се препоръчва прилагането на малолетни и непълнолетни лица.

R. O. C. S. Medical Минерали Плодове с плодов вкус

Снежно бяла усмивка – мечтата на всеки мъж да си върне красотата на здрави зъби, способни укрепване и избелващи гелове, които можете да приложите в домашни условия, без посещение в зъболекарски кабинет.

READ  Трейнер Т4А — меко решаването на сложни проблеми с захапка

Средство практически не се различава от стандартното гел. Единствената промяна – плодов вкус за по-приятен за използване. Състав, свойства и приложение на лекарството е по-различно.

Използването на реминерализующего гел ще се върне на зъбите красив цвят и блясък без да се прилагат различни избелващи процедури, както и да помогнат да се намали чувствителността на зъбите и ще им осигури нужната концентрация на минерални компоненти.

Гледна точка

Мнение на лекар и мнения на потребителите, емайл, които вече познала лечебно въздействие реминерализующих гелове Скали.

Много съжалявам, че преди не е бил в течение за този средство. По-точно, малко чух, но не се решавах да опитате. В крайна сметка, купих наскоро по съвета на един зъболекар за сина си, той гипоплазия емайла на млечните зъби.

Аз също тествани гел за себе си, ефектът е нереално, зъби блестят, побелели, на сутринта плака почти не се появява. Преди много болни зъби, когато видя, студено, сега всичко е наред. В крайна сметка, средство за защита е много добра, не е скъпо, за един месец използване на туба не е приключила, достатъчно за още една седмица. На всички препоръчвам.

Елена. Русия, Красноярск

Скали Минералс ме посъветва лекар на последния прием. В този момент бях вече в 6 месец на своята втора бременност. Аз някак си започнаха да се рушат зъбите, само отпред и ми казаха, че на емайла също отдавна е развален, макар че аз и нормално е да внимавате много за устната кухина.

По пътя си купих тръба на средства, като за 200 рубли или около това. Мина малко повече от 5 седмици, аз забравих за проблема с чувствителни зъби. Честно казано, аз изобщо не очаквах никакъв ефект, но той има. Зъбите стават много по-красиви и по-здрави. С чиста душа го препоръчвам на всички!

Катрин Смоляга. Русия, Санкт-Петербург

Отлично средство за лечение на кариес, прекомерна чувствителност и укрепване на емайла. Благодарение на разнообразния вкус на лекарството е много приятно да се използват, както за възрастни, така и деца.

Огромен плюс е, че реминерализующий гел Rocks няма противопоказания и странични ефекти, най-ниската цена позволява на всеки човек да се уверите в качеството и ефективността на активите.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

MAXCACHE: 0.41MB/0.00124 sec